Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Αστυνομική Anti-Ρίοτ Body Armor

xo xo power ranger

All Three Super Legend Power Rangers

Super Legends Rangers Vs. Super Legends Lord Zedd

NYTF07: Bandai - Team Galaxy

Bandai showed their new toy line from the show Team Galaxy. Bandai παρουσίασαν το νέο τους παιχνίδι από τη γραμμή δείτε Team Galaxy.

Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες αυτών των παιχνιδιών, αλλά υπάρχουν πολλές εικόνες του Θα ήταν πραγματικά εντυπωσίασε με το σχεδιασμό των εν λόγω παιχνιδιών.

Φαίνονται να είναι πολύ αρθρωτά και της μετατροπής των πλοίων εξετάζει στερεών.

Space-HornetT
Όχημα-Stands-συνδυασμένη
CrusherSpace-HornetCombined
Yoko-Φλάφι
Josh

Αυτά τα στοιχεία που πρέπει να εξετάσουμε microman μεγέθους και έρχονται με διάφορα πλοία και τα όπλα. Η μετατροπή των οχημάτων είναι τα πραγματικά standout της γραμμής, με ορισμένες από αυτές transfoming σε πανοπλίες και άλλα που συνδυάζουν και τη μετατροπή της σε ένα Giant Robot. Μου αρέσει το στυλ αυτών των , αφήνει ελπίδες κάνουν καλύτερη από DICE έκανε.

-Brett (Cannon-Mode)
Josh-(Hover-Craft)
Τριβείο-(Ρομπότ-Mode)

Από το δελτίο τύπου:

"Ένα αιώνιο ηγέτη στην κατηγορία δράσης σχήμα, Bandai America Incorporated έχει οριστεί να παρουσιάσει τον Ιούλιο του 2007 την εκτός αυτού του κόσμου για την σύνθεση της ομάδας του Galaxy, το Cartoon Network δείχνουν για τρεις φοιτητές που θα χώρο της κατάρτισης σε ένα φουτουριστικό marshals intergalactic υψηλό σχολείο. Με την awesome διαστημικά οχήματα υψηλής τεχνολογίας gadgetry και εκκεντρικός χαρακτήρες - τόσο των ανθρώπων όσο και των ξένων - για να το δείτε debuted stellar ειδικότητες τελευταία Φθινόπωρο και προέρχεται από το Μαραθώνα Media (TOTALLY SPIES), η Γαλλία τις κορυφαίες διεθνείς τηλεοπτικής παραγωγής και διανομής. Διαθέτει την υποστήριξη του φημισμένου πράκτορα αδειών MGM τα καταναλωτικά προϊόντα και με κύριο παιχνίδι δικαιοδόχου Bandai Αμερικής στο τιμόνι, το σήμα είναι σίγουρος για την ενεργοποιώ οπαδούς σε ολόκληρο τον γαλαξία με μια δυναμική σύνθεση της δράσης στοιχεία, τα οχήματα, playsets, ρόλων και περισσότερα προϊόντα.

είναι ένα γρήγορο περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 που είναι το πιο cool που σε λύκειο στο σύμπαν,

Η σειρά ακολουθεί την εκμεταλλεύεται τρεις φοιτητές - Τζος, Μπρετ και Yoko - αναγκάστηκαν να πολλαπλών καθηκόντων μεταξύ τους τα δεινά του "τακτική" έφηβος ζωή και υψηλής πτήσεις διαστημικών περιπέτειες.

villains. Full-πεταλούδας συγκινήσεις είναι το κατάστημα, όταν οι τρεις φίλοι γίνει απίθανη υπερασπιστές της Γης που αντιμετωπίζουν σε βάρος πάνω από το πάνω αλλοδαπός εγκληματίες.

Πολύ τυποποιημένο και μοναδική στην παρουσίαση, η σειρά διαθέτει ένα μείγμα anime-εμπνευσμένο 2D animation και των ηλεκτρονικών υπολογιστών που δημιουργούνται 3D animation του σήμερα.

including: Bandai Αμερική Galaxy σύνθεση της ομάδας δράσης χαρακτηριστικά στοιχεία, τα οχήματα, τα παιχνίδια ρόλων και περισσότερο, μεταξύ των οποίων:

  • Yoko-Fluffy 5 "Ενέργεια σχήματα - όλα τα στοιχεία από τις πολύχρωμες χαρακτήρες Galaxy High και πέρα από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της Τζος, Μπρετ, Yoko, και αλλοδαπών Thork και Gangus. Ένας συνδυασμός προσφέρει ποσά με τα όπλα και ένα δροσερό θάλαμο διακυβέρνησης το οποίο θα το μετατρέψει σε όχημα. Μια άλλη σειρά από στοιχεία που περιλαμβάνει τους τρεις βασικούς χαρακτήρες, Τζος, Μπρετ και Yoko, μαζί με ένα συμβατό ποδήλατο. Κάθε ταχέως ιππασίας μοτοσικλέτας μπορεί επίσης να μετατρέψει σε άλλα παιχνίδια, όπως ένα φτερουγίζω σκαφών, πυροβόλα μάχη με πανοπλία και ένα υψηλής τεχνολογίας όπλο, έχει και τα φώτα εργασίας .
  • CrusherSpace-HornetCombined Οχήματα - το Mini Οχήματα πολύχρωμο αθλητισμό ακόμη μελιστάλαχτος σχέδια, και να περιλαμβάνει τόσο Team Galaxy και ξένα πλοία.
  • Όλες οι εκδόσεις μπορούν να raced περίπου, εμφανίζεται στη θέση που περιλαμβάνονται ή που ξεκίνησε από το Προωθητής Playset (δεν περιλαμβάνεται).
  • Εν τω μεταξύ, ο Μετασχηματισμός Τα οχήματα μπορούν να μετατραπούν σε ένα ισχυρό ρομπότ και να προσαρμοστεί με δροσερά αυτοκόλλητα.
  • η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης δύο Ultra-κατοικίδια, Φλάφι και Σπάικ, που επίσης μετατρέψει σε ρομπότ.
  • Πέτα τους και παρακολουθούν τους γύρο να αποκαλύψουν τον εαυτό τους.
  • Joshs-Defender Προωθητής Playsets - βασίζεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα από την παράσταση, τα παιδιά μπορούν να τους Mini καταπέλτη οχήματα σε ταχύτητες πάνω για συναρπαστική δράση. Αναμειγνύεται και ταιριάζει με τα οχήματα από την συλλογή σας για την πιο διασκεδαστική, ή δημιουργούν μοναδικές παίξει κόσμοι από την οθόνη που βρίσκεται στην playsets να δημιουργήσει αγωνιστικά κομμάτια.
  • Οι δύο αλλοδαποί που βασίζεται playsets επίσης εκτός σκάσει όπως τα οχήματα μέσω της φυλής τους.
  • Κάθε έρχεται με ένα όχημα.
  • Joshs-Gun Ρόλος-Play - διαθέτει αντίγραφα των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα υψηλού Galaxy, κάθε παιχνίδι ρόλων προσφέρει δροσερά φώτα και ηχητικά εφέ για reenacting το intergalactic δράση από το σόου. Additionally,
  • Επιπλέον, η ΓΥΡΩ Καθαριστή έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της awesome Space Shuttle και περιλαμβάνει τρεις μαλακό αφρό εκτοξευτές σχήμα του Τζος Defender πλοίου.
  • Για να ενεργοποιήσετε τη ρίψη δράσης, τραβήξτε πίσω σχετικά με τα φτερά, και στη συνέχεια στόχος πυρκαγιάς ".
Josh-(Version-2)
Brett-&-Πιλοτηρίου
Space-Hornet-(Ρομπότ)
Yoko

Φυσικά, μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες στην ομάδα μας Galaxy γκαλερί.


Περισσότερα:
Link: Δημοσίευση σελίδας στο del.icio.us | Digg αυτό