Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

SkyTech ακραίες αερόπλοια - Radio Remote Control RC Tri-Turbo μικρό αερόστατο





α καλύτερα στοιχεία SKYTEC Extreme του σχεδιασμού είναι τα αερόπλοια που αυξήθηκαν στο Tri-Turbofan Σύστημα!

. Η Tri-Turbofan είναι η φυσική εξέλιξη του Ε / Γ Indoor Radio Controlled αερόπλοια σειρά προϊόντων της.

Αυτό είναι υψηλής απόδοσης Εσωτερική Radio Controlled Fun σε προσιτή τιμή.






Ο Tri-Turbofan SKYTEC αερόπλοια θα φτάσει στο σπίτι σας έτοιμο να πετάξει!


Συμπληρώστε τα αερόπλοια Μπαλόνι με ήλιο, να δώσουμε την Tri-Turbofan να το μπαλόνι, προσθέστε τις ηλεκτρικές στήλες και είστε έτοιμοι να πάμε σε 3 λεπτά!






Θα έχετε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο που πιλοτικής σας σας ιπτάμενος δίσκος ή μικρό αερόστατο Εσωτερικοί χώροι - από την άνεση του το σαλόνι σας καρέκλα, γυμναστήριο, ή αμφιθέατρο!




• Handheld Transmitter / ελεγκτή • Tri-Turbo Fan Receiver / σύστημα πρόωσης




• Το πακέτο 1x 48 "UFO πιατάκι. • Ballast στόκος για την ουδέτερη πλευστότητα • πλήρεις οδηγίες και Πειραματική Συμβουλές • Φάσμα πάνω από 200 πόδια






Χαρακτηριστικά






• Περισσότερη ευελιξία εξουσίας!


- Τρία αυτοκίνητα Powered Micro-Hi-Ώθηση ελικοειδούς Έλικες για πλήρη ευελιξία από αέρος!




• Digital ραδιόφωνα - τρεις κανάλι μικροεπεξεργαστή ελέγχου Radio Control System!




Ιδανικό για 'Αεροφωτογραφίες Sumo Racing "- Fly Μέχρι 4 αερόπλοια με τη μία! Ανταγωνίζονται με τους φίλους σας για εναέρια υπεροχή!







Κλειστό το αεροπλάνο είναι διασκεδαστικό - και θα κάνει εύκολη την εκκίνηση!





Η Multi-ελεγκτή Transmitter Ρυθμίζει την ουσία από κάθε ανεξάρτητη έλικα, επιτρέποντάς σας να απογειώνονται και προσγειώνονται κάθετα, spin στη θέση του, και πετούν σε όλες τις κατευθύνσεις







Μέσα σε λίγα λεπτά θα είστε σε θέση να σας τα αερόπλοια πιλοτικά περίπου το σαλόνι σας σαν επαγγελματίας.



Πόσο πολύ χαλαρό που φέρουν έτσι πραγματικά είναι!





Διάφορες mylar μικρό αερόστατο & πιατάκι κονδύλια που διατίθενται.



Δωρεάν εναλλάξιμα με κάθε κύριες μονάδες.



Μπαλόνι είναι γεμάτη ήλιο, χρησιμοποιώντας κάνιστρα, που διατίθεται από τα περισσότερα καταστήματα & ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ κόμμα.






"Joe Randall των Kingsport ρυθμίζει το βάρος σε ένα από τα μικρότερα blimps κατά τη διάρκεια της Skytec αερόπλοια Air Show"




Radio Control (πολλαπλών συχνοτήτ



Fly Κλειστό
Ασφαλή & Αντοχής (Space υλικό)
Easy Συνέλευσης (θάλαμο διακυβέρνησης ταιριάζει σε όλους SKYTEC αερόπλοια)






RC μικρό αερόστατο & Air πλοία

Η παρθενία της στο... σφυρί για 1 εκατ. ευρώ!


Η κυρία της φωτογραφίας λέγεται Ραφαέλα Φίκο και είναι παρθένα! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ έρωτα φαίνεται ότι ενοχλεί το 20χρονο πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία, και για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ανδρικού φύλου (το οποίο στο μυαλό της μάλλον είναι παγερά αδιάφορο για το σεξουαλικό δράμα που ζει η κοπέλα) έβγαλε την παρθενία της στο σφυρί έναντι 1.000.000 ευρώ!





Η πρώην παίχτρια του φετινού Big Brother δήλωσε μάλιστα προσφάτως σε ιταλικό περιοδικό: «Δεν μπορώ να περιμένω για να δω ποιος θα είναι αυτός που θα δώσει τα λεφτά για να με έχει». Παράλληλα, για να κινήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των υποψηφίων πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις σεξ».




κάνεις σεξ».
Δεν προβληματίζεται...Σύμφωνα πάντα με τη Ραφαέλα, δεν έχει πρόβλημα ποιος θα είναι αυτός με τον οποίο θα έχει την πρώτη της σεξουαλική επαφή, και αν αυτός είναι άσχημος θα πιει ένα ποτηράκι κρασί και θα το ξεχάσει.




Η 20χρονη, που με την υποστήριξη της οικογένειάς της πουλάει ακριβά την παρθενία της, το κάνει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Οπως αποκάλυψε η ίδια, χρειάζεται τα χρήματα για να μπορέσει να κάνει μαθήματα υποκριτικής και να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη!




Ο αδελφός της μάλιστα για να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι η Ραφαέλα δεν είναι πραγματικά παρθένα (όπως πολλοί άπιστοι Θωμάδες μπορεί να νομίζουν) δήλωσε:
«Ποτέ δεν είχε κάποιο αγόρι. Ορκίζομαι στον τάφο της μητέρας μου.
Είναι πιστή καθολική και προσεύχεται στον Πατέρα Πίο κάθε βράδυ».



πηγη μου
http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=13100&subid=2&tag=4885&pubid=1598612


Stealthy DIY nuclear submarine by english duo Λαθραίος DIY πυρηνικού υποβρυχίου από το αγγλικό δίδυμο


Αν πίστευα κτίριο μια βάρκα ήταν αρκετά δύσκολη, μια αγγλική Duo έχουν οικοδομήσει το δικό τους αντίγραφο, το πυρηνικό υποβρύχιο.
. Το ζευγάρι χρειάστηκε δύο χρόνια για την κατασκευή του σκάφους και μέτρα 16 πόδια και είναι θέμα σχετικά με το Βασιλικό Ναυτικό της δεκαετίας του 1960 η πυρηνική sub.
Οι επιμέρους μπορούν να λειτουργήσουν από ένα μόνο πρόσωπο και το κεφάλι του θα σακί μέχρι την γέφυρα πολεμικού.
Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, διατηρούν τη μέση σκάφος κινείται ύπουλα στο νερό.
Το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του sub είναι ότι το άτομο μπορεί να δει πού θα χάρη στο μικρό παράθυρο στη γέφυρα πολεμικού και τα πίσω-view κάμερα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.
Ωστόσο, οι επιμέρους δεν μπορεί να φτάσει βαθιά μέσα στο νερό και είναι σαν ένα προϊόν DIY.
Στις δοκιμές λειτουργίας θα μπορούσαν να μείνουν στη ζωή για 20 ώρες και είναι ενθουσιασμένος για την επόμενη επιχείρηση, η οποία πρόκειται να είναι ένα γερμανικό U-Boat.

Peugeot Facile: Ένας πολυμήχανος ηλεκτρικό όχημα για το μέλλον δρόμους


Το Κτήνος: Σχεδιάζοντας μια έννοια αυτοκίνητο για το μέλλον φαίνεται να είναι όλα τα άτομα είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα σε ένα συμπαγές πακέτο.

Η Peugeot Design Contest φαίνεται να έχουν φέρει τις καλύτερες σε σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. French designer Thierry... Γαλλικά σχεδιαστής Thierry ...

Mitsubishi MMR25: Λαμβάνοντας το μέλλον των αγωνιστικών χώμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!


Το Κτήνος: Όταν μπορείς να ονειρεύεσαι, γιατί δεν αφορά μόνο ισχυρός μεγάλο όνειρο;

Αυτό σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να είναι η πολιτική τους στο Mitsubishi με το σχεδιασμό της ομάδας να προβούν σε ρεαλιστικές και fascinatingly απίθανο ράλι αυτοκινήτων για το έτος 2025. ‘Motorsports... "... Μηχανοκίνητου

Οικολογικό αυτοκίνητο: ενιαία-αναβάτη ηλεκτρικό όχημα για τους δρόμους του μέλλοντος


Οικολογικό παράγοντα: Ένα όλα-ηλεκτρικό όχημα που ενσωματώνει την έννοια της Segway με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να σας δώσει μια καθαρή και άνετη βόλτα. Αυτή η συμπαγής και καθαρό ηλεκτρικό όχημα έχει βαπτιστεί ως την «Έννοια των οχημάτων για το 2020," αλλά εμείς θα είμαστε σίγουροι. ..

RD Αντίληψη οχημάτων: Ένα ταξίδι στο μέλλον σε τρεις τροχούς!


The Beast: The RD Concept Car could be termed as the trike of the future. Το Κτήνος: Η RD Concept Car θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ως το trike του μέλλοντος.

Είναι σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη έννοια σχεδιασμού, καθώς δεν είναι ένα αυτοκίνητο που είναι υπερ-σύγχρονο σε σχεδίαση. Instead,

Αντίθετα, προϋποθέτει τη διαμόρφωση μιας συμπαγούς, κομψό και εξελιγμένο trike του μέλλοντος. RD... RD ...

Portable πίσω αυλή των πυρηνικών αντιδραστήρων: λύση στην ενεργειακή κρίση;


Πυρηνικοί αντιδραστήρες δεν παράγουν βόμβες και μόνο.

Fast να διαβιβάσει το έτος 2013 και μπορείτε να έχετε μια ατέρμονη παροχή ρεύματος από την εγκατάσταση μόνο μια φορητή μονάδα πυρηνικής ενέργειας στην πίσω αυλή σας.

Πριν φρύδια δημιουργούνται σχετικά με το στοιχείο της ασφάλειας, πρέπει να σας πω ότι μόνον "υψηλού βαθμού εμπλουτισμού" ουρανίου καυσίμου είναι κάτι που χρειάζεται να ανησυχείς.

Αυτό το πυρηνικό αντιδραστήρα ιδέα θα κάνει χρήση του ουρανίου υδρίδιο, η οποία δεν καλέσει κυρώσεις, είναι υπερ-ασφαλή και ανανεώσιμες πηγές, δημιουργεί απόβλητα και μόνο το μέγεθος μιας καρπούζι (αν χρησιμοποιείται για 10 χρόνια).

Υπερίων Το σπίτι πυρηνικό αντιδραστήρα έννοια υπόσχεται πολλά - τα περισσότερα από τα οποία είναι στο κέντρο για την παροχή στους ανθρώπους μια εναλλακτική πηγή ενέργειας που δεν εξαντλεί τον εαυτό της.
Τι Καινοτόμες: Υπερίων του πυρηνικού αντιδραστήρα χρησιμοποιεί καθαρό νερό να μετριάσουν την αντίδραση και επίσης για την ψύξη του συστήματος.
Μπορείτε, επομένως, να είστε σίγουροι ότι η αντίδραση δεν θα φτάσουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Nissan BR23C: Το ρομπότ αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί μέλισσα στρατηγική για την πρόληψη των συγκρούσεων


Το καλύτερο εργασιακό σχέδια είναι πάντοτε εμπνευσμένη από τη φύση, δεδομένου ότι οι κανόνες της προσαρμογής και της επιβίωσης είναι σύμφυτα με την πλάσματα.

Έχουμε, κατά το παρελθόν, οι κατασκευαστές και οι σχεδιαστές φαίνεται λαμβάνοντας νύξεις από ζώα για τη δημιουργία-εξέλιξη ρύθμιση τεχνολογίες.

Nissan άλματα για την bandwagon τώρα, με την Biomimetric Car Robot Drive ή BR23C.

Το ρομπότ αυτοκίνητο διαρκεί μετά την πιο αποτελεσματική σύγκρουση-απάτες - μέλισσες.

Η τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί για την πρόληψη των συγκρούσεων και των αυτοκινήτων έτσι εξάλειψη ατυχημάτων.




Τι Καινοτόμες: Η BR23C υιοθετεί μια μέλισσα του οπτικού πεδίου.

Συνήθως, αυτά τα έντομα επικαλούνται τους 300 βαθμός οπτικό πεδίο για να εντοπίσει τα εμπόδια και να τις αποφύγετε.

Στην περίπτωση του ρομπότ, ακτίνας λέιζερ Finder (ΙΜΛ) χρησιμοποιεί μια ακτίνα 180-βαθμού όραμα για τον εντοπισμό των εμποδίων δύο μέτρα μακριά. Subsequently,

Στη συνέχεια, η εικόνα μεταδίδεται σε ένα μικροεπεξεργαστή, ο οποίος θα κατευθύνει το ρομπότ να αλλάξει την κατεύθυνση ή την ταχύτητα για την αποφυγή σύγκρουσης.

Steampunk Suekichi ρολόγια της σειράς από το παραδοσιακό με το ιδιότροπος


Αν ποτέ σε ένα παραπάτημα steampunk ρολόι, δοκιμάστε squinting στην κλήση και θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα από πλοίαρχο του τεχνίτη Haruo Suekichi άθλους του έρωτα.

Ενώ όλος ο κόσμος συνεχίζει είναι φινέτσας και της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή, αυτό ευκίνητος λαθροχείρ ωρολογοποιός επέλεξε να φορά προς τα πίσω (έχω πρόθεση να κάνω λογοπαίγνιο!).

Έχει χάσει μετράνε, αλλά μια εκτίμηση γύρω από τον λέει γρήγορα 6000-7000 του αντίκα δημιουργίες wow ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Επεξεργασμένα με ορειχάλκινα και κυρίως δέρμα, καθένα από τα ρολόγια πω μια ιστορία - μια ανάμνηση για το πώς μια σταματήσει την υπαίθρια αγορά ακούρδιστος το ωρολογοποιός της δημιουργικότητας. And no two watches are similar, if you pay attention. Και δεν υπάρχουν δύο ρολόγια είναι παρόμοιες, αν δώσουμε προσοχή. Kuromati,

ο δράκος ουρά ρολόι, απευθύνει έκκληση προς το παιδί σε σας, ενώ η Canon corked Holster ρολόι και το ρολόι να σας μεταφέρει σε μια άγρια βόλτα στο χώρο της φαντασίας, έφερνε από Jules Verne.

Πες αντίο στο πόνο της Μητέρας Φίλα με βελόνα χωρίς ένεση


Αν η σύριγγα έχει φόβο να σας μακριά από τον γιατρό, με τη σειρά της Μητέρας Kiss. Living up .

μέχρι και το όνομά του, χρησιμοποιεί τη σύριγγα ή φιαλίδια ampules αντί για βελόνες σε ανώδυνα την έγχυση του φαρμάκου.

Ένα πνευματικό τέκνο της ιαπωνικής εφευρέτης Yoshoi Oyama, της Μητέρας Kiss θα αντικαταστήσει τις ισχύουσες πόνο χωρίς ενέσεις που χρησιμοποιούν αέρα / αερίου πίεση για τον ίδιο σκοπό.

Κατάσκοπος πράγματα για τα παιδιά!


σε αυτό το καταπληκτικό site

μπορείτε να βρείτε τα πάντα

για μικρός πράκτορες

άλλα και για εμάς τα μεγάλα παΐδια

που θέλουμε και μπορούμε

να γίνουμε μικρή και μεγάλοι πράκτορες


Gryphon Επίθεση Ανεμόπτερο


Γνωστό παλαιότερα ως ESG Προσωπικά Flying Gryphon Wing αυτό πρέπει να είναι ο τελικός στο Spy Gear!

Έχει μέγιστη ταχύτητα αιώρησης 135 mph, έχει κεφάλια επάνω οθόνη και ακόμη και την παρέδωσε το οξυγόνο για εκτοξεύσεων εκείνες μεγάλο υψόμετρο.

Αυτό το μωρό μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 100lbs του εργαλείου επί του σκάφους, και έχει σκληρά σημεία για συνδέοντας τακτικής βόμβες ή πυραύλους!

Με αιώρησης φάσμα των 125 μιλίων και ραντάρ τομή ενός γλάρου (ή βομβαρδιστικού Στελθ) μπορείτε να γλιστρώ σε Βόρεια Κορέα βγάζουν το Great Leader και όπως Ace Rimmer να είναι πίσω στο χρόνο για ένα καπνιστό κίπερ για πρωινό.

. Μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία ομάδα όπως εξόρυξη προσγείωση επιτυγχάνεται με το διαχωρισμό από την πτέρυγα που θα ενεργοποιήσετε το αλεξίπτωτο.

Erector Spykey - Robot Kit




Τίποτα δεν συγκαλυμμένη πραγματικά σχετικά με αυτό αλλά μοιάζει με καλό της πολύ διασκεδαστικό.


Αυτό DIY Robot Kit έχει κάμπια κομμάτια τύπου και έχει μια κάμερα, Wi-Fi και μια σε ενσωματωμένο μικρόφωνο.


Spykey ακόμη και έρχεται με το δικό της λογισμικό ώστε να μπορεί να ελέγχεται από οπουδήποτε στο Διαδίκτυο.


speaker phone. Έχει ένα λειτουργικό web κάμερα και ένα VoIP (Skype συμβατή) ομιλητής τηλέφωνο.


Το μόνο που θα ήθελα να έρθουν σε μαύρο ή μια DARTH VADER μοντέλο. Oh well can’t have everything. Ω καλά δεν μπορούν να έχουν τα πάντα.

Macworld 2007: IntelliScanner Mini σπίτι οργάνωση Scanner


Πραγματικά, ένα gadget για το super (anally) που διοργανώνονται, είναι η IntelliScanner "Mini Αρχική Οργάνωση Scanner" το οποίο σημαίνει ότι θα ευτυχώς σάρωση και, στη συνέχεια στη διοργάνωση το σπίτι σας συλλογών - δεν αφορά μόνο την πιο προφανή πράγματα, όπως CD, DVD και βιβλία, αλλά το κρασί , Ειδών παντοπωλείου και κόμικς.




Η IntelliScanner Corporation πω ότι είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στην έξυπνη οργάνωση σαρωτές για το σπίτι και την επιχείρηση. Good to know... Καλό να γνωρίζουμε ...



Αυτή η προσφορά είναι περίπου το μέγεθος ενός αυτοκινήτου keyfob, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία barcode και Αυτόματης σημείο αναγνώρισης.

οπότε πιθανότατα δεν θα μπορούν να χαρακτηριστούν χωρίς καμία συλλογή για barcodes - κατάρτισή τους για τον εαυτό σας με ένα τροχαίο-χάρακα και ένα στυλό διάρκειας πιθανότατα δεν θα τον μειώσουμε.