Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Άμεση ανάκληση/απόσυρση παρτίδας με κούπες του καφέ από τα Jumbo!

Posted on 6.8.12 by Filiatra-NET
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος "σετ κούπες για καφέ", προέλευσης Κίνας, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση καδμίου και μολύβδου σε επίπεδα υψηλότερα από τα νομοθετημένα όρια.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για σετ κούπες για καφέ με την εμπορική επωνυμία «NATURE BLUE GREEN», με αριθμό γραμμοκώδικα 0405479000030 και επιπλέον φέρει την επισήμανση JB35-H01846.
 
Το συγκεκριμένο προϊόν, η απεικόνιση του οποίου αναφέρεται κάτωθι, διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση «JUMBO S.A.».
 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
 
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία), να μην το χρησιμοποιήσουν.

Κάντε "LIKE" για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα Νέα!

από: Άμεση ανάκληση/απόσυρση παρτίδας με κούπες του καφέ από τα Jumbo! | FILIATRA-NET

Η απάντηση Παπανδρέου στον καπετάνιο που παραιτήθηκε

RayBan Γυαλιά Ηλίου 2012
Η μεγαλύτερη συλλογή γυαλιών RayBan στο Νο.1 online οπτικό κατάστημα
fasma-optica.gr/

Σχετικά ...

Τι αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν καπετάνιο ιπτάμενου δελφινιού στο οποίο επιβιβάστηκε να παραιτήθηκε
Απάντηση στα δημοσιεύματα αναφορικά με την παραίτηση του καπετάνιου εξαιτίας της παρουσίας του έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Επισημαίνοντας πως οι μαρτυρίες του σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, θέλησε να υπογραμμίσει πως δεν μπορούν όμως να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον ίδιο.
Αυτή η ανακοίνωση έρχεται ουσιαστικά επειδή δημοσιεύτηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός όπως και η σύζυγος και οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας δεν είχαν εισιτήρια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει πως τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί κανονικά στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου και πως δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε νέα δημοσιεύματα που εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας και της παραπολιτικής, και τούτο, γιατί μέσω αυτών των δημοσιευμάτων επιχειρείται να πραγματοποιηθεί μια σκόπιμη από κάθε άποψη παραπληροφόρηση και παραπλάνηση, με κοινή βάση την αθλιότητα.
Η εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", στο σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, μας επιβάλλει να μην "σιωπήσουμε" μπροστά στο "παζλ" της αθλιότητας που κατασκευάζει. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μας πείσει για την "κατασκευασμένη" πραγματικότητα, επικαλείται προηγούμενο δημοσίευμά της, επίσης κατασκευασμένο(!), όχι γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει επικοινωνία Γιώργου Παπανδρέου - Παναγιώτη Ρουμελιώτη, αλλά γιατί τέτοια επικοινωνία απλά δεν υπήρξε με οποιοδήποτε τρόπο, μέσο ή ενδιάμεσο.
Κατά τα λοιπά, που προδήλως εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας, καλά θα έκαναν οι εμπνευστές τους, να απευθυνθούν στον σημερινό Πρωθυπουργό, που και αυτός τώρα πια είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή, δηλαδή το χρέος, το έλλειμμα και την αποσάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, που κληροδότησε στον Ελληνικό λαό το 2009, τα οποία και επιχειρεί να αποκρύψει η εφημερίδα, όπως και στους ηγέτες άλλων, αρκετών ήδη Ευρωπαϊκών χωρών, που ταλανίζονται από την κρίση της ευρωζώνης αλλά δεν το αποδίδουν σε συνωμοσίες.
Το γεγονός ότι, η συγκεκριμένη εφημερίδα "ειδικεύεται" σε πάσης φύσεως "κατασκευές" εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, μας είχε οδηγήσει καιρό τώρα στην απόφαση να μην σπαταλούμε χαρτί, μελάνι, αλλά και χώρο στο διαδίκτυο, προκειμένου να απαντούμε στα ρυπαρογραφήματά της.
Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε απολύτως τους στόχους των εμπνευστών αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους επιτρέψουμε να ομιλούν εκ του ασφαλούς.
Άλλα δημοσιεύματα, εμφανίζουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, να μετακινείται με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο και με ακολουθία πέντε μελών της προσωπικής του ασφάλειας.
Τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και τούτο γατί:
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο.
Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου. Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.
Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου."

Δράκος" της Πάρου: Θα έφευγε από την Ελλάδα με εισιτήριο της ΕΛ.ΑΣ.

Τζάκι Λέβητας-Καλοριφέρ
Πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα-Ποιότητα Ανταγωνιστικές τιμές.Τηλ.2106626005
www.energeiakatzakia.com.gr
Με αγορασμένο εισιτήριο από την Ελληνική Αστυνομία σχεδίαζε να επιστρέψει στη χώρα του ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη στην Πάρο
Λίγο προτού εγκαταλείψει τη χώρα συνέλαβαν οι αρχές τον 21χρονο Πακιστανό που ομολόγησε ότι είναι δράστης της βάναυσης κακοποίησης της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο.
Ο Αχμέτ Βακάς μερικά 24ωρα μετά την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικού που επικαλούνται "Τα Νέα", είχε απευθυνθεί στην πρεσβεία της χώρας του προκειμένου να ετοιμαστούν τα χαρτιά του και να επιστρέψει εθελοντικά στο Καράτσι.
"Ο Πακιστανός είχε ζητήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του εθελοντικού επαναπατρισμού με το οποίο επιδοτείται η αγορά του αεροπορικού εισιτηρίου του.
Για τον λόγο αυτόν είχε πάει στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στην πρεσβεία και συμπλήρωσε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να κάνει χρήση του προγράμματος που τρέχει από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο προγράμματος που επιδοτείται από την ΕΕ", δήλωσε ανώτερος αξιωματικός.
Η πτήση επιστροφής του μάλιστα ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο Τετάρτη, αλλά τα σχέδιά του ματαιώθηκαν, καθώς εντοπίστηκε από τις αρχές.
Ο Πακιστανός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου μαζί με δυο ομοεθνείς του σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα.
Οι τρεις εργάζονταν στην Πάρο και είχαν ζητήσει από τα αφεντικά τους να εγκαταλείψουν το νησί λίγες ημέρες μετά το περιστατικό.
Ενέργεια που προκάλεσε υποψίες στον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός ο 21χρονος.
Με δεδομένο ότι η επιχείρηση των ενοικιαζόμενων δωματίων βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από το σημείο της επίθεσης στην παραλία της Χρυσής Ακτής, οι αστυνομικοί έβαλαν τον 21χρονο στη λίστα των εν δυνάμει υπόπτων.
Επιπρόσθετα, η κατάθεση της μητέρας της 15χρονης και πολλών παραθεριστών που κατέθεσαν ως μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν νεαρό μελαψό άντρα, ο οποίος την ώρα της επίθεσης είχε εγκαταλείψει την περιοχή σχεδόν τρέχοντας.
Από προσωπικά αντικείμενά του που βρέθηκαν στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο συνέπεσε με το υλικό που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης.
Οι αστυνομικοί έλαβαν το πρωί του Σαββάτου βιολογικό υλικό από τον 21χρονο, το οποίο στάλθηκε αμέσως στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις των διωκτικών Αρχών για την ταυτότητα του δράστη.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στη Σύρο το βράδυ του Σαββάτου για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Εν τω μεταξύ, η είδηση είχε γίνει γνωστή και στο λιμάνι της Ερμούπολης υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών που αποδοκίμασαν τον δράστη, ενώ ορισμένοι επιχείρησαν να του επιτεθούν.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ του πλήθους υπήρχαν και μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Κυριακή. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.
Τηλεπικοινωνίες - Πομποδέκτες - VHF Ναυτικοί - Marine - Φορητοί

Midland Atlantic XT VHF Marine Φορητός πομποδέκτης με 56 κανάλια, λειτουργία VOX και ισχύς 5 Watts.

Midland Atlantic XT VHF Marine Φορητός πομποδέκτης με 56 κανάλια, λειτουργία VOX και ισχύς 5 Watts. [Κωδικός: AtlanticXT]






Midland Atlantic XT VHF Marine Φορητός πομποδέκτης με 56 κανάλια, λειτουργία VOX και ισχύς 5 Watts.
Αξιόπιστη και εύχρηστη συσκευή, για χρήση με απόλυτη ασφάλεια !!
Ο Atlantic XT είναι ανθεκτικός, ηλεκτρονικά εξελιγμένος και επιτρέπει εκπομπή και λήψη, με πλήρη ασφάλεια, σε όλα τα διεθνή κλανάλια της μπάντας VHF marine όπως αυτά ορίζονται από την Διεθνή Τηλεπικοινωνιακή Ένωση (ITU). Ο Atlantic XT αποτελεί την πιο πρόσφατη καινοτομία στους φορητούς πομποδέκτες marine με 56 international κανάλια και άμεση πρόσβαση στο κανάλι 16 Έκτακτης ανάγκης.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
  • Ισχύς εκπομπής: 5W
  • Επιλεγόμενη ισχύς εκπομπής (5W High/1W Low)
  • 56 κανάλια International
  • Άμεση πρόσβαση στο κανάλι 16 Έκτακτης Ανάγκης
  • Φωτιζόμενη οθόνη LCD
  • Πλήκτρο CALL με 3 επιλεγόμενους τόνους
  • Λειτουργίες σάρωσης (SCAN) / Dual watch
  • Κλείδωμα πληκτρολογίου
  • Αυτόματη ρύθμιση του squelch
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Roger Beep
  • VOX για επικοινωνίες με ελεύθερα χέρια
  • Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
  • Αυτόματη εξοικονόμηση μπαταρίας
  • Λειτουργεί με: 4 επαναφορτιζόμενες/αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ
  • Υποδοχή ακουστικών αξεσουάρ: 2 Pin Standard

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Κανάλια: 56 international
  • Εύρος συχνότητας TX: από 156.025 έως 157.425 MHz
  • Εύρος συχνότητας RX: από 156.300 έως 162.000 MHz
  • Ισχύς: 4 επαναφορτιζόμενες ή αλκαλικές μπαταρίες AA
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: από –15°C έως +55°C
  • Αποσπώμενη κεραία/Μήκος: No/235 mm
  • Διαστάσεις (ΜxΥxΠ): 58x122x34 mm
  • Βάρος (μόνο η συσκευή): 119 gr
  • Υποδοχή αξεσουάρ: 2 pin
  • Προγραμματιζόμενο: -
  • Βαθμός στεγανότητας: Splashproof
Πομπός         
  • Ισχύς εξόδου 5 Watt (1W/5W)
Δέκτης          
  • Ευαισθησία (20dB Sinad): 0.35 μV
  • Ακουστική ισχύς εξόδου: 300mW @ 10% THD
  • Ακουστική απόκλιση: < 10%

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:
  • 1 Πομποδέκτης Midland Atlantic XT
  • Clip ζώνης
  • Αδιάβροχη διάφανη θήκη με λουράκι
  • Βάση στήριξης σκάφους
  • Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 1300 Ni-Mh
  • Επιτοίχιος φορτιστής 110/220V ή κατ΄επιλογή φορτιστής 12V.

Διατίθεται σε Μαύρο (G1037.03) ή Λευκό (G1037.04) χρώμα.



(Κωδικός: AtlanticXT) Τιμή Web (Με ΦΠΑ) : €75.00

μπραβο στον Giorgos Vs Maria που πιρε τωρα την νεα ηροιδα Emma Frost

 
 
Giorgos Vs Maria recruited a hero in Marvel: Avengers Alliance.
· · Παίξτε τώρα · Πριν από 2 λεπτά ·