Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Philips iPill: Ένα έξυπνο χάπι

Το έξυπνο χάπι iPill της Philips, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ιατρικής τεχνολογίας παγκοσμίως, αποτελεί την πρώτη στοχευμένη μεταφορά φαρμάκων, παρόλο που η τεχνολογία όσον αφορά αυτόν τον τομέα έχει κατασκευάσει πολλές διαφορετικές διαγνωστικές κάψουλες με μικροκάμερες, οι οποίες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στην ιατρική. Πρόκειται για ένα χάπι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει τις σωστές ποσότητες φαρμάκων στο σωστό σημείο του ανθρώπινου σώματος.

Το χάπι αυτό μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια τη θέση του στον εντερικό σωλήνα καταγράφοντας την οξύτητα (pH), με την βοήθεια ενός επεξεργαστή, μιας αντλίας και ενός ασύρματου πομπού και στη συνέχεια να απελευθερώσει την κατάλληλη ποσότητα του κατάλληλου φαρμάκου, με αποτέλεσμα να μειώνονται και οι ανάγκες για μεγαλύτερες δόσεις και έκταση των παρενεργειών. Επιπλέον, το iPill έχει τη δυνατότητα να καταγράψει τη θερμοκρασία διαφόρων σημείων και να μεταδώσει τα δεδομένα ασύρματα σε έναν εξωτερικό δέκτη. Για αρχή η Philips θα παρουσιάσει το “iPill” στην ετήσια συνάντηση της Αμερικάνικης Ένωσης Φαρμακευτικών Επιστημών (AAPS) που διεξάγεται αυτό το μήνα στην Ατλάντα και στη συνέχεια βλέπουμε…

Global στρατιωτική αστυνομία της ασφάλειας των ρομπότ

Μία από τις παγκόσμιες στρατιωτικές της Αστυνομίας (GMP) ήταν μεγάλη πειράματα την ανάπτυξη ενός γίγαντα, mecha μέγεθος, ρομπότ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αστυνόμευση, την πολιτική άμυνας και ασφάλειας. Unfortunately,
.
Δυστυχώς, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.
The robot is slow and ponderous in thought, reaction and mobility. Το ρομπότ είναι αργή και δυσκίνητη στην σκέψης, αντίδρασης και της κινητικότητας.
Κάθε mecha battloid ή να εκτελέσετε κύκλους γύρω από αυτό, όπως μπορεί πλέον οχήματα.
Δεδομένου ότι η GMP έχει επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα για το σχέδιο, που έχουν παράγει αρκετές δεκάδες από αυτές τις μηχανές ξύλευση. Most are used as security guards and secondary defense units. Τα περισσότερα χρησιμοποιούνται ως φύλακες και δευτεροβάθμιας αμυντικά μονάδες.
Είναι πιο αποτελεσματικό ως βοηθός σε μια ανθρώπινη εταίρο ή ομάδα.

Stats: Στατιστικά:

Crew: Πλήρωμα: None Δεν υφίσταται
Speed: Ταχύτητα: 35mph 35 μίλια/ώρα
Height: Ύψος: 15.6ft
Width: Πλάτος: 7.6ft
Length: Μήκος: 4ft
Weight: Βάρος: 15 τόνοι

Weapon Systems: Οπλικά συστήματα:

  • ΕΕ-11 Gun Pod

iRobot INTROS διαπραγματευτής 200 αναγνωρίσεις ρομπότ


Η iRobot Corporation ανακοίνωσε την Τετάρτη την απελευθέρωση από τις πλέον προσιτές τακτικής ρομπότ, ο διαπραγματευτής 200. The 34lb, τηλεχειριζόμενο ρομπότ μπορεί να φθάσει και αφήνει να κατέβει σκάλες και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης προσωπικό αποφεύγω τυχόν δυνητικούς κινδύνους, χάρη στην ενσωματωμένη στην υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη κάμερα και βίντεο διαθέσιμα σύστημα ανίχνευσης χημικών.
Το βίντεο έχει σταλεί μέσω μιας μπάντας 2.4GHz ενώ δεδομένων, ή τον έλεγχο του ρομπότ, το οποίο αποστέλλεται μέσω 900MHz ζώνη συχνοτήτων, είτε με ταξίδια στο μέτρο του 800 πόδια στην οπτική επαφή.

Οι ερπύστριες ρομπότ περιλαμβάνει «flippers» που επιτρέπει να ανεβαίνετε σκάλες και τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες νικελίου μετάλλου υδρίδιο ότι θα της δώσει μεταξύ 3 και 6 ώρες λειτουργίας, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο είναι εφοδιασμένο. Προαιρετικό αξεσουάρ περιλαμβάνουν panning και σηκώνοντας κάμερα ημέρας ή της νύχτας, με χαμηλό φως υπέρυθρη κάμερα, ένα οπίσθιο-τοποθετημένη κάμερα ημέρας ή της νύχτας, και μια πλημμύρα φως σύστημα, μεταξύ άλλων.

A MultiRAE Plus αερίου παρακολουθεί σύστημα ανίχνευσης μπορεί επίσης να τοποθετηθούν στον διαπραγματευτή 200.

Σε αντίθεση με την εταιρεία της PackBot 510, η οποία είναι μεγαλύτερη και προοριζόταν για καιρό πολέμου εφαρμογές και άλλα εχθρικά περιβάλλοντα, ο διαπραγματευτής είναι τιμή για τους προϋπολογισμούς των τοπικών, κρατικών και ομοσπονδιακές υπηρεσίες σε αστικές εργασίες αντιμετώπισης.

A IRobot Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει η τιμολόγηση της Διαπραγματευτικής 200, που προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσετε μαζί τους για μια φράση και ανακοινώθηκε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2008.




GI Joe πακέτο με σήμανσης


e Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Weight: 6.14 lbs Βάρος: 6,14 λίβρες
Length: 32” Μήκος: 32 "
Width: 3” Πλάτος: 3 "
Height: 11.5” Ύψος: 11.5 "

Εκδόσεις:
- Select - Επιλέξτε (Version IV) - Semi/Full Auto: The premium version IV select core incorporates the semi-auto and full-auto firing modes, also helps to increase accuracy, thus making the marker slightly more expensive than its full-auto only counterpart. (Version IV) - Semi / Full Auto: Η πριμοδότηση έκδοση IV επιλέξτε πυρήνας ενσωματώνει την ημι-αυτόματη και πλήρη auto τρόπους ψησίματος, επίσης συμβάλλει στην αύξηση της ακρίβειας, έτσι, τον δείκτη λίγο ακριβότερα από την πλήρη auto-μόνο του.

Barrel: Βαρέλι:

A1 Barrel Α1 Βαρέλι

A2 Barrel Α2 Βαρέλι

CO Barrel CO Βαρέλι

Match Barrel Αγώνας Βαρέλι


Πακέτο περιλαμβάνει:
1 x Xpower 1 x Xpower
  • 6 x Περιοδικά
  • 1 x 5 ουγκιά CO2 Κύλινδροι
  • 1 x σετ καθαρισμού
  • 1 x Tool Kit
  • 1 x Marker Oil
  • 1 x Manual και εγγύηση
  • 1 x 250c RAP4 Paintballs
  • ron Man κράνος


    Spider-Man 3 κολοκύθας βόμβα ρεπλίκα

    SPIDERMAN-κολοκύθας-bomb.jpg
    Κολοκυθάκι βόμβες είναι όπλο την υπογραφή της «goblins SPIDERMAN στο σύμπαν, οπότε γιατί να μην γυρίσουν σπίτι με ένα από αυτά κοσμούν την οθόνη σας καταψύκτη μόνο και μόνο για να δείξει σε όλους τι πραγματικά κακούς σας είναι μέσα;

    Η Green Goblin το εμπορικό σήμα καταστροφικές κολοκύθας βόμβες θα κάνουν την τέλεια προσθήκη σε κάθε Spider-Man ανεμιστήρα μυστικών όπλων cache!

    Με βάση τα ρεκόρ Spider-Man 3, οι εν λόγω υπογραφή εκρηκτικά μέτρο πάνω από το 5-ίντσες σε διάμετρο και διαθέτουν ένα μοναδικό φως που δόθηκε σχεδιασμού.

    Περιορίζεται σε 1000 τεμάχια και γλυπτά με ήπια Giant, κάθε ρεπλίκα διαθέτει επίσης μια οθόνη βάση με την ατομική αρίθμηση βάση, η θέση και πιστοποιητικό γνησιότητας καθώς και πλήρη περίθαλψη οδηγίες για το νέο σας PROP REPLICA!

    Ενώ φαίνεται μεγάλη, πρέπει να πω ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερης σοβαρότητας SPIDERMAN ανεμιστήρα είναι στο πιάτο σας σχέδιο αναφέρεται 124,99 δολάρια για αυτή τη ρεπλίκα.