Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΕΣ - Mobile Security και CBRN ρομπότ

αυτά είναι μερικά μικρά ρομπότ
αλλά χιλιάδες εταιρίες μας φτιάχνουνσε ολόκληρο τον κόσμο
άλλα κυκλοφορούν μαζί σας
άλλα υπάρχουν στα σπίτια σας
και μπορεί μερικά να περπατάνε δίπλα σα
ςστο μέλλον δεν θα ξέρετε αν αυτός που σας μιλάει είναι ανθρώπους η μηχανή
αν αυτός που ερωτευτηκαμε είναι άπλα μια μηχανή
και αν κάποτε τα ρομπότ σας κάνουν σκλάβους
το μέλλον θα δείξει
?


ΕΕΣ - Mobile Security και CBRN ρομπότ

Συνέδριο επανδρωμένη, σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα για την επιθεώρηση και την παρέμβαση καθήκοντα που καλύπτουν τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών, όπως η άμυνα, ασφάλεια, πυρηνικών και χημικών βιομηχανιών. ECA provides a turnkey service of product design, development, production and worldwide logistic support. Συνέδριο παρέχει το κλειδί στο χέρι υπηρεσία του σχεδιασμού των προϊόντων, ανάπτυξη, παραγωγή και διοικητικής υποστήριξης σε παγκόσμιο επίπεδο.





Συνέδριο της σειράς των κινητών ρομπότ εδάφους αποτελείται από throwable απομακρυσμένη ελεγχόμενη μίνι ρομπότ για τον ήχο και το βίντεο επιθεώρησης, των μικρών κινητών οχήματα που μπορούν να αποφυγής εμποδίων, και σπονδυλωτή κινητό ωφέλιμο φορτίο πλατφόρμες για την ασφάλεια και την άμυνα πράξεις.


URBAN πολέμου και της ασφάλειας μίνι-ρομπότ




INBOT είναι μια απομακρυσμένη 2.1kg-μίνι-ρομπότ που ελέγχεται με τρεις κάμερες για την ταχεία ανάπτυξη στο σκληρό και επικίνδυνο περιβάλλον. Applications include audio and video inspection and survey missions in the context of urban warfare, security, and anti-terrorist attacks. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν βίντεο και ήχου επιθεώρησης και εξέτασης των αποστολών στο πλαίσιο του αστικού πολέμου, ασφάλειας και αντι-τρομοκρατικές επιθέσεις





Κινητά επιθεώρησης και εξουδετέρωση όχημα



COBRA είναι μια απομακρυσμένη ελεγχόμενη κινητό όχημα για την επιθεώρηση και την εξουδετέρωση σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση. It carries accessories such as small disruptors, lasers and sensors. Επιβαρύνεται εξαρτήματα, όπως οι μικρές διαταραχές, τα λέιζερ και αισθητήρες. High shock-resistance and reversibility allow them to be launched through a window, providing safe inspection before any human intervention. High-σοκ αντίστασης και ανατροπής τους επιτρέψει να ξεκινήσει με μια θυρίδα, που παρέχουν ασφαλή επιθεώρηση πριν από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση






Επιτήρηση, η ανίχνευση και χαρτογράφηση CBRN ρομπότ





PRM, μια απομακρυσμένη ελεγχόμενη ελαφρύ ρομπότ των 25kg, είναι το μόνο ρομπότ που μπορούν να δεχθούν διάφορες υφιστάμενες και οι εξατομικευμένες ωφέλιμα φορτία για τις αποστολές, όπως IEDD, εξάλειψης εκρηκτικών, την επιτήρηση, ανίχνευση, εντοπισμός και η χαρτογράφηση, ΠΑΒΧ, αυτόματη και προστασία.






Το plug-and-play ενότητες που αναπτύσσονται από ΕΕΣ για αυτό το ρομπότ επιτρέπει την εύκολη αποστολή επανόρθωση των ενοτήτων.



Μπορεί να αναπτυχθεί σε πολλές περιοχές (περιλαμβανομένων των διαμερισμάτων, των αστικών περιοχών, στρατιωτικές βάσεις, τα αεροδρόμια, τα αεροπλάνα και υπόγειες διαβάσεις).






Τα πειράματα διεξήχθησαν σε συνδυασμό με τη γαλλική Πυροσβεστική Υπηρεσία επέτρεψαν Συνέδριο να οριστικοποιήσει μια ανίχνευση χημικών και ακτινολογικών αποστολή ενότητα που ενσωματώνει off-the-shelf αισθητήρες.





Επικίνδυνο αντικείμενο χειραγώγησης-ρομπότ και εξουδετέρωση











Η εξάλειψης εκρηκτικών / IEDD κινητό TSR 202 είναι ρομπότ χρησιμοποιούνται, όπου η ανθρώπινη παρέμβαση είναι επικίνδυνη, όπως:
















-Remote χειραγώγησης σε δύσκολες ή επικίνδυνες περιβάλλοντα




- Εξουδετέρωση των επικίνδυνων αντικειμένων (εκρηκτικά συστήματα και μπούφος παγίδες) με εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας





Με τη νέα επιλογές (φορητό πίνακα ελέγχου, 500μ διευρυνθεί το φάσμα μετάδοσης, αυτόματο σύστημα ομφάλιο στοιβασία, και PROPARM και RICHEMOND κανόνι τοποθέτηση) η TSR202 μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα είδη της εξάλειψης εκρηκτικών / IEDD αποστολές.

robot οχήματα ασφάλειας απο την Robowatch


MOSRO



MOSRO είναι ιδιαίτερα εξοπλισμένο το σημερινές απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Everywhere, where temporary and rapid monitoring of an object by humans is dangerously, unreasonable or not eligible for financing, MOSRO provides reliable protection. Παντού, όπου προσωρινή και γρήγορη παρακολούθηση ενός αντικειμένου από τον άνθρωπο είναι επικίνδυνα, ή παράλογο δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση, MOSRO παρέχει αξιόπιστη προστασία. Due to its equipment MOSRO is in a the position to get along in practically each situation. Λόγω του εξοπλισμού MOSRO είναι σε θέση να τα πηγαίνω καλά σχεδόν σε κάθε κατάσταση.




Χάρη στην ευέλικτη ασύρματη επικοινωνία και την κινητικότητα MOSRO είναι πολύ γρήγορα εγκαταστάθηκε και είναι έτοιμο για χρήση την perceotion λειτουργίες. Its distinctive strength is the employment with a short term and tempo- rary character. Ο χαρακτηριστικός δύναμή του είναι η απασχόληση με βραχυπρόθεσμα και tempo-ρινής χαρακτήρα.
Είναι που εφαρμόζεται παντού, όπου καθορίζεται η δημιουργία-εγκατάσταση μιας συσκευής προειδοποίησης ή ένα βίντεο παρακολούθησης συσκευή δεν αξίζει-ενώ την ίδια και την εποπτεία των αντικειμένων από guardsmen γίνεται πολύ περίπλοκο.





Primary οφέλη
Κινητά χώρο και παρακολούθηση βίντεο
Ευέλικτη και ταχεία απασχόλησης
Μόνα τους προγραμματιζόμενης
Η ταχεία και συγκροτημένη παρέμβαση
περισοτερα

CHRYSOR


Επείγουσα ομάδες που έχουν συσταθεί από την αστυνομία, πυροσβεστική, τον έλεγχο και την καταστροφή των πολιτών προστασία του προσωπικού εκθέτουν κατ 'επανάληψη τους σε σοβαρούς κινδύνους κατά τη διάρκεια της αποστολής τους να σώσουν ζωές.


. Αλλά αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν η σωτήρες γνωρίζουν ακριβώς τι μπορούν να προσδοκούν σε ένα γήπεδο ή σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.






Όταν χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας, τις νυχτερινές ώρες και κάτω από ένα ευρύ φάσμα κλιματικών συνθηκών, CHRYSOR μπορεί να περιπολούν κατά μήκος των διαδρομών που ορίζονται και μέσω του βιντεοσκοπημένου υλικού,


με ολοκληρωμένη ανίχνευση προσώπου, μπορεί και διεξάγει αναγνωρίζουν εισβολείς έναν αρχικό έλεγχο αυτών.


Το προσωπικό ασφαλείας που δεν είναι επί τόπου μπορούν να αξιολογήσουν το βαθμό του κινδύνου και, από απόσταση ασφαλείας, μπορεί να λάβει μέτρα, όπως προβλέπεται στο σχέδιο δράσης.






Η διαδρομή είναι περιπολικό περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά, ή ισοδύναμη με ένα επιχειρησιακό διάρκεια περίπου 9,5 ώρες.


με τη μηχανή σβήνει, την επιτήρηση και αναγνωριστικές αποστολές των 12 ωρών είναι δυνατή.


Εποπτείας και ελέγχου εισόδου ρουτίνες λογισμικού προσφέρει εντός του εδάφους του χάρτη για την οριοθέτηση της περιοχής ανίχνευσης.


περισσότερες πληροφορίες




μετάφραση

ένα χρήσιμο εργαλείο για μερικές λέξεις
για αυτός που δεν ξέρουν
αυτή ιστοσελίδα μπορεί να μετάφραση μερικές λέξεις
http://translation.babylon.com/Greek/to-English
με αγάπη

Nicole Kidman!

υποστηρίζει ότι αυτί και άλλες 10 κοπέλες
έμειναν έγκυες στα νερά λίμνης
κατά την διάρκεια γυρίσματος της νέας ταινίας της nikole kitman
και ότι τα νερά της λίμνης είναι ιερά
η Νικόλ γέννησε ένα άμορφο κοριτσάκι

τάρα ώμους και εγώ φοβάμαι
γιατί στης 24 7 2008
τα νερά της θάλασσας ήταν παγωμένα είχα και μια κοπέλα
με άναψε τόσο που εγώ ξέχασα ότι είμαι σε θάλασσα
και άρχισα να την κώνο πανό κάτω
με αποτέλεσμα να γεμίσω την θάλασσα
με πάρα πολλή μεγάλη ποσότητα γενετικού υλικού
δεν νομίζω ότι κάποια κοπέλα να έμεινε έγκυος
από σπέρμα που έπεσε στην θάλασσα
αν ήταν λίμνη μπορεί άλλα αν κάποια έχει μήνη έγγειος
τότες την παντρεύομαι
άλλα να μου το πει
και να μου το αποδείξει
για τη τώρα θα Μπένι στο τρίτο μήνα εγκυμοσύνης
εγώ το εύχομαι γιατί τώρα είμαι μονός
και βλέπω συνέχεια στα όνειρα μου
ότι παντρεύομαι κάποια κοπέλα
και ότι περιμένει να γέννηση τρία όμορφα κοριτσάκια
την κοπέλα αυτήν την έχω δει πέντε φορές
και με τρομάζει ιδέα ότι μπορεί να είμαι μπαμπάς
και να μην το ξερό
και αν είμαι και αν ξέρει που μένω γιατί μου κρύβεται
μήπως φοβάται το γάμο
η μήπως με φοβάται
αν με αγαπάει πραγματικά αληθινά και με λατρεύει
τότες δεν πρέπει να φοβάται τίποτα
ακόμα και να φταίει στα πάντα
Μονό που δίνη σε κάποιον το δωρώ της οικογένειας και της Ζωής
τότες είναι μια θέα που τη μόνη τιμωρία που θα πάρει
είναι ένα χαζό μπαμπά και πάρα πόλη αγάπη
με αγάπη

αν με αγαπάς ελα σε έμενα

Το PAL-V - ένα νέο όχημα







Εάν ένα Ολλανδία έδρα της εταιρείας ονομάζεται PAL-V Europe BV παίρνει τον δρόμο της, που φέρουν αυτοκίνητα μπορεί να γίνει πραγματικότητα παρά τη συνεχιζόμενη σφαίρα της ονειροπόλους.








Η εταιρεία του οχήματος, το οποίο ονομάζεται PAL-V (Personal Air και επίγεια οχήματα), είναι τα τρίκυκλα μηχανή η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατευθύνεται στις δημόσιες οδούς, καθώς και μέσω του αέρα, με μια σειρά από περίπου 340 μίλια. On the road, the PAL-V is said to offer a luxury-car smooth ride, while offering extreme maneuverability due to its motorcycle-esque tilting feature and three-wheeled platform. Στο δρόμο, το PAL-V είπε είναι να προσφέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο εύκολη, προσφέροντας παράλληλα και ακραία ευελιξία λόγω της μοτοσικλέτας-esque κλίση χαρακτηριστικό και των τριών τροχοφόρα πλατφόρμα. The manufacturer claims a 0-60 mph run in less than five seconds with an average fuel economy of approximately 70 miles per gallon on the ground. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι ένα 0-60 μίλια/ώρα τρέχει σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα με την οικονομία καυσίμου κατά μέσο όρο περίπου 70 μίλια ανά γαλόνι, με το αιτιολογικό.












To propel the PAL-V in the sky, a single rotor and propeller are used, similar to what would be found in a gyrocopter. Για να κινώ το PAL-V στον ουρανό, ένα ενιαίο στροφείο και χρησιμοποιούνται έλικα, παρόμοια με αυτήν που θα βρεθεί σε gyrocopter. The distance required for takeoff is 50 meters and landing space is even less, allowing the PAL-V to be operated in many environments. Η απόσταση που απαιτείται για την απογείωση είναι 50 μέτρα και η εκφόρτωσή του χώρου είναι ακόμη λιγότερο, επιτρέποντας την PAL-V θα πρέπει να λειτουργεί σε πολλά περιβάλλοντα. With a maximum airspeed of 120 mph and no traffic to contend with, commuting times with a PAL-V should be reduced considerably. Με μέγιστη ταχύτητα αέρα 120 mph, δεν κυκλοφορίας να αντιμετωπίσει, τις μετακινήσεις φορές με το PAL-V θα πρέπει να μειωθεί σημαντικά.












Ενεργοποιώντας το PAL-V είναι ένα Mazda προέλευσης, πιστοποιημένα οικολογικά αυτοκίνητα κινητήρα που μπορούν να λειτουργούν με βενζίνη, καθώς και βιοντίζελ ή βιοαιθανόλης. Σύμφωνα με την εταιρεία, Ειδική Light Sport Aircraft πιστοποίησης, ένα αθλητικό Αεροπορίας License, άδεια μοτοσικλέτας, και τυπική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου είναι όλα απαραίτητα για τη λειτουργία του οχήματος στις ΗΠΑ








Όλα φαίνεται κάπως υπερβολικά καλό για να είναι αλήθεια σε αυτό το στάδιο, αλλά θα θέλαμε να είναι σε θέση να ρίξετε μια ματιά σε ένα PAL-V της σάρκας. Undoubtedly, personal air/land transport will be a viable prospect for the multitudes at some point down the line. Αναμφίβολα, η προσωπική του αέρα / χερσαίων μεταφορών θα είναι μια βιώσιμη προοπτική για το multitudes σε κάποιο σημείο της γραμμή.

Περισσότερα για το PAL-V εδώ: www.pal-v.com

Τέστ γονιμότητας... στο σπίτι!





Ανάσα για τους απανταχού άνδρες που ανησυχούν για την γονιμότητά τους φαίνεται πως αποτελεί ένα δημιούργημα Βρετανών...επιστημόνων. Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μπέρμινγκχαμ δημιούργησαν το τεστ Fertell που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ενδιαφερόμενο στο σπίτι του, χωρίς την βοήθεια ειδικού και εντοπίζει τυχόν προβλήματα στο σπέρμα εντός περίπου μιας ώρας.
Η χρήση του Fertell είναι απλή: ο ενδιαφερόμενος εισάγει δείγμα σπέρματος και το τεστ ελέγχει κατά πόσο η ποσότητα είναι ικανή να γονιμοποιήσει ένα ωάριο. "Το να έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα σε πρώιμο στάδιο είναι τεράστιο πλεονέκτημα", ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών, δρ. Κρις Μπάρατ, προσθέτοντας πως το τεστ εξέτασε πάνω από 3.000 δείγματα 150 ανδρών και έπεσε διάνα στο 95% των περιπτώσεων. To Fertell, το πρώτο οικιακό τεστ για την ανδρική γονιμότητα παγκοσμίως, κυκλοφορεί σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Genosis, χωρίς ιατρική συνταγή και έναντι περίπου 116 ευρώ.
Μιμείται τον τράχηλο
Το τεστ αναγκάζει το σπέρμα να κολυμπήσει μέσα από ένα "τείχος" όμοιο με αυτό του τραχήλου της μήτρας, ενώ έχει και την θερμοκρασία του (37 βαθμούς Κελσίου) και μετρά τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που καταφέρνουν να το περάσουν.
Μετά από 75 λεπτά, τα σπερματοζωάρια που επιτυγχάνουν να περάσουν το "τείχος" σημαδεύονται με ειδικά αντισώματα. Η συσσώρευση επαρκών αντισωμάτων δημιουργεί μια κόκκινη γραμμή πάνω σε μια λωρίδα νιτροκυτταρίνης, που δείχνει το αποτέλεσμα. Η γραμμή γίνεται κόκκινη αν τα σπερματοζωάρια ξεπερνούν το όριο που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δηλαδή τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ανά ml σπέρματος.
"Το τεστ εξασφαλίζει μια πρώιμη διάγνωση στα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί", τόνισε ο δρ. Μπάρατ. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ηλικία αποτελεί αρνητικό παράγοντα στα προβλήματα γονιμότητας και γι’ αυτό τα ζευγάρια δεν πρέπει να προτρέπονται να περιμένουν ένα χρόνο μέχρι να λάβουν κάποια θεραπεία.
Το εγκώμιο του Fertell έπλεξε και ο δρ. Άλαν Πέισι, γραμματέας της Βρετανικής Εταιρείας για την Γονιμότητα, επισημαίνοντας πως είναι πιο ανεπτυγμένο από τα τεστ που χρησιμοποιούνται σε πολλά νοσοκομεία, καθώς ελέγχει τις επιδόσεις του σπέρματος, αντί να μετρά απλά τα σπερματοζωάρια και να εξετάζει το πόσο καλά κινούνται.
Να σημειωθεί πως οι περιπτώσεις ανδρικής ανικανότητας παρουσιάζουν παγκοσμίως αυξητική τάση, ενώ μελέτες επιρρίπτουν ευθύνες στο κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, το στρες και την καθιστική ζωή.
πηγη μου