Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Το σίγουρο είναι σίγουρο: Κάνε τώρα το τεστ ασφαλείας!

Το σίγουρο είναι σίγουρο: Κάνε τώρα το τεστ ασφαλείας!

[Image]
Ακολούθησε τις παρακάτω Συμβουλές & Κόλπα για να προστατέψεις το λογαριασμό σου. Με αυτά τα μέτρα ασφαλείας μπορείς ο ίδιος να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του λογαριασμού σου.

Σημαντικό: Πρώτα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνση του e-mail σου! Συμπλήρωσε οπωσδήποτε το πραγματικό σου e-mail. Μόνο έτσι είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα μπορέσει να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σου ή το ψευδώνυμό σου. Κάθε τροποποίηση που κάνεις θα πρέπει επίσης να την επιβεβαιώνεις. Για να το κάνεις αυτό, λαμβάνεις ένα link μέσα σε ένα e-mail, το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσεις με ένα κλικ.

Άλλαζε συχνά τον κωδικό πρόσβασής σου!Όσο πιο συχνά αλλάζεις τα στοιχεία πρόσβασής σου, τόσο πιο ασφαλής είναι κι ο λογαριασμός σου. Όποιος λοιπόν τροποποιεί συχνά τα στοιχεία πρόσβασής του, είναι πάντα πολύ πιο ασφαλής από όσους χρησιμοποιούν "παλιούς" κωδικούς.

Απόφυγε να χρησιμοποιείς απλούς κωδικούς! Ο κωδικός σου οφείλει να περιέχει ένα συνδυασμό από μικρά και κεφαλαία γράμματα όπως επίσης κι αριθμούς. Κωδικοί όπως "ζχψω", "12345" ή "γεια" δεν είναι ασφαλείς κωδικοί. Μη χρησιμοποιείς ποτέ το ψευδώνυμό σου ως κωδικό!

Μην κοινοποιείς ποτέ τα στοιχεία λογαριασμού σου σε τρίτους! Ούτε σε άλλους παίκτες (όσο καλά κι αν τους ξέρεις), ούτε σε supporter, διαχειριστές ή συντονιστές. Οι συνεργάτες μας δε θα σε ρωτήσουν ποτέ για τα στοιχεία πρόσβασής σου, είτε μέσω e-mail, είτε μέσω ICQ, MSN ή Skype!

Μη χρησιμοποιείς ποτέ τα ίδια στοιχεία πολλές φορές! Άλλοι παροχείς, όπως π.χ. οι διακομιστές του Teamspeak, θα μπορούσαν να κάνουν κατάχρηση των στοιχείων πρόσβασής σου.

Ακολούθησε πιστά αυτές τις υποδείξεις, για να εξασφαλίσεις την προστασία του λογαριασμού σου! Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο λογαριασμός σου είναι προστατευμένος από την περίπτωση κλοπής, παρά μόνο εσύ!

Συμβουλή: Αυτές τις συμβουλές οφείλεις να τις ακολουθείς πάντα και παντού, διότι μόνο έτσι είναι τα στοιχεία σου ασφαλή μέσα στο διαδίκτυο!
Το σίγουρο είναι σίγουρο: Κάνε τώρα το τεστ ασφαλείας!

Αγαπητοί παίκτες του Imperion,

Αγαπητοί παίκτες του Imperion,

Ο κόσμος παιχνιδιού σας βρίσκεται online για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα και κάποιοι από εσάς είχατε μεγάλη πρόοδο στην κατάταξη. Παίκτες οι οποίοι έκαναν εγγραφή αργότερα στο παιχνίδι δεν έχουν δυνατότητα να φτάσουν τους παλαιότερους. Καθώς το Imperion σχεδιάστηκε για να ολοκληρώνετε σε γύρους, έφτασε η χρονική στιγμή να κλείσουμε αυτόν τον κόσμο παιχνιδιού. δυστυχώς χωρίς την ανακοινωθείσα αναβάθμιση στην έκδοση 0.9.5 καθώς δεν υπήρξε η δυνατότητα να ολοκληρωθεί εγκαίρως. Σίγουρα θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα νομίσματά σας στο Imperion.org αφού τελειώσει η έκδοσή σας.

Καθώς δεν υπάρχει endgame για την τωρινή έκδοση (αυτό θα ενταχθεί στην υπό ανάπτυξη έκδοση η οποία θα τεθεί σε λειτουργία στην αρχή του νέου χρόνου) πρέπει να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα "ελαφρύ endgame". Ορίσαμε την ημερομηνία 31.07.2010 σαν τέλος ώστε να πάρουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και την τελική κατάταξη. Αυτή θα ανακοινωθεί στο website. Θα απονείμουμε τα ακόλουθα πακέτα νομισμάτων για τους πρώτους της κατάταξης σαν κίνητρο:

Κατάταξη 1: 1.000 Κατάταξη 2: 500 Κατάταξη 3: 300 Κατάταξη 4-10: 100 Κατάταξη 11-50: 50 Κατάταξη 51-100: 30 Κατάταξη 101-500: 20

Οι διεθνείς τελικοί: Αντί για μια επανεκκίνηση των εκδόσεων από διαφορετικές γλώσσες, θα πραγματοποιήσουμε ένα διεθνή τελικό για τον καλύτερο παίκτη από όλα τα 28 έθνη στον ORG (www.imperion.org). Σε έναν νέο speed ο οποίος θα διαρκέσει 4 με 6 μήνες (πιθανότητα 2-5x speed) θα ανταγωνιστείτε ενάντια στην ελίτ του Imperion. Οι καλύτεροι παίκτες θα ανταμοιφθούν με πολύ ωραία υλικά δώρα, starter kits για την νέα έκδοση του Imperion και φυσικά με ατέλειωτη φήμη.

Έτσι θα θέλαμε να ενώσουμε τους καλύτερους παίκτες από την μεριά και από την άλλη να γεφυρώσουμε το κενό μέχρι την έναρξη της νέας έκδοσης του Imperion. Έχουμε σχεδιάσει ένα σύστημα μεταλλίων στο οποίο όλοι οι βετεράνοι του Imperion με υψηλή κατάταξη θα λαμβάνουν ανάλογη και μόνιμή τιμή. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό - έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε στην λήψη νέων (ελέγξτε τις Επιλογές λογαριασμού), ώστε να μένετε ενήμεροι.

Η ομάδα του Imperion