Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Valtra RoboTrac Tractor for Future Farms


Ελκυστήρα είναι αυτό που αποκαλούμε απλά κοιτάζοντας την εικόνα, δεν είναι καθόλου δίκαιη καθώς επίσης και ως ένα ρομπότ.

. Αυτή η πλήρως αυτοματοποιημένη και προγραμματιζόμενα ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει ένα αγρόκτημα ομάδα.

Μπορεί ομαλή διεξαγωγή όλων των απαραίτητων δράσεων για την αγροικία συμπεριλαμβανομένων οργώνουν, disking, plowing, φύτευση, ψεκασμού, το βοτάνισμα και πολλές άλλες δραστηριότητες που μια κανονική εκμετάλλευση ομάδα δεν μπορεί να το κάνει.

Να μην πάμε με το μικρό μέγεθός της, δεδομένου ότι μπορούν να εργάζονται συνεχώς χωρίς Ναυαγίων σας τομέα ή γεωργική εκμετάλλευση. N

Τώρα δεν χρειάζεται να αποβλήτων χρήματα για δαπανηρές εργατών ή των αγροτών, όπως Valtra RoboTrac σύντομα θα φέρει επανάσταση του γεωργικού κόσμου.

valtra robotrac ελκυστήρα

valtra robotrac ελκυστήρα

RoboTrac, Μέλλον Ρομποτικά Farmhand



είναι ελκυστήρα. Ταξινόμηση της.

Είναι επίσης και ένα ρομπότ, και πολύ μικρότερες από αυτές που έχετε συνηθίσει.

Είναι μια πλήρως προγραμματιζόμενα, αυτοματοποιημένη farmhand γύρο που θα καθορίζονται κάθε αγρόκτημα ομάδα και να την κάνει πιο παραγωγικούς.

Αυτό είναι επειδή εκτελεί πολλά καθήκοντα όπως οργώνουν, plowing, disking, φύτευση, οδυνηρή, ψεκασμός, βοτάνισμα, και πολλά άλλα.

Είναι μικρό μέγεθος είναι βολικό, επειδή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς Ναυαγίων τομείς αυτούς να δυφία.

Θα πληρώσει για το ίδιο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι δεν μειώνει σε farmhands.

Λίγα περισσότερα bots έτσι και η εκμετάλλευση θα είναι ένα μοναχικό τόπο της ανίας, που αναλύονται μόνο με αγελάδες mooing στα ρομπότ και τις περιστασιακές UFO μαζεύοντας Bessie.

τεχνητό ή ρομπότ φιλενάδα για Lonely άντρεs



όχι κάθε άντρας is σπουδαίος μέσα σχέση. ίσως είναι όχι γενναίος αρκετός σε εκφράζω δικό τουs αίσθημα ή είναι μόλιs insensitive για γυναίκεs’ χρειάζομαι και επομένως cant’ αποκτώ έναs φιλενάδα ή σύντροφοs. εάν εσύ είσαι άτυχος αρκετός σε να είμαι έναs του αυτούς και αισθάνομαι lonesome μέσα στο μακρύς lonely και σιωπηλός νύκτεs, έναs Γιαπωνέζοs στέρεος έχει παράγω έναs ενδιαφέρων προϊόν ο οποίος θα ίσως τραβώ δικό σου προσοχή. This ενδιαφέρων προϊόν is έναs 38cm ή 15inch ψηλός ρομπότ ο οποίος is αίτηση, φιλικά και μεγάλος- μεθύσι.

This τεχνητό φιλενάδα dubbed από αυτού inventors όπως “ αιώνιος υπηρέτρια πραγματοποίηση” (EMA) μπορώ φιλώ επάνω κόμμα. The όμορφος κυρία runs επάνω μπαταρία power και αυτή uses αυτήν infra- κόκκινο sensors σε pucker πάνω αυτήν εραστής’ κεφάλι και εισέρχομαι into έναs so κάλεσα “ αγαπώ μοντέλο” “Shes’ πολύ lovable και though shes’ όχι έναs human, αυτή μπορώ δρω αρέσω έναs αληθινός φιλενάδα” ότι’ the περιγραφή από αυτήν σχεδιαστής.

Human ζωή is so complicated και ανακατεμένος. υπάρχουν so πολλοί πρόβλημα και πίεση εν ζωή. μερικέs φορέs humans μόλιs χρειάζομαι έναs σύντροφοs μιλώ σε ή μοιράζομαι the πίεση. The καινούργιος ρομπότ φιλενάδα is όχι έναs φύλο παιχνίδι ή φύλο δαίμοναs μα αυτή παίζω the role του έναs obedient φιλενάδα συνοδεύω you επάνω lonely νύκτεs. This καινούργιος παιχνίδι θα συνεχίσω πωλώ μέσα Σεπτέμβριοs σε $175, και lonely ενήλικος άντρεs είναι αυτού στόχος αγορά.

ρομποτ

Sumo Robot
Το ΡΟΜΠΟΤ SUMO

Το έξοχο ΡΟΜΠΌΤ πολεμιστών SUMO μπορεί να ελεγχθεί για να επιτεθεί και να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του ή να υποχωρήσει για να προετοιμαστεί για τη μάχη. Μια υπέρυθρη ακτίνα αισθητήρων εκπέμπεται κατά την ανίχνευση ενός αντιπάλου. Επάνω στην ανίχνευση, καθοδηγεί τον εγκέφαλο SUMO για "να χρεώσει", με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας μια αντιστοιχία πάλης bonafide! Μπορείτε να είστε ο διαιτητής (gyoji) και να αποφασίσετε ποιος ο μεγάλος πρωτοπόρος (yokozuna) θα είναι.

Προδιαγραφές:
Μετακίνηση: 2 ρόδες ύφους τρακτέρ που τροφοδοτούνται από 1 - ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή.
Έλεγχος: Ελαφρύς αισθητήρας/ανιχνεύσιμη σειρά: Περ. 350mm (ανώτατος).
Πηγή ενέργειας: "AA" Χ 2 κάθε (ηλεκτρονικό κύκλωμα), "AA" Χ 2 κάθε (μηχανικός).
Μέγεθος: 130 X 137 σειρά χρονομέτρων Χ 120mm.: 0,5 - 7,0 δευτερόλεπτα.
Ζωή μπαταριών: Περ. 120 λεπτά (συνεχής λειτουργία).

-----------------------------------------------------------------------------------------

Spider III
ΑΡΑΧΝΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3

Η εφεύρεση της ΑΡΑΧΝΗΣ ΙΙΙ, η τρίτη γενεά στην αναζήτησή μας να προσφέρει το πιό προηγμένο σχέδιο και την τεχνολογία. Με το ριζικό ύφος περπατήματός του, αυτό το ευφυές ρομπότ αποφεύγει την παρέμβαση. Αυτό το ρομπότ μας διδάσκει για να γυρίσει το άλλο "μάγουλο" όταν έρχεται αντιμέτωπο σε μια προκλητική κατάσταση. Η ΑΡΑΧΝΗ ΙΙΙ εκπέμπει μια ελαφριά ακτίνα αισθητήρων ανιχνεύει τα ψευδή πράγματα από μπροστά του, που συματοδοτεί την αλλαγή κατεύθυνσης, για να συνεχίσει σε μια ορθή νέα πορεία. Ξέρετε γιατί η ΑΡΑΧΝΗ ΙΙΙ είναι τόσο "cool"; Έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και στιχίζει λιγότερο από την παλαιότερη έκδοση. Επιπλέον, η ΑΡΑΧΝΗ ΙΙΙ εκπέμπει τις υπερευαίσθητες ακτίνες και τους αισθητήρες από την αντανάκλαση εάν υπάρχουν οποιαδήποτε εμπόδια στο "μέτωπο" και δίνει τα σήματα υπό μορφή ηλεκτρικών σφυγμών για να μεταβάλλει την περιστρεφόμενη κατεύθυνση της μηχανής αριστερής πλευράς για να αποφύγει τα εμπόδια.

Προδιαγραφές:
Μετακίνηση: 3 πόδια σε κάθε πλευρά από τον σταθερό άξονα, 2 ΣΥΝΕΧΕΙΣ μηχανές.
Δύναμη: Μπαταρία Χ 2 "AA" κάθε, 9v Χ 1 κάθε (δεν συμπεριλαμβανόνονται).
Έλεγχος: υπέρυθρες ακτίνες/κρυσταλλολυχνία φωτογραφιών.
Μέγεθος: H110 Χ L140 Χ W100 ΚΚ

Θαλάσσιο ποδήλατο - τρακτέρ παρουσιάστηκε στη Λάρισα


Νεροπεταλιές στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, με ένα ποδήλατο θαλάσσης – τρακτέρ λόγω του σχήματος και του όγκου των τεσσάρων τροχών με τους οποίους πλέει και με εντυπωσιακή ευελιξία.

Εμπνευστής και κατασκευαστής του ο Λαρισαίος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευή του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στοιχεία βελτίωσής του ξεχωριστού αυτού ποδηλάτου. .

Μέχρι τώρα έχει δοκιμάσει δεκαοκτώ διαφορετικούς τροχούς, τόσο στην μορφή τους όσο και στα υλικά κατασκευή τους, προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ταχύτητα, το βάρος και την ευελιξία του ποδηλάτου. Οι τροχοί κινούνται ανεξάρτητα (αριστεροί και δεξιοί), οπότε απαιτούνται δύο άτομα στα δύο πηδάλια για να το κινήσουν.

Η βόλτα μέσα στο λιμάνι με το παράξενο ποδήλατο, ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία για όσους δοκίμασαν για πρώτη φορά, και οι επιφυλάξεις αρκετών για τη δύναμη που θα χρειασθεί να κινήσουν τον όγκο του, καταρρίφθηκαν αμέσως μόλις το ποδήλατο κίνησαν ένας δεκατριάχρονος και ένας δωδεκάχρονος οδηγός, με μεγάλη ευκολία.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ Κ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

Προς τον αγαπητό δήμαρχο της κ Μεσσηνίας

Θέλομε να σας πούμε ότι η σκουπιδιάρα του δήμου σας μοσχοβολάει

Έχει τόσα αρώματα και ροδιές όσο καμιά άλλη στην Μεσσηνία

Θέλουμε να μάθουμε το μυστικό της επιτυχίας

Και με τη νερό τη πλένετε με πανούκλα και ελονοσία

Και άπορο αυτή που τα μαζεύουν εξωγηίνη είναι

Πως δεν έχουν γυνή άρρωστη ακόμα από τα μικρόβια και την βρομά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

Προς αστυνομία φράζε ?

Ορέ φραπέδες μονό σε άμεσα και σε πολωτές ξελέτε να απειλείτε

Μα βεβαία τώρα που γέρασε η Ελλάδα

Τη να σου κάνη και ο φραπές μάλλον ένα τσάι με μελί και με ούζο και λαδί μας χρειάζεται

χα χα Μαρία και έτσι εδώ τη κρίμα δεν σε αγαπώ