Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Για αυτο εδω και εβδομαδες δεν υπαρχει το δελτιο του αλτερ

Για αυτο εδω και εβδομαδες δεν υπαρχει το δελτιο του αλτερ καθως και αλλες εκπομπές του, Ο τραγκας ειναι τωρα special guest. στο κοντρα τσανελ με τον Τέρενς Κουίκ.. Οι 2 αλεπουδες ειναι μαζι..αχχααχαχ.

Διαβαστε γιατί
............................................................
Δραματικές προβλέπονται -δυστυχώς- οι εξελίξεις για το ALTER, οι εργαζόμενοι του οποίου είναι 3 μήνες απλήρωτοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν αργά χθες το βράδυ, από εργαζόμενους του καναλιού, οι ιδιοκτήτες του καναλιού σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής της επιχείρησης στο άρθρο 99 περί πτώχευσης.

Με αυτό τον τρόπο ο πονηρός Κεφαλλονίτης, με τον συνεταίρο του γιού του, θα εγκαταλείψουν, χωρίς απώλειες, το κουφάρι ενός καναλιού, στέλνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας, χωρίς να καταβηθούν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις.

Μόλις αποφανθούν οι δικαστές του Πρωτοδικείου, για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99, αυτομάτως θα αναλάβουν τα ηνία οι τράπεζες, που είναι και οι μεγαλύτεροι πιστωτές της εταιρίας. Δηλαδή ουσιαστικά το κανάλι -ή για την ακρίβεια ότι θα έχει απομείνει από το κανάλι καθώς ακούγεται ότι ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί στο Real TV- θα περάσει στα χέρια των τραπεζών.

Οι ίδιες πληροφορίες εμπλέκουν στο σενάριο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που πρόσφατα αποσύρθηκε απο το μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΙ. Λένε, λοιπόν, ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει σε "καλή τιμή" το πλειοψηφικό πακέτο του πτωχευμένου ALTER, απολύτως καθαρό από χρέη και υποχρεώσεις. Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση η στελέχωση του καναλιού θα γίνει από την αρχή και με πρόσωπα της επιλογής των νέων μετόχων.