Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Airsoft

Airsoft

Airsoft είναι ένα είδος πολεμική αθλητισμό που παίζεται για αναψυχή, καθώς και την κατάρτιση. Σε αυτό το παιχνίδι οι συμμετέχοντες προσπαθούν να εξαλείψουν κάθε άλλη πατώντας τους με Airsoft Airsoft συσφαιρώματα πυροδοτούνται από όπλα. Τα όπλα είναι πολύ παρόμοια με πραγματικά όπλα. Τακτικό εργαλεία και λοιπά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται και από τους παίκτες.

Airsoft έχει τις ρίζες της στην Ιαπωνία, όπου πραγματικά όπλα ήταν δύσκολο να προμηθευτούν από την κοινή τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, θα κατέφευγε σε ομοιώματα όπλων πραγματικά την αγορά και σύντομα εξαπλώθηκε σε κοντινό χώρες της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν. Σήμερα υπάρχουν όπλα κινεζική κυριαρχία της αγοράς, όπως αυτές που προμηθεύονται εύκολα. Έγκριτα εταιρείες κατασκευής Airsoft προϊόντα Classic Στρατού, ICS Marui και το Τόκιο. Οι τόκοι για το άθλημα εξαπλώνεται και σε άλλες ηπείρους όπως η Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο αθλητισμός είναι συνήθως παίζονται σε εξωτερικούς χώρους αν και μπορεί να παιχτεί και σε εσωτερικούς χώρους. Ένας μπορεί να παίξει μια ποικιλία παιχνιδιών όπως το οργανωμένο σενάρια και στρατιωτικών όπως stimulations πολέμου. Airsoft έχει χρησιμοποιηθεί για την κατάρτιση του στρατιωτικού προσωπικού και την προετοιμασία τους για τον πραγματικό χρόνο πολέμους. Ο κύριος στόχος, όπως προαναφέρθηκε είναι να αρθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας το αντίθετο. Σε αντίθεση με paintball δεν υπάρχουν ορατά σημάδια αριστερά για την ένδυση και έτσι όταν ένας παίκτης έχει χτυπήσει με το ίζημα που έχει να δηλώσει ο ίδιος ανάλογα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Airsoft εφευρέθηκε στην Ιαπωνία ενώ paintball διαπιστώσει την καταγωγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Paintball είναι πιο δημοφιλή από τα Airsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά Airsoft είναι γρήγορα μαζεύοντας. Στην Ανατολική Ασία Airsoft είναι πιο δημοφιλής από το paintball. Όπως προαναφέρθηκε Airsoft χρησιμοποιείται στις Στρατιωτικές Διέγερση (επίσης γνωστή ως MilSim). Ορισμένες πυρομαχικά δίνονται σε κάθε ομάδα. Η πυρομαχικών περιλαμβάνει μπαταρίες, μερίδες, συσφαιρώματα, τουφέκια και τα άλλα εξαρτήματα όπως ένα γιλέκο. Η ομάδα θα πρέπει να είναι στο γήπεδο, ανά πάσα στιγμή, μόνο η επιστροφή στην ασφαλή ζώνη στην περίπτωση της σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά. Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες ανάλογα με τις ρυθμίσεις.

Airsoft είναι σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στο αστυνομικό τμήμα για την πραγματική ζωή stimulations. Αστυνομική Airsoft χρήση όπλων τα οποία είναι παρόμοια με M16 και M9 όπλα και επίσης να χρησιμοποιούν αντίγραφα των αγωγών βόμβες. Οι παίκτες μπορεί να γίνουν και κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για να κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσει μια τιμή στο Airsoft συστήματος όπου οι παίκτες ομολογήσω με ειλικρίνεια, όταν χτυπήθηκε από το μέλος της αντιπολίτευσης. Αυτή η αύξηση του αθλητικού πνεύματος και η οποία συμβάλλει στην διεξαγωγή του παιχνιδιού με δίκαιο τρόπο.

Ο αέρας ίζημα ταξιδεύει με ταχύτητα 300 πόδια ανά δευτερόλεπτο παρόμοια με την ταχύτητα του paintball. Τα περισσότερα από τα όπλα Airsoft πυροβολήσει 150fps σε 400 fps. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εκδόσεις αναβάθμισης που μπορεί να σε πυροβολήσω 500fps. Σε ό, τι αφορά το κόστος του υλικού, Airsoft είναι φθηνότερα από paintball. Οι τιμές είναι οι ίδιες και για τους δύο, όταν πρόκειται για τα ενδύματα. Χαμηλή ποιότητα ηλεκτρικού όπλα, που κοστίζουν $ 10 - $ 60 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Airsoft. Μεσαίες τιμές όπλα έρχονται με κόστος $ 80 - $ 180, ενώ υψηλές τιμές ξεκινούν από τα όπλα $ 200. Κατασκευές όπλα μπορεί να κοστίζει πάνω από 2.500 δολάρια.

Είναι απαραίτητο να ακολουθούν όλα τα προληπτικά μέτρα ασφάλειας, ενώ παίζετε Airsoft. Προφυλάξεις ήθελε να επισημάνει το όπλο μακριά από κάτι που δεν πρόκειται να σε πυροβόλησε θα πρέπει να ληφθούν. Προστατευτικά γυαλιά και τα είδη ένδυσης όπως θα πρέπει να φορούν γιλέκα, ανά πάσα στιγμή, όπως πλάνα λαμβάνονται από κοντά αποστάσεις μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό. Φυλάξτε το κλειδωμένο ενεργοποίησης όταν δεν παίζει το παιχνίδι. Υπάρχουν μάσκες προστασίας επίσης διαθέσιμα για την προστασία των ευαίσθητων περιοχών στην όψη, όπως τα μάτια, αυτιά, πηγούνι, τη μύτη, το λαιμό και τα μάγουλα.

Hellboy II "Big Baby" κυνηγετικό όπλο είναι ρεπλίκα Life-Size, Παιχνίδια Μουσική, Κόστος μια περιουσία

big-baby-shotgun.jpg

Μην ανησυχείτε, έχουμε το merchandising μηχάνημα που καλύπτονται με την παρούσα insanely ακριβά, τη ζωή μεγέθους "Big Baby" κυνηγετικό όπλο ρεπλίκα.

Διαθέτει έξι αποσπώμενης όστρακα και ένα μουσικό περάτωση χαρακτηριστικό ότι παίζει "νανούρισμα και Καληνύχτα." Προφανώς, είναι μη-λειτουργική, αλλά το Big Baby θα εξακολουθεί να κάνει κάποια σοβαρή βλάβη να τα οικονομικά σας.

Product Page ($699—arriving Q1 2009) Product Page ($ 699-φθάνουν Q1 2009)