Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

nikisa simera kai to 15draco sto tanoth online

Το event αποτελείται από 2 βήματα :

Βήμα 1ο

Κάθε παίκτης πρέπει να σκοτώσει 15 δράκους. Κάθε 3ος δράκος είναι ένας δυνατός δράκος και περισσότερο δύσκολο για να σκοτωθεί. Κάθε ηττημένος δράκος θα μειώνει τον αριθμό των δράκων στον σέρβερ και θα υπάρχουν σίγουρα λιγότεροι δράκοι από ότι οι χρήστες. Βιαστείτε λοιπόν αν θέλετε να σκοτώσετε 15 δράκους !
Κάθε χρήστης μπορεί να προσπαθήσει να πολεμήσει με 1 δράκο, 3 φορές ανά ημέρα. Κάθε επιπλέον μάχη χρειάζεται bloodstones. Εάν ο χρήστης καταφέρει να σκοτώσει 15 δράκους, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ξεκινήσει το 2ο βήμα.


Βήμα 2ο

Το βήμα αυτό ξεκινά μόλις όλοι οι δράκοι στο σέρβερ είναι νεκροί. Τότε εμφανίζεται ένας άλλος δράκος: ο Eliodracor. Αυτός ο εχθρός θα πρέπει να ηττηθεί από όλους τους χρήστες.

Κάθε χρήστης μπορεί να επιτεθεί στον Eliodracor 1 φορά τη μέρα. Με τη χρήση bloodstones μπορεί όμως και περισσότερες φορές. Ο δράκος πεθαίνει και το event τελειώνει, εάν ο Eliodracor έχει 0 πόντους υγείας. Οι επιθέσεις που θα γίνουν πληρώνοντας bloodstones, δε μπορούν να μειώσουν την υγεία του δράκου αλλά αυξάνουν την πιθανότητα να κερδίσετε πόντους ήρωα. Αυτοί οι πόντοι είναι χρήσιμοι για το νέο πίνακα βαθμολογίας, επειδή οι πόντοι ήρωα δεν αθροίζονται στον πίνακα βαθμολογίας. Μόνο η καλύτερη αξία υπολογίζεται για τα στατιστικά.

Κάποιοι χρήστες θα λάβουν αντικείμενα ανάλογα με τον πίνακα κατάταξης ήρωα, μόλις τελειώσει το event. Ο αριθμός των χρηστών και το είδος των αντικειμένων, θα εξηγείται στο κείμενο πληροφοριών για το Βήμα 2 μέσα στο παιχνίδι.

Χρήσιμες πληροφορίες :
* Ταξιδεύετε στο μπουντρούμι σαν να κάνατε μία περιπέτεια.
* Οι σύντροφοί μάχοντε μαζί σας, σαν να κάνατε μία κανονική μάχη στο μπουντρούμι.
* Κάθε δυνατός δράκος δίνει ένα αντικείμενο
* Κάθε άλλος δράκος θα ξοδεύει φήμη και χρυσό