Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

How Much Will You Pay For This Taxii♥♥

Like ♥
Share To Ride♥
Δείτε τη μετάφραση

Tον μήνυσε επειδή δεν... του σηκωνόταν!

  • Γράφτηκε από  Eparxia24 team
  • Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 17:39
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν μια γυναίκα κατέφθασε στο ΑΤ Αιγίου για να καταγγείλει ότι ο άντρας της είναι… ανίκανος!
H γυναίκα - συνοδευόμενη από τον πατέρα της - είχε πάρει για τα καλά τους δρόμους της δικαιοσύνης αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στην αστυνομία για να βρει το δίκιο της.
"Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο", φέρεται να είπε ο αστυνομικός, για να πάρει την παράλογη απάντηση: "Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις...".
Η απίστευτη ιστορία είχε και συνέχεια αφού την επόμενη μέρα η αστυνομία μετά από αφόρητες πιέσεις συζύγου και πεθερού κάλεσε τον άνδρα για να τον ενημερώσει για το περιστατικό. Ο άνδρας δεν πίστευε στα αφτιά του και εν μέρει παραδέχτηκε το πρόβλημα το οποίο όμως απέδωσε στο άγχος που του δημιουργεί η γυναίκα του…

ΠΑΡΑΞΕΝΑ : Αποκαλύφθηκε εξωγήινο σήμα ηλικίας 80.000 ετών - Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας;




Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας; Υπάρχουν κι άλλα όντα στο σύμπαν; Φαίνεται πως ναι,
αν πιστέψουμε τα έγγραφα που διέρρευσαν από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας και αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλικίας 80.000 ετών από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 και κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA.
Όπως ήδη έχει δημοσιοποιήσει από χθες στην Ελλάδα το defencenet.gr, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας (σχετικό άρθρο του περιοδικού Weekly World News), σε φάκελο του που διέρευσε αναφέρει ότι η  NASA  ανίχνευσε και αποκρυπτογράφησε ένα μαθηματικό σήμα που προήλθε από έναν πολιτισμό κοντινού Γαλαξία.
Ένα αγωνιώδες σήμα, που έδειχνε ότι ο πολιτισμός αυτός κινδύνευε με άμεση καταστροφή για άγνωστους λόγους ή για λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκαν στον φάκελο που διέρρευσε. 
Εικάζεται ότι επρόκειτο είτε περί επιδημίας, είτε πολέμου, είτε εισβολής από άλλο πλανήτη! Πρακτικά περιγράφει τους κινδύνους καταστροφής και του γήινου πολιτισμού. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς εκείνη την εποχή κάνει την εμφάνισή του στη Γη το πιο κοντινό στον σημερινό άνθρωπο, είδος δίποδου.
Οπωσδήποτε καταδεικνύεται και η δυσκολία εντοπισμού άλλου εξωγήινου πολιτισμού σήμερα, λόγω χρονικής ασυμβατότητας και δυσκολίας στην μεταφορά. Πρέπει να είναι ένας εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμος, ο οποίος να έχει επιτύχει να καλύψει τεράστια χρονικά χάσματα με τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει για να "συμπέσει" με τον γήινο πολιτισμό.
Ο παγκόσμιος Τύπος κράτησε ύποπτη σιγή επί του θέματος αν και έχουν προγραματισθεί δύο δημοσιεύσεις στα Radio Astronomy και Universe.

Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, και πηγές της ΝΑSA στο Χιούστον ο γνωστός  Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ ηγείται μιας διεθνούς υπό τον ΟΗΕ ερευνητικής ομάδας με το παρατηρητήριό της 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη). Πιστεύει ότι ο πολιτισμός αυτός ήταν του ιδίου επιπέδου με τον δικό μας στην εποχή εκείνη. Δηλ. τεχνολογικά ικανός να επικοινωνήσει (και να αυτοκαταστραφεί), αλλά όχι να εγκαταλείψει τον πλανήτη.

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.
Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος ή μία επιδημία, χωρίς να αποκλείεται επιδρομή πληθυσμού από άλλο πλανήτη.
Παράλληλα στο μήνυμα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης. Όπως συμβαίνει τώρα με την Γη και το ανθρώπινο είδος, δηλαδή.

Ο Κουλάκοφ αρνήθηκε να προμηθεύσει στα δύο περιοδικά αντίγραφο του μυνήματος αλλά είπε ότι ξεκινούσε με την κραυγή απελπισίας "Βοηθείστε μας".
"Θα μπορούσε να ήταν μια καταστροφή οφειλόμενη σε βροχή μετεωριτών, αλλά δεν το πιστεύω αυτό έμοιαζε σαν καταστροφή που οφείλονταν στους ίδιους και δεν είχαν τρόπο να φυγαδεύσουν τον υπολοιπο πληθυσμό. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ήταν παγιδευμένοι στον ισοπεδωμένο κόσμο τους", καταλήγει ο Ρώσος καθηγητής.

Πηγή defencenet.gr

Παράλογα χαρακτηρίζει η greenpeace τα μέτρα του ΥΠΕΚΑ για τα φωτοβολταϊκά

 
105 oikologiki katastrofi Fot 330x248 Παράλογα χαρακτηρίζει η greenpeace τα μέτρα του ΥΠΕΚΑ για τα φωτοβολταϊκά
Πρώτο πακέτο μέτρων για φωτοβολταϊκά
Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η greenpeace καταδικάζει τις νέες αποφάσεις του ΥΠΕΚΑ για το πάγωμα νέων φωτοβολταϊκών και κατηγορεί για συνέχιση των στρεβλώσεων στην αγορά της ενέργειας με πρόσχημα τα φωτοβολταϊκά.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στο όνομα της διάσωσης της αγοράς ενέργειας και με πρόσχημα την προστασία των καταναλωτών ο υφυπουργός κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου, Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 4 μ.μ., ανακοίνωσε το πάγωμα της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα!»
«Αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία ότι, ενώ στο δελτίο τύπου του ΥΠΕΚΑ αναγνωρίζονται οι χρόνιες στρεβλώσεις στην αγορά ενέργειας ως η αιτία των προβλημάτων ρευστότητας και επιβάρυνσης των καταναλωτών, ακολουθούν συγκεκριμένα μέτρα που ουδεμία σχέση έχουν με την επίλυση αυτού του προβλήματος, αλλά απλά τερματίζουν την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών.»
«Η ‘λύση’ του κ. Παπαγεωργίου οδηγεί την Ελλάδα σε ακριβές μονάδες ορυκτών καυσίμων και αυξημένη εξάρτηση από ενεργειακές εισαγωγές. Με αυτά τα μέτρα, απειλείται με κατάρρευση ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες πυλώνες ανάπτυξης της χώρας, με μία αγορά 25.000 θέσεων εργασίας και επιστρέφουμε σε αναπτυξιακές νοοτροπίες περασμένων δεκαετιών. Τις νοοτροπίες εκείνες που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση.»
www.greenpease.gr

ΙΣΠΑΝΙΑ: Φέρνεις κολατσιό στο σχολείο; Πρέπει να πληρώσεις

Post Pic
--------------- Διαφήμιση ----------------

Ασφάλιση αυτοκινήτου από €148 το 6μηνο!

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μειώσουν τα ελλείμματά τους, ορισμένες περιοχές της Ισπανίας, όπως η Μαδρίτη, η Βαλένθια και η Καταλονία, εξετάζουν την πιθανότητα να φορολογήσουν τους μαθητές που φέρνουν το κολατσιό τους στο σχολείο, πρόταση που έχει προκαλέσει την οργή των γονιών, αφού ήδη ασφυκτιούν από τα μέτρα λιτότητας.
Στις περιοχές αυτές ενδέχεται να ζητηθεί από τα παιδιά να πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στη σχολική τραπεζαρία, εφόσον φέρνουν το καλαθάκι τους από το σπίτι. “Αυτό που θα γίνει είναι να επιτραπεί στα σχολεία να δώσουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν τα ταπεράκια στα σχολεία”, εξήγησε ο Ιγνάσιο Γκάγο Φόρνελς, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας στην περιοχή της Μαδρίτης.
Μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν στους μαθητές να φέρνουν μαζί τους φαγητό παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αν για παράδειγμα ένα παιδί είχε αλλεργία σε κάποια τρόφιμα.
Λόγω της κρίσης ολοένα και περισσότεροι γονείς προτιμούν να δίνουν κολατσιό στα παιδιά από το σπίτι για να κάνουν οικονομία. Κατά το σχολικό έτος 2011-12 το 60% των 324.000 μαθητών των 791 δημόσιων σχολείων της Μαδρίτης αγόραζαν φαγητό από τη σχολική καντίνα.
Οι αρχές της Καταλονίας ανακοίνωσαν ότι όποιος φέρνει το κολατσιό του στο σχολείο και θέλει να χρησιμοποιήσει το χώρο της καντίνας για να φάει θα πληρώνει μέχρι και 3 ευρώ την ημέρα. Παρόμοια μέτρα σκοπεύει να πάρει και η Βαλένθια.
Οι σύλλογοι γονέων και η αριστερή αντιπολίτευση έχουν καταγγείλει το μέτρο ως άδικο, καθώς πλήττει τους πιο φτωχούς. “Η κυβέρνηση επιτίθεται στους πιο υποβαθμισμένους τομείς και δεν εγγυάται ούτε τις βασικές αρχές, όπως ότι κανείς δεν θα εγκαταλείψει τις σπουδές του για οικονομικούς λόγους”, τόνισε ο Μικέλ Σολέρ, εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Βαλένθια.
Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com
Αυτός είναι ο δράστης της Πάρου
Αυτός είναι ο δράστης της Πάρου Η φωτογραφία του 20χρονου Πακιστανού


Το πρόσωπο του ανθρώπου που παραδέχτηκε ότι κακοποίησε με βιαιότητα τη 15χρονη κοπέλα που αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα».

Το έγκλημα που συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει το Πανελλήνιο για την ένταση της βίας απέναντι σε ένα ανήλικο κορίτσι, έγινε από αυτόν τον νεαρό, ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία με κατεβασμένο το κεφάλι.
newsbeast.gr

Γιατί η αναστολή αδειών για νέα φωτοβολταϊκά;

 
64 fotovoltaika Fot 330x230 Γιατί η αναστολή αδειών για νέα φωτοβολταϊκά;
αναστολή αδειών για νέα φωτοβολταϊκά
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, η ισχύς των έργων που συνεχίζουν (δηλαδή δεν υπάγονται στην απόφαση αναστολής) υπολογίζεται σε 5.500 μεγαβάτ (MW), από τα οποία 3.700 MW διαθέτουν άδεια παραγωγής, και 1.800 MW, που εξαιρούνται από την υποχρέωση λήψης άδειας παραγωγής, διαθέτουν δεσμευτική προσφορά σύνδεσης. Με τα μεγέθη αυτά έχουν ήδη υπερκαλυφθεί οι στόχοι για το 2020 και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφασίστηκε η αναστολή.
 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
                         ΙΣΧΥΣ(MW)
Έργα με Άδεια Παραγωγής
3.700
Έργα με Δεσμευτική Προσφορά Σύνδεσης, που εξαιρούνται από την υποχρέωση λήψης άδειας παραγωγής
1.800
Έργα με Σύμβαση Πώλησης
1.750
Λειτουργούντες Σταθμοί (δεν περιλαμβάνονται φωτοβολταϊκά στεγών)
820
Λειτουργούντες φωτοβολταϊκοί σταθμοί προγράμματος στεγών
195
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
1015
Η επιδιωκόμενη εγκατεστημένη ισχύς των φωτοβολταϊκών σταθμών είναι 1.500 MW για το 2014 και 2.200 MW για το 2020.
Ωστόσο ήδη η συνολική ισχύς για την οποία έχουν υπογραφεί συμβάσεις πώλησης είναι 2.570 ΜW (εκ των οποίων τα 820 ΜW σε λειτουργία, εκτός των φωτοβολταϊκών στεγών), δηλαδή σημαντικά μεγαλύτερη από την επιδιωκόμενη ισχύ για το έτος 2014 αλλά και μεγαλύτερη από την αντίστοιχη για το έτος 2020.

Ο "δράκος" πόζαρε στον τόπο του εγκλήματος!

  • Γράφτηκε από  Eparxia24 team
  • Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 21:44
Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσή Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook...
Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Αττικού νοσοκομείο βγήκε στο φως μία ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Πιο συγκεκριμένα δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στο σημείο που λίγο αργότερα ο 21χρονος Πακιστανός θα κακοποιούσε βάναυσα την άτυχη μικρή...
Ο 21χρονος που έχει ομολογήσει την πράξη του κρατείται στην απομόνωση των φυλακών Αυλώνα ενώ η κατάσταση της 15χρονης παραμένει σταθερά κρίσιμη.

Kayla.

Kayla.

axa maria

ρόσθεσε νέα φωτογραφία.

Νέο Σοκ! Τούρκοι, τέσσερις από τους 12 Θεούς του Ολύμπου!


Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η Ολυμπιακή φλόγα είναι δική τους. Ε, λένε και καμιά τσουτσού νταχντρντί (η μαλ..κία στα τούρκικα) για να περάσει η ώρα....

Σοκ. Μετά την είδηση κόλαφο, ότι η Ολυμπιακή φλόγα είναι τούρκικη, εμείς βγαίνουμε στην κόντρα και λέμε ότι ο Πύργος του Άιφελ είναι Ελληνικός. Κατά το Αϊ-Γιώργης Αϊ-Γιάννης υπάρχει και ο Αϊ-Φελ…

Πάντως το μόνο που δεν έχει συμβεί σ’ αυτήν την τραγική Ολυμπιάδα, είναι να βουλιάξει αθλητής σε κινούμενη άμμο στο μπιτς βόλει.

Βλέπεις πάντως αυτά τα απίστευτα κορμιά με τους γλουτούς (ο καθωσπρέπει τρόπος για να πεις τη λέξη κωλαράκια, λες και με το «γλουτούς» γεμίζει το στόμα σου και το ευχαριστιέσαι το ίδιο) σε σχήμα ω στο γυναικείο βόλεϊ στην άμμο και λες ότι από κει βγήκε η έκφραση ti amo…

Χαλάει ο κόσμος και μ’ αυτήν την 16χρονη Κινέζα που σαρώνει με χρόνους άντρα στην κολύμβηση. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουν ότι είναι άντρας. Ντροπή. Η αθλήτρια απάντησε: Δε δίνω σημασία σε όσους λένε ότι είμαι άντρας. Δεν τους φοβάμαι. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως στα γεράματά μου πεθάνω από… προστάτη.

Όσο για τους κομπλεξικούς που μιλάνε για ντόπινγκ της Κινέζας. Τι να πω; Φυσικά και είναι καθαρό το κοριτσάκι. Απλά δεν την ταΐζουν φασολάδα γιατί μια φορά που το έκαναν, αερίστηκε και έκαψε ένα χωριό και 400 δέντρα…

Πάντως αυτό που λένε ότι οι κολύμβηση αδυνατίζει, είναι μύθος. Αν είναι έτσι, οι φάλαινες που κολυμπάνε όλη μέρα γιατί είναι τόσο χοντρές;

Η δε φλόγα των αγώνων στο Λονδίνο, αναβοσβήνει λες και είναι φλας-αλάρμ σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έγκυρες και διασταυρωμένες φήμες λένε, ότι στην τελετή λήξης θα κληθεί ο Νίκος Κουρκούλης να ερμηνεύσει το «παίζεις με την φλόγα»!

Έναν λαό που τόσο κουπί έχει τραβήξει εξαιτίας των άχρηστων πολιτικών, οι κοπέλες της κωπηλασίας τον έκαναν περήφανο. Δηλαδή, Κουτοί-Κουπί σημειώσατε 2

Σε αυτούς τους αγώνες είδαμε για πρώτη φορά και μποξ γυναικών. Λέγεται ότι οι πρώτες κοπέλες που συμμετείχαν πήγαν γιατί νόμισαν ότι το μποξ, είναι κάτι σαν το μπότοξ χωρίς το «το»!

Ο Μπολτ, ήταν πάντα τόσο γρήγορος. Λέγεται ότι όταν γεννήθηκε, μέχρι να τελειώσει ο τοκετός, αυτός είχε τελειώσει το δημοτικό.

Ο Μπολτ είναι τόσο γρήγορος που στο σχολείο, κόπηκε στο μάθημα που έλεγε για την… Αργώ και το χρυσόμαλλο δέρας.

Από μικρός αγαπούσε την ταχύτητα. Όλα τα παιδάκια ζητούσαν μια μπάλα, ένα αυτοκινητάκι, αυτός ζητούσε μια χύτρα… ταχύτητος!

Κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι πριν την κούρσα των 100. Οι διοργανωτές των αγώνων πετάνε χαρταετό όλη την ώρα…

Πολλοί αθλητές έχουν βρει το μυστικό για την επιτυχία και τα μετάλλια. Περνάνε με μια κοπέλα που τη λένε Άννα βολικά μαζί της, ή αλλιώς Αννα-βολικά!

Διακόπτουμε για έκτακτη είδηση. Νέο χτύπημα-σοκ από τους Τούρκους. Υποστηρίζουν ότι τέσσερις από τους 12 Θεούς του Ολύμπου ήταν Τούρκοι. Μάλιστα ανακοίνωσαν τα πραγματικά τους ονόματα:

Ο Απόλλωνα θεός της μουσικής που στην πραγματικότητα και σύμφωνα με τους Τούρκους ήταν ο Τσιφτετέλ αγάς

Η Άρτεμις η θεά του κυνηγιού: Μπαμ μπουμ κεμπάπ χανούμ

Ο Ερμής ο αγγελιοφόρος ή αλλιώς Κούριερ Ελτά τσογλάν

Και τέλος η Αφροδίτη η θεά του έρωτα, που το πραγματικό τούρκικό της όνομα ήταν Τσουτσού χαβά χανούμ!

Read more: http://www.dekaneisplaka.gr/2012/08/12.html#ixzz23JZZ8Zzy