Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το κορίτσι που έφαγαν οι κανίβαλοι ean tous evriska tha tous taiya sta piraxas

Το κορίτσι που έφαγαν οι κανίβαλοι


μπορεί να γινόμαστε κακή μπορ ει να δέσουμε κοπέλα με χειροπέδες
ι να της δώσουμε υπνωτικό για να μην κάνουμε σεξ
άλλα όχι να την σκοτώσουμε
όχι φιλάκι σούβλα για αυτός που το έκαναν
Εάν είχαμε τρόπο να γυρίσουμε πισο στο χρόνο θα έβλεπαν αυτοί τι σημαίνει
μαύρος φοίνικας εάν τους βρίσκαμε τώρα τότες
Μονό ο Θεός ξέρει εάν μπορούσαν να τους βρουν για τι δεν δίνουμε έλεος σε κανίβαλος
υγ εδώ πολεμάμε να παντρεψουμε τον Γιώργο με την δίκια μας Μαρία Βεργή και δεν έφαγε ο ένας τον άλλον άλλα αυτός θα τους δίναμε στα άγρια ζώα

ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ!! ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΜΕ ..ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ 16χρονη ΚΟΠΕΛΑ!!!

ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ!! ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΜΕ ..ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ 16χρονη ΚΟΠΕΛΑ!!!

07 Απρ 2010


Το κορίτσι που έφαγαν οι κανίβαλοι

ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Ουτε ο δικαστής δεν άντεξε τη φρίκη της υπόθεσης αυτής και ζήτησε να αναβληθεί η δίκη. Ειδε τις φωτογραφίες απο την υπόθεση και αρρώστησε. Πρόκειται για τη φρικιαστική υπόθεση στην Ρωσία οπου... δυο Κανίβαλοι σκότωσαν και μαγείρεψαν με..
πατάτες μια 16χρονη κοπέλα.

Tο πιο αρρωστημένο μέρος της υπόθεσης αυτής ήταν όταν έδωσαν σε μια φίλη του θύματος να δοκιμάσει απο αυτό που είχαν φτιάξει, χωρίς βέβαια να της πουν τι ήταν. Η υπόθεση συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες
troktiko

16χρονη κοπέλα έχει το μέγεθος βρέφους και την πνευματική ηλικία νηπίου

16χρονη κοπέλα έχει το μέγεθος βρέφους και την πνευματική ηλικία νηπίου

Αίσθηση προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη η 16χρονη κοπέλα που δεν... μεγαλώνει. Πρόκειται για την Brooke Greenberg που έχει το μέγεθος βρέφους και την πνευματική ηλικία νηπίου, αν και είναι ήδη 16 ετών. Η ιατρική επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει την περίπτωση και ψάχνει στην ιστορία της να βρει το μυστικό της νεότητας, ενδεχομένως και της αιωνιότητας.

Το σώμα της Brooke δεν αναπτύσσεται ενιαία, αλλά σαν ανεξάρτητα κομμάτια χωρίς κανέναν συγχρονισμό μεταξύ τους. Ωστόσο το κορίτσι δεν πάσχει από κάποιο γενετικό σύνδρομο ή κάποια ανωμαλία χρωμοσωμάτων που να εξηγεί αυτή την αδυναμία ανάπτυξής της. Σε μια πρόσφατη εργασία που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Mechanisms of Ageing and Development», αναφέρεται ότι η Brooke που έχει ακόμη τα πρώτα της δόντια, τα οστά της έχουν ηλικία μόλις δέκα ετών ενώ ο εγκέφαλός της ελάχιστη ανάπτυξη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τα μόνα επάνω της που μεγαλώνουν φυσιολογικά είναι τα μαλλιά και τα νύχια της
Η 16χρονη ζυγίζει 10 κιλά και έχει ύψος περίπου 60 εκατοστά. Δεν μπορεί να μιλήσει αλλά γελάει όταν είναι χαρούμενη και αναγνωρίζει τα πρόσωπα γύρω της. Κάνει μωρουδίστικους ήχους.Οι γονείς και οι τρεις αδελφές της, της δείχνουν στοργή και αγάπη, ενώ εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα κάποια μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη να ανακύψει από την περίπτωση της Brooke σε σχέση με τα μυστικά της ζωής και της νίκης επί του θανάτου. Όπως αποτυπώνεται στα φωτογραφικά άλμπουμ της οικογένειας, όλοι μεγαλώνουν και γερνάνε εκτός από την Brooke.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της περίπτωσης της Brooke Greenberg είναι ότι τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της αντιμετώπισε πολλές ιατρικές περιπτώσεις, από ορισμένες από τις οποίες θεωρείται θαύμα ότι ξέφυγε αλώβητη. Ξεπέρασε εγχειρήσεις για πολλαπλά έλκη στομάχου, υπέστη συγκοπή, έπεσε σε λήθαργο που διήρκεσε 14 ημέρες ξεπέρασε εγκεφαλικό, και τέλος εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο αναγκάζοντας τους γονείς της να κάνουν ετοιμασίες κηδείας. «Είχαμε προετοιμαστεί για το θάνατο του παιδιού μας» λέει ο πατέρας της Brooke, «λέγαμε τα αντίο μας και μετά μαθαίναμε ότι ο όγκος εξαφανίστηκε και ότι η κόρη μας είναι και πάλι υγιής, έτσι, χωρίς καμία εξήγηση».

Οι γιατροί που την παρακολουθούν αγνοούν πλήρως τόσο τον λόγο των συχνών ξαφνικών ασθενειών όσο και αυτόν των ξαφνικών αυτομάτων ιάσεων της 16χρονης. Κανένας δεν γνωρίζει πόσα χρόνια ακόμα μπορεί να ζήσει. Γεγονός είναι ότι το κοριτσάκι βρίσκεται στο επίκεντρο επιστημονικών μελετών και δικαιολογημένα απασχόλησε περιοδικά όπως το «Νewsweek» αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως αυτή του αμερικάνικου ABC ...

16χρονη κοπέλα: ''Με μέθυσε και με βίασε''!!!!! aisxos

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

16χρονη κοπέλα: ''Με μέθυσε και με βίασε''!!!!!

Μια 16χρονη κοπέλα πήγε μόνη σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το βιασμό της - Διαβάστε τι είπε στους αστυνομικούς και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες...

Η 16χρονη πήγε τα ξημερώματα σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να μιλήσει με τον αξιωματικό βάρδιας. Όταν εκείνος την δέχτηκε στο γραφείο του, η ανήλικη του είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 21χρονο, που γνώρισε λίγες ώρες νωρίτερα σε καφέ-μπαρ της πόλης. Η ανήλικη κάθισε και άρχισε να περιγράφει αλλά και να απαντάει στις ερωτήσεις για την υπόθεση...

''Διασκέδαζα σε μπαρ και κάποια στιγμή γνώρισα τον 21χρονο. Αρχίσαμε να πίνουμε, με κερνούσε ποτά και κάποια στιγμή μέθυσα. Θυμάμαι πως άρχισα να ζαλίζομαι'' είπε η 16χρονη και συνέχισε: ''Εκείνος προφανώς κατάλαβε ότι μέθυσα και το εκμεταλλεύτηκε. Με πήρε από το μπαρ, με έβαλε στο αυτοκίνητό του και ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρω που πηγαίνουμε''...


Όπως υποστηρίζει η ανήλικη ο 21χρονος την οδήγησε στο σπίτι του. Εκεί εκμεταλλεύτηκε την ανικανότητά της να αντιδράσει και την βίασε! Στη συνέχεια η 16χρονη έφυγε από το σπίτι του και λίγες ώρες αργότερα, όταν άρχισε να συνέρχεται, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μίλησε για την υπόθεση.


Η μαθήτρια της Α'Λυκείου σκιαγράφησε το προφίλ του βιαστή της και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, βρίσκονται σε εξέλιξη. Η αστυνομία πάντως περιμένει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπου και θα αποδειχθεί εάν η 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού.

Ροζ βίντεο με 16χρονη μαθήτρια!!! aisxos

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Ροζ βίντεο με 16χρονη μαθήτρια!!!


Εκείνος της ζήτησε να κάνουν έρωτα στο σπίτι του στο κι εκείνη δέχθηκε, χωρίς να ξέρει ότι η κάμερα του κινητού του τηλεφώνου κατέγραφε τα πάντα.

Το βίντεο κυκλοφόρησε παντού στην πόλη και οι ...
γονείς της 16χρονης απάντησαν με μηνύσεις και αγωγές.




Kυκλοφορεί βιντεάκι σε κινητά τηλέφωνα που δείχνει την ίδια να κάνει έρωτα με το αγόρι της.
Το ροζ βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον σύντροφό της παρά τη θέλησή της, ενώ έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σε καφετέριες που εκείνη σύχναζε.

Αγαναχτισμένοι οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό , ενώ έχει ήδη κατατεθεί αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ σε αρκετούς από τους διακινητές του επίμαχου βίντεο.
Το περιστατικό εις βάρος της νεαρής μαθήτριας αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό, όταν υποβλήθηκε μήνυση στην Αστυνομία και η συζήτηση των αγωγών που έχει καταθέσει η κοπέλα και οι γονείς της αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2011 από το μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Στο κείμενο της αγωγής, η κοπέλα εξιστορεί το πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της και το πώς πληροφορήθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια λέει κατά πληροφορίες ότι όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με το φίλο της με τον οποίο δημιούργησε ολιγόμηνη σχέση.

Ένα βράδυ της ζήτησε να πάει στο σπίτι του και της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική τους συνεύρεση. Ωστόσο, η ίδια δεν δέχτηκε.

Με την υποψία όμως ότι το αγόρι της δεν θα τηρούσε την υπόσχεσή του, η ανήλικη τότε μαθήτρια έψαξε το κινητό τηλέφωνο του φίλου της. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι στην οθόνη του τηλεφώνου υπήρχαν όλα τα ροζ στιγμιότυπα από την ερωτική τους επαφή.

Ακόμα και αν τον παρακάλεσε να τα διαγράψει όλα, εκείνος δεν το έκανε και λίγους μήνες μετά το ζευγάρι χώρισε με πρωτοβουλία της κοπέλας. Όπως η ίδια ισχυρίζεται στην αγωγή της, το αγόρι φάνηκε εκνευρισμένο από την απόφασή της.

Λίγους μήνες μετά που παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο ο νεαρός, η 16χρονη πληροφορήθηκε από φίλους του πρώτου ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο που τη δείχνει να κάνει έρωτα. Ένα από τα άτομα που το είχε ήταν μία συμμαθήτριά της, εις βάρος της οποίας έχει επίσης κατατεθεί αγωγή για τη διακίνηση του βίντεο.