Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

airwolf helicopter love fan clup

έμενα μου άρεσε πάρα πόλη η σειρά airwolf


αυτο ειναι το ελικοπτερο


μερικα βιντεο









εδω ειναι η πρωταγωνιστες της σειρας
α αυτος με τα ασπρα ρουχα ειμαι εγω


και εχω και μαγκούρα
και ενα ματι
χα χα μαρια δεν ειδες την σειρα
τη κριμα
αυτο ειναι ενα απο τα
τρια κρανη του ελικοφτερου





Στο show, Airwolf ήταν ένα θωρακισμένο, λαθραίος αεροσκαφών.




Θα μπορούσε να εκτελέσει αδύνατο γυμνάσια και ακροβατικά, συμπεριλαμβανομένων και ταξιδεύει σε Mach ταχύτητες (η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα του ελικοπτέρου είναι σημαντικά χαμηλότερη από 0,5 Mach, ή το μισό την ταχύτητα του ήχου), που φέρουν ανάποδα, και τα οποία φέρουν στην στρατόσφαιρα.




Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες είναι αδύνατο εξήγησε στο σόου με τέτοια χαρακτηριστικά ως βοηθητικό αεριοστροβιλοκινητήρων (ορατό στις ρίζες του το σύστημα προσγείωσης sponsons), στροφείο λεπίδες που μπορεί να απεμπλακεί για υπερηχητικά πτήσης και την άρση σώμα την άτρακτο.
Sound effects were also associated with many of the aircraft's abilities. Ήχος αποτελέσματα ήταν, επίσης, συνδέεται με πολλά από τα αεροσκάφη της ικανότητες.




Όταν Airwolf βιδωμένη σε όλη την ουρανός στο "turbo ώθηση" mode, το ένα θα το ακούσω "ουρλιάζω σαν λύκος», όπως αυτή γίνεται από υαλοβάμβακα συντριπτικά ήχο.




Κατά τη συνεδρίαση σε αδράνεια, το αεροσκάφος πραγματοποίησε trilling μηχανικό ήχου, ενώ και πετά από το στροφείο λεπίδες έκανε φάντασμα ανέμου κηφήνας.












Τα όπλα ήταν state-of-the-art, με πολυβόλα που θα μπορούσε να σκίζω πέρα δεξαμενές και αποθήκες καυσίμων.




. Η κοιλιά πύραυλος θα μπορούσε να pod φωτιά μια σειρά από ρουκέτες, συμπεριλαμβανομένης της Air-to-Surface αποστασία, Hellfires, θερμικά και αναζητούν Sidewinders.




Όταν απολύθηκα, αυτές συνήθως πυραυλοβολίδες glowed σαν λέιζερ ή μπουλόνι "φωτονίων τορπίλη» από το Star Trek. Airwolf ήταν επίσης εξοπλισμένη με ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα που θα μπορούσε να εντοπίσει και να εντοπίζει αεροσκάφη και οχήματα εδάφους.




Θα μπορούσε απεικόνιση 3D wireframe μοντέλα και του Σχηματικές τους στόχους της.




Το σύστημα θα μπορούσε να παρακολουθούν ραδιόφωνο και τηλεφωνικές συνομιλίες, ακουμπήστε σε ασχημη μέχρι και υπολογιστικά συστήματα, μαρμελάδα εχθρός συχνότητες μετάδοσης και την αποδιοργάνωση των επίγειων ηλεκτρικών συστημάτων.




Η λαθραία συστήματα ήταν δυνατόν να καταστήσει το Airwolf αόρατο στα ραντάρ, καθώς και την παραγωγή πολλαπλών ραντάρ αποδόσεις.




Τα όπλα σύστημα μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα επικοινωνιών για το κλείδωμα της πυραύλους σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης. , Doctor Charles Henry Moffet . Στο πρώτο επεισόδιο, μια Bullpup πύραυλος ξεκίνησε από Airwolf κατά ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό, ενώ το ελικόπτερο ήταν να χρησιμοποιηθούν από τη δική της ιστορία εφευρέτης








πηγη






τα λογια ειναι περιττα



















το ελικοπτερο είχε τρεις πιλοτους
μαρια αυτο ειναι το νεο μου οπλο
δεν ξερεισ ποσα πραγματα βλεπεισ απο ψιλα
μακαρι η γενια του 90
να εβλεπε την σειρα
τη κριμα ?