Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας αμφίβιο όχημα




Είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας αμφίβιο όχημα

Είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας αμφίβιο όχημα






Το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας αμφίβιο όχημα είναι το προϊόν των σπουδαστών και του προσωπικού σε καθαρό κουνουπιών [ma] Sanyo γυμνάσιο.


Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα ελαφρύ δρόμο νομική αμφίβιο όχημα το οποίο δεν απαιτείται άδεια βαρκάδα.
Το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας αμφίβιο όχημα είναι το προϊόν των σπουδαστών και του προσωπικού σε καθαρό κουνουπιών [ma] Sanyo γυμνάσιο.

The goal was to create a lightweight road legal amphibious vehicle which didn't require a boating license. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα ελαφρύ δρόμο νομική αμφίβιο όχημα το οποίο δεν απαιτείται άδεια βαρκάδα.

Το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας σώμα του αποτελείται από πλαστικό ΠΠΕ και δύναμη για το όχημα προέρχεται από αέρα 50cc ψύχεται 2 κινητήρα εγκεφαλικό ανάπτυξη 5,6 ίππους στις 6.500 σ.α.λ..

. Προκειμένου να βοηθήσει επίπλευση το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας για τις δύο προβλήτες πορτοκαλί που βρίσκεται πίσω από τον οδηγό είναι μείωσε πριν την είσοδο του νερού και να αυξηθεί κατά την έξοδο από τη βελτίωση της απόστασης από το έδαφος.

Το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας σώμα του αποτελείται από πλαστικό ΠΠΕ και δύναμη για το όχημα προέρχεται από αέρα 50cc ψύχεται 2 κινητήρα εγκεφαλικό ανάπτυξη 5,6 ίππους στις 6.500 σ.α.λ..

Προκειμένου να βοηθήσει επίπλευση το είδος υδρόβιας σαλαμάνδρας για τις δύο προβλήτες πορτοκαλί που βρίσκεται πίσω από τον οδηγό είναι μείωσε πριν την είσοδο του νερού και να αυξηθεί κατά την έξοδο από τη βελτίωση της απόστασης από το έδαφος.



Τιμή: $ 46.000 (κατά προσέγγιση)

Τι θα συμβεί αν ένας Quad Bike ζευγαρώσει με το Jet Ski; ... Θα ήθελα να την Gibbs Η τεχνολογία Quadski, το πρώτο εμπορικά βιώσιμα, υψηλής ταχύτητας Οχημάτων Quad / ATV και Jet Ski όλα σε ένα.

Αμφίβιο σχεδιασμός του Quadski προσφέρει μια νέα κατηγορία οχημάτων αναψυχής? Τροφοδοτείται από μια 140-ιπποδύναμη του κινητήρα βενζίνης στη γη και μια αντλία θαλάσσιων jet για το νερό, το Quadski είναι ικανό να φθάνει σε ταχύτητα των 50 μίλια/ώρα στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι, όλα σε ένα λάκτισμα μέχρι άμμος στην παραλία
Click image to Enlarge Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι, όλα σε ένα έξω στο νερό
Click image to Enlarge Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Transformer Μετασχηματιστής

Η μετάβαση από το ένα μέσο στο άλλο διαρκεί λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα.

Με την είσοδό του νερού, οι τροχοί είναι κλειστή στο σώμα του οχήματος με το πάτημα ενός διακόπτη.

Ρεζερβουάρ Quadski τής επιτρέπει να ταξιδεύουν για έως και δύο ώρες για το νερό και έχει μια σειρά γης περίπου 373 μίλια (600 km.)

Ενώ η Quadski μπορεί να φαίνεται σαν το νερό στον τελικό πλουσίων-παιχνίδι, Gibbs Technologies λέει ότι είχε σχεδιαστεί στην πραγματικότητα με μια πιο χρηστικό σκοπό στο μυαλό.

Είναι το μοναδικό αμφίβιο ικανότητες καθιστούν ιδανικό για έρευνα και διάσωση, στρατιωτικών, των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των εργαζομένων στην ανθρωπιστική βοήθεια που θα είναι σε θέση να προσεγγίζουν περιοχές και οι άνθρωποι δεν δύο ή τέσσερις τροχούς του οχήματος κίνηση θα μπορούσε να φτάσει.

Η Quadski τεχνολογία με τις μετοχές που δρομολογήθηκε πρόσφατα Aquada, ένα αμφίβιο αυτοκίνητο που θέτουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τη διέλευση από το αγγλικό κανάλι, και η Humdinga, πέντε θέσεων, τέσσερις κινητήριους τροχούς στρατιωτικό όχημα τύπου που μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι και 80 μίλια/ώρα για γη και 45 μίλια/ώρα για το νερό.

Για εσάς σκεπτικιστές εκεί έξω που πιστεύουν ότι θα ακούγεται σαν - "μόνο άλλο ένα από αυτά τα δροσερά οχήματα έννοια ότι ποτέ δεν καρποφορήσουν" - δείτε την ταινία που ακολουθεί. The Quadski goes into production sometime in early 2009. Η Quadski πηγαίνει στην παραγωγή κάποια στιγμή στις αρχές του 2009.



2 Quadski αμφίβιο όλα τα οχήματα παντός εδάφους που προέρχονται από το νερό

2 Quadski αμφίβιο όλα τα οχήματα παντός εδάφους έξω στον ωκεανό

Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι με ναυαγοσώστη ιππασία είναι

Αυτοκίνητο Corner

Τροχοί και Νερό

PulseWheels Quadski WEB.jpg Η Aquada από Gibbs Technologies έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σπορ αυτοκίνητο που μοιάζει με τις επιδόσεις στην ξηρά και στη θάλασσα.

Δεν απαιτείται ούτε η πλωτή αυτοκίνητο ουτε ένα κυλιόμενο σκάφος, το Aquada, βασίζεται σε ένα Mazda Miata/MX-5, πάσσαλοι νέο αίτημα στην πολιτική αγορά της Βόρειας Αμερικής: η πρώτη είναι εφικτό αμφίβιο όχημα (δεν υπάρχει, αμφίβια aren'ta αυτοκίνητα εντελώς νέα αντίληψη, η Amphicar ήταν μια δημοφιλής καινοτομία γύρω από τις λίμνες των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1960, αλλά ήταν κωμικά αργή και δεν είναι πολύ καλή, είτε ως μια βάρκα ή ένα αυτοκίνητο).

Gibbs που προβλέπονται για την ένταξη νομίμως χερσαία και θαλάσσια τεχνολογία και το έκαναν, εκκαθάριση με αμφίβιο που καλούνται να πληρώσουν οι ταχύτητες των 30 μίλι/ώρα στο νερό και ότι, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί είτε να παρατείνει ή να στοιβάζουν τροχούς, ανάρτηση, και φρένα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα.

Αρχικά, Gibbs κατέληξε σε μια ετικέτα τιμής των $ 285K για όλες τις εν λόγω τεχνολογίας, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι το κόστος ήταν λίγο υψηλή ~ τώρα, η τιμή κυμαίνεται γύρω στα $ 142K, αλλά ακόμη και ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί, πάρα πολύ.

Ελπίζοντας ότι Aquada τους θα γίνει μια νέα αγαπημένη του διασκέδαση και λειτουργικές αγορές, Gibbs κατασκευάζει επίσης δύο άλλες εκτάσεις / οχήματα της θάλασσας που έχουν ως στόχο την καταγραφή της αναψυχής, λειτουργική, και στρατιωτικές αγορές.

Η 350 ιπποδύναμη Humdinga, σχεδιασμένο ειδικά για το τελευταίο, η κίνηση στους τέσσερις τροχούς, πραγματοποιούνται πέντε επιβάτες, και μπορούν να ταξιδέψουν στο 100mpg στην ξηρά, που πηγαίνει από 0-60mph σε ~ για το μέγεθος της ~ ένα εντυπωσιακό 9,2 δευτερόλεπτα? Για το νερό, το καλούνται να πληρώσουν οι ταχύτητες πάνω από 40 μίλια/ώρα.

Η Quadski δεν μπορούν να μεταφέρουν οι επιβάτες ότι το humdinger μπορεί,

αλλά μπορεί να χτυπήσει 50 μίλια/ώρα τόσο γη και θάλασσα και κάνει σπουδαία δουλειά του που συνδυάζει την ελευθερία του σκι με τη διασκέδαση ενός ATV.

Μετατροπή της από τη θάλασσα με βάση την ξηρά συμβαίνει επίσης "με το πάτημα ενός διακόπτη."

Κοίτα Ma, Δεν Hands!

Δεν πειράζει cruise control, '08 της GM Opel Vectra θα είναι εξοπλισμένο με αυτο-οδήγηση σύστημα.

Το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να πλοήγησης ίδια σε ταχύτητες μέχρι και 60 μίλι/ώρα στη βαριά κυκλοφορία δεν καμία συμβολή από τον οδηγό που κάθονται πίσω από το τιμόνι (ελπίζουμε!).

GM υποστηρίζει το σύστημα, που ονομάζεται Traffic Assist, θα κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και πιο ξεκούραστη.

Το σύστημα θα χρησιμοποιεί ένα βίντεο κάμερα, ακτίνες λέιζερ, καθώς και μεγάλο χρονικό διάστημα-υπολογιστή να «βλέπει» σημάδια, στροφές στο δρόμο, τα άλλα οχήματα και σημάνσεις λωρίδα, και αυτά τα στοιχεία θα ελέγχει, επίσης, τον κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης και πέδησης να κρατήσει το αυτοκίνητο σωστά τοποθετημένο στο δρόμο και να διατηρήσει μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

. Το σύστημα είναι να καταστούν διαθέσιμες σε περισσότερα μοντέλα ~ συμπεριλαμβανομένου του Saab 9-3, Cadillac BLS και Saturn Aura ~ από το τέλος της δεκαετίας, αλλά υπάρχει ακόμη μια ερώτηση για το αν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ? Οι νόμοι αστικής ευθύνης λόγω προϊόντων διαφορετικά εδώ στην Αμερική.

Δελφοί κάνει η υπνηλίας οδηγού Συστήματος (ήδη εγκατασταθεί σε ορισμένα εμπορικά οχήματα) που διατίθενται για τα επιβατικά αυτοκίνητα φέτος.
Το σύστημα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής δυναμικού εξοικονόμησης ~ μια μικροσκοπική κάμερα τοποθετημένη πάνω από καθρέφτη του οχήματος προς τις οθόνες του οδηγού αναβοσβήνει πρότυπα και τις αισθήσεις όταν ο οδηγός αρχίζει να λαγοκοιμάμαι.

Το σύστημα ανταποκρίνεται με τους εκ των προτέρων προγραμματισμένο "συναγερμός" ότι ο οδηγός έχει επιλέξει την ~ έρχονται στο ραδιόφωνο, το κάθισμα δόνησης, ή το άνοιγμα παραθύρων.

Στοιβαζόμενα Robot Car

τοιβαζόμενα Robot Car

Η Stackable ρομπότ αυτοκίνητο είναι ικανό να περιστρέφεται ένα πλήρες 360 μοιρών εν κινήσει.

STACKABLE! αν αυτό δεν είναι κακό κώλο αρκετά, είναι ... στοιβαζόμενα!

Αν ψάχνετε για τις ζώνες ασφαλείας, δεν θα τους βρείτε.

Το αυτοκίνητο έχει μια ευέλικτη θέση που σας εμποδίζει να κινείται κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος.