Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Pepper Spray Shooter: JPX Jet προστάτη, από Kimber Lifeact

Pepper Spray Shooter: JPX Jet Protector, by Kimber Lifeact
Μακεδονίας είναι για την τσέπη σας, η JPX Jet είναι Προστάτης για το σπίτι και την οικογένεια σας.
Αγοράστε ένα - χρειάζεστε μόνο ένα για τη ζωή σας.

Αυτό είναι ένα άλλο μέλος της Kimber σπρέι πιπεριού οικογένεια προϊόντων: JPX Jet Protector. The Jet Protector,

χρησιμοποιήθηκε από την επαγγελματική ασφάλεια και τις στρατιωτικές μονάδες στην Ευρώπη και τώρα είναι στη διάθεση των καταναλωτών στις ΗΠΑ.

Εκπληκτική προστασία για το σπίτι και κατά πολλούς εισβολείς.

Jet Protector δεν το σπρέι πιπεριού (OC) λύση - είναι οι βλαστοί σπρέι πιπεριού, ...

. Ακόμα πιο δύσκολο από το GuardianAngel, άλλο Pepper Spray εκτοξευτή μας μεταφέρουν.

Η Jet είναι Προστάτης σχεδιαστεί σαν ένα συμβατικό πιστόλι, το γνωστό αισθάνονται κατάρτιση εξασφαλίζει εύκολη και ακριβή shot παράδοσης.

Η JPX ενσωματώνει 2 side-by-side ακροφύσια.

Η Jet είναι Προστάτης ικανή για το ψήσιμο 2 λήψεις από ακροφύσια αλλάζει αυτόματα στη φωτιά.

Μετά τις 2 λήψεις είναι απολυθούν, το Jet Protector μπορεί να φορτώθηκε με 2-shot περιοδικά.

Είναι πυρκαγιές το πιπέρι λύση με ταχύτητα 270 μίλια/ώρα, με μια αποτελεσματική σειρά 21 ποδιών.

Το πλάνο της Jet είναι Προστάτης τόσο γρήγορα ότι είναι αδύνατο για πολλούς να επιθετικοί ξεγλιστρώ ή μπλοκάρουν. I

Είναι αδύνατο να το σκάσω από αυτό.

Jet είναι Προστάτης το σπρέι πιπεριού μόνο σύστημα που μπορεί να άμυνα εναντίον του πλήθους.

Το πιπέρι βάλσαμο Capsicum (OC) λύση που ταξιδεύουν με τέτοια ταχύτητα θα πυροβολήσει μέσα από μία μάσκα, γύρω από τα γυαλιά, μέσω της ένδυσης.

Ακόμη και ένα μικρό μέρος είναι αρκετή ώστε να την μόλυνση. The pepper solution will embed inside skin pores. Το πιπέρι λύση θα ενσωματώσει στο εσωτερικό του δέρματος πόρους.

. Μάτια και τις ρινικές διόδους, θα κλείσει αμέσως και το δέρμα θα αντιμετωπίσετε μια οδυνηρή αίσθημα καύσου.

. Επιδράσεις απενεργοποιήσετε το θύτη για 30-40 λεπτά.

Το πιστόλι είναι εξοπλισμένο με το πρότυπο Picatinni σιδηροδρομικών επιτρέπει να εξαπολύσουν μια τακτική φως (δεν περιλαμβάνεται) ή λέιζερ και τα μάτια μας.

είναι πάντα έτοιμοι να τις πυρκαγιές με την ίδια δύναμη, με την ίδια ταχύτητα, με την ίδια ακρίβεια το χρόνο, 2 χρόνια ή 3 χρόνια αργότερα.

Τακτική μοντέλο περιλαμβάνει:

  • JPX Jet Protector Pistol Base with Picatinny rail JPX Jet προστάτη πιστόλι με βάση Picatinny σιδηροδρομικές
  • 2-shot JPX Pepper Spray (OC) περιοδικό
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τακτική φως εμφανίζεται στην εικόνα αυτή δεν περιλαμβάνεται

Specifications: Προδιαγραφές:
  • Dimensions: 7.28" x 3.46" x 1.38" Διαστάσεις: 7,28 "x 3.46" x 1.38 "
  • Weight: 12.5 oz Βάρος: 12,5 ουγκιά
    • Range: 5-21 ft Κλίμακα: 5-21 ft
    • Ταχύτητα στις Jet: 270 μίλια/ώρα

Pepper Spray Shooter: JPX Jet Protector, by Kimber Lifeact
larger image
Pepper Spray Shooter: JPX Jet Protector, by Kimber Lifeact











SAS όπλα - STUN χειροβομβίδα


SAS που χρησιμοποιούν flash bang
και εκκωφαντική έκρηξη της αναισθητοποίησης χειροβομβίδες δώσει τη θέση της SAS ομάδα λίγα δευτερόλεπτα ζωτικής σημασίας πλεονέκτημα κατά την εκκαθάριση ένα δωμάτιο.

Όταν η Ειδική Υπηρεσία του αέρα, να δημιουργήσει τη μονάδα της τρομοκρατίας, ο πτέρυγα CRW, έστειλε μια προδιαγραφή για την αναισθητοποίηση συσκευή να Ordnance Royal Enfield.

Το αποτέλεσμα ήταν η G60 αναισθητοποίησης χειροβομβίδα, ή «flash-bang».

. Ο στόχος της flashbang είναι να αποπροσανατολίσει και να αποσπάσουν την hostiles σε ένα δωμάτιο, δίνοντας τη θέση της ομάδας λίγες πολύτιμες στιγμές με την οποία να εισέλθουν και να εξουδετερώσει τις ενδεχόμενες απειλές. Από την ανάπτυξή της στα τέλη της δεκαετίας του'70, η έννοια flashbang έχει υιοθετηθεί από πολλούς στρατούς και τις αστυνομικές δυνάμεις ανά τον κόσμο.









Η αναισθητοποίηση χειροβομβίδα περιέχει υδράργυρο και μαγνησίου σε σκόνη η οποία μετά την έκρηξη δημιουργεί μια τύφλωση Flash, που ισοδυναμεί με 300.000 candlepower.
Το 160 ντεσιμπέλ του ήχου που παράγεται από τη χειροβομβίδα μόνο σοκ και δεν stuns αλλά είναι επίσης αρκετά δυνατά για να διαταράξουν την ισορροπία της λειτουργίας κανείς σε σειρά, προκαλώντας σοβαρές ζάλη.

Σύγχρονη αναισθητοποίησης χειροβομβίδες έχουν εξελιχθεί για να εκραγεί πολλές φορές και μπορεί να περιέχουν ερεθιστικές ουσίες όπως το CS ή ΣΟ δακρυγόνα.

. SAS assaulters γίνει σταδιακά εξαρτάται από τα αποτελέσματα των flash-Μπανγκ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Τον εξοπλισμό τους προστατεύει επίσης τους: έγχρωμη μάτι τεμάχια το SF-100 αναπνευστήρες προστασία από το φλας και την ίδια αναπνευστήρα φρουρών από τις συνέπειες του καπνού και αερίων που απελευθερώνονται από τις χειροβομβίδες, ενώ Ωτοβύσματα προστασία του αστυνομικό της ακρόασης.

Η SAS χρησιμοποιούνται τα φλας-Μπανγκ, όταν γερμανική βοήθεια ειδικών δυνάμεων (GSG-9), καθώς stormed ένα hi-jacked των αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο Μογκαντίσου το 1977.

Όπως το GSG-9 ομάδα επίθεση στο αεροπλάνο, 2 άνδρες SAS flash-Μπανγκ εκσφενδονίζονται προς το πιλοτήριο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση στο εσωτερικό. The Regiment used stun-grenades during its breaking of the Iranian Embassy Siege in 1980 and again at Peterhead Prison . Το Regiment αναισθητοποίησης-χειροβομβίδες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάλυση της ιρανικής πρεσβείας Siege το 1980 και πάλι σε Peterhead Prison.

T Η SBS, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το φλας-bang στη θαλάσσια αντιτρομοκρατικές ρόλο.

Όπως και πολλά από τα εργαλεία, SBS flash-bang της απόδειξης είναι το νερό.
Μυστικοί φορείς της SRR και τους προκατόχους τους, οι Det που πραγματοποιεί, / που flash-Μπανγκ, κυρίως ως μέθοδο του σπασίματος επαφής όταν ambushed.

αναισθητοποίησης χειροβομβίδα
Stun Grenades come in a range of models featuring single or multiple detonations and those that release micronised CS or CN tear gas particles. STUN Grenades έρθει σε μια σειρά μοντέλων που παρουσιάζει μία ή πολλαπλές detonations και αυτών που απελευθερώνουν μικρομετροποιημένα CS ΣΟ ή δακρυγόνα σωματίδια.

XM84 STUN χειροβομβίδα

Η XM84 STUN Χειροβομβίδα είναι ένας μη κατακερματισμός, μη θανατηφόρο "Flash και Bang" αναισθητοποίησης χειροβομβίδα που έχει σκοπό να αποτελέσει μια αξιόπιστη, αποτελεσματική μη θανατηφόρο μέσα που εξουδετερώνουν & disorienting εχθρός του προσωπικού.

Η αμερικανική στρατιωτική αστυνομία Σώματος Στρατού συμμετέχει σε αποστολές που απαιτούν τη χρήση ενός αναισθητοποίησης χειροβομβίδα (αναμορφωτικά συσκευή) για να μπερδεύουν, disorient, ή στιγμιαία αποσπάσει μια δυνητική απειλή.

Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει την ελάχιστη αναγκαία ισχύ από τακτικές και μη τακτικές δυνάμεις κατά την εκτέλεση των αποστολών διάσωσης υπό ομηρία και τη σύλληψη των εγκληματιών, των τρομοκρατών και των άλλων εχθρών.

Η εντολή Στρατιώτη ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ congressionally Προγράμματος (ΣΕΠ), των οποίων ο ένας στόχος είναι να ενισχυθεί η δυνατότητα επιβίωσης είδη που χρησιμοποιούνται από τον αμερικανικό Στρατό φαντάρος, είναι η πρωτοβουλία για την παροχή αυτού του επιπέδου προστασίας.