Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ

πριν από χρόνια μια σκοτεινή μάγισσα με πέτρωσε
μαζί με τα πέντε ζώα φύλακες πνεύματα μου
Μέτα από χρόνια μια γυναίκα θα με ελευθέρωνε
και μαζί με τα πέντε πανίσχυρα ζώα μου

η προφητεία έλεγε ότι
ότι Μονό αυτή που θα πλήγωνε την καρδία
και θα κορόιδευε την αγάπη του
με ένα δαχτυλίδι στο χέρι θα γέμιζε την καρδία του με σκοτάδι
οργή μισός και εκδίκηση
άλλα Μέτα θα έψαχνε βαθιά ώστε να μπόρεση να ελευθέρωση
τα πέντε πνεύματα ζώα και να γέμιση η καρδία του με αγάπη



τον λύκο
ευέλικτο και πονηρός

τον αετό
με την όρασή και το θάρρος

την χελώνα
με την σκληρότητα της

τον δράκο
την ευγένεια και την δύναμη

και τον σκορπιού
με την εκδίκηση του και την αντοχή του

όταν ενωθείς μαζί τους γίνεσαι πανίσχυρος

SL2 εργαλείο επιβίωσης

SL2 Survival Tool

If you're constantly roughing it out, the SL2 Survival Tool could be a potential lifesaver. Αν είστε συνεχώς roughing έξω, το SL2 Survival Tool θα μπορούσε να αποτελεί εν δυνάμει ζωή. This extremely tough, compact, and lightweight tool features a sturdy, serrated 'A' grade blade (won't beat Wolverine's adamantium claws anytime soon though) as well as firesteel that lights fires in a pinch despite being wet courtesy of a 3,000°C hot spark. Αυτό το εξαιρετικά σκληρό, συμπαγές και ελαφρύ, το μοντέλο έχει εύρωστη, serrated 'A' βαθμού λεπίδα (δεν θα νικήσει WOLVERINE adamantium νύχια του οποιαδήποτε στιγμή και αν σύντομα), καθώς και ότι firesteel φώτα πυρκαγιές σε μια σταλιά παρά το γεγονός ότι υγρή ευγένεια μιας 3.000 ° C hot σπινθήρα. Other features include a waterproof torch, a rescue whistle, and a belt clip. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα αδιάβροχο φακό, ένα σφύριγμα διάσωσης, και ένα κλιπ ζώνης. Sounds like this £34.99 tool is all you need the next time you go out camping. Ακούγεται σαν £ 34,99 εργαλείο αυτό είναι το μόνο που έχετε ανάγκη την επόμενη φορά που θα βγαίνουν κάμπινγκ. Just remember that the firesteel can last for approximately 3,000 strikes before you need a new one, which should be plenty to last through your lifetime. Απλά θυμηθείτε ότι η firesteel μπορεί να διαρκέσει για περίπου 3000 πριν από τις απεργίες που χρειάζεστε έναν νέο, που θα πρέπει να είναι αρκετό για την τελευταία μέσω της ζωής σας.

Radar Watch διηγείται την ώρα

Radar Watch tells the time Λοιπόν, αυτό ήταν που ζητάτε αναμένουν ένα ρολόι να κάνουμε, έτσι δεν είναι;
Αυτό το ραντάρ από τη Προσέξτε Eleeno ακούγεται σαν να είναι ικανός να ανιχνεύει ένα σορό του εισερχόμενου UFOs ή κάτι τόσο καλά όμως.

.
Η διασύνδεση είναι σχεδόν υπερβολικά απλή, με ένα λεπτό χέρι στο εξωτερικό, την ώρα το χέρι στο εσωτερικό, και το δίκτυο ραντάρ διαιρώντας τον κύκλο σε δώδεκα τμήματα.

Σίγουρα ένα ρολόι
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να διαλέξω στην Ιαπωνία για περίπου 53 δολάρια μετά τη μετατροπή. (


Voltes V.

Ας Τον Βολτ!

Υπάρχουν 5 οχήματα που απαρτίζουν Voltes V.

PB-04 Volt Crewzer PB-04 Volt Crewzer
n. Crewzer Volt είναι ένα κόκκινο πλοίο που συνθέτει το κεφάλι του Voltes V. Διαθέτει μικρό πύραυλο εκτόξευσης υπό τις συμβουλές του κάθε πτέρυγα και με τους τροχούς να ετοιμάσετε για περίπου. Περιλαμβάνονται οι 6 κίτρινο βλήματα, τις οδηγίες, το φυλλάδιο και έναν κατάλογο.

Είναι το μόνο Voltes όχημα θα παρουσιάσει μια ορατή πιλότο.

Να προσέχεις του κοινού που συνδέει το μπροστινό και πίσω μέρος του Crewzer - είναι εύθραυστη και είναι επιρρεπή σε θραύση.

PB-04 Volt Cruiser

PB-05 Volt Bomber PB-05 Volt Βομβαρδισμού
. Volt Βομβαρδισμού μορφές αγκαλιά της Voltes V. Το παιχνίδι που έρχεται με ένα σετ γροθιές ότι από την πυρκαγιά forearms, ένα όπλο νηματοποίηση αρχή, string για την κορυφή, χρώμιο όπλο, το τμήμα της ουράς, καταλόγου, το φυλλάδιο και οδηγίες.

Το σύστημα προσγείωσης είναι μεταλλικό και διπλώνουν κάτω.

PB-05 Volt Βομβαρδισμού

PB-06 Volt Panzer PB-06 Volt μηχανοκινητός
. Μηχανοκινητός Volt είναι ένα βυτιοφόρο, όπως και οχήματος που αποτελεί τον κορμό της Voltes V. Διαθέτει αρθρωτό νύχια, την κατεργασία ελαστικού κεφαλόσκαλα, σπαθί λαιμό και την πυροδότηση των πυραύλων.

Αυτό το όχημα είναι σχεδόν όλα τα μέταλλα.

Περιλαμβάνεται στο σύνολο των 6 πυραύλους, σπαθί τμήματα, φυλλάδιο, οδηγίες και κατάλογο.

Το ελαστικό κεφαλόσκαλα τείνουν να επιδεινώνεται χρόνο, καθώς το ελαστικό ξηραίνει και να αρχίσει να καταρρέω. Fortunately there are sellers who sell replacement treads. Ευτυχώς υπάρχουν πωλητές που πωλούν αντικατάσταση κεφαλόσκαλα.

PB-06 Volt μηχανοκινητός

PB-07 Volt Frigate PB-07 Volt φρεγάτα
Volt φρεγάτα έντυπα τα πόδια του Voltes V. Διαθέτει 2 σετ των εκτοξευτές πυραύλων, καθώς και φορές-out φτερά και σύστημα προσγείωσης.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 2 κεραίες χρώμιο, 6 πυραύλους μπλε, 6 κόκκινες πυραύλων, καταλόγου, το φυλλάδιο και οδηγίες.

PB-07 Volt φρεγάτα

PB-08 Volt Lander PB-08 Volt κρατίδια
Volt κρατίδια έντυπα τα πόδια των Voltes V. Το παιχνίδι έχει τροχαίο καουτσούκ λάστιχα, αναδιπλούμενη μαγνήτες και άνοιγμα θυρών με την πυροδότηση των πυραύλων τρυπάνι.

Περιλαμβάνεται στο κουτί χρώμιο είναι 2 κεραίες, 6 τρυπάνι βλήματα, 2 ελαστικό εύκαμπτοι σωλήνες, 2 λευκά κομμάτια υποδοχή, φυλλάδιο, οδηγίες και κατάλογο.

PB-08 Volt κρατίδια

Συνδυάζοντας το γίγαντα

. Ξεκινήστε με το Volt μηχανοκινητός.

Βγάλτε τη δεξαμενή πόδια πέρα από το πίσω και περιστρέφεται πίσω.

Τοποθετήστε το Volt Βομβαρδισμού στην αρχή, στη συνέχεια, το Volt Crewzer φορές τόσο το κεφάλι είναι εκτεθειμένοι και αποδίδουν σε κορυφή.

Τοποθετήστε το πιλοτήριο του Volt φρεγάτα στη βάση του μηχανοκινητός. Διαχωρίζονται τα δύο μισά των κρατιδίων και το λευκό πύργους φορές κάτω. Επισυναφθεί στο κάτω μέρος του Volt φρεγάτα.

Συνδέστε τα χέρια και έχετε τελειώσει!

. Από το συνδυασμό Voltes είναι στερεά και σταθερά.

Είναι ίσως το βαρύτερο της κλασικής chogokins? Ένα τεράστιο μπλοκ die-cast της τρομοκρατίας.

DX Voltes V

Σε λειτουργία ρομπότ, Voltez έχει πολλά εξαρτήματα που έχει στη διάθεσή του.

. Το σπαθί έχει σχηματιστεί από την αφαίρεση του κόκκινου από το λαιμό στο στήθος του Voltes. Τοποθετήστε το ξίφος στο λαιμό και διαφάνειες στη θέση του. Other weapons can snap into the forearms in place of the fists. Άλλα όπλα μπορεί snap στην forearms στη θέση του γροθιές.

Ένα όπλο που μοιάζει με γίγαντα νηματοποίηση αρχή.

Τραβήξτε το string και στην κορυφή εγκαινιάζει.

Πιστεύω ότι αυτό είναι να αναπαράγουν Voltes' Choudenji Γκόμα επίθεση. Υπάρχει επίσης ένα όπλο χρώμιο φαίνεται ότι το είδος σαν ένα μπλέντερ tip - Υποτίθεται ότι πρόκειται για την αλυσίδα επέμβουν επίθεση.

. Voltes V έχει επίσης μια δεξαμενή mode που ονομάζεται "Voltank Mode".

Τα γύρω κουνώ κεφαλόσκαλα, λυγίζετε τα πόδια και μπορεί Voltes roll περίπου σαν μια γιγάντια δεξαμενή.

Δεν σημαντική μεταμόρφωση, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να διασκεδάσουμε.

DX Voltes V (Voltank Mode)

Fanboy swooning Fanboy swooning

.Είναι ένας από τους αγαπημένους μου gokins.

Δυστυχώς, η απόκτηση μιας vintage Voltes V μπορούν να έχουν πολύ ακριβά.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να κυνηγήσουμε την καθιέρωση μιας Godaikin έκδοση με αυτούς που μπορούν να βρεθούν στο $ 600 - $ 900 φάσμα.

Αν θέλετε να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε μια ιαπωνική έκδοση Volt στο Πλαίσιο, για να προετοιμάσει δαπανούν χιλιάδες δολάρια.

Bandai κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του Voltes V - η ψυχή της Chogokin GX-31, τον Μάιο του 2006. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επηρεάσει την τιμή του τρύγου Voltes, αλλά μπορεί να είναι πιο προσιτές τρόπος για να πάρετε μια die cast, μετατρέποντας έκδοση στη συλλογή σας.

Ειδικές ευχαριστίες στον Κιμ Κάστρο και vivi1561 για τη θέση εικόνες


ME AGAPI