Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

περασα πολυ καλα στην βουλκανου αλλα στην ευβοια θα περασουμε ωραια
σημερα το προι φευγω για αθηνα και παρασκευη οικογενιακοσ για εβοια
υγ διακοπεσ
εαν ειχα και την ομορφια θα την επαινα μαζι μασ

apo tis 23 eos stis26 to proi tha eimaste sto Μαρμάρι

Μαρμάρι

Το Μαρμάρι είναι ένας πολύ γνωστός προορισμός της Νότας Εύβοιας. Στα αρχαία χρόνια υπήρχε λιμάνι για την εξαγωγή μαρμάρου από το οποίο πήρε και το όνομά του. Η οικονομική άνθηση της περιοχής οφείλεται ακόμα και σήμερα στα πετρώματα της περιοχής και ιδιαίτερα στους σχιστόλιθους (τις γνωστές πλάκες Καρύστου).
Σήμερα, απλωμένο σε ένα γραφικό και χαρακτηριστικό φυσικό ημικύκλιο, έχει εξελιχθεί σε κέντρο παραθερισμού και είναι ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της Nότιας Εύβοιας.
Τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή, ενώ το χειμώνα μεταμορφώνεται σε ένα ήσυχο ψαροχώρι. Απέχει οδικώς 12 χιλιόμετρα από την πόλη της Καρύστου.
Η πόλη του Μαρμαρίου αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς διατηρώντας ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά της περιοχής. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών με μεγάλες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που κάθε χρόνο αυξάνονται.
Η συνύπαρξη των δύο πόλεων, Μαρμαρίου και Καρύστου, δημιουργούν στην Nότια Εύβοια μια δυναμική αύξηση του τουριστικού προϊόντος και ανάπτυξη όλης της ευρύτερης περιοχής, , προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Πηγή: Δήμος Καρύστου
Μαρμάρι,Νότια Εύβοια
Μαρμάρι, Νότια Εύβοια
Παραλία Μαρμαρίου, Νότια Εύβοια
Μαρμάρι,Νότια Εύβοια
Πλαζ Μαρμαρίου
Μαρμάρι, Νότια Εύβοια
Μαρμάρι, Νότια Εύβοια
Ιερός Ναός στο Μαρμάρι, Ν.Εύβοια
Λιμάνι Μαρμαρίου
Παραλία Μαρμαρίου
Αμμουδιά στην παραλία Μαρμαρίου