Κυριακή 5 Απριλίου 2009

omega supreme i love maria


Omega Ανώτατο, δυστυχώς, ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

. Ενώ, όπως επισήμανε ένας αναγνώστης, G1 έκδοση του ήταν λιγότερο από ένα "μετασχηματιστή" από ό, τι ήταν "συναρμολογητής," ήταν ακόμα ένα δροσερό παιχνίδι στο μέλλον και οι δύο μορφές. Great robot design, nice battle base, dozens of easy-to-lose pieces that make finding a complete OS so hard today... Μεγάλη ρομπότ σχεδιασμό, ωραία μάχη βάσης, δεκάδες εύκολο στη χάνουν κομμάτια που συνθέτουν την εξεύρεση μιας πλήρους OS τόσο σκληρά σήμερα ... it was wonderful. Ήταν υπέροχο.

Τώρα, όμως, το όνομα και τη βασική εμφάνιση έχει περάσει σε αυτή τη νέα έκδοση Energon, και αυτός είναι ανεπαρκείς.

Omega Supreme

. Το ρομπότ (που είναι το πώς συσκευάζονται σε καταστήματα), φαίνεται πολύ καλά - με μια ματιά, ο παραλληλισμός με το πρωτότυπο είναι σαφείς.

'Εχει μεγάλη ώμο μαξιλαριών, ένα ημιδιαφανές πορτοκαλί πρόσωπο, ένα νύχι για το τέλος του ένα χέρι και ένα Blaster από την άλλη.

Μέχρι εδώ όλα καλά, για όσο χρονικό διάστημα είστε χρώματα.

Omega Ανώτατο διαιρείται δικαιώματος ορίζεται το κέντρο σε κίτρινο και μπλε μισά.

Βέβαια, υπάρχουν και κόκκινο και στις δύο πλευρές υπογραμμίζει ότι παρέχουν κάποια συνέχεια, αλλά δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό: OS μοιάζει είχε εμπλοκή μαζί από δύο ξεχωριστά κομμάτια, ως εάν η χρωματίζω πάλι βγήκε έξω και κάποιος μπέρδεψε τα μισά. Ugly ugly ugly. Ugly άσχημο άσχημο.

Η sculpt λεπτομερώς και είναι καλό.

. Omega Ανώτατο έχει ωραίο ασύμμετρη λεπτομερώς, παράλληλα, να διατηρηθεί μια συνολική ισορροπία εξετάσουμε. Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να ξεπεραστούν τα χρώματα.

Και πραγματικά, είναι να μάθουν να αγαπούν το συνδυασμό χρωμάτων πραγματικά αξίζει τον κόπο;

Δεν με τον μετασχηματισμό που έχει αυτό το παιχνίδι.

Ενώ Hasbro πραγματικά φαίνεται να προσπαθεί σκληρά να ξεφύγουμε από το Κτήνος Wars - στυλ ποσά που ήταν απλά ένα μπέρδεμα των όπλων, τα πόδια και τα μέρη, OS πέφτει λίγο σε αυτή την παγίδα.

Θα εξετάσουμε τα ρομπότ και μπορείτε να δείτε το "όχημα" εύκολα

Είναι πολύ απλοϊκή: διάσπαση του σώματος κατά το ήμισυ, ισιώνω τα τεμάχια και είστε γίνει.

, and that's all we get from him. A $ 50 μετασχηματιστή που είναι μεγαλύτερο από Unicron, και ότι όλα είναι να έχουμε από αυτόν.

Ακριβώς όπως G1 Omega Ανώτατο χωρίστηκε σε διάφορα οχήματα, η έκδοση Energon είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά κομμάτια.

Το κίτρινο, δεξιά πλευρά του σώματος μετατρέπεται σε ορισμένες oddball κομμάτι της κατασκευής του εξοπλισμού, ενώ το μπλε αριστερή πλευρά γίνεται θωρηκτό.

train crane thing

Η κατασκευή των οχημάτων μέτρα 16 1 / 2 "μακρά και μοιάζει σαν ένα είδος ενότητα τρένο με ένα τεράστιο γερανό περιτυλιγμένων για αυτό - μελιστάλαχτος στο μέτωπο, χρηστικό στο πίσω μέρος. Αναλυτικά Η γλυπτική είναι υψηλή, με μικρή σωλήνες και καλώδια λειτουργεί όλο τις λεπτομερείς πίνακες. Αν δεν ήταν λαμπρό ημέρας glo κίτρινο, οι λεπτομέρειες θα μπορούσε πιθανότατα να ξεχωρίζουν περισσότερο.

battleship

Το θωρηκτό είναι κατάλληλη από το βαθύ μπλε του καθεστώτος, και μόλις κρυώσει λίγο ως πολλοί λεπτομερώς στοιχεία όπως η κίτρινη πλευρά, αν δεν περισσότερες.

Η πλώρη του πλοίου έχει τρεις turrets που μετατρέπονται σε αρμονία - δύο όπλα και με μεγάλες πυρκαγιές η μία που περιλαμβάνονται βλήματα.

Υπάρχει μια γέφυρα στη μέση, και άλλο πίσω πυργίσκων πίσω από αυτό.

hunk of ass

Και τα δύο οχήματα έχουν άφθονο παίξουν αξία, αλλά φαίνονται τόσο κακή που Omega Ανώτατο πιθανότατα θα παραμείνει στο ρομπότ τις περισσότερες φορές.

. Τα οχήματα που έχουν αναπληρωματικό "άμυνα πλατφόρμα" τρόπους που πραγματικά μοιάζουν μόνο μισό ρομπότ copping ένα κοντόχονδρος.

Μπορείτε, επίσης, τη μαρμελάδα γερανό στο πίσω μέρος του θωρηκτό για να σχηματίσουν μία 31 "μεγάλων" Cybertronian Supertrain. "Ναι.

okay, the heads are cool

όνομα και το ρομπότ του σχεδιασμού στοιχεία δεν είναι το μόνο G1 στοιχεία σχετικά με αυτό το παιχνίδι.

Το παλιό κόλπο δείχνει Διευθυντών, καθώς και: OS κεφάλι του - η οποία ήδη φαίνεται η αρχική εκδοχή καρτούν, με το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα διαφανή πορτοκαλί - μπορεί να αφαιρεθεί και να μετατραπεί σε μια ξεχωριστή ρομπότ, αφήνοντας ένα μικρότερο, κυλινδρικό κεφάλι για το μεγάλο τύπος της ώμους.

Headmaster Spreem . Τα ρομπότ (δεν έχετε ένα ξεχωριστό όνομα) πραγματικά μοιάζει Omega Spreem, μια ευρωπαϊκή αποκλειστική σχήμα που προέκυψε από την ουρά στο τέλος του προ-Κτήνος Πολέμων ημέρες.

Μια δράση Master έκδοση του Ανωτάτου Omega (με όνομα dumb), Spreem είχε κάποια στοιχεία σχεδιασμού επηρεάζεται από την προγονικά, αλλά δεν έχουν άμεση αντίγραφα.

Σύμφωνα με αυτή, ο επικεφαλής ρομπότ παίρνει το σχεδιασμό νύξεις από Spreem έτσι ώστε να εξακολουθεί να ανήκει μοιάζει με το "αφεντικό".

Spreem Jr. έχει έξι σημείων άρθρωσης: ώμους, γοφούς και στα γόνατα. Ένα γκρι πάνελ διαφάνειες κατά την Omega Ανώτατο πρόσωπο για να συγκαλύψει, και σε δροσερό λίγο σχεδιασμό, Spreem-δεν γυρίζει πίσω του σε ένα αντίγραφο του G1 Omega κεφάλι. Minus the gun barrel, of course. Μείον το όπλο βαρέλι, φυσικά.

. Αυτό το "δώρο κεφάλι" μπορούν να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις για κάθε ένα από τα οχήματα.

Omega Ανώτατο είναι κούφια, διότι διπλασιάζει όπως ένα νέο σύνολο πανοπλία για το unimpressive Energon Optimus Prime.

. Ίσως αν οι σχεδιαστές δεν έχουν άλμπατρος που κρέμονται γύρω από το λαιμό τους, θα μπορούσαν να έχουν βρει κάτι καλύτερο.

Ίσως ένας G1 έμπνευσης χρώματα δουλειά θα έχουν συμβάλει.

. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αξίζει να χτυπά, μέχρι την κάθαρση.