Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008


Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναφερθεί στις ανεπάνδρωτα εναέρια οχήματα (UAV), και τις περισσότερες φορές, αυτές είναι που χρησιμοποιούνται για κατασκοπεία στο έδαφος του εχθρού. It appears that UAVs have medicinal uses as electronic flying couriers. Φαίνεται ότι τα UAV έχουν ιατρική χρήση ως ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρουν.


Σκεφτείτε τους ως το μεγάλο κουμπί με την ταχύτητα G δρομέας του 5 Mach πυρκαγιές ότι ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομικό περιστέρι. It was used on the cartoon all the time, but only mentioned in the movie. Ήταν το σκίτσο που χρησιμοποιούνται για όλη την ώρα, αλλά αναφέρεται μόνο στην ταινία. (By the way, the Speed Racer movie is coming out on DVD and Blu-ray tomorrow, and you should invest your money in a film that was incredibly awesome and yet was somehow a box-office flop.) (Με την ευκαιρία, η δρομέας ταχύτητας ταινία βγαίνει σε DVD και Blu-ray αύριο, και θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά σας σε μια ταινία που ήταν απίστευτα και απίθανα ακόμη ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα κουτί-γραφείο flop.)


Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε μια πελατών σε ένα χώρο, να έχουν πρόσβαση σε ιατρική δείγμα του ασθενούς, τότε το στείλετε πίσω στο εργαστήριο για ανάλυση. The flyer can then send back the proper medicine for the case, such as anti-venom for a snakebite. Οι ταξιδιώτες μπορούν να στείλουν πίσω τη σωστή ιατρική για την περίπτωση, όπως αντι-δηλητήριο για μια snakebite.

Αυτά τα αεροπλάνα που φέρουν την ιατρική μπορεί να ελεγχθεί μέσω του GPS, ή από το έδαφος για μικρές αποστάσεις. They can carry about 500 grams, which might be enough to transport life-saving cargo. Θα μπορεί να μεταφέρει περίπου 500 γραμμάρια, που θα μπορούσε να είναι αρκετή για να σώζουν ζωές των μεταφορών φορτίου.

Wesco του R2D2 projector Αφύπνιση


Εντάξει, δεν σημασία τι λέει κανείς, δεν υπάρχουν ποτέ Star Wars πάρα πολλά πράγματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για R2D2 gadgets. Λοιπόν εδώ είναι ένα ακόμη και για μία φορά δεν είναι κάποια πολυτέλεια που δεν θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει. Αυτός είναι ένας projector ξυπνητήρι, οπότε ελπίζω ότι έχετε έναν τυφλό τοίχο κάπου. Μπορείτε να είναι λίγο δύσκολο να διαβάσει σε ένα τοίχο ή σε ένα wallpapered γεμάτα με φωτογραφίες και αφίσες. Η ιστοσελίδα είναι αρκετά ελλιπής σχετικά με τις προδιαγραφές του ρολογιού. Τελικά, είναι απλά ένα ρολόι, έστω κι αν είναι πιο ψυχρή από τον υπόλοιπο καθαρά διότι των R2.

Ρομποτικά σημαδούρα για την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης


Οι καλοί άνθρωποι στο Osaka University επινόησε ένα πρωτότυπο του ρομποτικού σημαδούρα ότι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο και ειδικό σκοπό στη ζωή τους - πρόκειται για την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας περιβαλλοντικές καταστροφές γνώρισε ο κόσμος, όπως πετρελαιοκηλίδες. The prototype known as SOTAB (Spilled Oil Tracking Autonomous Buoy) is but a 110kg GPS-equipped robot. Το πρότυπο γνωστό ως SOTAB (Απόβλητα υγρών Oil Tracking Αυτόνομη ση αδούρων) 110 κ., αλλά ένα είναι το GPS-ρομπότ εξοπλισμένα. It will feature a cylindrical buoy length of 2.7m and a diameter of 27cm, and the whole idea is to have these buoys installed aboard oil tankers, enabling them to be dropped into the sea automatically whenever there is an accident. Θα χαρακτηριστικό κυλινδρικό σημαδούρα μήκους 2.7m και διάμετρο 27 εκατοστά, και η όλη ιδέα είναι να έχουμε αυτές τις σημαδούρες εγκατασταθεί στο πλοίο πετρελαιοφόρων, που θα τους επιτρέπουν να πέσει στη θάλασσα αυτόματα κάθε φορά που υπάρχει ένα ατύχημα. Unfortunately, oil tankers will have to be a whole lot more vigilant and careful for the next three years (at least) since it will take that amount of time at best to roll out from the laboratory. Δυστυχώς, τα πετρελαιοφόρα θα πρέπει να είναι συνολικά πολύ πιο προσεκτικοί σε εγρήγορση και για τα επόμενα τρία χρόνια (τουλάχιστον) αφού θα λαμβάνουν το ποσό του χρόνου στην καλύτερη περίπτωση σε ανάπτυξη από το εργαστήριο.