Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

STUNTICONS / MENASOR

Image

Image

Image

tunticons! Leader Motormaster (black truck), Breakdown (white car), Drag Strip (yellow car), Leader Motormaster (μαύρο φορτηγό), Ανάλυση (λευκό αυτοκίνητο), Drag Strip (κίτρινο αυτοκίνητο),
Wildrider(grey car), Dead End (Maroon car), they combined to Menasor. Wildrider (γκρι αυτοκίνητο), Dead End (Maroon αυτοκίνητο), που συνδυάζονται για να Menasor.
.
Το φυσικό εχθρό των Superion στο G1 και Διευθυντών Series.

.
Ένα από τα πιο περιζήτητα συμπλέκτες, ωστόσο υπάρχουν ψεύτικα έκδοση αυτής.
Vintage εκδόσεις είναι μερική diecast και φυσικά με τα διακριτικά και τις ημερομηνίες των παραγωγών.
Ετών συγκομιδής έχουν γίνει στην Ιαπωνία.

Notes: Σημειώσεις:
* Motormaster στήθος με κυλίνδρου τείνουν να σπάσει εύκολα. I encounter quite a few with broken chest Θα συναντήσετε αρκετά με σπασμένα στήθος
* Υπάρχει KO έκδοση του Menasor γνωστό,
δεν πεθαίνουν χυτά τμήματα όπως και το αρχικό

Meantime

"Παιχνίδια και το σύστημα"
Decepticon τω μεταμφίεση-mode (εμπρός)

Εν τω μεταξύ η μεταμφίεση λειτουργίας (πίσω) είναι αυτή των LCD καρπό ρολόι με μεταλλικό σύνδεσμο armband.

Είναι molded στο σκοτάδι ναυτικό μπλε και σκούρο γκρι πλαστικό ABS, με πορτοκαλί και σκούρο γκρι ζωγραφισμένο τονίζει.

Το πρόσωπο της φυλακής είναι ένα μη λειτουργία σκούρο τουρκουάζ οθόνη LCD.

Στις τέσσερις γωνίες που ταιριάζουν στις οποίες αποδίδει το wristband, υπάρχουν διαφορετικά-molded λεπτομέρειες για την προσομοίωση μικροσκοπικά κουμπιά.

Η LCD οθόνη διαθέτει το χρόνο 5:17:40 πμ, δείκτης όγκου μπαρ, συναγερμός εικονίδιο, και μια μέρα μήνες της λέγοντας Τετάρτη, 2η Ιανουαρίου.

(Ίσως ως εσωτερικό αστείο, διαβάστε όπως φαίνεται-WE 01-02 - θα μπορούσε επίσης να κηρυχθούν ως "Κερδίσαμε και εγώ", αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό έγινε εκ προθέσεως ή μη.) Και πάνω ακριβώς από την οθόνη LCD είναι ένα έθεσε Decepticon σύμβολο ζωγραφισμένο μοβ.

Στο πίσω τμήμα του ρολόι είναι μερικά intricately-molded λεπτομέρειες των εσωτερικών εργαλείων και μοχλούς? Αν μη λειτουργικές και τη θέση του σε ένα ψηφιακό ρολόι, είναι μια όμορφη λεπτομέρεια που πρέπει να έχουν.

Decepticon τω μεταμφίεση-mode (wristband λεπτομέρεια, που χωρίζονται)

Η wristband στις δύο πλευρές είναι ομαδοποιημένα σε τρεις κοίλου, συνένωση περιοχών, και αυτή είναι η μοναδική ευελιξία σε αυτή την κατάσταση.

Λόγω πώς μετασχηματισμών, μερικές φορές η κάμψη wristband χωρίζει τα τμήματα.

Η wristband συνδέεται στα άκρα με δύο μπάλα και ρευματολήπτη τύπου ξυλόπροκες που χωρούν σε τρύπες στην αντίθετη πλευρά (s).

Είναι σε θέση να καταστήσει γύρω από έναν καρπό που αποτελεί το ανώτατο όριο των 7 "περιφέρεια? Απλώνεται τελείως, τω της λειτουργίας μεταμφίεση είναι 8 ¼" πολύ.

... ...

Ο μετασχηματισμός αυτός είναι ένα κομμάτι κέικ-πολύ απλό να κατανοήσει, πολύ απλό για να εκτελεστεί.

Αντίθετα με την πλειοψηφία της Ρεάλ Gear Ρομπότ γραμμή, τω μεταξύ έχει το τι μπορεί να περιγραφεί ως ένα Automorph χαρακτηριστικό, που περιέχεται σε κάθε ένα από τα βασικά στοιχεία από την ταινία γραμμή των χαρακτήρων-Deluxe το πρότυπο ποιότητας, προηγμένες Voyager κατηγορίας, και ιδίως -περίπλοκο Leader κατηγορίας.

Όπως τα πόδια έχουν αναπτυχθεί και μετατοπίζεται κάτω στη μέση, την ωμοπλάτη και το κεφάλι προς τα πάνω αυτόματα και από το κέντρο του σώματος, πίσω από τις LCD ρολόι.

Είναι λίγο απρόσμενο Automorph θεωρώντας ότι απουσιάζει από το υπόλοιπο του Real Gear Ρομπότ γραμμή, και είναι παρακινδυνευμένο να το καταλάβω, όταν τα δάχτυλά σας να τοποθετήσετε το πρώτο σας μερικές φορές αλλαγή του.

Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να συλλάβουμε τον μεταξύ δύο δακτύλων τόσο για τα εμπρός και πίσω πλευρά του το ρολόι του οργανισμού.

. Μετά την εξασφάλιση του γοφούς από κοινού για να ολοκληρώσουμε τη Automorph, ενώ το υπόλοιπο είναι το χέρι άλλαξε-flipping τις γροθιές, συστροφή και τη μείωση των όπλων, εξασφαλίζοντας για τα πόδια, και στρίβοντας το ρολόι αντιμετωπίζουν περίπου 90 μοίρες δεξιά.

... ...

Decepticon τω μεταξύ ρομπότ-mode (εμπρός)

Εν τω μεταξύ η λειτουργία ρομπότ (πίσω) είναι πολύ, Ουμμ ... επίπεδη, από μια πλευρά την άποψη.

Ώμους του είναι αρκετά ευρύ, αν και δεν είναι στο σημείο όπου καταλήγει κοιτάζοντας πολύ παραμορφωμένα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα αριθμητικά στοιχεία από την ταινία του line-up των χαρακτήρων, το σκιάδιο στην τω κεφάλι του είναι διαφανή πορτοκαλί, και όντως λειτουργεί σωστά όταν λάμψει φως μέσα από αυτό!

(Friggin »σχετικά με το χρόνο που έχω ότι το δεξιό!) Μερικά από τα κουμπιά της φυλακής κοσμεί την κορυφή της το κεφάλι του σαν επίσης

Του κορμού είναι αρκετά γύρος υπό γωνία με κουμπιά και στις τέσσερις γωνίες, και ένα μικροσκοπικό σκούρο γκρι μέσης / ισχίου τμήμα, που αποτελείται από τις αρθρώσεις σε βάσεις Βραχιολάκια για τον καρπό του.

. Και φυσικά, το σύμβολο Decepticon είναι σαφής για όλους μας δικαίωμα για το στήθος του.

γορίλλας ήθελα με χέρια και πόδια σχεδόν το ίδιο μήκος, αν και δεν είναι άμεσα εμφανές.

Και φυσικά, τι ρολόι-μετατρέποντας τα παιχνίδια δεν θα αντίγραφο της δικής του ωρολογίου mode molded πάνω αριστερό του καρπό ...;

Poseability είναι αρκετά καλή, αν αναλογιστεί κανείς πώς αυτός μονωμένα περίπου σε λειτουργία μεταμφίεση. Ορκίζομαι, τω είναι είτε μια μακροχρόνια έχων μέλη γυμναστής, ή Νιο από το "The Matrix". (Ya know- bullet-time

Όποια κι αν είναι ...) την ασυνήθιστα μακρά φτέρνες του επιτρέψει να λυγίζετε τα πίσω πολύ περισσότερο από ό, τι τα περισσότερα παιχνίδια τα ρομπότ θα όνειρο.

.Η μπάλα και ρευματολήπτη από κοινού για το λαιμό μου παιχνίδι είναι λίγο εκτός, και έτσι έχει την τάση να κοιτάξετε και αριστερά όλη την ώρα όταν είναι τοποθετημένο να κοιτάξουμε ευθεία.

(Αυτό πιθανότατα αποτελεί μεμονωμένο σφάλμα κατασκευής, όπως δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο διαμαρτύρονται γι 'αυτό.) Κάτι που μου φάνηκε περίεργο ήταν ότι επιπλέον σύνολο μπάλα-και συνδέσεις σε υποδοχή του ώμους? Φαίνεται λίγο περιττή, αν και Λάβετε γιατί είναι εκεί.

Αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε γίνει χωρίς αυτά δεν πρόστιμο.

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των παιχνιδιών με τη Ρεάλ Gear Ρομπότ γραμμή, δεν τις βίδες για τω καλύπτονται.

Αυτό μπορεί να χρωστάμε το γεγονός ότι οι βίδες μπορεί μερικές φορές να δει σε πραγματικό ρολόγια.

Επίσης, οι περισσότερες από τις Ρεάλ Gear ρομπότ παραστάσεις των μικρότερων ηλεκτρονικές συσκευές, και έτσι οι βίδες είναι συνήθως κρυμμένα ή δεν παρατηρείται σε όλα τα σχετικά με τα πράγματα όπως τα κινητά τηλέφωνα (Autobot ταχείας κλήσης 800) ή πολυμέσων παίκτες (Decepticon Αναμνηστική x10).

Ωστόσο ακόμα και στην ψηφιακή εποχή των ρολογιών, δεν είναι πραγματικά όλα αυτά που συζητούμε, και είναι το μόνο που έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του άνω μέρους του σώματος.

Simple and fun. Απλό και διασκεδαστικό. Αυτή είναι η αποστολή της Ρεάλ Gear Ρομπότ γραμμή, και αυτό το παιχνίδι που πραγματοποιεί πολύ καλά.

Πολύ εύκολο να παίξει με το κεφάλι, ώμους, γοφούς και όλα τα pop-εκτός εάν η υπερβολική πίεση που εφαρμόζεται, είναι αρκετά ευέλικτη, και τα χρώματα δεν συγκρούονταν μεταξύ τους.

Πράγματα που πρέπει να διαμαρτύρονται για? Mmm…

Όχι, είναι καλό! Πάντως για την αλλαγή;

. Μμμ ... ίσως αναθεωρήσουν τον τρόπο με τον οποίο τα χέρια του για να συνδέσετε τα πόδια στη μεταμφίεση mode, ώστε να μπορούν να κλίσεων εκτός καλύτερα κατά την αλλαγή του, αλλά δεν έρχονται να κάμπτεται όταν ξεκλειδώνουν το Βραχιολάκια για τον καρπό.

(Αν και αμφιβάλλω για αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά από ό, τι ήταν, έτσι ...) Ήταν μάλιστα τόσο κοντά σε κλίμακα 1:1 είναι ότι μια άλλη ίντσα ή δύο από το μήκος του wristband και ότι θα έχουμε πάνω από ταιριάζει ενηλίκων » s καρπό. Τόσο κοντά! Στη συνέχεια, όμως, άκρα του θα ήταν πραγματικά μεγάλη, πράγματι! So, no complaints. Έτσι, δεν καταγγελίες. ! Συνιστώ να τω!

Εν τω μεταξύ Decepticon-ρομπότ που θέτει mode (2)