Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

θηλυκά ρομπότ για γάμο

μπορεί να μην βγουν πότες ρομπότ

sharon stone
η pamela aderson
άλλα μπορεί να βγουν
σαν την tx από το terminator 3

η να μεταμορφώνονται σε αυτοκίνηταη σέξι μοτοσικλέτες

μαζί βεβαιώ δίωρο το κορίτσι
εξολοθρευτής


η το κορίτσι για σπίτι
με κάθε αυτοκίνητο η μοτοσικλέτα




η να μοιάζουν με Σούπερ σταρ
η στο ένα ρομπότ να Παίρνεις άλλα δυο δίωρο
την κουμπάρα και την ερωμένη

η την Σούπερ σταρ Μονό για να τραγουδάει όλα τα τραγούδια

η και γυναίκα και ρομπότ που θα είναι αχόρταγο
έτσι η γυναίκα η ο άντρας δεν θα ζηλεύει ότι τον άπατα
η μπορεί ανενόχλητα να σε απατάει

και φυσικά τη αλλά θα δούμε

10 λογουσ ρομποτ γαμοσ

Διαβάστε τους 10 λόγους για τους οποίους θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να κάνω αυτό τον ρομπο-γάμο:


1. Τα ρομπότ είναι κάτι παραπάνω από μηχανές του σεξ.

Ο Levy δίνει το παράδειγμα ενός ρομπότ που μπορεί να προβλέπει την ανθρώπινη κίνηση σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν χορεύεις μαζί του να μην σε ποδοπατάει. Η δεξιοτεχνία τους στο χορό μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σοβαρό λόγο για να διαλέξει μία γυναίκα ένα ρομπότ: Σεξ είναι εύκολο να βρεις. Καλό χορευτή όμως; Σας ευχόμαστε καλή τύχη στην ανεύρεση άντρα που θα είναι α) και διαθέσιμος και β) πρόθυμος να προσπαθήσει.

2. Η τεχνητή νοημοσύνη παραμένει νοημοσύνη.


Παρόλο που ένα ρομπότ δεν θα είναι ποτέ ίσο με μένα σε μία σχέση για όσο έχω εγώ τον έλεγχο του διακόπτη on/off στα χέρια μου εντούτοις, μπορεί να με προκαλεί σε πνευματικό επίπεδο. Σύμφωνα πάντα με τον Levy, το ρομαντικό ρομπότ ΑΙ θα περιλαμβάνει τόσο συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη όσο και ανεπτυγμένη οξυδέρκεια. Και αν το ρομπότ προχωρήσει τόσο πολύ που αναπτύξει δική του βούληση; Το κλασσικό ερώτημα «Μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει ένα ρομπότ;» θα είναι υπό συζήτηση, αφού το ρομπότ θα έχει μετατραπεί πλέον σε άνθρωπο. Είτε αυτό θα συμβεί, είτε θα αντιστραφούν οι ρόλοι και τα ρομπότ θα μας χρησιμοποιήσουν σαν σκλάβους του σεξ.


3. Τα ρομπότ είναι ευαίσθητα και δείχνουν ανταπόκριση.

Το ρομπότ-σύντροφος θα μπορεί να μετράει την αναπνοή μου, τους παλμούς της καρδιάς μου, τη θερμοκρασία του σώματός μου και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας τους βιο-αισθητήρες του. Θα μπορεί να γνωρίζει πότε έχω όρεξη για σεξ, πότε δεν έχω, πότε θα είμαι έτοιμη για την κορύφωση. Θα μπορεί να γνωρίζει το σώμα μου πολύ καλύτερα από εμένα την ίδια. Δεν θα χρειάζεται να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να του επικοινωνήσω τις ανάγκες μου ή να σκεφτώ τις δικές του τι ανακούφιση είναι αυτό το πράγμα! Το ρομπότ γνωρίζει επίσης πότε θα πρέπει να με αφήνει ήσυχη, χωρίς να σκέφτομαι ότι θα πληγώσω τα αισθήματά του, απορρίπτοντας τις προτάσεις του. Για την ακρίβεια, σε αυτή τη σχέση το ρομπότ είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά, μαθαίνει από τις δοκιμασίες και τα σφάλματα, παίρνει όλα τα ρίσκα και προσαρμόζετε στις διαθέσεις μου και τις παραξενιές μου. Αυτό μου ακούγεται σαν μηχάνημα φτιαγμένο από τον ... παράδεισο ... ή την Honda.



4. Το ρομπότ θα δραματοποιήσει τα πράγματα μόνο όταν θελήσω εγώ.

Το μόνο συναισθηματικό δράμα που θα ζήσω με το ρομπότ-σύντροφό μου είναι αυτό που θα του προγραμματίσω εγώ. Τέρμα η ζήλια, τέρμα οι τρελαμένες ορμόνες, τέρμα η κούραση μετά τη δουλειά, τέρμα η ανασφάλεια, τέρμα το ύφος το πολλά βαρύ.

Αυτό ίσως φανεί βαρετό σε όσες πεθαίνουν για καυγάδες, γι' αυτό υποθέτω ότι τα ρομπότ θα διατίθενται με ένα εύρος «Δράματος», από 0 (ασκητική ηρεμία) μέχρι 10 (ζωντανή κόλαση). Το δικό μου ρομπότ, πάντως, θα το προγραμματίσω στο ... 0. Το μόνο δράμα που θα ζω θα είναι αυτό που θα διαβάζω στα βιβλία και θα βλέπω στις ταινίες.



5. Τα ρομπότ διαθέτουν διακόπτη off.

Εάν η τεχνητή συναισθηματική νοημοσύνη του περιλαμβάνει και μία τάση να αισθάνεται μόνο και εγκαταλελειμμένο, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνω θα είναι να πατάω το off και να το κλείνω. Μπόνους: Εάν ο σύζυγός σας είναι ρομπότ, τότε και τα πεθερικά σας θα έχουν διακόπτη on/off.

6. Αξεσουάρ
τα πάντα και με εγγύηση για 100 χρόνια


7. Τα ρομπότ είναι πρόθυμα για ερωτικές περιπέτειες χωρίς πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και περιορισμούς.

Ο ρομπο-σύντροφός μου δεν θα παθαίνει κρίσεις ζήλιας και άγχους για τις επιδόσεις του όταν θα του προτείνω διάφορες ερωτικές περιπέτειες. Ούτε θα χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα τον πληγώσω αν δεν φτάσω σε κορύφωση.


8. Προσφέρουν το πιο ασφαλές σεξ στον κόσμο.

Ένας ρομπο-εραστής σημαίνει αυτομάτως τέρμα στις μεταδιδόμενες σεξουαλικώς ασθένειες, τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες κ.α. Εάν δέ, είναι φτιαγμένος με υψηλές προδιαγραφές, από αντιβακτηριδιακά και υποαλλεργικά υλικά, το ρομπότ θα προκαλεί περιορισμένη βλάβη στο ευαίσθητο PH των γυναικών.

9. Το ρομπότ μπορεί να είναι προσωπικοί προπονητές του σεξ.

Ότι και αν κάνουμε σήμερα για να εξερευνήσουμε τη σεξουαλικότητά μας, μας προετοιμάζει γι' αυτό που θα ανακαλύψουμε με τους φουτουριστικούς μηχανικούς εραστές μας. Νομίζω ότι το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου για το γάμο μου θα είναι ο πλήρης οδηγός του Kama Sutra.


10. Το ρομπότ είναι για πάντα-ή τουλάχιστον μέχρι να λήξει η εγγύηση.

Τι και αν ο ρομπο-γάμος χάνει σε προκλήσεις, εξέλιξη και ισορροπία; Κερδίζει έδαφος με τη σταθερότητα και την αμετάβλητη αφοσίωση. Τουλάχιστον από την πλευρά του ρομπότ. Εάν αλλάξατε κάτι στις προτιμήσεις σας και τον χαρακτήρα σας, μπορείτε απλά να το ξαναπρογραμματίσετε ή να το αναβαθμίσετε για να αρέσει στον καινούριο σας εαυτό.

Ένας ρομπο-σύζυγος θα ήταν τέλειος. Υπερβολικά τέλειος. Αλλά λίγα χρόνια δουλικής αγάπης θα ήταν αρκετά για να καταστρέψουν τον καθένα από εμάς. Η περιστασιακή κρίση και οι μικροκαβγάδες είναι αυτά που προσφέρουν τις προκλήσεις και κρατούν μία σχέση ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

η Πηγή μου είναι
launcher.pathfinder.gr/Old/Personals/?page=st...
με αγάπη

2050 | Έρωτας και Ρομπότ


Σε 4 δεκαετίες εκτιμούν οι ερευνητές ότι οι άνθρωποι θα βρίσκουν το σεξουαλικό αλλά και συναισθηματικό τους ταίρι στα ρομπότ.


οι άνθρωποι, όχι μόνο θα κάνουν σεξ με ρομπότ αλλά θα αναπτύσσουν πλήρεις ερωτικές σχέσεις και θα ερωτεύονται τα ρομπότ.


Το 2050 τα ρομπότ θα έχουν συναισθήματα, προσωπικότητα και νοημοσύνη, δηλαδή θα μπορούν να μας κάνουν να γελάμε και να τα ερωτευόμαστε.


Επιπλέον, σύμφωνα με τον συγγραφέα, τα ρομπότ θα μας λένε «Σ’αγαπώ» και θα μας πείθουν γι’αυτό.


Σύμφωνα με τον Levy τα ρομπότ ως σεξουαλικά παιχνίδια θα κατακλύσουν την αγορά την ερχόμενη πενταετία, πρόκειται για μια αναβάθμιση των ερωτικών «παιχνιδιών» που υπάρχουν σήμερα. Ένας ερωτικός, παθητικός, ρομποτικός παρτενέρ δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί όμως για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συντρόφου απαιτείται κάτι παραπάνω από μερικοί ηχογραφημένοι ερωτικοί ήχοι.


Το πιο δύσκολο κομμάτι στη δημιουργία των ρομποτικών συντρόφων είναι η ομιλία καθώς η τεχνητή νοημοσύνη των ρομπότ είναι ακόμα ανεπαρκής ακόμα και για όσους δεν ψάχνουν πολλές κουβέντες στη σχέση τους!


Η φιλία, η αγάπη και το σεξ με ρομπότ παραμένουν ακόμη στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ενας «τεχνητός σύντροφος» με καρδιά, που έκλεψε καρδιές στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου πριν από λίγες μέρες, γεφυρώνει όμως το συναισθηματικό χάσμα μεταξύ ανθρώπου - μηχανών, ανοίγοντας νέα σελίδα στην ιστορία των ρομπότ.



Το Ρομπότ της Καρδιάς (Heart Robot-φωτογ.) γουργουρίζει από ευχαρίστηση σαν μωρό στην αγκαλιά του «πατέρα» του, Ντέιβιντ Μακ Γκόραν! Τα βλέφαρά του βαραίνουν, οι χτύποι της καρδιάς του μειώνονται, η κοιλιά του κινείται σαν να ανασαίνει. Ξαφνικά, τινάζεται και σφίγγει τα μακριά δάχτυλά του από λευκό εύκαμπτο πλαστικό γύρω από το μπράτσο του νεαρού μηχανικού Ρομποτικής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, αναζητώντας προστασία, αναστατωμένο από άγνωστες φωνές.


Eπιστήμονες σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Μάαστριχτ ανέλυσαν τα ηθικά διλήμματα περί φιλίας και σεξ με… ρομπότ, προφητεύοντας ότι η εποχή που κάτι τέτοιο θα συμβεί δεν είναι πολύ μακριά. Εικόνες όπου μηχανές με «καρδιά» θα εργάζονται δίπλα σε ανθρώπους ως «συνάδελφοι» στη δουλειά θα είναι συνηθισμένες.

Το Heart Robot έχει ανάγκη την αγκαλιά και τη στήριξη του «μπαμπά» του. Δεν μπορεί να σταθεί μόνο του στα πόδια του..

Σεξ με ρομπότ;


Την πιθανότητα οι άνθρωποι να συνάπτουν σχέσεις, ακόμη και ερωτικές, με ρομπότ μέσα στις επόμενες δεκαετίες θα συζητήσουν επιστήμονες και ακαδημαϊκοί στη διάρκεια διάσκεψης, που διοργανώνεται στις 12 και 13 Ιουνίου στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας
Επιστήμονες από την Αυστρία, τον Καναδά, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των μελετών τους.
Η διάσκεψη διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ με αφορμή την διπλωματική εργασία του 63χρονου σκωτσέζου σκακιστή Ντέιβιντ Λέβι.
Η εργασία, η οποία τιτλοφορείται «Στενές Σχέσεις με Τεχνητούς Συντρόφους» εκπονήθηκε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο τον Οκτώβριο του 2007, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην αγορά με τίτλο «Αγάπη και Σεξ με Ρομπότ»
Στην διπλωματική του, ο Λέβι υποστηρίζει τα ανθρώπινα όντα θα συνάπτουν στο μέλλον «στενές» σχέσεις με ρομπότ.

Βία κατά των Γυναικών

1. Όποιος χωρίς τη συναί­νεση της εγκύου διακόπτει την εγκυμοσύνη της τιμωρείται με κάθειρξη.

2. α) Όποιος με τη συναίνεση της εγκύου διακόπτει ανεπίτρεπτα την εγκυμοσύνη της ή προμηθεύει σ' αυτή μέσα για τη διακοπή της τιμωρείται με φυλάκιση τουλά­χιστον έξι μηνών και αν ενεργεί κατά συνήθεια τις πράξεις αυτές τιμωρείται με φυ­λάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

β) Αν από την πράξη της προηγούμενης διάταξης, προκληθεί βαρεία πάθηση του σώματος ή της διάνοιας της εγκύου, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατός της επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα έτη.

3. Έγκυος που διακόπτει ανεπίτρεπτα την εγκυμοσύνη της ή επιτρέπει σε άλλον να την διακόψει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.

4. Δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης που ενεργείται με τη συναίνεση της εγκύου από γιατρό μαιευτήρα - γυναικολόγο με τη συμμετοχή αναισθησιολόγου, σε οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα, αν συντρέχει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Δεν έχουν συμπληρωθεί δώδεκα εβδομάδες εγκυμοσύ­νης.

b) Έχουν διαπιστωθεί, με τα σύγχρονα μέσα προγεννητικής διάγνωσης, ενδεί­ξεις σοβαρής ανωμαλίας του εμβρύου που επάγονται τη γέννηση παθολογικού νε­ογνού και η εγκυμοσύνη δεν έχει διάρκεια περισσότερο από είκοσι τέσσερις εβδο­μάδες

γ) Υπάρχει αναπότρεπτος κίνδυνος για τη ζωή της εγκύου ή κίνδυνος σο­βαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της. Στην περίπτω­ση αυτή απαιτείται σχετική βεβαίωση και του κατά περίπτωση αρμόδιου γιατρού.

δ) Η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί και εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί δεκαεννέα εβδομάδες εγκυμοσύνης.

5. Αν η έγκυος είναι ανήλικη, απαιτείται και η συναίνεση ενός από τους γονείς ή αυτού που έχει την επιμέλεια του προσώπου της ανήλικης.

5. Αν η έγκυος είναι ανήλικη, απαιτείται και η συναίνεση ενός από τους γονείς ή αυτού που έχει την επιμέλεια του προσώπου της ανήλικης.

http://www.ypatia-kethi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=40

με αγάπη