Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ECDL TEST

Όσοι θέλουν μπορούν να κατεβάσουν ένα ενδιαφέρον λογισμικό προετοιμασίας για εξετάσεις ECDL στο www.test101.gr


www.test101.gr


Όποιος θέλει εύκολα και γρήγορα να πάρει το ECDL ας δοκιμάσει το GetReady test
http://www.getready.gr/proionta.php

κατεβαστε το demo και αξιολογήστε το. Περιέχει ερωτήσεις πιστοποίησης, με videoαπάντηση, σε περιβάλλον εξέτασης, με ανανεωμένες ερωτήσεις από πρόσφατες εξετάσεις.

Καλή επιτυχία.


Έχει και η http://www.lexiconsoftware.gr/
κάποια καλά... είχα δει κάτι demo παλιότερα, κάναν καλή δουλειά και γράφουν στα περισσότερα "θα σας βοηθήσουν να περάσετε με 100% επιτυχία την τάδε Ενότητα" οπότε πιθανών να έχουν παραπλήσιες ερωτήσεις με αυτές που "πέφτουν" στις εξετάσεις...


ECDL

όσοι φοιτητές θα δώσετε ecdl (και είναι πολλοί αυτοί την περίοδο λόγω του επιδοτούμενου προγράμματος της Ε.Ε. με το 90% τζάμπα) μπορείτε να βρείτε υλικό για προετοιμασία στα εξης ελληνικα torrent sites:
www.gamato.info
www.teamofgreekz.com
επίσης μπορείτε να ψάξετε και στο www.bluewhitegt.com
και στο www. greek-tracker.com
απλα τα δύο τελευταία ειναι κλειστα για εγγραφες και πρεπει να σας κάνει καποιο ηδη μελος invite πρώτα.
ένα αλλο καλο προγραμμα προετοιμασιας εκτος απο το test4u είναι το test 2 be best
θα το βρειτε οσοι ψαξετε στις σελιδες που ανεφερα.
έναρξη----->πίνακας ελέγχου---->ώρα και ημερομηνια
ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ 2005, η ώρα δεν παιζει ρολο.
Στο ανέβασα στο http://www.mediafire.com/?91h1ibaqbzt

Credits to "eon"

Αν ενδιαφέρεστε να δώσετε εξετάσεις στη γνώση της χρήσης των υπολογιστών των φορέων πιστοποίησης, τότε το TEST4U της Infolearn είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε για να δείτε το επίπεδό σας αλλά και να εξοικειωθείτε με τον τρόπο που υποβάλλονται οι ερωτήσεις, και το επίπεδό τους. Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται από περισσότερες από 300 σχολές πληροφορικής και καλύπτει ολόκληρη την ύλη των φορέων πιστοποίησης Cambridge [Syllabus 2005] και ECDL [Syllabus 2004].

1. Windows [35 ερωτήσεις]
Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών και ο χρήστης θα μάθει να δημιουργεί φακέλους, να αντιγράφει αρχεία, να αποθηκεύει και να τροποποιεί κείμενα αλλά και να αλλάζει τις παραμέτρους του υπολογιστή.

2. Word [35 ερωτήσεις]
Καλύπτονται, η δημιουργία εγγράφου, αποθήκευση εγγράφου, εύρεση κειμένου, μορφοποίηση κειμένου, εισαγωγή εικόνας και στηλοθετών, αρίθμηση σελίδων, προσθήκη κεφαλίδας και υποσέλιδου, συγχώνευση αλληλογραφίας, δημιουργία πινάκων, εισαγωγή και διαγραφή γραμμών και στηλών κ.ά.

3. Excel [35 ερωτήσεις]
Ερωτήσεις γύρω από τη δημιουργία βιβλίου εργασίας, αποθήκευση βιβλίου εργασίας, εύρεση κειμένου σε φύλλο εργασίας, δημιουργία γραφήματος, συναρτήσεις, ταξινόμηση δεδομένων κ.ά.

4. Βασικές Έννοιες Πληροφορικής [35 ερωτήσεις]
Καλύπτονται θέματα όπως εισαγωγή στους υπολογιστές, του υλικό [hardware] και το λογισμικό [software], τα δίκτυα, οι Η/Υ στον χώρο εργασίας, η ηλεκτρονική κοινωνία, τα πνευματικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα, υγεία και περιβάλλον, ασφάλεια και ιοί.

5. Βάσεις Δεδομένων - Access [35 ερωτήσεις]
Δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, ρυθμίσεις της εφαρμογής της Access, δημιουργία και διαγραφή πίνακα, εισαγωγή ενός πεδίου και τροποποίηση των ιδιοτήτων του, ορισμός πρωτευόντων κλειδιών, εισαγωγή εγγραφών, μετακίνηση στις εγγραφές ενός πίνακα, δημιουργία σχέσεων μεταξύ πινάκων, δημιουργία φορμών και καταχώρηση σε αυτές στοιχείων, αναζήτηση και ταξινόμηση εγγραφών, δημιουργία ερωτημάτων [απλών και συγκεκτρωτικών] και δημιουργία εκθέσεων και αναφορών.

6. Παρουσιάσεις - Powerpoint [35 ερωτήσεις]
Δημιουργία μιας παρουσίασης και αποθήκευσή της σε συγκεκριμένο φάκελο. Εισαγωγή, μετακίνηση, διαγραφή, αλλαγή διάταξης, εφαρμογή εφέ και αλλαγή των ιδιοτήτων των διαφανειών. Εισαγωγή κειμένων, αυτόματων σχεδίων, συγκεκριμένων μορφοποιήσεων, εικόνων . Εφαρμογή συγκεκριμένων προτύπων στην παρουσίαση. Προσθήκη αρίθμησης και κεφαλίδας. Τροποποίηση των υποδειγμάτων.Μορφοποίηση γραφημάτων και οργανογραμμάτων.

7. Internet Explorer & Outlook Express [35 ερωτήσεις]
Τα αντικείμενα που καλύπτονται σε αυτή την ενότητα είναι η επίσκεψη και η αποθήκευση συγκεκριμένων ιστοσελίδων, η προσθήκη σελίδων στα αγαπημένα, η διαγραφή σελίδων από τα αγαπημένα, αναζητήσεις στον ιστό χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια, αλλαγή των ρυθμίσεων της εφαρμογής Internet Explorer καθώς και θεωρητικές γνώσεις όπως τι είναι τα cookies, οι I.S.P., οι φυλλομετρητές [browsers], το web, το ftp, το url κ.λπ.
Δημιουργία νέου μηνύματος, απάντηση σε κάποιο μήνυμα, διαγραφή μηνυμάτων υπόπτων για ιούς. Προσθήκη υπογραφών. Εύρεση μηνυμάτων χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια. Προσθήκη και διαγραφή συνημμένων αρχείων. Αλλαγή των ρυθμίσεων της εφαρμογής και των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προγράμματος, πέρα από το εύρος και την ποιότητα των θεμάτων που καλύπτει, είναι το γεγονός ότι συνοδεύεται από video tutorials για κάθε μία από τις ερωτήσεις που θέτει στο χρήστη. Αν λοιπόν κάνετε λάθος σε κάποια απάντηση, τότε θα εμφανιστεί η επιλογή που σας επιτρέπει να δείτε το video tutorial το οποίο σας παρουσιάζει οπτικά τη λύση.

Ένα ακόμα δυνατό σημείο του προγράμματος είναι πως σε καμία από τις ενότητες δεν υπάρχει ερώτηση σε περιβάλλον προσομοίωσης. Δηλαδή ο αναγνώστης εξασκείται σε πραγματικό περιβάλλον και όχι σε προσομοίωσή του, όπως δυστυχώς γίνεται στην πιστοποίηση ECDL. Αυτό σημαίνει πως για να δουλέψει σωστά το πρόγραμμα, θα πρέπει να έχετε στο μηχάνημά σας εγκατεστημένο το Microsoft Office.
Να επισημάνουμε πως το TEST4U δεν αλλάζει καμία από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών σας. Με το τέλος της εξέτασης οι αρχικές ρυθμίσεις επαναφέρονται αυτόματα.

Κάντε εγκατάσταση το πρόγραμμα κανονικά και μετά υπάρχει ένας φάκελος με όνομα crack-loader...
Κάντε και εκείνο setup!
το πρόγραμμα αφου κανεις την εγκατασταση δεν θα το ανοίξεις απο τον loader αλλά απο το εικονιδιο με το κουτακι και το τικ μεσα του που λεει test4u special edition αφου βεβαια αλλαξεις πρωτα την ημερομηνια οπως ειπαμε.
και μενα οταν εκανα εγκατασταση το Loader μου εβγαζε trojan αλλα το παρεκαμψα αφου προσπαθησα καμποσες φορες.
πες μου τι εγινε αφου ξαναπροσπαθησεις.

Έντυπο 1 του ECDL Ενότητα 7 σελίδα 1

Έντυπο 1 του ECDL Ενότητα 7 σελίδα 1

Μετάφραση από: Αγγλικά
Μέσα σε μια μηχανή αναζήτησης, μπορείτε να εισάγετε μια φράση αναζήτησης, όπως το διδακτικό ECDL,...Το Internet Explorer φορτώνει αυτόματα το "Skola" πύλης φαίνεται παρακάτω...www.skola.gov.mt/ictsec/f1m7p001.asp

ecdl test

ECDL Tests

Εξάσκηση στον Internet Explorer και Outlook Δημιουργήσαμε 6 tests τα οποία θα σας βοηθήσουν να περάσετε με 100% επιτυχία την Ενότητα 7 του ECDL.και του ...
www.lexiconsoftware.gr/practicetests.asp - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες