Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

256 GB SSD από PQI!


Rate this News: Βαθμολογήστε αυτό το Νέα: BadPoorAverageGoodExcellent
Taipei, Taiwan ~ Power Quotient International Co., Ltd. (PQI)
Taipei, Ταϊβάν ~ πηλίκο International Power Co, Ltd (PQI) ανακοίνωσε επίσημα υψηλής ταχύτητας 226X Βιομηχανική ΚΙ Turbo + κάρτα,
Η υψηλή ταχύτητα Βιομηχανική 226X CF κάρτα Turbo + είναι διαθέσιμο με μέγιστη χωρητικότητα 16GB και ένα ρυθμό μεταφοράς 38MB/sec.

PQI DiskOnModule Manager αναφέρει, με την αυξανόμενη δημοτικότητα του Flash Drive σκληρό δίσκο SSD, λόγω του σοκ απόδειξη, υψηλή σταθερότητα και χαμηλή κατανάλωση ισχύος ιδιότητες, SSDs έχουν καταστήσει το ντεμπούτο του σε κάποια από τα παγκοσμίως φήμης υπολογιστές αντικατάσταση παραδοσιακών σκληρών δίσκων.
Εκτός από τα πλεονεκτήματα που περιγράφονται, SSDs έχουν μεγαλύτερο μέσο αποθήκευσης δεδομένων χρόνου 10 ετών και επιδιώκουν φορές ταχύτερα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σκληρό δίσκο ανάγνωσης / εγγραφής των ζώων.

.
PQI SSD αναμένει να γίνει το σκληρό δίσκο για το μέλλον και για το 2008, SSD μπορεί να αντικαταστήσει έως το 30% των παραδοσιακών σκληρό δίσκο της αγοράς.


PQI Turbo της 256 GB SSD + χαρακτηριστικά ταχύτητες μεταφοράς μέχρι 60MB/sec, PCI-E SSD είναι αφιερωμένο σε σημειωματάρια με τη μορφή ενός αποσπώμενης μέσο αποθήκευσης και 1.8 "32GB ZIF interface SSD είναι μια σπάνια αλλά αποτελεσματική βιομηχανική αποθήκευση επιλογή.
Όπως και ο πρόγονος ενός ηγέτη σε βιομηχανικές λύσεις αποθήκευσης, PQI συνεχίζει να παρέχει SSDs εξέλιξη της τεχνολογίας και της ολοκλήρωσης των βιομηχανικών αποθηκευτική λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: