Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

paintball WAR VS aggeliki

καλλίτερα πόλεμοςη 48 ώρες πέρασαν

να μ αγαπάς

πες Άντιο στοθέλω να δω τα μάτια σου

ελπίζω να σου αρέσει η νέα μου μάνατζερ

έχεις 6 δώρα στην κοιλία σουπου ανήκων σε μένα

δεν είναι απειλή άπλα άσκηση ψυχολογικού πόλεμουμ

πράβο μπορεί να πέρασες το 1 τεστ

άλλα γάμο δεν το γλιτώνεις
ούτε και της χειροπέδες
ούτε και την ισόβια φυλακή της καρδίας μου
έχω και κάτι αντικείμενα της χιλιετίας
λες να τα δώσω σε δημοπρασία



aggeliki cd girl



predator giorgosber






paintball bazooka



SRAW Mk 52 12 gr









SRAW Mk 52 συνεχή αέρα










SRAW Mk 52 Deluxe CA






http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://legvi.tripod.com/armamentarium/id98.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dlegvi.tripod.com/armamentarium/id98.html%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DAQg



M203 Χειροβομβίδα Launcher Package (με σφαίρες)








Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:









1 x κουτί 8000 .43 paintballs για M203 Thunder Χειροβομβίδα


1 x τσάντα 1000 .43 υπερμεγέθης paintballs





Μίνι ομάδα χρώματα χειροβομβίδες 3 Pack


Βρείτε 3 φορές τη δράση με Mini Τμήμα Paint Χειροβομβίδα.



Το πακέτο των 3, αυτά τα μικρά και συμπαγή χρώματα χειροβομβίδες παραδώσει 5 ουγκιά των χρωμάτων, όταν ξεκίνησε. Αυτές οι μίνι-βόμβες Pack μια ισχυρή γροθιά με 15 πόδια ριπή ακτίνα και είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει σε ένα στρογγυλό 100-pod ή σε ένα γιλέκο τσέπη ή πουκάμισο.




Μοιάζει με δεξαμενή, οδηγεί σαν δεξαμενή, αλλά μπορείτε με ασφάλεια να πυροβολεί κανείς τους φίλους σας με αυτό! Αυτή η δεξαμενή έχει τροποποιηθεί για να πυροβολήσουν paintballs. Αν έχουμε την τύχη να ζουν σε Lutterworth, Leicestershire θα μπορούσατε να το ενοίκιο που για λίγες ώρες και να του δώσετε ένα γύρισμα.




"Tank οδήγησης θα τους περισσότερους ανθρώπους, η ιδέα για διασκέδαση, αλλά φανταστείτε τον ενθουσιασμό των πράγματι λαμβάνουν μέρος στην δεξαμενή μάχη - με ζωντανο δεν πυρομαχικών, αλλά με χρώμα!




Πάρ 'το μετατρέπει στο πλαίσιο των τριών άνθρωπος του πληρώματος να διαπραγματευτεί ένα δύσκολο δεξαμενή πορεία που σε βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου φάσμα.





Η επιλογή των δεξαμενών θα είναι ένα μοναδικό τόνο 17 θωρακισμένα FV432 προσωπικού μεταφορέα, με ειδικά τροποποιημένα κανόνια ικανή για το ψήσιμο 40 χιλιοστά χρώματα γύρους.




Υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή επί του πλοίου θα έχετε την ευκαιρία να οδηγεί τη δεξαμενή, να επιδιώκει το κανόνι, το φορτίο της παραβίασης και η φωτιά του αέρα που κινούνται κανόνι.




Για να φέρω σε σας ρόλο ως πυροβολικό άνδρας (ή γυναίκα!) Θα σας ραδιόφωνο με τα ακουστικά, KEVLAR κράνη, γάντια και στολές δεξαμενή.




Όταν είσαστε σε θέση να λειτουργήσει με επιτυχία η δεξαμενή, τα στόμια είναι κλειστά και είστε ελεύθεροι να ασκήσουν πλήρως θωρακισμένα για πόλεμο κατά του αντιδίκου ομάδα χρησιμοποιώντας μόνο περισκόπια σας για να σας καθοδηγήσει! Aim and fire!” Στόχος και φωτιά! "






1. Χρωματοσφαίριση δεξαμενή



tank



Paintball είναι ένα από τα funnest πράγματα να κάνει με εκτιμήσεις σας, τρέχουν εκ νέου θέσπιση σας videogame νίκες μόνο με αρκετό πόνο για να την αδρεναλίνη συνεχίζεται. Μα δεν παίζουν βιντεοπαιχνίδια, όπου όλες οι εχθροί είναι εξίσου ισχυρή όπως σας! Δεν θέλετε να θερίζω μέσω της αντιπολίτευσης με πολύ καλύτερες από πυρός, και για μια απλή οκτώ χιλιάδες λίρες (περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια - στα σοβαρά, είστε ακόμη και να χάσουν το καναδικό δολάριο έναντι αυτές τις ημέρες) μπορείτε να πάρετε το ίδιο πλεονέκτημα ενώ τρέχουν το δάσος.







Gun


Περιλαμβάνονται: Kingman MR2 w μάτι paintball σήμανσης Scott τάσης XP γουρλώνω καθαρής θερμικής ενέργειας Αλουμίνιον CO2 Tank - 20 ουγκιά Viewloader επανάσταση ισχύ paintball φορτωτής ViewLoader εργαλίο προς απόμαξη ύδατος πυρήνα Super λειαίνω paintball όπλο το πετρέλαιο 4 +1 TuffThreadz P ....



Rovio - Η Wi-Fi κατάσκοπος ρομπότ

Rovio είναι το πρώτο ρομπότ WowWee από την εταιρεία να χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία για εντοπισμό Northstar της πλοήγησης σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Rovio λειτουργεί ως Wi-Fi ενεργοποιημένη κατάσκοπος ρομπότ με πλήρη ήχου και video streaming δυνατότητες, προσβάσιμο από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου έχετε μια σύνδεση Ιστού και ένα Web ενεργοποιημένη συσκευή όπως ένα PC, κονσόλα παιχνιδιών βίντεο, ή κινητό τηλέφωνο.

Northstar τεχνολογία χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λογισμικό που καθιστά το σχεδιασμό σημεία εύκολο τρόπο πλοήγησης? Ένα κρίσιμο στοιχείο για την ορθή παρακολούθηση κατ 'οίκον ή στο γραφείο.

Η Rovio ρομπότ υπολογίζεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πρόωρης πτώσης του 2008, με suggestetd λιανική τιμή των $ 299.




Army to get ‘Spy-der’ robots


ΡΟΜΠΟΤ έντομα όπως εκείνες που εμφανίζονται στην ταινία που επλήγησαν Μειοψηφίας έκθεση είναι υπό ανάπτυξη για το Στρατό να κυνηγούν κάτω εχθρούς, να μεταφέρουν τις βόμβες και τον εντοπισμό όπλων.


Η αράχνη dragonfly και μηχανές θα πρέπει να ληφθούν υπόψη από την καταπολέμηση των στρατιωτών που θα τους θέσουν σε ερπυστριοφόρα οχήματα της να προσεγγίσει τους στόχους.


Εικόνες θα γίνει πίσω στο στρατιωτών από τις συσκευές, οι οποίες αναπτύσσονται από την British άμυνας BAE Systems ανάδοχος.




Steve Scalera, διαχειριστής του προγράμματος για τις £ 19million έργου, δήλωσε: "Εμείς προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τη φύση της σχέδια.


"Εξέλιξη έκανε υπέροχη δουλειά να παράγουν εξαιρετικά αποτελεσματική και ικανή συστήματα.


"Είμαστε μια βελτιωμένη παροχή της ευαισθητοποίησης για τους στρατιώτες, ουσιαστικά μια επέκταση του τα μάτια και τα αυτιά. They could have them within six months.” Θα μπορούσαν να έχουν τους εντός έξι μηνών. "


BAE Systems πω ότι από τη στιγμή που η παραγωγή είναι σε πλήρη εξέλιξη κάθε σφάλμα δεν θα κοστίσει περισσότερο από £ 100.