Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΙΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ V98.



Τεχνικα χαρακτιρικτικά:

Jincen JC777s Quad-band Dual SIM Card Phone ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΡΑΔΙΟ- ΔΙΠΛΗ ΣΙΜ με δύο θέσεις μνήμης Micro Sd ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ SMS ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ TV FM Buletooth JAVA Camera TV Cell PhoneTV reception function radio



Information
Phone Model JINCEN JC777s
Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
Dimensions: 116*56*17 mm
Available Language: English, Russian, Arabic, Deutsch, Italian, Polish, Portuguese, Greek, Spainish, Vietnamese, Bahasa Melayu, French, Turkish, Bahasa Indonesia, Simplified Chinese
Display Type: QVGA touch screen, 260K colors
Display Size: 3.0 inch, 240×320 pixels
Ringtones Type: Polyphonic (64 channels), Support mp3 ringtone Vibrate speaker Ringtones Amount Depend on the storage size Ringtones Customization Downloadable
Vibration: Yes
Music: Support MP3 background play, support equalizer
Video: 3GP / MP4, support to play in full screen, forward and pause
Phonebook: Can store 300 phonebooks
Internal Memory: Packed with 256M TF card, support extend card
Connectivity: GPRS / WAP
Card slot: MicroSD (TransFlash)
Messaging: SMS, MMS
Data transfer: USB cable / Bluetooth
Games: Two common games
Camera: Camera:1.3MP CMOS sensor,640*480px ( και ας γράφει πάνω απο την κάμερα 2.0 MP )
Image output size (max.): 1280*1204 pixels

Additional Features :
Quadband phone , Dual cards standby phone , Bluetooth , Built-in analog TV , Handwritten & Keyboard input , MP3 / MP4 fluent player , Support outside FM radio without earphone , Handsfree , Calendar, Memo , Alarm clock , World time, Calculator, Voice recorder , Memory extended , SMS group sending , Support WAP wireless internet access , Support GPRS , MMS , Vibrate speaker

Battery: 2000mah
Stand-by time: 100-400 hours
Talk time: 100-450 minutes

Εργοστάσιο κατασκευής http://www.szdiman.com/

Η σελίδατου κινιτου απο τον κατασκευαστή: http://www.szdiman.com/sdp/430928/4/...6/4492009.html

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ -- ΤΙΣ ΡΙΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ --- ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ UPDATE ΤΟΥΣ --- ΤΙΣ ΡΙΘΜΙΣΕΙΣ MMS --- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΝΙΔΙΑ , ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ. , ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ POST ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΙΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ V98 ΠΟΥ EINAI ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.



Ζώνες αγνότητες σε χώρους για μασάζ Aναζήτηση βάσει τίτλου





Σε μια προσπάθεια να πατάξουν την πορνεία στους χώρους που προσφέρουν μασάζ, οι τοπικές αρχές της επαρχίας της Νότιας Ιάβας, στην Ινδονησία, επέβαλαν στις εργαζόμενες εκεί να φοράνε ζώνες αγνότητας και μάλιστα με κλειδαριά, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Ωστόσο, το μέτρο αυτό ξεσήκωσε ήδη θύελλα διαμαρτυρίας από την υπουργό αρμόδια για γυναικεία θέματα, Μουτία Χάττα, η οποία δήλωσε ότι το μέτρο προσβάλλει τις γυναίκες.

Η ζώνη αγνότητας θυμίζει κορσέ, είναι μαύρου χρώματος και έχει μια κλειδαριά στην αριστερή πλευρά της, ώστε να είναι δύσκολο να την ανοίξει κάποιος.

Τα κλειδιά, φυσικά, βρίσκονται στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ινστιτούτου. «Τα ινστιτούτα αυτά είναι συνυφασμένα με την πορνεία. Για αυτό αποφασίσαμε να επιβάλλουμε ένα τόσο σκληρό μέτρο», δήλωσε ο Ιμάμ Σουριόνο, επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή Μπατού.

«Αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πορνεία. Προσβάλλει τις γυναίκες σαν να είναι εκείνες που φταίνε», δήλωσε η Χάττα στην εφημερίδα «Τζακάρτα Ποστ».

Ζώνη αγνότητας υψηλής τεχνολογίας




Στην υπηρεσία των απανταχού ζηλιάρηδων βρίσκεται εφεξής η τεχνολογία

Τελείωσαν τα βάσανα όσων ανδρών ανησυχούν ότι το έτερόν τους ήμισυ τους απατά. Τώρα, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να τους βοηθήσει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, καθώς μια εταιρεία δημιούργησε γυναικεία εσώρουχα με ενσωματωμένο μικροπομπό προκειμένου να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η σύντροφός τους. Τα εν λόγω εσώρουχα διατίθενται σε τέσσερα μοντέρνα σχέδια, από τα οποία μπορεί να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος, και υποθέτουμε ότι θα είναι από τις μοναδικές αγορές για τις οποίες θα βάλει αδιαμαρτύρητα βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όπως πληροφορούμαστε από το site της εταιρείας, οι τιμές ξεκινούν από 100 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 1200 για το σετ επτά τεμαχίων. Το όνομα του προϊόντος εξίσου πρωτότυπο με την-εμπνευσμένη από τον Μεσαίωνα-ιδέα καθώς οι κατασκευαστές τού έδωσαν το όνομα γνωστού λουλουδιού και το ονόμασαν "Μη με λησμόνει".

"Προστατεύστε τις γυναίκες της ζωής σας!"

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το διαφημιστικό κείμενο που βρίσκουμε στο site της εταιρείας απ' όπου και αντιγράφουμε:

"Τα εσώρουχα Μη με λησμόνει σας βοηθούν να προστατεύσετε τις γυναίκες της ζωής σας!" τιτλοφορείται το κείμενο που συνεχίζει:

"Τα Μη με λησμόνει θα παρακολουθούν πού βρίσκεται η κόρη, η σύζυγος ή η σύντροφός σας 24 ώρες την ημέρα, ενώ μπορούν ακόμη να παρακολουθούν τους σφυγμούς τους και τη θερμοκρασία του σώματός τους. Βασισμένοι στην πρωτοποριακή έρευνα που αναπτύχθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ, σας φέραμε αυτή την επαναστατική τεχνολογία, που παλαιότερα ήταν στη διάθεση μόνο του στρατού".

Πώς, όμως, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται "η γυναίκα της ζωής του";

Μέσω κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή χειρός και κομπιούτερ και μάλιστα ταυτοχρόνως, μας ενημερώνουν οι κατασκευαστές και εξηγούν ότι αυτό είναι εφικτό καθώς η παρακολούθηση γίνεται μέσω δορυφόρου.

Μάλιστα, οι δημιουργοί των εσωρούχων αυτών επιχειρούν να διαλύσουν και τις τελευταίες αμφιβολίες όσων εξακολουθούν, παρά την απελπισία τους, να είναι επιφυλακτικοί ενημερώνοντάς μας ότι η ενσωμάτωση του μικροπομπού έχει γίνει με τόσο διακριτικό τρόπο που η κοπέλα που το φοράει δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ότι είναι εκεί!

Όπως φαίνεται το προϊόν λειτουργεί (;)


Σύμφωνα πάντα με ό,τι γράφει το site, τα εσώρουχα λειτουργούν καθώς υπάρχουν οι μαρτυρίες δύο "κυρίων" που λένε πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από την αγορά των Μη με λησμόνει.

Η μία περίπτωση αφορά έναν ανήσυχο μπαμπά που, όπως φαίνεται από τα γραφόμενά του, δεν ήθελε να πιστέψει ότι η κορούλα του μεγάλωσε και η δεύτερη ιστορία έχει πρωταγωνιστή έναν απατημένο σύζυγο που έπιασε τη γυναίκα του στα πράσα. Μάλιστα, λέει ότι θα χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικά στοιχεία τις παρακολουθήσεις του... εσωρούχου-χωρίς όμως να μας λέει το πώς θα τα δεχτεί το δικαστήριο.

Εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά για οτιδήποτε γράφεται στο site της εταιρείας καθώς πηγαίνοντας να κάνουμε μια δοκιμαστική παραγγελία, είδαμε ότι υπάρχει ανακοίνωση που μας πληροφορεί ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξαντληθεί.

Επίσης, δεν ξέρουμε εάν η εταιρεία προτίθεται να βγάλει και ανδρικά σχέδια, ενώ δεν γνωρίζουμε κατά πόσον είναι χρήσιμα καθώς δε μας πληροφορούν εάν καταστρέφεται ο μικροπομπός όταν τα εσώρουχα μπουν στο πλυντήριο.

Επειδή, δεν έχουμε τη δυνατότητα να διασταυρώσουμε τίποτα από τα παραπάνω, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός η όλη ιστορία να είναι ένα πολύ έξυπνο τρικ με στόχο να καθησυχάσει τις ανδρικές ανασφάλειες που ανάγονται στα μεσαιωνικά χρόνια και τις μεταλλικές ζώνες αγνότητας.

Ζώνη αγνότητας χτύπησε συναγερμό στο αεροδρόμιο

Έψαξαν μάλλον αρκετά οι υπάλληλοι του αερολιμένα Αθηνών για να ανακαλύψουν τι ήταν αυτό που ενεργοποιούσε το συναγερμό, όταν μια 40χρονη αγγλίδα περνούσε από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Τελικά βρέθηκε το "υπεύθυνο" αντικείμενο: η ζώνη αγνότητας που φορούσε η γυναίκα, και ειδικότερα το μέταλλο που περιείχε.
Όλα συνέβησαν μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στη γυναίκα επιτράπηκε τελικά να πετάξει με το αεροπλάνο, με ευθύνη του πιλότου.
Η γυναίκα εξήγησε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ότι ο άνδρας της την ανάγκασε να φορέσει τη ζώνη για να αποτρέψει πιθανά "παραστρατήματά" της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα...

Ποιος εφεύρε τη ζώνη αγνότητας;

Οι πρώτες ζώνες αγνότητας κάνουν την εμφάνισή τους το 15ο αιώνα και, σύμφωνα με πολλές μελέτες, θεωρούνται ιταλική εφεύρεση, για την ακρίβεια φλωρεντιανή.

Οι ζώνες αγνότητας εμφανίστηκαν αρχικά στις πρώτες σταυροφορίες. Πιθανότατα η χρήση της εξέφραζε το φόβο που είχαν οι άντρες μήπως οι γυναίκες τους απιστήσουν. Όμως σήμερα θεωρείται ότι η εκτίμηση αυτή ίσως και να είναι αυθαίρετη. Σύμφωνα με μελέτες, οι ζώνες αγνότητας που παρουσιάζονται σε διάφορα μουσεία ως εκθέματα από την εποχή των σταυροφοριών θεωρούνται μεταγενέστερες. Μάλιστα, το πιο γνωστό μουσείο της Ευρώπης με εκθέματα ζωνών αγνότητας, το Μουσείο Κλινί, στο Παρίσι, έβγαλε από τις αίθουσες όσες θεωρούνταν έργα του Μεσαίωνα, καθώς στην πραγματικότητα ήταν φτιαγμένες το 19ο αιώνα. Επανεξετάζοντας τη λειτουργία της ζώνης αγνότητας διαπιστώνουμε ότι δε χρησιμοποιήθηκε μόνο για να ασκείται έλεγχος από τους άντρες, αλλά και ως όργανο που παρεμποδίζει τον αυνανισμό, όπως στα μοναστήρια. Ωστόσο, πρόκειται και για ερωτικό βοήθημα ικανό να προκαλέσει επιθυμία και να αφυπνίσει τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Πράγματι, πολλές από τις ζώνες αγνότητας ανοίγουν με ευκολία και είναι κατασκευασμένες από πολύτιμα μέταλλα, ενώ στην επιφάνειά τους αναγράφονται πικάντικα σχέδια και σχόλια.

Δημοπρασία...παρθενίας!

Στο αστρονομικό ποσόν των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν φθάσει οι...προσφορές για μία φοιτήτρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου την παρθενία της, προκειμένου να πληρώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, με ειδίκευση την οικογενειακή συμβουλευτική.


Η 22χρονη Natalie Dylan, περιμένει τον έναν και μοναδικό, από τους 10.000 άνδρες που έχουν ήδη προσφερθεί να πληρώσουν αυτά τα χρήματα - και ίσως και περισσότερα - για μια βραδιά μαζί της. Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο οπότε και ανακοινώθηκε η ''πρόσκληση ενδιαφέροντος'' και κοντεύουν να φθάσουν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

''Θεωρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν, αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου'', δήλωσε η 22χρονη.

Και επειδή φαίνεται πως το θέμα είναι μάλλον...οικογενειακό, η Dylan δήλωσε πως πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα από την αδελφή της Avia, η οποία για να πάρει το δικό της πτυχίο εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες. Σημειωτέον ότι σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί πλήρως. Ενα από αυτά τα μέρη είναι και η Nevada, όπου ζει η Dylan, η οποία απ'ό,τι φαίνεται, πουλώντας την παρθενιά της, όχι μόνον θα καταφέρει να πληρώσει το μεταπτυχιακό της, αλλά θα λύσει το πρόβλημα της ζωής της μια για πάντα.

Εννοείται ότι όποιος αναζητήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου δημοπρατείται η...παρθενία, θα πρέπει να κάνει χτύπημα πάνω από τα 3.7 εκατομμύρια δολάρια...