Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ναυτοπροσκόπων Ωκεανό διάσωσης ρομπότ ασπίδες σας από σκληρή νερό

Ναυτοπροσκόπων Ωκεανό διάσωσης ρομπότ
Το υδάτινο Ναυτοπροσκόπων διάσωσης ρομπότ μπορεί να παρίσταται ως όπλο για την εξειδικευμένη και πλανόδιος τουρίστες στην αμανδάλωτος ύδατα.

Εάν κάποια ωραία μέρα, νιώθεις τη δυνατότητα να εμπλακεί σε τέτοιες πανικόβλητος στιγμή τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε ένα GPS tracker και το «bot» θα ολίσθημα να ξύνω αυτές στην ταλαιπωρία κόλπο, τη μεταφορά τους πίσω στο καταφύγιο.

. Επιτάχυνση της φυσικής ή των προτέρων, και διαθέτει ένα εσωτερικό φωτισμό, μια σκιά ήλιο και ένα ασύρματο σύστημα έτσι ώστε να σας κρατούν μακριά από την αίσθηση ότι claustrophobic.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δίδυμο των frickin "ακτίνες λέιζερ σε συμπλοκή εκτός καρχαρία να εξελιχθεί ως θαλάσσιο ήρωας ή μάλλον μια επιτυχημένη κακούς.
Σχεδιασμός και ανάπτυξη Andre Harley, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Designskolen Kolding στην Δανία, την Ναυτοπροσκόπων είναι πραγματικά μια επαναστατική μορφή recue.

Ναυτοπροσκόπων Ωκεανό διάσωσης
Ναυτοπροσκόπων Ωκεανό διάσωσης
Ναυτοπροσκόπων Ωκεανό διάσωσης ρομπότ

Πυροσβεστικό Διασωστικό όχημα Leopard A1

Το Ελληνικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Αναδασωτών παρέλαβε το νεοαποκτηθέν ειδικό διασωστικό -πυροσβεστικό όχημα τύπου Leopard A1.
Είναι ειδικά μετασκευασμένο άρμα μάχης σε πυροσβεστικό διασωστικό όχημα από την RAM Europe, με δυνατότητα μεταφοράς 15.000 λίτρων νερού και 400 λίτρων αφρού.
Φέρει αντλία πυροσβεστική Rosenbauer, καθώς και κανόνι νερού Rosenbauer όμοιο με αυτό των ειδικών πυροσβεστικών οχημάτων των Αεροδρομίων.

Στο εσωτερικό του φιλοξενεί πλήρωμα δύο ατόμων και εδικό θάλαμο μεταφοράς για περίπτωση διάσωσης, όπου υπάρχει χώρος για 5 άτομα προς διάσωση συν ένα διασώστη. Η καμπίνα του πληρώματος διαθέτει κλιματισμό και το άρμα γενικότερα αυτοπροστασία νερού και ειδικά φίλτρα αέρος για τον καπνό.

Έχει μεγάλες δυνατότητες διάσωσης , είναι παντός καιρού, μπορεί να ανοίξει αντιπυρικές ζώνες να κάνει πυρόσβεση με το κανόνι που διαθέτει από μεγάλη απόσταση περίπου 60 με 80 μέτρα. Έχει την δυνατότητα να κάνει προσέγγιση μέσα από τη φωτιά καθώς και πλήρωση νερού από ειδική καταπακτή για τροφοδοσία από ελικόπτερο. Σύμφωνα με της πληροφορίες μας είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά που αναμένονται για τις ανάγκες του Ε.Σ.Ε.Π.Α.

Πηγή: Ε.Σ.Ε.Π.Α

\\

\\

\\

\\

\\

\\

\\

Γεώργιος δικηγόρος καραγκιόζης δικηγόρος Καλαμάτας Μεσσηνίας

εκδίκηση ο κύριος Γεώργιος δικηγόρος Καλαμάτας
συνήγορος τον καραγκιόζηδων συγγενών και φύλλον
μου έστειλε έναν νάνο ποντικό με ένα εξώδικο
από εδώ και πέρα αν ξανά έρθει
η υπογραφή του giorgober η το πραγματικό όνομα η επώνυμο
χρησιμοποιηθεί για ότι δίποδε
εκτός για αυτό που παράλαβε
ο giorgosber θα ζήτηση χρηματική αποζημίωση
από όλους από 200000 ευρό από τον καθένα τους
επίσης από δω και πείρα ο giorgosber
δεν παραλαμβάνει κανένα εγγράφω
ακόμα και αν αναφέρει τον ίδιο
ακόμα όποιος δεν στην εντολή
δεν το θέλω
θα τιμωρηθεί με τρόπο που τού ταιριάζει
υγ

απο GIORGOBER
MARIA LOVE
BLACK MASTER
T-1000
?????????


ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ ΈΧΕΤΕ ΣΤΉΛΗ 3 ΜΕ 4 ΕΞΏΔΙΚΑ
ΤΩ ΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΧΆΣΕΤΕ
ΌΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΌΤΕΡΟ ΈΧΕΤΕ
ΓΙΑ ΤΙ ΤΩ ΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ