Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

DARTH VADER αφύπνιση - Δυστυχώς δεν DAB


TOTWsakar3
Τι κι αν έχει μόνο AM / FM ραδιόφωνο tuning, τρία ηχητικά εφέ μπορείτε να διαταραχθεί από τον ύπνο και το κόκκινο LED απεικόνιση oozing στιγμή από τα μάτια, αυτό είναι DARTH VADER από το κρεβάτι σας μόνο για $ 30 - Ναι, και υπάρχει μια Audio Jack για θηλυκωτήρια inyour παίκτη και άντλησης των ήχων μέσα από το κεφάλι του ... Η δεξαμενή δεν αντικατάστασης, αλλά αυτό το πολυ-ταλαντούχος κεφαλή που να πετάξει, πιο γρήγορα από Jabba σε βλέπε-είδε. Μέσω Playthings.com

Δημιουργήστε μια Θωρηκτό


Aircraftcarrier
Εντάξει, τα τεχνικά ένα αεροπλανοφόρο, για ένα σεντ κάτω από τέσσερα λίρες έχετε ένα σύνολο εννέα αεροπλάνα μίνι συν το πλοίο για το οποίο με τη γη τους.

Το σκάφος inlength μέτρα πάνω από 30 εκατοστά και το σύνολο του έργου έχει ολοκληρωθεί σαν ένα παζλ, δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά πολύ λίγα χέρια θα χρειαστεί κάποια βοήθεια.

Διαθέσιμη τώρα σε Hawkins Παζάρι

Lightsabre ομπρέλλα ηλίου μπορούν να σας προσεύχεται για βροχή


Image006

Μια ομπρέλα σε πρώτη τακτική αυτή μπορεί να φαίνεται, αλλά το πάτημα ενεργοποιείτε τον άξονα και τα 3 LED της λάμψη όπως υπερασπιστεί τον εαυτό σας κατά τη σκοτεινές δυνάμεις που εργάζονται εναντίον σας, αλλά και τη βροχή.

Διατίθεται τώρα κάνουμε επιθυμούν να είχε θέσει τους στα ράφια των καταστημάτων λίγο νωρίτερα εντός του έτους, αλλά μία τσάντα σου τώρα για την περιστασιακή νεροποντή και δώστε στον εαυτό σας ένα πραγματικό λόγο να ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

£ 19,99 σε IWOOT

Ορειβασία εκστρατεία του είδους στον πίσω κήπο σας


Playmountain

Αν δεν είστε άτυχος ώστε να έχουν ενεργό τεκτονικές πλάκες κάτω από το σπίτι σας τότε είναι απίθανο ένα βουνό θα επιφάνεια οποτεδήποτε σύντομα, η οποία είναι μεγάλη είδηση αν δεν έχουν νέους ορειβάτες με την επιθυμία για την πρακτική τους κλιμάκωση των δεξιοτήτων.

Έχει δοθεί μια λύση, η σύνοδος κορυφής προς τον ουρανό είναι μια σημαντική δομή reachs ότι πάνω από 2 μέτρα στο αποκορύφωμά της και οι τέσσερις πλευρές προσφέρουν διάφορες διαδρομές στην αρχή, thats πάνω από 100 τετραγωνικά πόδια της αναρρίχησης περιοχή.

Συμπληρώστε με ένα ζευγάρι του φορτίου δίχτυα για το εξωτερικό, η μία για την αλίευσή τους στο εσωτερικό, μια σημαία να πέφτω στην κορυφή, καθώς η σύνοδος κορυφής να φτάσει για μια δραστηριότητα κέντρο ιδανικό για νέους Boningtons. £450 at Hamleys online £ 450 σε Hamleys online

Solar Powered παιχνίδι προσφέρει έξι φορές η διασκέδαση


Ηλιακή Solarboat Solarcar Solarcraft Solardog Solarturbine

Από Solar τεχνικοί σε αρχάριους στην τέχνη της αξιοποίησης της ενέργειας από τον ήλιο αυτό το 6-in-1 ηλιακή kit προσφέρει έξι διαφορετικούς ρομπότ, μόλις 25 από τα μέρη.

Δεν βίδες για βιολί με περίπου, μόνο πλάκες και μια συλλογή με κομμάτια πλήρη διαγράμματα με μεγάλα τυπογραφικά στοιχεία και τις οδηγίες που κάνουν τέλεια αίσθηση.

Πολύ καλή τιμή Εκτιμούμε, £ 13 για αυτό το λίγο πολύ - Ρομποτικά σκύλου, πλοίο, αεροπλάνο που διακινούνται, αυτοκίνητο, αεροπλάνο μύλος και desktop - Πιάσε ένα στο Red5

Γυρίστε τον εαυτό σας σε ένα T-600 Terminator


Terminatormask Termfist Termpatches


Kit εαυτό σας και σε T-600 από το Terminator Salvation κτύπημα και κανείς δεν θα σας ενοχλώ όμως δυνατά σας τραγανίζω σας ποπ κορν. Η T-600 μάσκα Voice N Vision κρανίο (£ 34,99) είναι ένα αξιοπρεπές αναζητούν φωνή changer με ηχητικά εφέ και το LED κόκκινο μάτι ότι είναι μια απειλή για να σας κοιτάζω σε αυτές, αλλά από το εσωτερικό του μάσκα έχετε ένα αδιαφανές άποψη.

Το Power-γροθιά (£ 29,99) θα πρέπει να κάνει μια αξιοπρεπή επιπλέον γραφείο σας πολέμου kit, δεν αποτελεί μόνο θόρυβο maker αλλά με μια γροθιά που φέρουν για τυχαίες επιθέσεις.


Τελευταία στην γραμμή είναι μια συλλογή από φορέα μεταφορών (£ 7,99) που aparently να σας κάνει να δούμε κάτω από μέταλλο, τώρα κανείς δεν πρόκειται να χάος μαζί σας!

NERF χάος φθάνει σχεδόν ..


Nerf_size_10

Αρχικά είδα την ταχεία φωτιά πολυβόλο του Ιανουαρίου στο Λονδίνο Τίμιο Παιχνίδι και πήρε λίγο overexcited τροφοδοτούνται σε αυτή τη ζώνη, πλήρως αυτόματη, αφρός βέλος firer.

Ανατίναξης τις σφαίρες με το επιτόκιο που ορίζεται από τρεις ανά δευτερόλεπτο τότε που να είναι ο απώτερος anyones NERF στην κατοχή της οπλοστάσιο, αλλά όλα πήγαν ήσυχο ημερομηνία για την έναρξη μπροστά, αφθονούν φήμες ότι θα μπορούσε να notmake στο ΗΒ! Θα μπορώ να πω σας ότι είναι για τον τρόπο με τον οποίο σε δύο εβδομάδες, η τιμή πάνω από £ 49,99 σε IWOOT ... Το πλήγμα θα σας μακριά!

Εξολοθρευτής Σωτηρίας Chopper εκφόρτωσε


Terminator
Αυτό το απειλητικό αναζητούν μηχάνημα έχει κάποια αξιοπρεπή λεπτομέρεια της Εξολοθρευτής T800 κρανίο και αυτό από μόνο του είναι enought να παρατηρήσει, όπως σας buzz των τριών καναλιών RC για την αίθουσα, την προστιθέμενη επιπτώσεις που πραγματικά την ξεχωρίζει.

Πυρακτωμένο LED φώτα στα μάτια, ηχητικά εφέ από την ταινία και ένα λέιζερ μάχη για την καταπολέμηση της λειτουργίας άλλων choppers στο φάσμα Bladez £ 27,99 το κάνουν σχεδόν υποφερτό, πιάσε ένα στο PLAY.com

Duck Hunter προσγειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο


Duchun_lg
Αρχικά είχε mitts μας σχετικά με αυτό το εμπνευσμένο eighties πάπια που φέρουν στο πίσω Ιανουάριο, τώρα, την έφτασε στον εικονικό ράφια περιμένουν αγριόπαπια hating μισθοφόροι να κάνει.

Ισχύς της πάπιας διάθεσή του στην υπέρυθρος όπλο για δέκα δευτερόλεπτα, ή προκειμένου στη συνέχεια να το αφήσετε να χαλαρά προς τον ουρανό, ενώ προσπαθεί να συνάψουν, με τρεις άμεσες επισκέψεις από την ανάκρουση κάνοντας θόρυβο πιστόλι, όταν youhave που θα έχανε την εξουσία και την πτέρυγα βουτιά γη , αν δεν έχετε τέτοιο μεγάλη βολή που θα πτερυγίων για περίπου 40 δευτερόλεπτα περίπου, πριν χάσει την εξουσία και ungracefully προσγείωση στο έδαφος.

Σχεδιάζουν μια εναλλακτική εκδοχή, όπου ο ένας παίκτης τον τηλεχειρισμό των πουλιών, ενώ προσπαθεί άλλο στόχο του, τους οπαδούς της αρχικής NES παιχνίδι χαροποιεί αυτό το κομμάτι της δράσης ρετρό, πιάσε ένα για έκδοση £ 29,99 σε IWOOT.

Δημιουργήστε το δικό σας RC Bug


E18d1c315d7e5a3f692d5e7a2d4fdaa0 3bb183a2dffb03fb02526980c13e2231

Αν έχετε τα σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία, με τη δημιουργία ενός ρομποτικού πλοίαρχος του αγώνα της για να αναλάβει τα πλάσματα του πλανήτη, αλλά νιώθετε που είστε underqualified αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή.

Η όλα τα νέα Τηλεχειριστήριο χρυσόμυγα είναι ιδανικό για τη λείανση τις ικανότητές σας με τους τρόπους που ταχυτήτων, ηλεκτρικά κυκλώματα motorsand για να σας βοηθήσει να κάνει μια αρχή για τις μεγαλύτερες σχέδια.

Όταν τελειώσετε την οικοδόμηση αυτού του τροχού έξι πολλαπλών κατεύθυνσης των κινήσεων και έχει ελεγχθεί LED ανάβουν νύχι στη θέση του, ιδανικό για undercoverr αφαίρεσης.

Για μια smidge υπό £ 30 Bug κροτώνων αυτό το δικαίωμα όλων των κουτιών.

from RED5

Lifesize Μπάρμπι με πλήρη κουτιά


Μπάρμπι
Ψάχνετε για somthing λίγο διαφορετικά για να ενεργοποιήσετε μέχρι και το σχολείο στο χορό;

Πάρτε την έμπνευση από αυτές τις κυρίες ντυμένες ως πλήρες Μπάρμπι με έξι πόδια κουτιά - Λαμπρό.

Μέσω της Daily Mail