Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΨ 2 ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΝΤ ΚΛΕΨΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

ermis16/blog : Download Area / ΔΙΑΦΟΡΑ / Test 4u (ECDL Test)

Ο απόλυτος οδηγός επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης για το ECDL, CAMBRIDGE, MICROSOFT. Το Test 4U περιλαμβάνει 600 ερωτήσεις με τις λύσεις τους σε video ...
ppitsirikos.livepage.gr/.../1354?... - Προσωρινά αποθηκευμένη

10 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ECDL ΧΑ ΧΑ ΜΑΡΙΑ VS ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΨ

10 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ECDL

Σήμερα πήγα να δώσω και το excel μιας και πριν περίπου 2 μήνες μου' ρθε η φαεινή ιδέα να πάρω και ' γω αυτήν την πιστοποίηση. Το αν το πήρα ή όχι ένας Θεός ξέρει γιατί κοιμάμαι πολύ αργά και πάω με την τσίμπλα στο μάτι. Αποτέλεσμα : να κάθομαι 15' σε μια ερώτηση που απλά ήθελε να μετακινήσω ένα γράφημα και εγώ να μην μπορώ να το "τσιμπήσω" και να αναρωτιέμαι γιατί δεν τσιμπιέται το άτιμοοοοο ??? (ενν ότι πάταγα κλικ και δεν το έσερνα, το άφηνα ,λες και θα κουνιόταν μαγικά από μόνο του)Δόξα το Θεό όλα τα υπόλοιπα που έχω δώσει -Windows και word δλδ- τα 'χω περάσει.

Στόχος λοιπόν αυτού του ποστ είναι να δώσω κάποιες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να αρχίσουν και να μην ψάχνονται οι καημένοι όπως εγώ.

1.Το ecdl είναι το χαρτί που πρέπει να έχεις για να αποδείξεις αν θες να σε προσλάβουν ότι γνωρίζεις από υπολογιστές .Δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ είσαι 18 ώρες την ημέρα με το pc σου, ή αν είσαι και ο πρώτος hacker στον κόσμο, εδώ είναι Ελλάδα και χωρίς άχρηστα χαρτιά δεν πας πουθενά.

2.Μπορείς να πάρεις το μισό δηλαδή τις 4 ενότητες: windows ,word, excel, internet που είναι πιο περιζήτητες γιατί με αυτές γίνεσαι δεκτός στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή και τις 7 ενότητες :Windows ,word, excel, intene t, powerpoint, access, outlook

3.Ανάλογα με τι θα διαλέξεις θα πληρώσεις. Υπάρχουν πολλές φήμες για ecdl με 180 € αλλά νομίζω ότι είναι μπούρδες. Στα ζητάνε και μετά σου λένε ''α φέρε και άλλα 60 για την κάρτα, άλλα 30 για το τεστ κτλ". Για τις 7 ενότητες το μαλλί θα σου πάει γύρω στα 750€ σε ένα καλό και αξιόπιστο φροντιστήριο και οι 4 ενότητες γύρω στα 450€.Αυτ'ό συμπεριλαμβάνει και τα βιβλία και την κάρτα εξέτασης και το κόστος για όλες τις εξετάσεις και το κόστος για την έκδοση πτυχίου.(καταλάβατε τώρα πως τα βγάζουν οι άλλοι 180€ σύνολο)

4.Συνήθως τα μαθήματα είναι 4 ώρες την εβδομάδα. Συνήθως. Εγώ άρχισα αρχές Δεκέμβρη και θα τελειώσουμε τις 4 ενότητες τώρα στο Μάρτη. Βέβαια μπορείς να κάνεις περισσότερες ώρες αλλά δεν θα το συμβούλευα γιατί δεν θα προλάβεις να τα αφομοιώσεις και θα μπερδέψεις όλα.

5.Φρόντισε να ελέγξεις αν στο φροντιστήριο που θα πας θα έχει σύγχρονα pc και όχι αντίκες από την εποχή του Νώε. Επίσης να είναι ένα για τον κάθε μαθητή.

6.Επίσης φρόντισε να δηλώνουν συχνά εξετάσεις. Τι σημαίνει αυτό? Ότι αν πάτε σε ένα ξεχασμένο συνοικιακό όταν τελειώσετε τα windows θα περιμένετε πόοοοτε έχει δηλώσει το φροντιστήριο εξεταστική και άμα δεν το περάσετε άντε να ξαναπεριμένετε πόοοοτε θα έχει πάλι.

7.Πρέπει επίσης να έχουν το test4 u. Aυτό είναι ένα πρόγραμμα με εκατοντάδες ερώτήσεις παρόμοιες με αυτό τον εξετάσεων . Χωρίς αυτό δεν πάτε πουθενά .Πρέπει να πηγαίνεις κάποιες έξτρα ώρες πέρα των μαθημάτων για να κάνεις τα τεστάκια που έχει. Και όχι δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το internet και να το κάνεις σπίτι σου.

8.Και όχι μην σκεφτείς να τα κάνεις πλακάκια με το φροντιστήριο και να στείλεις κάποιον άλλον στην θέση σου να δώσει. Χωρίς ταυτότητα δεν σ’ αφήνουν να μπεις.

9.Άμα τα ξέρεις τελοσπάντων όλα μπορείς να πας και να δώσεις τις εξετάσεις χωρίς να κάνεις καθόλου εκπαίδευση και να πληρώσεις φυσικά πολύ λιγότερα. Αλλά είναι κάτι που δεν θα το συνιστούσα γιατί ο τρόπος εξέτασης είναι τέτοιος που ακόμα και να είσαι και προγραμματιστής παίζει να κοπείς.

10.Έλπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να το πάρουν!

Καλύτερα Αποτελέσματα - test101.gr

Καλύτερα Αποτελέσματα - test101.gr - Δωρεάν Τεστ, Θέματα - Λύσεις ...

ECDL (European Computer Driving Licence) ( 8 Τεστ). ACCESS Τεστ στην αντίστοιχη ενότητα για το πτυχίο Πληροφορικής ECDL, 1 Τεστ, 683 αποτελέσματα ...
www.test101.gr/viewTopScores.aspx - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

ECDL TESTS ONLINE

ECDL TESTS ONLINE

ECDL Tests ( ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΕΡΕΟΥΔΑΚΗ ). Βασικές έννοιες Πληροφορικής (Θεωρία) · Χρήση Η/Υ και Διαχείριση αρχείων (MS Windows) · Επεξεργασία Κειμένου (MS Word ...
www.cs.ucy.ac.cy/.../ECDL.html - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

ECDL 2

Όσοι θέλουν μπορούν να κατεβάσουν ένα ενδιαφέρον λογισμικό προετοιμασίας για εξετάσεις ECDL στο www.test101.gr

www.test101.gr

Όποιος θέλει εύκολα και γρήγορα να πάρει το ECDL ας δοκιμάσει το GetReady test
http://www.getready.gr/proionta.php

κατεβαστε το demo και αξιολογήστε το. Περιέχει ερωτήσεις πιστοποίησης, με videoαπάντηση, σε περιβάλλον εξέτασης, με ανανεωμένες ερωτήσεις από πρόσφατες εξετάσεις.

Καλή επιτυχία.

Έχει και η http://www.lexiconsoftware.gr/
κάποια καλά... είχα δει κάτι demo παλιότερα, κάναν καλή δουλειά και γράφουν στα περισσότερα "θα σας βοηθήσουν να περάσετε με 100% επιτυχία την τάδε Ενότητα" οπότε πιθανών να έχουν παραπλήσιες ερωτήσεις με αυτές που "πέφτουν" στις εξετάσεις...