Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ηλεκτρικά οχήματα

αυτά είναι μια λύση για το πετρέλαιο και την βενζίνη
που μας κλέβουν τα λεφτά μας

REVA: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Ινδία





Μπορεί στη Δύση ν' αναζητούν το απόλυτα οικολογικό αυτοκίνητο, αλλά η Ινδία είναι εκείνη που πρωτοπορεί στην τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μια μικρή εταιρεία, η REVA έχει κατασκευάσει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο βγήκε στην αγορά τον Ιούλιο του 2001. Πρόκειται για ένα μικρό, συμπαγές το οποίο «γεννήθηκε» μετά από επτά χρόνια έρευνας.

Αυτοκίνητο πόλης
Το REVA είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης σχεδιασμένο για χαμηλές ταχύτητες. Είναι εύκολο στην οδήγηση με πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα, με δύο πόρτες, ένα μικρό πορτ - μπαγκάζ, ενώ με μήκος μόλις 3,5 μέτρα είναι εύκολο στους ελιγμούς μέσα στην κίνηση της πόλης, καθώς και να βγει χώρο παρκινγκ.

Κινείται με μπαταρίες που φορτίζονται τόσο εύκολα όσο ένα κινητό τηλέφωνο. Η φόρτιση σταματάει αυτομάτως μόλις γεμίσουν οι μπαταρίες, οπότε ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έχει ν' ανησυχεί για τυχόν υπερφόρτιση.




Η πλήρης φόρτιση απαιτεί επτά ώρες και το REVA μπορεί να καλύψει 80 χλμ. Με 2,5 ώρες φόρτισης οι μπαταρίες έχουν φορτίσει κατά 80% επιτρέποντας στον οδηγό να καλύψει απόσταση 65 χλμ. Η φόρτιση του αυτοκινήτου είναι πολύ οικονομική για τον χρήστη καθώς κοστίζει μόλις 9 ηλεκτρικές μονάδες. Όταν η μπαταρία φτάνει προς το τέλος υπάρχει προειδοποίηση για τον οδηγό, ώστε να μπορεί να υπολογίσει ακριβώς το χρόνο που υπολείπεται. Για μεγαλύτερη άνεση το REVA διαθέτει κλιματισμό και ειδικά





Τεχνολογία αιχμής και ασφάλεια
Επιπλέον, το REVA είναι απόλυτα ασφαλές καθώς διαθέτει σύστημα ABS, αερόσακους για οδηγό, συνοδηγό και στις πόρτες και σκελετό από ατσάλι. Εν τω μεταξύ, η συντήρηση του αυτοκινήτου είναι εύκολη και φθηνή καθώς αποτελείται από λίγα κομμάτια, ενώ διαθέτει και δύο ενσωματωμένους υπολογιστές, ώστε στο σέρβις να δίνει πλήρη ανάλυση των δεδομένων και της κατάστασης του οχήματος.




Ηλεκτρικό Σκούτερ Θαλάσσης












σχυρό μοτέρ 280W Μπαταρία 24V, 12Ah Μέγιστη ταχύτητα 7.2 Χ/Ω Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 1 ώρα συνεχούς λειτουργίας Χρόνος φόρτισης 4-6 ώρες ( 12 ώρες για αρχική φόρτιση) Περιλαμβάνει τρόμπα , φορτιστή


















Τρίκυκλο ηλεκτρικό όχημα για ιδιωτικούς χώρους, με ρυθμιζόμενη ταχύτητα από ειδικό λεβιεδάκι στο τιμόνι, με ένδειξη της κατάστασης της μπαταρίας,




Εχει ισχυρότατο κινητήρα 250W και αντέχει ακόμα και πέντε άτομα (το έχουμε δοκιμάσει!!) Η εγγύηση δυστυχώς ισχύει για ένα άτομο…










Ιδανικό για εταιρείες security, αποθήκες, βιομηχανίες, μαρίνες, αεροδρόμια και όπου αλλού σας κάνει κέφι!









Το κορυφαιο και ελαφρυτερο σπαστο ποδηλατο με ηλεκτρικη υποβοηθηση





Διαθετει μπαταρια ιοντων λιθιου που το καθιστα ιδιαιτερα ελαφρυ, με διαρκεια ζωης 600 επαναφορτισεις!




Οπως όλα τα σπαστα ποδηλατα εξοικονομει χωρο, που τοσο χρειαζομαστε, στο σπιτι.Χωρα ανετα σε όλα τα πορτμπαγκαζ και επιτρεπεται να το βαζουμε (διπλωμενο) σε όλα τα μεσα μαζικης μεταφορας ως χειραποσκευη.




Διαθετει σκελετο και πιρουνι αλουμινιου πισω σχαρα και προστατευτικα φτερα για τα νερα.Η ενδειξη της σταθμης της μπαταριας βρισκεται στο τιμονι μαζι με το ταχυμετρο.


Αξεσουαρ: τσαντα μεταφορας


Μηχανή που «βόσκει» το γκαζόν




H πλήρως αυτόνομη μηχανή κουρέματος του γκαζόν Automower που προτείνει η εταιρεία Electrolux βασίζεται στην αρχή λειτουργίας του... προβάτου: κουρεύει λίγο λίγο το γκαζόν, όπως ακριβώς βόσκει το πρόβατο, εργάζεται ακούραστα επί 24ώρου βάσεως και πηγαίνει να «ξεκουραστεί» στο «παχνί» της μόνο όταν χρειάζεται να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες της. Το «παχνί» είναι βεβαίως ο φορτιστής της.






Το αξιοπρόσεκτο στη συσκευή Automower είναι η άνεση με την οποία κινείται στον χώρο. Με τη βοήθεια ενός καλωδίου που καθορίζει την επιφάνεια κουρέματος, η συσκευή κινείται πάντα εντός των ορίων της δικαιοδοσίας της, ενώ ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένη με ανιχνευτές που την προειδοποιούν για τυχόν φυσικά εμπόδια (έπιπλα, παιχνίδια, δέντρα, πέτρες) ώστε να αποφεύγει τη σύγκρουση μαζί τους. Αν κάποιος πάλι θέλει να προστατεύσει μια ειδική περιοχή, όπου έχει, για παράδειγμα, φυτεύσει νέα φυτά, μπορεί να χρησιμοποιήσει το ειδικό καλώδιο περίφραξης που έχει μάθει να ανιχνεύει και να αποφεύγει το Automower για να κρατήσει τη μηχανή μακριά. Επιπλέον, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με σύστημα αναγνώρισης ενός κωδικού (pin) που τη θέτει σε λειτουργία, καθώς και με συναγερμό που αποτρέπει την κλοπή της.

Πηγή μου
http://www.husqvarna.gr/node1556.aspx?pid=6720

με αγάπη

Ρομπότ σιδερώματος Dressman TJ 10500


Ποιος δεν θα ήθελε ένα ρομπότ για τις οικιακές εργασίες;Χάρη στο Dressman TJ 10500 της Siemens, τέρμα στο βασανιστικό σιδέρωμα. Με τη ρυθμιζόμενη φουσκωτή κούκλα τα σακάκια και τα πουκάμισα σιδερώνονται άψογα και είναι έτοιμα για τη ντουλάπα.Κανένα πουκάμισο δεν αντιστέκεται στο Dressman, το ρομπότ αυτό σιδερώνει μεγέθη από 36 μέχρι 52 και από S μέχρι XXL.Το Dressman διαθέτει και άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως στέγνωμα ρούχων και κρύο πρόγραμμα. Έτσι θα μπορείτε να φρεσκάρετε ένα σακάκι.
πηγη
με αγάπη

μολυσμένο κινεζικό γάλα


Την ενίσχυση των τελωνειακών ελέγχων στις εισαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. μετά το σκάνδαλο του επιμολυσμένου γάλακτος σε σκόνη που έχει ξεσπάσει στην Κίνα, όπου τέσσερα βρέφη έχουν μέχρι στιγμής βρει τον θάνατο από μολυσμένο βρεφικό γάλα.
Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος της Κομισιόν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η Κίνα «δεν εξάγει γαλακτοκομικά προϊόντα στην
Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ωστόσο, η εκπρόσωπος έσπευσε να επισημάνει πως, για προληπτικούς λόγους, η Ευρωπαία Επίτροπος για θέματα υγείας, κυρία Ανδρούλα Βασιλείου, ζήτησε από τα κράτη μέλη να ενισχύσουν τους ελέγχους στα σύνορα σε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κινεζικά προϊόντα δεν θα περάσουν στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. μέσω επανεισαγωγών από τρίτες χώρες που έχουν εμπορικές σχέσεις στον τομέα αυτό με την Κίνα.
Να σημειωθεί πως το σκάνδαλο με το μολυσμένο γάλα σε σκόνη, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα μετά τον θάνατο τεσσάρων μωρών, επεκτάθηκε και στο συνηθισμένο γάλα.

Lego Star Wars AT-AT Walker


Αχνίζων από το newsletter έρχεται το Lego Star Wars τελευταίες μοντέλο διατίθεται τώρα για προ-προκειμένου: α minifig κλίμακας AT-AT Walker, πλήρης, με μικροσκοπικά Luke Skywalker και Μηχανοκίνητα περπάτημα δράση.

με ένα μαγικό ραβδί

harry potter μου εδοσε τη δηναμη να φερο

τον vadar

να φορέσω την μάσκα της σκοτεινή πλευράς
να πάρω τρία βραβεία




Darth Maul. να με εκπαίδευση ώστε να μην με πονάνε η αχάριστες


Obi Wan Kenobi, με έμαθε τα μυστικά της φωτεινής πλευράς


Jedi Master Yoda μου έδωσε τρία δωρα
άλλα αυτά τα κρατάω για μια καρδία που δεν αγάπησε πότες έμενα



και προτιμώ να είμαι μονός πάρα
με κάποια που το Μονό που την νοιάζει
είναι να εκμεταλλεύεται και να κλέβει
να λαοί ότι αγαπάει κάποιον και να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο του
άλλα και τα μηνύματα του
ακόμα και αν αυτά είναι από κινητό τηλέφωνο
δεν ξερά αν κάποια πράγματα είναι αληθινά η ψέματα
άκουσα πάρα πολλά πράγματα για μένα
και δεν ξέρω τη να πιστέψω
δεν έχω σκοπό να κανό κακό σε κανέναν
άλλα αν έχω κανί κακό σε εσένα
καλύτερα να μου το πεις
δεν σε απειλώ ούτε σε προειδοποιώ για κατή
γιατί η αδιαφορία μου είναι η χειρότερη τιμωρία μου
εγώ σε αγαπώ και σε λατρεύω
άλλα εσύ όχι
δεν πειράζει κανε την Ζωή σου
για τι δεν μπορώ να ζω με όνειρα με αυταπάτες
και θα πάρω κάποια που να μην τη λένε
Μαρία Βεργίνα η Αγγελική
με αγάπη



Star Wars Stormtrooper φορεσιά




Αν είστε δύσκολα ξεχνιούνται Star Wars fan, αυτό έχει ως ένα από τα fancy τελικός φόρεμα κοστούμια, πολύ δικό σας Imperial Stormtrooper στολή.
Η εικονική λευκή στολή είναι απολύτως αυθεντικά με την αρχική Imperial Stormtroopers, με κάθε κομμάτι είναι το χέρι cast από τα καλούπια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του για τα κοστούμια του 1976 Sci-Fi κλασικό.
Κάθε TK421 (το επίσημο όνομα) αποτελείται από 26 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του Luke και της Leia σωστικών χρησιμότητα ζώνης. In case the costume isn’t quite enough of a collectors piece they are also signed by Andrew Ainsworth of Shepperton Design Studios. Σε περίπτωση που το κοστούμι δεν είναι αρκετά μιας συλλεκτικής κομμάτι αλλά είναι και υπογράφεται από Andrew Ainsworth των Shepperton Design Studios.
πηγη amazon com