Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΓΕΓΟΝΟΣ:

ΓΕΓΟΝΟΣ:
>
> Προνομιούχος λογαριασμός στον κοσμο Καππα, μπαναρίστηκε για παραβίαση κοινής ΙΡ. Στέλνωντας παράπονα στους διαχειρηστές για την τιμωρία που έχει φάει, αυτοί τον αγνοούσαν πλήρως. Αυτός απείλησε και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας. Ο λογαριασμός του έδειχνε πως τιμωρήθηκε μεχρι το 2037. Ο λογαριασμός του ήταν για 2 βδομάδες σε διακοπές για 1 βδομαδα ανενεργός και ξαφνικά διαγράφτηκε. ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.
>
> Ανακάλυψε μέρες αργότερα, πως ένας συγκεκριμένος παίχτης που βαρούσε συνεχώς, ήταν ο διαχειρηστής που τον μπάναρε. *Διαγραφτηκε όνομα διαχειρηστή για νομικούς σκοπούς*
>
> Για ακόμη μια φορά μας δείχνουν οι διαχειρηστές πόσο "πληρωμένο" και "πουλημένο" είναι το παιχνίδι. Σε καμια αλλη χωρα "δικαιούτε" διαχειρηστής να έχει λογαριασμό στον σερβερ που διαχειρίζετε. ΟΛΟΙ περνανε απο αυστηρό έλεγχο. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ "ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ" ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕ.
>
> ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ? ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 'Η ΤΖΟΓΟ?
>
> ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ"
>
> Παρακαλώ θερμά να προωθηστεί το μήνυμα και σε άλλους κόσμους και σε άλλες συμμαχίες για να γνωρίζουμε όλοι μας την κατάσταση αυτή.