Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

τεστ dna


αν τι να κάνουμε ότι δεν ξέρουμε πιάνου είναι το παιδί

αν τι να κάνουμε γκρίνιες ζήλιας και καυγάδες

το καλλίτερο είναι να κάνουμε ένα τεστ

σε μικρή ηλικία όταν είναι τα παιδιά

μαζί και ένα τεστ αν μπορούμε να κάνουμε παΐδια


{γιατί και εγώ αν έχω κανί παΐδι με κάποια

δεν έχω πρόβλημα όχι να αναγνωρίσω το παιδί

άλλα τον γάμο δεν τον γλιτώνει

και δεν έχει να μου πει όχι γάμος άλλα διατροφή

ούτε να μου πει δεν σε παντρεύομαι}



εδώ έχω μερικές ιστοσελίδες για τα περίφημα dna test






με αγάπη

μέλλουσα μητέρα



Συγχαρητήρια! Μπήκατε σε μια από τις πιο συναρπαστικές διαδικασίες της ζωής σας, ήρθε η στιγμή που μια νέα ζωή αναπτύσσεται μέσα σας. Ελπίζουμε οι πληροφορίες που θα βρείτε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο να σας βοηθήσουν.
Όσα πράγματα και αν μάθετε εδώ, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τη μαία σας για να σας απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που θα έχετε. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να συζητήσετε με το γιατρό σας αν ένα συμπλήρωμα διατροφής θα σας ωφελήσει. Τα συμπληρώματα διατροφής πριν από τη γέννα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες θρεπτικές ανάγκες της εγκυμοσύνης και να διατηρήσετε το κατάλληλο βάρος.

και σε αυτό το site ύπαρχου όμορφες πληροφορίες
για όμορφες κάνουλες
Πηγή μου
https://www.wyethnutrition.gr/na_dynamic_page.asp?menu_id=2&menu_item_id=2&WT.srch=1

ο γάιδαρος κατά της βενζίνης

τώρα που η βενζίνη μας χορεύει
η εταιρία φτου και βγαίνω
δίνη τον ντορή
φτου και βγαίνω
στην τιμή τον 30.000 ευρό
μαζί Μέτα πάρα κάτω δώρα

την υπέροχη κοπέλα που τα κανί όλα
που είναι για χειμώνα και για καλοκαίρι

το σαμάρι με όλα τα αξεσουάρ

καύσιμα για έναν χρόνο





την όμορφη άμαξα για καρναβάλια



άλλα και για γάμους



την ζουζούνι να μας δύνη γάλα
και πότες να μην μας λέει όχι



την αλανιάρα κότα Μέτα πράσινα αυγά


και μη χειρότερα

και που να σφίξουν ξανά και η ζέστες

με αγάπη

εγώ giorgosber

Αγγελική που δεν μας αγαπάει

και η Άννα Μαρία στο φωτογραφικό υλικό

Χρυσοφόρες μπίζνες με ελληνικά γαϊδούρια


Αν βρισκόταν στην Ελλάδα, το πιθανότερο θα ήταν να ανεβοκατεβαίνει τα βράχια της Σαντορίνης μεταφέροντας στην πλάτη του τουρίστριες. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αλλά για τους ελληνικούς όνους -που σημειωτέον τελούν υπό εξαφάνιση- υπάρχουν άλλες, πολύ πιο χρήσιμες από τις φολκλορικές, αξιοποιήσεις.



Ενας Βέλγος αγρότης αξιοποιεί για το γάλα τους μερικά εξ Αρκαδίας ορμώμενα θηλυκά γαϊδουράκια, παράγοντας τη βάση των υλικών για μια σειρά από φαρμακευτικά προϊόντα.


Η κτηνοτροφική μονάδα του Ολιβιέ Ντενίς βρίσκεται στο Chateau des Mottes και είναι η μοναδική στο Βέλγιο που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα. Ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια και γρήγορα «γιγαντώθηκε». «Για 30 χρόνια είχαμε στο σπίτι επτά γαϊδούρια. Μάθαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες του γαϊδουρινού γάλακτος και το 1998 αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να αξιοποιήσουμε τα γαϊδουράκια μας. Στήσαμε την επιχείρηση με τα χέρια μας, χωρίς καμία επιδότηση. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα», δήλωσε στον ΕΤ ο ιδιοκτήτης της μονάδας που φέρει τον τίτλο «Εκτροφή Ονων στη Χώρα των Λόφων».



Σήμερα, η κτηνοτροφική μονάδα αποτελείται από 100 γαϊδούρια που όλα τους ανήκουν στη φυλή «αρκαδικός όνος». «Τα ζώα τα πήραμε από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία. Κυρίως τρώνε χόρτο, που το Βέλγιο δεν διαθέτει γιατί οι αυξημένες βροχοπτώσεις το καταστρέφουν. Αναγκαζόμαστε να το αγοράζουμε από την Ισπανία. Κάθε χρόνο βγάζουμε περίπου τέσσερις τόνους γάλα», προσθέτει. Το γάλα διατίθεται μόνο στην αγορά του Βελγίου με λιανική τιμή που ξεπερνά τα 100 ευρώ το λίτρο. Από την επεξεργασία του γάλακτος προκύπτουν διάφορα προϊόντα, μεγάλο μέρος των οποίων εξάγεται στη Γαλλία, στην Ελβετία, στη Γερμανία και τον Καναδά. Το σαπούνι πωλείται προς 3,5 ευρώ, το σκεύασμα για συμπλήρωμα διατροφής 55 ευρώ, το αφρόλουτρο 18,5 ευρώ, η ενυδατική κρέμα 16 ευρώ, το σαπούνι αντιγήρανσης 6,2 ευρώ, οι καραμέλες 5,4 ευρώ και το λικέρ με γάλα γαϊδούρας 16,2 ευρώ.


Οπως είπε ο Βέλγος κτηνοτρόφος, το γάλα της γαϊδούρας είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατά το παρελθόν το διέθεταν ως φάρμακο και το χρησιμοποιούσαν σαν καλλυντικό. Μέσα σε γαϊδουρινό γάλα έπαιρνε το μπάνιο της η βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει ότι το γάλα της γαϊδούρας είναι καλύτερο ποιοτικά από το αγελαδινό και το πλησιέστερο στο ανθρώπινο.




«Το παράδειγμα του κ. Ντενίς πρέπει να μας δείξει το δρόμο. Στην Ελλάδα, τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια απειλούνται με αφανισμό. Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να επιδοτηθεί η αγορά ιπποειδών για αγροτουριστικές ή κτηνοτροφικές μονάδες», πιστεύει ο επίκουρος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Γιώργος Αρσένος. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, την πεντηκονταετία 1955 – 2006 στη χώρα μας ο αριθμός των αλόγων μειώθηκε κατά 94,5%, των γαϊδουριών κατά 96,4% και των μουλαριών κατά 93,7%. «Οι επιπτώσεις από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τον αριθμό των γαϊδουριών και των μουλαριών», πρόσθεσε ο κ. Αρσένος. Ο ίδιος είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του δεύτερου διεθνούς συνεδρίου που θα γίνει στην Υδρα από 12 έως 14 Οκτωβρίου, με αντικείμενο το ρόλο των όνων και των ημιόνων στον πολιτισμό των μεσογειακών χωρών.


Πηγή μου