Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Radio Controlled Star Trek Πλοία

Προσεχώς, το Μάρτιο του 2009 για περίπου $ 50/each, ραδιόφωνο ελεγχόμενης πτήσης USS Enterprise και Romula αρπακτικό πτηνό.

Radio Controlled Star Trek

Radio Controlled Mechagodzilla

Δεν ξέρω αν ποτέ κυκλοφορήσει Bandai αυτό, αλλά ήθελα πρώτα να διαβάσετε σχετικά με αυτό το φοβερό ραδιόφωνο που ελέγχεται Mechagodzilla το Φθινόπωρο 2008 το θέμα του G-Fan.
Το πράγμα είναι, αυτό το σχεδόν 20 ίντσες ψηλό και Bandai σχεδίαζε να απελευθερώσετε σε περίπου US $ 780.

Το ραδιόφωνο είναι ελεγχόμενη μονάδα modeled σχετικά με τον αλλοδαπό εξοπλισμού από την κλασική GODZILLA έναντι Mechagodzilla, και έρχεται με πλήρη αναβοσβήνουν τα φώτα, το άνοιγμα στο στήθος πλάκα, αρχική ταινία και ηχητικά εφέ.

Απλά ρίξει σε 20 "το ραδιόφωνο και την ελεγχόμενη GODZILLA την.

Radio-Controlled Mechagodzilla

Hasbro της Marvel Μετασχη

Ποτέ δεν ήμουν πολύ ενός Μετασχη ανεμιστήρα, αλλά μου σύντομα-να-να είναι 6 ετών είναι επαιτεία για να αποκτήσετε αυτά τα γενέθλιά του.
Ναι, Marvel σούπερ-ήρωες και σούπερ-εγκληματίες που μετατρέπουν σε μοτοσικλέτες, οι δεξαμενές και άλλα οχήματα.


Leonardo DaVinci της δεξαμενής


Leonardo DaVinci's tank by douglasspics.
σχεδιασμό για μια δεξαμενή που βρέθηκαν στο sketchbooks ...
. σας μπορεί να ανέλθει στο εσωτερικό και να κυκλοφορούν ...
Leonardo DaVinci Μουσείο, Φλωρεντία


Παρελθόν: Leonardo da Vinci η "δεξαμενή"






Πόλεμος άρματα υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων, καθώς και διάφορα προστατευτικά περιβλήματα τροχοφόρα που χρησιμοποιούνται για την προσέγγιση οχυρώσεις.

. Leonardo da Vinci σχεδίασε μια σειρά μηχανές του πολέμου: το 1499 έχει σχεδιάσει ένα κινητό οδοφράγματα για να υπερασπιστεί την πόλη της Πίζας.

Το σχέδιο για το πρωτότυπο "δεξαμενή" ήταν ένα καταφύγιο τροχοφόρα οδηγείται από στροφαλοφόροι λαβές, με κανόνια τονίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις.

"Δεν υπάρχει καμία επιχείρηση των ανδρών σε όπλα τόσο μεγάλες, που θα το σπάσει," Leonardo επαινούμε σε επιστολή του προς τον εργοδότη του, ο Δούκας του Μιλάνου.

Geek Toys - Δεξαμενή USB Missile Launcher

USB Tank Missile Launcher

Η USB Δεξαμενή εκτόξευσης πυραύλων μπορεί πυρκαγιά πυραύλων μέχρι 12 πόδια, και μπορείτε να ελέγξετε μέχρι και τέσσερις δεξαμενές αμέσως μέσω υπολογιστή ή το laptop.

USB Tank Missile Launcher

Οι δεξαμενές ελέγχονται μέσω USB ραδιόφωνο ελέγχου πομπό, το οποίο μπορεί να εκπέμπουν μέχρι 25 πόδια, κάτι που σημαίνει ότι εντός 37 πόδια ή όταν είστε συνεδρίαση αποτελεί δυνητικό στόχο.

Αυτές οι δεξαμενές διασκέδαση USB εκτοξευτές πυραύλων είναι διαθέσιμα για £ 40 περίπου $ 56 από Red5.

Nerdy μπλουζάκι λάτρεις ενώσει!

Έχω πάντα ένα τεράστιο fan των ThinkGeek όπως είμαι κρυφά ένα gadget .

Τι έχουν να κάνουν με προσαρμοσμένη t-shirts, μπορείτε να ζητήσετε;

Λοιπόν, εξαιρετική ερώτηση.

ThinkGeek πρόσφατα κυκλοφόρησε τους απολύτως φανταστική wi-fi t-shirt, το οποίο θα θέσει όλα τα άλλα custom t-shirts to shame. με ντροπή.

ΟΚ, αλλά ότι ίσως δεν δραστικά, αλλά nerdy μπλουζάκι εραστές θα ποδοπατούν το ένα το άλλο να πάω σε αυτό το t-shirt. Τουλάχιστον θα το ξέρω.

thinkgeek το wi-fi t-shirt!
Αυτό το wi-fi t-shirt που όντως λάμπει όταν παραλαμβάνει ένα ασύρματο internet σήμα, αφήνοντας τον εαυτό σας και τους ανταγωνιστές στην απόλυτη και πλήρη έκπληξη γύρω σας ή αν δεν είναι ασύρματο internet προσιτό όταν είστε και πόσο ισχυρό είναι το σήμα.

Όπως και αν το wi-fi t-shirt δεν θα μπορούσε να φέρει οποιαδήποτε ψυγείου, είναι επίσης εντελώς πλυντήριο φιλικό ως την κινούμενη εικόνα είναι αφαιρούμενη, επιτρέποντάς σας να ρίξει το t-shirt στο πλυντήριο χωρίς βίδωμα της τεχνολογίας.

Pick up ThinkGeek wi-fi t-shirt through their website Σήκωσε ThinkGeek wi-fi t-shirt με την ιστοσελίδα for only $29.99 USD + shipping and handling. μόνο για $ 29,99 δολάρια + ναυτιλία και το χειρισμό.