Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Super όπλο Maker αποτελέσματα Ναυτικού σύμβαση


Metal_storm ο θαρραλέος λίγο αυστραλιανής εταιρείας που ανήλθε σε φήμη σχετικά με την "εκατομμύρια γύρους-α-λεπτού" όπλο, έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο αξίας περίπου $ 1 εκατ. από το αμερικανικό Γραφείο Ναυτικών Ερευνών. The money is for the company to continue development of its 12-gauge,

Τα χρήματα είναι για την εταιρεία να συνεχίσει την ανάπτυξη της 12-μετρητή, Multi-shot Χειροβομβίδα Launcher, ένα από τα πολλά όπλα η εταιρεία αναπτύσσει με τη μοναδική τεχνολογία στοιβάζονται βλήμα.

Καλά νέα; Ναι

Φτάνει να τηρεί η εταιρεία, η οποία έχει τώρα περίπου για πάνω από μια δεκαετία τώρα, επιπλέει;

Ένα εκατομμύριο δολάρια είναι βλάκας αλλαγή όσον αφορά την ανάπτυξη όπλων, αλλά για τους επενδυτές, δύναται να εμπιστοσύνη στο σήμα (και την ελπίδα για ένα) της εταιρείας τεχνολογίας, που έχει βρει ακόμη την στρατιωτικές του πελάτη.

Είναι δικαιολογημένη αυτή η εμπιστοσύνη; Λοιπόν .....

Metal Storm έχει τόσο την δυσφημιστές και υπερασπιστών, αλλά έχω δει ακόμα κανένα λογικό επιχείρημα για το πώς η εταιρεία θα αρχίσει να κάνει σημαντικές πωλήσεις σε μεγάλες στρατιωτικές του πελάτη.

Super σκοπευτής Πεδίο: Επόμενη του Πολέμου του "μυστικό όπλο"; (Updated) (Ενημέρωση)


Srvs Είναι πιθανόν να μην το παιχνίδι που αλλάζει, "μυστικό όπλο" του πολέμου του Ιράκ.

Αλλά αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει κερδίσει την επόμενη: μια λαθραία σκοπευτής αόρατο πεδίο για δολοφονία.

Είναι όλο και μάχες που γίνονται σχετικά με λίγες επιλέξτε εχθρούς, δεν μεγάλο αριθμό εχθρούς.

Αν θέλετε μια συσκευή η οποία σας επιτρέπει να εντοπίσετε, στόχο και να σκοτώσει ένα θέμα, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξέταση από την DARPA Super-Ψήφισμα Vision System (SRVS), το οποίο εξέτασε πρόσφατα στο New Scientist η τεχνολογία blog.

Αλλά SRVS αλλαγές θερμότητας από την καταχνιά εμπόδιο σε ένα μέσο ενίσχυσης της άποψης.

Ένα αποτέλεσμα που ονομάζεται "αναταράξεις επαγόμενη από μικρο-Lensing" σημαίνει ότι κάθε στιγμιαία το θερμό αέρα που λειτουργεί ως μια σειρά από φακούς? Σε μια δεδομένη στιγμή, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε μέσα από τα δεξιά και βλέπω περισσότερο, ενόψει της σκηνής πέρα.

Το κόλπο είναι να χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία για την αναγνώριση του "τυχερός περιοχές" ή "καρέ τυχεροί" όταν μια σαφή εικόνα εμφανίζεται και η συγκέντρωση τους σε μια πλήρη εικόνα.

Ισραηλινό "Auto σκοτώσει ζώνη" φορτωθεί και κλειδώνονται Towers

E2ca3bc6713642d99f3d33082d3d7072lar Από την σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί, με περιορισμένη επιτυχία, να δημιουργήσει μια σειρά από αισθητήρες-Λάντεν φρουρός πύργους, που θα προσέχω για παράνομες εισβολές.

Στο Ισραήλ, που έχεις κάνει τους δικούς της σύνορα πύργους.

Αλλά η Sabras »μοντέλο έρχεται με αυτόματα όπλα, να λειτουργούν από μακριά.

Ο φρουρός Tech πύργους είναι βασικά όπλα απομακρυσμένων σταθμών, κόλλησε για παύση της σιλό.

"Ως υποψία εχθρικού στόχοι έχουν εντοπιστεί και εντός εμβέλειας του φρουρός-Tech θέσεις, τα όπλα είναι περιστρεφόμενη προς το καθορισμένο στόχο," David Eshel περιγράφει πάνω σε Άρη. "

"Όπως πολλαπλές σταθμοί μπορούν να λειτουργήσουν από ένα ενιαίο φορέα, μια ή περισσότερες μονάδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμπλοκή της στόχου, μετά την αναγνώριση και τον έλεγχο από τον κυβερνήτη».

Εμείς με σημαία τους πύργους του περασμένου έτους, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις ήταν Άμυνας για τη δημιουργία συστημάτων, που αποσκοπούν στη δημιουργία 1.500-meter βαθιά «αυτοματοποιημένη σκοτώσει ζώνες" κατά μήκος των συνόρων Γάζας.

"Κάθε μονάδα αναρτήσεις ένα 7,62 ή 0,5" πολυβόλο, προστατευμένος από εχθρό φωτιά και τα στοιχεία από ένα προστατευτικό περιβάλλον αλεξίσφαιρο κουβούκλιο, "Eshel εξηγεί." Εκτός από τη χρήση της άμεσης φωτιά πολυβόλα, οι παρατηρητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κατευθυνόμενα βλήματα ακριβείας, όπως Σπάικ LR οπτικά και κατευθυνόμενα βλήματα Όλα λέιζερ κατευθυνόμενων όπλων. "

Κεραυνός πιστόλι αναισθητοποίησης με LED Φακό

p0005135g.jpg

Η κανονική αυτή αναζητούν φακό φαίνεται να είναι ακίνδυνη, αλλά φαινόμενα απατούν!

Είναι πράγματι ένα πιστόλι αναισθητοποίησης, με μέγιστη ισχύ μέχρι και 80 000 βολτ!

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αυτοτελώς ως αμυντικό όπλο είτε από αρασέ κλέφτες ή άγρια ζώα!

Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το πιστόλι αναισθητοποίησης πατώντας ένα κουμπί και πιέζεται επί της σορού του εισβολέα σας για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα για να είναι αποτελεσματική.

A 1-3 δευτερόλεπτα ZAP θα σύγχυση και αποπροσανατολίζουν τον εισβολέα, ενώ το 3-6 δευτερόλεπτα ZAP θα ακινητοποίηση του για λίγα λεπτά!

Ο κεραυνός τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία 3,6 βολτ.

Το «φλας φως» μέτρα 6.5 "με 1,25" και ζυγίζει περίπου 8 κιλά.

Μπορείτε ακόμη και αυτή η επιβάρυνση φακό του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο συμπεριληφθούν προσαρμογέα φορτιστή!

Παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της αξιόλογη συσκευή!

  • Diamond-Cut Barrel For Better Grip Diamond Cut-βαρέλι για την καλύτερη πιάνομαι
  • Transparent Cap Διαφανής Cap
  • Safety Switch Slide Cap Διακόπτης ασφαλείας slide Cap
  • Conductive Plate Αγώγιμη Plate
  • Electric Shock Plates Ηλεκτροπληξία πλάκες
  • Flashlight Switch Φακό Switch
  • Holster Included Περιλαμβάνονται Holster
  • 12VDC Car Adaptor/Charger Included 12VDC Car Adapter / Charger Περιλαμβάνονται
  • Shock Output: 80 KV Σοκ Output: 80 KV
  • Power Consumption: 110V AC/DC adaptor with charger Κατανάλωση Ρεύματος: 110V AC / DC Adapter με φορτιστή
  • Power: 3 AAA Ni-MH rechargeable batteries included Power: 3 AAA Ni-MH επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που περιλαμβάνονται
  • Anti-Robbery Strap Anti-ληστεία Strap

Πάρτε αυτό το φακό και να προστατεύουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα για μια απλή 59,95 δολάρια!

μη θανατηφόρο όπλο που εκπέμπει ακτίνες θερμότητας

Tο αμερικανικό Πεντάγωνο επέδειξε για πρώτη φορά ένα νέο μη θανατηφόρο όπλο που εκπέμπει ακτίνες θερμότητας, προκαλώντας στον εχθρό ένα έντονο, αλλά ακίνδυνο αίσθημα καψίματος, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε νέο ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη «τεχνητού παγετού», πάνω στον οποίο οι αντίπαλοι θα γλιστρούν. Tο όπλο μικροκυμάτων, με την ονομασία Active Denial System (Σύστημα Eνεργού Aρνησης) απωθεί τους εχθρούς από απόσταση έως και 500 μ., διαπερνώντας τα ενδύματά τους και ζεσταίνοντας τα μόρια νερού στο δέρμα τους μέχρι τους 50 Kελσίου.

Tα μικροκύματα δεν διεισδύουν βαθιά στο δέρμα ώστε να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες, σύμφωνα με Aμερικανούς στρατιωτικούς, ωστόσο ο πόνος είναι τόσο έντονος ώστε κανείς δεν αντέχει να παραμείνει στην ακτίνα δράσης του ADS. O ορθογώνιος πομπός της ακτίνας σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εγκατασταθεί σε οχήματα Humvee.

Tο όπλο αναπτύχθηκε από την Kοινή Διεύθυνση Mη Θανατηφόρων Oπλων του υπουργείου Aμυνας, σε συνεργασία με την εταιρεία οπλικών συστημάτων Raytheon. Προορίζεται για τον έλεγχο του πλήθους, για σταθμούς ελέγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, καθώς και για επιχειρήσεις όπως στο Iράκ και το Aφγανιστάν.

«Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας θα το εντάξουν στην εργαλειοθήκη τους. Kαι αυτό θα μπορούσε να συμβεί γύρω στο 2010», δήλωσε αξιωματούχος της Διεύθυνσης.

Στην πρώτη παρουσίαση του ADS, σε βάση της πολεμικής αεροπορίας στην Tζόρτζια, ο ανταποκριτής του Reuters δέχτηκε να υποβληθεί στην επώδυνη εμπειρία της ακτίνας. Aν και βρισκόταν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, αναφέρει ότι ένιωσε σαν να είχε μόλις ανοίξει έναν καυτό φούρνο.

Το άλλο όπλο
Παράλληλα, η Yπηρεσία Προηγμένων Aμυντικών Eρευνητικών Προγραμμάτων (DARPA) ζήτησε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιστήμονες για την ανάπτυξη του «Συστήματος Eλέγχου Kινητικότητας» (Mobility Control System).

H DARPA ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη ενός λεπτού, διαφανούς πολυμερούς που θα απλώνεται στον δρόμο, θα σκληραίνει και θα συμπεριφέρεται όπως ο παγετός. H ολισθηρή αυτή επίστρωση θα βγάζει εκτός πορείας τα εχθρικά οχήματα.

Σε ό,τι αφορά τις συμμαχικές δυνάμεις, θα μπορούν να προστατευτούν από τον τεχνητό παγετό ψεκάζοντας τις αρβύλες και τα λάστιχα των οχημάτων τους με έναν «παράγοντα αντιστροφής» που θα εξουδετερώνει το πολυμερές.

MARIA LOVE 27 3 2007




Η ΖΩΓΡΑΦΙΈΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΌΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΊΑΣ
ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΆΡΑΣ ΓΙΏΤΑ
ΤΗΣ ΚΟΜΜΏΤΡΙΑΣ ΣΤΈΛΛΑΣ
ΤΑ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΧΥΛΟΠΊΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΑΟ
ΤΗΣ ΜΑΓΕΊΡΙΣΣΑΣ ΓΙΏΤΑ
ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΆΣ ΜΑΡΊΑΣ
ΤΑ ΕΠΑΛ ΤΟΥ ΔΕΑΟ
ΤΟΝ ΘΕΊΟΝ ΤΟΥ ΠΆΤΕΡΑ
ΤΟΥ ΠΡΌΣΦΥΓΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟΎ
Ο ΔΡΌΜΟΣ ΤΟΥ ΠΆΤΕΡΑ
ΕΠΊΣΗΣ
ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ ΜΕΣΣΗΝΊΑΣ
ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΆΡΑ ΠΟΥ ΒΡΟΜΆΕΙ
ΤΟΥ ΦΡΑΠΈ Ζ
ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΊΑ
ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΊΑΣ
ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΠΊΤΙ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ
ΤΑ 6 +1

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
Η ΧΟΡΗΓΕΊ
GIORGOSBER AE
MARIA LOVE
SARE MARES KOYKOYNARES
EPPOP 2006
DEAO 2007
MARIA AXARISTI
XROMA AE

ID Sniper Fills Its Victims with Hot GPS-tracking Lead ID σκοπευτής γεμίζει τα θύματά του με ζεστό GPS εντοπισμού μολύβδου

Sniper rifle embeds GPS chip in body

.Αυτοκρατορία Βόρεια από τη Δανία αναπτύσσονται σήμερα το αναγνωριστικό σκοπευτή, ένας σκοπευτής τουφέκι οποίο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να εμφυτεύσει ένα chip GPS στο σώμα σας από μια σειρά από 1 χιλιόμετρο μακριά. I

Αναρωτιέμαι τι στόχους θα αισθάνονται όταν να πληγούν από αυτή την καραμπίνα - θα τους απορρίψει ως ένα απλό τσίμπημα εντόμου;

Μετά από όλα, το μικροτσίπ είναι γραφτό να εισέλθουν στο σώμα και να παραμένουν εκεί χωρίς να προκαλούν οποιαδήποτε εσωτερική βλάβη.

Ενώ αυτό μπορεί να ελκυστικό ήχο, οι απλοί πολίτες πληρώνουν φόρο-όπως και εσείς και εγώ μπορούν να αισθάνονται ανακούφιση καθώς για την ώρα δεν υπάρχουν δέκτες GPS που είναι τόσο μικρός δεν θα αισθανθείτε αν κάποιος σας με ένα πυροβολισμό.

Επιπλέον, ένας επίσης να ασχοληθούν με θέματα όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα πομπό που λείπουν. Ίσως σε 10 χρόνια;


sexy soccer

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

<span class=Sexy Soccer" border="0">

μπορεί η πάρα πανό εικόνες να είναι

λήγω πονηρές άλλα η κοπέλες είναι αθλήτριες

και μια από αυτές μοιάζει σε εσένα

αν την βρεις κερδίζεις το γάλα με λεμόνι στο μπαλκόνι

με αγάπη