Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επικίνδυνο video απειλεί τους χρήστες του Facebook

Εμφάνιση του μοναδικού μηνύματος
Spiros Tsiasiotis Όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook γνωρίζουν την τάση αρκετών φίλων τους να στέλνουν πάσης φύσεως μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων και προτάσεων για αστεία videos. Αυτό επιχειρούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι, οι οποίοι διοχέτευσαν στο Facebook ένα μήνυμα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των χρηστών.





Ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας Guillaume Lovet προειδοποιεί ότι κυκλοφορεί ένα μήνυμα στο Facebook το οποίο παραπέμπει σε ένα "ενδιαφέρον" video. Το link παραπέμπει σε μια σελίδα της Google, η οποία με τη σειρά της στέλνει το χρήστη σε μια άλλη σελίδα. Εκεί εμφανίζεται ένας video player, ο οποίος ζητά από το χρήστη να εγκαταστήσει τον κατάλληλο codec για να παρακολουθήσει το video. Φυσικά, δεν πρόκειται για codec, αλλά για Trojan που εμφανίζει στον υπολογιστή ψευδή μηνύματα ασφαλείας, καλώντας τους χρήστες να κατεβάσουν λογισμικό για την αφαίρεση μολυσμένων αρχείων.

Η Google ανακοίνωσε ότι διεξάγει συνεχείς έρευνες προκειμένου να εντοπίσει όσους χρησιμοποιούν τις σελίδες της ως όχημα για να εισέλθουν σε υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε ιστοσελίδες που προτείνουν την εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή. Ακόμα και αξιόπιστες ιστοσελίδες πέφτουν πολλές φορές θύματα απατεώνων που καταφέρνουν να εκμεταλλεύτουν κενά ασφαλείας.

Πηγή: CNET

Το sexy video που απειλεί το facebook!

Το sexy video που απειλεί το facebook!

Στις ειδοποιήσεις σου, στην προσωπική σου σελίδα στο Facebook, ενημερώνεσαι πώς κάποιος από τους φίλους σου σου αφιερώνει ένα βίντεο. Μπαίνεις και βλέπεις δύο στήθη και χαμογελάς πιστεύοντας οτι πρόκειται για κάποιο φιλικό αστείο. Το χαμόγελο θα φύγει όμως άμα πατήσεις το play...

Το συγκεκριμένο παραπλανητικό βίντεο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει τη «μόλυνση» χιλιάδων συστημάτων και αρκετά είναι υα θύματα του.


Το βίντεο έχει ως τίτλο «το πιο σέξι βίντεο που υπάρχει».

Όσοι κάνουν κλικ πάνω στο βίντεο τους δίνεται η προειδοποίηση ότι προκειμένου να το δουν θα πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το απαραίτητο software. Από την στιγμή που κάποιος χρήστης επιλέξει να εγκαταστήσει το λογισμικό, καταλήγει να προσβάλει το σύστημα με ιο. .


Βαθμολόγησε το

Trojan απειλεί τα Windows 7

Έναν ιό μεταμφιεσμένο σε λογισμικό αναβάθμισης των Windows 7 αποκάλυψε η BitDefender.


Σύμφωνα με την αναφορά, όπως πάντα, στους χρήστες της Microsoft εμφανίζεται ένα email που τους παρακινεί να τρέξουν ένα αρχείο .zip προκειμένου να κάνουν μια “σημαντική αναβάθμιση” στα καινούρια windows.

Μεταμφιεσμένο ως Windows 7 Upgrade Advisor Setup, το trojan υποτίθεται ότι τους ανακοίνωνε αν το σύστημα των χρηστών είναι συμβατό με το καινούριο πόνημα της Microsoft.

Το θέμα είναι ότι το διαφημιστικό κείμενο προέρχεται κατευθείαν από τη σελίδα της Microsoft, η οποία προσφέρει ένα νόμιμο Windows 7 Upgrade Advisor στο Web site της.

Πάντως επειδή πρόκειται για καινούρια επίθεση, υπολογίζεται ότι δεν έχουν επηρεαστεί πολλοί υπολογιστές ακόμη, αλλά τη BitDefender συνιστά το αυτονόητο:

Όταν οι χρήστες δουν στα εισερχόμενα τους ένα mail με τίτλο “Find out if your PC can run Windows 7” πρέπει να το διαγράψουν αμέσως, ή έστω να μην ανοίξουν το συννημένο αρχείο!”.

Δυσαρεστημένοι χρήστες ετοιμάζουν ομαδική αποχώρηση από το Facebook
























ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - εκατομμύρια δυσαρεστημένοι χρήστες
ετοιμάζουν ομαδική αποχώρηση από το Facebook
Ο λόγος είναι η μη ύπαρξη " ασπίδας " προστασίας εκ
μέρους του κοινωνικού δικτύου επιτρέποντας έτσι στους
πειρατές του διαδικτύου να κλέβουν τους κωδικούς
πρόσβασης και να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους.
Για την καταπολέμηση των κακόβουλων επιθέσεων, και
την απαλλαγή από απάτες και spam, ο δικτυακός τόπος
QuitFacebookDay.com, προτρέπει τους χρήστες του
κοινωνικού δικτύου να αποχωρίσουν ορίζοντας ως ημέρα
ομαδικής αποχώρησης από το Facebook την 31 Μαΐου 2010
Υπάρχει επίσης σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στην
προγραμματισμένη έξοδο.
Το κίνημα υπάρχει και στο Twitter (@ FacebookProtest),
και έχει ακόμη και το δική του Facebook Event σελίδα.

huffingtonpost.com

Προσοχή !!!! Sex video απειλεί τους χρήστες του Facebook

Προσοχή !!!! Sex video απειλεί τους χρήστες του Facebook

Ένα νέο video με σεξουαλικό περιεχόμενο φαίνεται πως ήρθε για να δημιουργήσει αρκετούς πονοκεφάλους στους υπεύθυνους και τους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Συγκεκριμένα, σε διάφορα walls, ο χρήστης εντοπίζει ένα video που δείχνει να έχει γίνει post από κάποιο φίλο του και τον καλεί να κάνει click για να το δει. Το κλικάρισμα έχει ως αποτέλεσμα να ....μεταφερθεί σε μία "μυστική" διεύθυνση, απ' όπου και κατεβάζει χωρίς να το θέλει στον υπολογιστή του μολυσμένα αρχεία.

Σύμφωνα με την εταιρία Sophos, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πέσει θύματα της νέας αυτής απάτης και καλό θα ήταν αν δείτε μία κοπέλα με μίνι που κάθεται σε ένα ποδήλατο αποκαλύπτοντας τα... κάλλη της, να μην πατήσετε πάνω της με το mouse σας
nooz.gr

11 Νοεμ. 2007 ...

Εφημερίδα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

11 Νοεμ. 2007 ... Έτοιμα είναι από αργά χθες το απόγευμα τα πάντα στη Μεσσηνία για τη .... Δήμος Μεσσήνης: Στρ. Χρυσαφίδης, Μαρία Βεργή, Χρ. Διαμαντάκος, ...
www.tharrosnews.gr/index.php?... - Προσωρινά αποθηκευμένη









ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ImageΣήμερα η εκλογή προέδρου

Έτοιμα είναι από αργά χθες το απόγευμα τα πάντα στη Μεσσηνία για τη σημερινή μεγάλη ημέρα, αυτή της εκλογής του νέου προέδρου του Πα.Σο.Κ. Στο ξενοδοχείο «Ελίτ», όπου ψηφίζει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών και φίλων του Κινήματος, κατασκευάζονταν τα παραβάν για την ψηφοφορία και τοποθετούνταν οι υπολογιστές που θα μεταδώσουν τα αποτελέσματα από τις κάλπες. Κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στα διάφορα τμήματα ξεπεράστηκαν και έτσι όλα είναι έτοιμα.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι μέλη ή φίλοι του Πα.Σο.Κ. Νέες εγγραφές γίνονται επί τόπου σε κάθε εκλογικό κέντρο και είναι ανοικτές σε πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους, ενώ έντυπα αιτήσεων θα βρίσκονται στην είσοδο κάθε εκλογικού κέντρου.

Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο βρίσκεται στη δημοτική οργάνωση της περιοχής του. Ωστόσο, αν για οποιοδήποτε λόγο βρίσκεται σε άλλη περιοχή, μπορεί να ψηφίσει εκεί, αφού συμπληρώσει ειδικό έντυπο που θα λάβει από την εφορευτική επιτροπή.

Μολονότι είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για το νικητή της σημερινής αναμέτρησης, οι εκτιμήσεις φέρουν –τουλάχιστο σε επίπεδο στελεχών – τον Γ. Παπανδρέου, καθώς στην υποψηφιότητά του συγκλίνουν τα περισσότερα στελέχη και στη Μεσσηνία, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας.

Ανθρωπογεωγραφία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανθρωπογεωγραφία των στελεχών του Πα.Σο.Κ. σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο (των στελεχών), η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου και ακολουθεί με διαφορά αυτή του Ε. Βενιζέλου και με μεγαλύτερη του Κ. Σκανδαλίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν τα εξής: Ο Αντ. Γιαννακόπουλος (συντονιστής Ν.Ε. Μεσσηνίας) «φλέρταρε» με τον Κ. Σκανδαλίδη, αλλά κατέληξε στον Γ. Παπανδρέου. Ο Ηλ. Στρατηγάκος (συντονιστής Ν.Ε. Λακωνίας) υποστηρίζει την υποψηφιότητα Βενιζέλου. Οι Βασ. Μπρακουμάτσος (συντονιστής Ν.Ε. Αρκαδίας), Χρ. Ουλής (Αργολίδα) και Κ. Πανουσόπουλος (συντονιστής Ν.Ε. Κορινθίας) έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου.

Από τους βουλευτές οι Δημ. Ρέππας (Αρκαδία), Ι. Μανιάτης (Αργολίδα) και Π. Μπεγλίτης (Κορινθία) έχουν ταχθεί υπέρ του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο Λ. Γρηγοράκος (Λακωνία) υπέρ του Ε. Βενιζέλου. Ουδέτερη στάση, αλλά με τάσεις προς την υποψηφιότητα Παπανδρέου, δείχνει να τηρεί ο Δημ. Κουσελάς (Μεσσηνία).

Από τους πρώην βουλευτές οι Π. Κατσιλιέρης και Ροβ. Σπυρόπουλος έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου, ο Τάσος Χωρέμης με την υποψηφιότητα Βενιζέλου, ενώ ο Άγγ. Μανωλάκης μπορεί να έχει ταχθεί με την υποψηφιότητα Βενιζέλου, αλλά παρουσιάστηκε στη σύσκεψη των «παπανδρεϊκών» με τον Θ. Πάγκαλο.

Από τους υποψήφιους νομάρχες, οι Χρ. Μαλαπάνης (Μεσσηνία), Χρ. Πολυχρονίου (Λακωνία), Τάσος Σαλεσιώτης (Αργολίδα), Νικ. Παπαϊωάννου (Κορινθία) έχουν ταχθεί με την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Από τους προέδρους των ΤΕΔΚ ο Βασ. Μπούρης (Αργολίδα) έχει ταχθεί με την υποψηφιότητα Βενιζέλου, ενώ οι Θεοδ Λαμπρόπουλος (Κορινθία) και Γ. Μπαρούτσας (Αρκαδία) με την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Από τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής με την υποψηφιότητα Παπανδρέου έχουν ταχθεί οι Τάσος Αποστολόπουλος, Παν. Αλευράς (Μεσσηνία), Βάσω Αντωνοπούλου (Μεσσηνία), Αθηνά Μπλάνα (Μεσσηνία), Ι. Λογιώτης (Μεσσηνία), Γιώτα Δογάνου, Νικ. Τσιβουράκης, Κατερίνα Τσάτση, Σπ. Καραβάς και Γ. Τζάκας.

Με την υποψηφιότητα του Ε. Βενιζέλου συμφωνούν οι Θεοδ. Μπρεδήμας (Μεσσηνία), Μαρία Χανιά, Σταμ. Κονδύλης, Θεοδ. Χρονόπουλος και με την υποψηφιότητα του Κ. Σκανδαλίδη οι Γιάννης Αργυρόπουλος, Χαρ. Πισκοπάνης. Ουδέτερη στάση κρατούν οι Κατερίνα Φαρμάκη και Ευδοκία Χριστάκη.

Σε επίπεδο μελών Εθνικού Συμβουλίου ο Τάσος Χειβιδόπουλος από την Αργολίδα έχει ταχθεί με την υποψηφιότητα Βενιζέλου. Οι Νάντια Γιαννακοπούλου, Φρόσω Σταυράκη, Ι. Καπελέρης και Τζαννέτος Καραμίχας έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου.

Από τους δημάρχους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από το 75% προκρίνει την υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου.

Τέλος, σε επίπεδο γραμματέων και αναπληρωτών τους στις Δημοτικές Οργανώσεις η συντριπτική πλειοψηφία έχει ταχθεί υπέρ του Γ. Παπανδρέου.

Οι εκπρόσωποι

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, οι εκπρόσωποι των τριών υποψηφίων προέδρων του Πα.Σο.Κ. στη Μεσσηνία θα είναι, κατά Δήμο, οι εξής:

Δήμος Αβίας: Γ. Παπαδέας, Παν. Λούζης (Παπανδρέου) και Π. Λούζης (Βενιζέλος)

Δήμος Αετού: Π. Παναγούλης, Άγγ. Μπεκιάρης, Γ. Γεωργιόπουλος (Παπανδρέου), Κ. Δημητρόπουλος, Αρ. Σταυρόπουλος (Βενιζέλος)

Δήμος Αίπειας: Β. Πανταζόπουλος, Ν. Πετρόπουλος (Παπανδρέου)

Δήμος Ανδανίας Π. Μητρόπουλος, Τ. Μπαλάσης (Παπανδρέου), Χρ. Καρνάκης Γ. Τσάλας, Ν. Μπένος (Βενιζέλος)

Δήμος Ανδρούσας: Γ. Αργυρόπουλος, Γ. Τσίτουρας (Παπανδρέου), Φ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Σταυρόπουλος, Δ. Σταθόπουλος (Βενιζέλος), Π. Σταθόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Άριος: Αθ. Μπρούμας, Π. Νινιός (Παπανδρέου), Δ. Φωτεινάκης (Βενιζέλος)

Δήμος Αριστομένους: Ι. Φωτεινόπουλος, Π. Σουρίλας, Γιώτα Παναγοπούλου (Παπανδρέου), Στ. Φράγκος (Βενιζέλος)

Δήμος Αρφαρών: Γ. Αργυράκης, Ηλ. Γεωργούντζος (Παπανδρέου), Απ. Κότσιαρης, Κ. Αλειφέρης (Βενιζέλος), Ξ. Σκλάβος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Αυλώνος: Ι. Παρασκευόπουλος, Ι. Βουδούρης Ι. (Παπανδρέου), Βασιλική Γρηγοροπούλου, Π. Μητρόπουλος (Βενιζέλος)

Δήμος Βουφράδος: Γ. Σταυρόπουλος (Παπανδρέου), Ι. Κατσούλας (Βενιζέλος)

Δήμος Γαργαλιάνων: Αλ. Μπουγάτσος, Γ. Χέλης (Παπανδρέου), Γ. Βεργής, Γ. Τσόπελας, Χρ. Γεωργιόπουλος (Βενιζέλος), Φ. Ζόμπολας, Φ. Ζαχαρόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Δωρίου: Π. Γιαννόπουλος, Τάκης Σαραντόπουλος (Παπανδρέου), Διον. Χρονόπουλος (Βενιζέλος)

Δήμος Θουρίας: Δ. Φαββατάς, Γ. Πουλόπουλος (Παπανδρέου), Σοφία Αθανασοπούλου, Αγγελική Αντωνοπούλου (Βενιζέλος)

Δήμος Καλαμάτας: Ελένη Τριανταφυλλίδη, Δ. Στρατηγόπουλος (Παπανδρέου), Δ. Λυκοτραφίτης, Κατερίνα Πουλή, Γ. Σκούρας, Θαν. Τσαπόγας, Γ. Καμαρινόπουλος, Σωκ. Πούλος, Δ. Παναγόπουλος, Θεοδ. Παπασαραντόπουλος, Χρ. Σταθόπουλος, Γρ. Σκιαδόπουλος, Μαίρη Πλευριά, Π. Δημακάκος, Θεοδ. Μπρεδήμας, Διον. Αλευράς, Μιχ. Σούμπλης, Ι. Χριστόπουλος, Π. Χιουρέας (Βενιζέλος), Επ. Δρακόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Κορώνης: Ν. Κυριόπουλος, Δ. Μάραντος (Παπανδρέου), Π. Ελευθεράκης (Βενιζέλος)

Δήμος Κυπαρισσίας: Γ. Βλαχούλης, Στ. Καρατσάμης (Παπανδρέου), Ουρανία Βουδούρη, Βαγγ. Αντωνόπουλος, Γ. Φιτσιώρος, Θαν. Πετρόπουλος, Ηλ. Ηλιόπουλος, Π. Κατσούλης, Ανδρομάχη Δημητροπούλου (Βενιζέλος), Γ. Ζωγόπουλος, Θαν. Αποστολόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Λεύκτρου: Αγγελική Κελεπούρη, Ι. Θεοδωράκιας (Παπανδρέου), Α. Σαραντέας, Χαρ. Κυβελέας (Βενιζέλος)

Δήμος Μεθώνης: Γ. Σαμαράς (Παπανδρέου)

Δήμος Μελιγαλά: Περ. Λυκόγιαννης, Ηλ. Θεοδωρακόπουλος (Παπανδρέου)

Δήμος Μεσσήνης: Στρ. Χρυσαφίδης, Μαρία Βεργή, Χρ. Διαμαντάκος, Αθαν. Τσουμής (Παπανδρέου), Νικητόπουλος Γιώργος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Νέστορος: Ν. Δημόπουλος, Δ. Καγιάς (Παπανδρέου), Γ. Πουλόπουλος, Νικ. Δούρος (Βενιζέλος)

Δήμος Οιχαλίας: Νικήτ. Καρατζούλιας, Ι. Γεωργακόπουλος, Αρ. Αλεξόπουλος (Παπανδρέου), Δ. Ηλιακόπουλος, Κ. Αναστασόπουλος (Βενιζέλος)

Δήμος Παπαφλέσσα: Θεοδ. Κωσταράκης, Λεων. Αντωνόπουλος (Παπανδρέου), Άγγ. Αντωνόπουλος, Μαρίνος Νικολακόπουλος (Βενιζέλος)

Δήμος Πεταλιδίου: Ν. Ξαρχάκος, Π. Σικαλιάς (Παπανδρέου), Ι. Χαραλαμπάκης, Ι. Κωνσταντόπουλος, Αναστ. Φιλόπουλος (Βενιζέλος), Τριαντάφυλλος Πανταζόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Πύλου: Σπ. Πουλόπουλος, Σταυρούλα Τριφύλη (Παπανδρέου), Παν. Μπαλαμούτης, Θεοδ. Τσέρτος, Γ Ανδρινόπουλος (Βενιζέλος), Γ. Λαζόγιαννης, Ανδ. Ψηλόλιγνος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Φιλιατρών: Θ. Σιαπέρας, Δήμος Κορωναίος, Αφροδίτη Ντινιώτη (Παπανδρέου), Χαρ. Στυλιανός, Σωτηρία Δριβάλα - Ροζολή (Βενιζέλος), Νικ. Αντωναρόπουλος (Σκανδαλίδης)

Δήμος Χιλιοχωρίων: Γ. Νικητόπουλος, Παν. Λυμπερόπουλος (Βενιζέλος)

Κοινότητα Τρικόρφου: Β. Αποστολόπουλος (Παπανδρέου), Στ. Γιαννακόπουλος, Γ. Πουλόπουλος, Γ. Φλώρος, Κ. Φωτόπουλος (Βενιζέλος).

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

Ειδικότητα Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου

  1. Ειδικότητα Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου

    14 Απρ. 2010 ... μηχανοτεχνίτη (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας); τεχνίτη συστήματος πεδησης ή ... σε συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων - οχημάτων ...
    gree.ach.sch.gr/.../33-2009-09-22-06-11-54.html - Προσωρινά αποθηκευμένη
  2. Ειδικότητες ΕΠΑΛ

    ... 5η Biennale 2010 Παιδικής Τέχνης; • Πρόγραμμα: Άνοιξη της Ευρώπης 2010 .... Άδεια χωρίς εξετάσεις ή προϋπηρεσία. ηλεκτροτεχνίτη (φωτισμού, κίνησης, ανελκυστήρων, σταθμών Υ/Σ) ... μηχανοτεχνίτη (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας) ... σε συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων - οχημάτων; σε βιομηχανίες παραγωγής ...
    gree.ach.sch.gr/.../25-2009-09-22-05-41-49.html?... - Προσωρινά αποθηκευμένη
  3. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ) « Τo blog του απολυμένου από τη ...

    Παρακαλώ,εργάζομαι σαν προίστάμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων σε συκεκριμένη ... Στο θέμα της συνταξης χωρίς όριο ηλικίας ισχύει τώρα τα 37 χρόνια χωρίς όριο ηλικίας .... στην ουσία) και τώρα θα πιάσω την πρώτη μου δουλεία πάνω στο πτυχίο μου. ..... δες τον πίνακα 09 και στο αρχείο που θα ανοιξει τον πίνακα πωλητές ...
    apasxolisi.wordpress.com/επιθεωρησεισ-εργασιασ-καταλογοσ/ - Πριν από 6 ώρες -

ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΉΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΈΝΟΙ ΌΣΟΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΘΑ ΠΕΤΆΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ SITE

ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΉΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΈΝΟΙ
ΌΣΟΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΘΑ ΠΕΤΆΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ SITE
ΔΕΝ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΌΜΜΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ Η ΟΝΌΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ

Η ΠΡΟΤΙΜΆΤΕ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΈΣΑ
1 ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΌΝΤΩΣΗ 1000 ΕΜΕΊΣ ΚΑΝΕ ΝΑ ΈΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ
ΤΟ ΣΧΕΔΊΟΥ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΠΊΣΩ
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΆΓΟ ΚΑΙ Η ΔΡΆΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑ ΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΈΡΗΜΟ

ΣΧΕΔΊΟΥ ΓΡΉΓΟΡΗ ΚΌΜΠΡΑ ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΕΞΌΝΤΩΣΗ

ΣΧΕΔΊΟΥ ΓΡΉΓΟΡΗ ΚΌΜΠΡΑ ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΕΞΌΝΤΩΣΗ

ΑΠΌ ΣΉΜΕΡΑ ΑΡΧΙΝΆΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΊΟΥ ΚΌΜΠΡΑ ΑΛΊΜΟΝΟ ΣΑΣ ΡΑΓΙΆΔΕΣ
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΕΒΕΟΥΣ ΈΧΕΙ ΤΑ ΈΞΕΙΣ
1 ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΖΈΨΕΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΆΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΊΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΎΣ ΧΑ ΧΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΎΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΓΝΩΣΤΌΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΌΜΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΊΣ ΈΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΏΤΗ Α

ΜΙΧΆΛΗΣ Ο ΚΑΡΔΙΑΚΌΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ ΒΕΡΕΣΈ
ΌΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΆΧΝΕΤΕ Η ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΕΙ ΝΑΙ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΚΟΡΏΝΗ ΜΕΣΣΗΝΊΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΊΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΥ

ΝΙΚΟΛΆΚΗ ΒΕΡΕΣΈ ΤΟΥ Π ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΉΝΗ ΕΊΧΕ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΟΎΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΝΈΑΣ ΚΟΡΩΝΊΣ ΚΑΙ ΔΊΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΌΛΑΟ ΒΕΡΕΣΈ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΚΆΤΟΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΜΠΡΆΒΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΉΣΗ


ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΒΕΡΕΣΈΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΚΆΤΟΙΚΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑΣ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ
ΆΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ ΔΊΣΤΙΧΟΥ ΈΚΑΝΕ ΣΥΜΒΌΛΑΙΆ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΣΤΑ ΠΑΐΔΙΑ ΤΟΥ
ΕΝΩ ΤΟ ΕΊΧΑΝ Η ΕΦΟΡΊΑ ΩΣ ΧΡΈΟΣ ΜΠΡΆΒΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ


Ο ΤΆΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ ΆΛΛΟ ΦΡΟΎΤΟ
ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΊΣΤΕ ΞΑΝΆ ΒΕΡΕΣΈΣ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΌΤΙ ΒΡΟΎΜΕ

Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΩ ΡΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΟΥΣ ΆΡΧΙΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ
ΤΩ ΡΑ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Ο ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΌΣ
ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ