Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΕ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006 – 2007

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 - 2006
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ Εκπαίδευση και αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση ” του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μέτρο 2.3 : “ Αρχική Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ”

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΕ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006 – 2007

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑ 75 % ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ ) και 25% ΑΠΌ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 1,3,6 και 9 του Ν.Δ. 212/69 «Περί Οργανώσεως και Διοικήσεως του ΟΑΕΔ»
2. Τις διατάξεις του Β.Δ 405/71 «Περί Οργανώσεως, Συγκροτήσεως και Λειτουργίας των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ»
3. Τις διατάξεις του Ν. 2956/2001 «Περί αναδιάρθρωσης του ΟΑΕΔ και άλλες διατάξεις»
4. Τις διατάξεις του άρθρου 4 του Κανονισμού Λειτουργίας ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου
5. Τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.2336/95 «Ρύθμιση θεμάτων εποπτευομένων Οργανισμών του Υπουργείου Εργασίας και άλλες διατάξεις»
6. Τις διατάξεις του Ν. 2434/96 «Μέτρα πολιτικής για την απασχόληση και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και άλλες διατάξεις»
7. Τις διατάξεις του Ν. 2640/98 «Δευτεροβάθμια Τεχνική - Επαγ/κή Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις»
8. Την υπαριθμ. 40026/17-2-99 Κοινή Απόφαση Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Εργασίας, σχετικά με μετατροπή των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α΄ Κύκλου ΟΑΕΔ
9. Την υπαριθμ. 40076/9-7-99 Απόφαση Υπουργού Εργασίας «Κριτήρια επιλογής μαθητών, για Εισαγωγή στα ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου του ΟΑΕΔ»
10. Την υπαριθμ. 40150/5-9-2000 Απόφαση Υπουργού Εργασίας, σχετικά με τροποποίηση της υπαριθμ. 40076/9-7-99 Απόφασης «Κριτήρια επιλογής μαθητών».
11. Τις διατάξεις του Ν.2860/14.11.2000 << Διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και άλλες Διατάξεις >>
12. Τον Κανονισμό αρ.1260/99 του Συμβουλίου της 21ης Ιουνίου << Περί γενικών διατάξεων για τα διαρθρωτικά ταμεία >>
13. Τον Κανονισμό ααρ.1784/99 του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ << Σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο >>
14. Τον Κανονισμό αρ.1685/2000 της Επιτροπής της 28/7/2000 << για τη θέσπιση λεπτομερών κανόνων εφαρμογής του κανονισμού ΕΚ 1260/99 του Συμβουλίου, όσον αφορά την Επιλεξιμότητα των δαπανών των Ενεργειών που συγχρηματοδοτούνται από τα διαρθρωτικά ταμεία >>
15. Τον Κανονισμό αρ.1159/2000 της Επιτροπής << Για τις δράσεις πληροφόρησης και δημοσιότητας που πρέπει να αναλαμβάνουν τα Κράτη Μέλη σχετικά με τις παρεμβάσεις των διαρθρωτικών Ταμείων >>
16. Τον Κανονισμό αρ.643/00 για τον τρόπο χρησιμοποίησης του ευρώ κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού των διαρθρωτικών ταμείων.
17. Την Απόφαση της Επιτροπής των Ε.Κ Ε(2000) 3405/28.11.2000 σχετικά με την έγκριση του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης για την Ελλάδα.
18. Τον Κανονισμό αρ.438/2001 της Επιτροπής << Για θέσπιση λεπτομερών κανόνων εφαρμογής του κανονισμού 1260/99 του Συμβουλίου όσον αφορά τα συστήματα διαχείρισης και ελέγχου των παρεμβάσεων των διαρθρωτικών Ταμείων. 19. Τον Κανονισμό αρ.448/2001 της Επιτροπής << Για τη θέσπιση λεπτομερών κανόνων εφαρμογής του κανονισμού 1260/99 του Συμβουλίου όσον αφορά τη διαδικασία διενέργειας δημοσιονομικών διορθώσεων στην παρέμβαση που χορηγείται στο πλαίσιο των διαρθρωτικών ταμείων >>
20. Την Απόφαση της Επιτροπής με αρ .Ε ( 2004 ) 5583/22-12-2004 << για τροποποίηση της απόφασης αρ. Ε(2001)44/16-3-2001 που αφορά στην έγκριση του Ε.Π <<Εκπαίδευση και Αρχική Εκπαίδευση και Κατάρτιση >>

Αποφασίζουμε
Εγκρίνουμε την εισαγωγή ( 6528) νέων μαθητών και μαθητριών στα Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α΄ Κύκλου του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2006-2007 με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ Τάξη ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ και έχουν γεννηθεί τα έτη 1983 – 1991 και όσοι/όσες γεννήθηκαν μέχρι και την 1η Απριλίου 1992.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι–ες , θα πρέπει να υποβάλουν στο ΤΕΕ Μαθητείας της προτίμησής τους ΑΙΤΗΣΗ, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα ,από τη λήψη της παρούσας Απόφασης , έως 30-6-06.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι:
1) Εάν κατά την ως άνω περίοδο υποβολής αιτήσεων προκύψει αριθμός αιτήσεων υποψηφίων μεγαλύτερος του 25, τότε θα ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής και έκδοσης αποτελεσμάτων, μετά από μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων.
Σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι οι επί πλέον των επιτυχόντων υποψήφιοι θεωρούνται ως επιλαχόντες.
2) Εάν κατά το ως άνω διάστημα δεν επιτευχθεί συμπλήρωση του προβλεπομένου αριθμού εισακτέων, τότε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας θα συνεχιστεί καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έως και 8-9-06.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, ότι κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών (Ιούλιος – Αύγουστος) αιτήσεις υποψηφίων θα παραλαμβάνονται από τις Γραμματείες των ΤΕΕ κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, καθώς και κατά τις ημέρες εφημερίας των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με πρόγραμμα, το οποίο θα εκπονηθεί με ευθύνη των Δ/ντών των ΤΕΕ και θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου.

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, (ΜΕΧΡΙ 30-6-06) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛΑ. (ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ).
ΕΥΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΌΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός εισακτέων ( μέχρι 8-9-06), η υποβολή αιτήσεων θα συνεχισθεί μέχρι και την παραμονή έναρξης των μαθημάτων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Α) Απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου (φωτοτυπία επικυρωμένη), ή Πιστοποιητικό Σπουδών, (στην περίπτωση που οι υποψήφιοι έχουν φοιτήσει και σε κάποια Τάξη του Λυκείου), ή οποιονδήποτε άλλο Σχολικό Τίτλο, που να αποδεικνύει τη μαθητική κατάσταση του υποψηφίου, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ.
Οι Τίτλοι, στους οποίους δεν αναγράφεται βαθμός, κατά τη διαδικασία μοριοδότησης ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ, εκτός αν προσκομισθούν (με βαθμό), μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Β) Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας, ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας.
Γ) Επίσημα έγγραφα (όπως καθορίζονται παρακάτω στην παράγραφο «ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ»), ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφά τους, που να αποδεικνύουν τα δηλωθέντα από τον υποψήφιο στην αίτησή του, σχετικά με την οικογενειακή, κοινωνική και οικονομική του κατάσταση.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ: Α ΚΑΙ Β.

ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΚΥΡΩΤΑ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ.
ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η επικυρωμένη φωτοτυπία θα πρέπει να είναι «καθαρή», διότι αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παραποίηση ή πλαστογραφία στον Τίτλο Σπουδών, αυτό θα σημάνει (εκτός από τα προβλεπόμενα από το Νόμο) τον αποκλεισμό του υποψηφίου από τη διαδικασία επιλογής.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1) Όσοι υποψήφιοι κατέχουν Τίτλο Αλλοδαπής θα πρέπει να προσκομίσουν αντίστοιχη μετάφραση από το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας από τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Υπ. Παιδείας.
2) Οι αλλοδαποί υποψήφιοι άνω των 14 ετών, που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, θα γίνονται δεκτοί για εγγραφή, εφ΄ όσον προσκομίσουν ατομική άδεια παραμονής, η οποία θα λήγει με τη λήξη της άδειας παραμονής εκείνου που ασκεί τη γονική μέριμνα.
Τα τέκνα αλλοδαπών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, θα πρέπει να προσκομίσουν άδεια παραμονής εκείνου που ασκεί τη γονική μέριμνα. (άρθρο 29, παρ. 2 του Ν. 2910/2001
¨ Είσοδος και παραμονή αλλοδαπών στην Ελληνική Επικράτεια κ.τ.λ. ¨
Εφ’ όσον ο αλλοδαπός κατέθεσε αίτηση ανανέωσης άδειας διαμονής, πριν τη λήξη της προηγούμενης άδειας διαμονής, θεωρείται νομίμως διαμένων στη Χώρα, μέχρι η διοίκηση να αποφανθεί με απόφασή της επί του αιτήματός του. ( άρθρο 32, παρ.12 του Ν.3202/03 « Εκλογικές δαπάνες κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές……………θέματα αλλοδαπών και άλλες διατάξεις »
3) Οι ομογενείς (Αλβανίας, Σοβιετικής Ένωσης, Τουρκίας, κ.τ.λ.) θα γίνονται δεκτοί, εφ΄ όσον προσκομίσουν ¨Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς ¨ (καφέ δίπτυχο της Αστυνομίας με αριθμό αδείας και ακριβή καθορισμό της διάρκειας παραμονής).
Όσοι από τους ομογενείς δεν υποχρεούνται να είναι εφοδιασμένοι με το προηγούμενο δελτίο (π.χ. Αμερικής), θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο ισχυρό έγγραφο από Πρεσβεία, Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κ.τ.λ.
4) Στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες στα δικαιολογητικά των αλλοδαπών υποψηφίων παρατηρούνται διαφορές μετά από σύγκριση, (π.χ. διαφορετικοί χαρακτήρες, εξελληνισμένα ονόματα κ.τ.λ.), οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ταυτοπροσωπία τους.
Ευνόητο είναι, ότι στις ως άνω περιπτώσεις, θα πρέπει τα στοιχεία των υποψηφίων συγκρινόμενα να συγκλίνουν στο σύνολό τους (π.χ. όνομα πατέρα, μητέρας κ.τ.λ.)
5) Δεκτοί για εγγραφή γίνονται επίσης όσοι προστατεύονται από το Ελληνικό Κράτος ως πολιτικοί πρόσφυγες και όσοι τελούν υπό την προστασία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών.

Συνιστάται ιδιαίτερα στους Διευθυντές των Τ.Ε.Ε Μαθητείας να μη δέχονται αιτήσεις υποψηφίων μαθητών, που η μόνιμη κατοικία τους είναι σε άλλη πόλη, όπου λειτουργεί Τ.Ε.Ε Μαθητείας με την ειδικότητα, στην οποία επιθυμούν να φοιτήσουν.
Εφόσον όμως στην περιοχή της μόνιμης κατοικίας των υποψηφίων δεν λειτουργεί Τ.Ε.Ε με την ειδικότητα της επιλογής τους, η αίτηση θα υποβάλλεται στο πλησιέστερο προς αυτούς Τ.Ε.Ε και δεν θα γίνεται δεκτή από καμία άλλη Σχολή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:


α) Με το βαθμό Τίτλου Σπουδών
β) Με κοινωνικά - οικονομικά κριτήρια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
Με απόφαση Διοικητή θα συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή, ανά Τ.Ε.Ε Μαθητείας, αποτελούμενη από:
α) Το Δ/ντή του Τ.Ε.Ε Μαθητείας
β) Το νόμιμο αναπληρωτή του Δ/ντή του Τ.Ε.Ε Μαθητείας
γ) Έναν υπάλληλο, εκπαιδευτικό, ο οποίος θα προταθεί από το Δ/ντή του Τ.Ε.Ε Μαθητείας.
Έργο της ως άνω επιτροπής θα είναι:
α) Η αξιολόγηση των υποβληθέντων δικαιολογητικών
β) Η μοριοδότησή τους
γ) Η έκδοση των αποτελεσμάτων

Το έργο της επιτροπής θα πρέπει να έχει περατωθεί μέχρι 3-7-06.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

1. ΒΑΘΜΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ - Ο βαθμός του Τίτλου Σπουδών θα αντιστοιχεί σε τόσα μόρια, όσα και ο βαθμός, με μετατροπή του κλασματικού μέρους σε δεκαδικό.
2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ - Θα υπολογίζονται αθροιστικά:
• ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ - 2 μόρια
(Ζητείται: α) Πρωτότυπο Πιστοποιητικό οικογενειακής Κατάστασης του τελευταίου τριμήνου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, προκειμένου για πολύτεκνο γονέα, ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ή β) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)
• ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ίσο ή μικρότερο των 8.750 € ) - 1 μόριο ( μικτό εισόδημα )
(Ζητείται εκκαθαριστικό Εφορίας φετινού ή περσινού οικονομικού έτους)
• ΟΙ ΟΡΦΑΝΟΙ ΑΠΌ ΕΝΑ ΓΟΝΕΑ - 1 μόριο
• ΟΙ ΟΡΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ - 3 μόρια
(Ζητείται Πιστοποιητικό οικογενειακής Κατάστασης ή αντίγραφο οικογενειακής Κατάστασης ή αντίγραφο οικογενειακής μερίδας Δήμου ή Κοινότητας, από το οποίο να προκύπτει, ότι ο ένας ή και οι δύο γονείς έχουν πεθάνει).
• ΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ - 1 μόριο
(Θα πρέπει η παραπομπή να συνοδεύεται από έκθεση κοινωνικής έρευνας)
• Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στην ειδικότητα επιλογής του υποψηφίου - 2 μόρια
(Ζητείται βεβαίωση ή Πιστοποιητικό από Επιμελητήριο ή Επιθεώρηση Εργασίας ή Ασφαλιστικό φορέα (ΤΕΒΕ κλπ), ότι υπάρχει επιχείρηση στην ειδικότητα επιλογής).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Την 3η Ιουλίου 2006 θα δημοσιοποιηθούν οι πίνακες εισαγομένων και επιλαχόντων, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν αναλυτικά τα μόρια των υποψηφίων, αλλά και το σύνολο των μορίων αυτών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Στην περίπτωση, κατά την οποία έχουν υποβληθεί μέχρι 30 αιτήσεις, δεν θα γίνει μοριοδότηση, 2) Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων (στη βάση), θα προηγούνται οι έχοντες τα περισσότερα μόρια στα κοινωνικά κριτήρια. Στην ιδιαίτερη περίπτωση, που οι ισοβαθμήσαντες έχουν τα ίδια ακριβώς μόρια (βαθμός και κοινωνικά κριτήρια), θα επιλέγονται όλοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι υποψήφιοι προσκομίσουν βεβαίωση παρακολούθησης του Προγράμματος Ενεργού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, θα εισαχθούν καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού εισακτέων.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, αλλά και στην περίπτωση, κατά την οποία έχουν υποβληθεί μέχρι 30 αιτήσεις, θα πραγματοποιηθούν – εντός 5 εργασίμων ημερών – οι επίσημες εγγραφές των επιτυχόντων μαθητών, και θα ολοκληρωθούν με την υπογραφή της ατομικής τους καρτέλας.
Μετά τη λήξη των εγγραφών και εφόσον έχουν προκύψει κενές θέσεις, όλοι οι επιλαχόντες έχουν δικαίωμα - εντός τριών (3) εργασίμων ημερών - να υποβάλουν αίτηση προς κάλυψη των κενών.

Η επιλογή των εισακτέων (από τους επιλαχόντες που υπέβαλαν αίτηση) θα γίνει με πιστή τήρηση της σειράς μορίων του καθενός.
Τα δικαιολογητικά εγγραφής των υποψηφίων μαθητών θα αποτελέσουν και τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να εγγραφούν και επίσημα ως μαθητές, κατά την επιτυχή εισαγωγή τους.
Οι υποψήφιοι, που δεν επελέγησαν, έχουν τη δυνατότητα να αποσύρουν τα δικαιολογητικά τους, υπογράφοντας προς τούτο την αίτησή τους.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Δικαίωμα ένστασης έχουν όλοι οι υποψήφιοι μαθητές. Η Ένσταση υποβάλλεται εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων.
Οι υποψήφιοι, των οποίων οι ενστάσεις θα δικαιωθούν, θα εισαχθούν καθ’ υπέρβαση.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, ότι με Απόφαση του Διοικητή θα συγκροτηθεί τριμελής Επιτροπή, για εκδίκαση των ενστάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι μαθητές - τριες εισαχθούν στις ειδικότητες: 1) Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής
2) Μαγειρικής Τέχνης
3) Ηλεκτρολoγικών Συστημάτων Αυτ/του
4) Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων
5) Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών Μονάδων.

οφείλουν να υποβληθούν σε εξετάσεις, που πρέπει να γίνουν (αν είναι δυνατόν) σε κρατικό νοσοκομείο και είναι οι εξής:

Α.1)Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής
2) Μαγειρικής Τέχνης
α) Μία ακτινογραφία θώρακος
β) Μία παρασιτολογική κοπράνων
Με τις ως άνω εξετάσεις,( και μια φωτογραφία ), οι μαθητές θα απευθύνονται στη Δ/νση Υγιεινής της Νομαρχίας, προκειμένου να αποκτήσουν Βιβλιάριο Υγείας, το οποίο θα προσκομίσουν στο Τ.Ε.Ε Μαθητείας, μέχρι και την παραμονή έναρξης των μαθημάτων, ή όποια άλλη ημέρα ορίσει, κατά την κρίση του, ο Δ/ντής του ΤΕΕ.

Β. 1)Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτ/του
2)Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων
3) Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών Μονάδων

Οφθαλμολογικές εξετάσεις, που θα αποκλείουν τις περιπτώσεις αχρωματοψίας και δυσχρωματοψίας.
Τις ως άνω εξετάσεις οι μαθητές οφείλουν να προσκομίσουν στο Τ.Ε.Ε Μαθητείας της επιλογής τους, μέχρι και την παραμονή έναρξης των μαθημάτων.

Σε όσες από τις παραπάνω ( Α – Β ) αναφερόμενες περιπτώσεις μαθητών διαπιστώνεται πρόβλημα, η Επιτροπή αξιολόγησης θα προβαίνει σε αλλαγή ειδικότητας, με σύμφωνη γνώμη μαθητών και κηδεμόνων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ Τ.Ε.Ε ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α΄ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Α΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

α. Στο Τ.Ε.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Πεύκων 112/Τ.K.14122 τηλ. 2102819672 - 2102816540) θα εισαχθούν διακόσιοι εβδομήντα πέντε (275) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Γραφικών Τεχνών - Ηλεκτρ/κής Σχεδίασης Εντύπου
2. Γραφικών Τεχνών – Εκτυπώσεων
3. Αργυροχρυσοχοϊας
4. Ωρολογοποιϊας
5. Κεραμικής - Αγγειοπλαστικής
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης
2. Αισθητικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

1. Υπαλλήλων Διοίκησης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΕΝΔΥΣΗΣ

1. Υφάσματος – Ένδυσης είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Πύργος Βασιλίσσης / Τ.Κ. 131 22 τηλ. 2102311083) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

1. Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκαταστάσεων
και Υπολογιστικών Μονάδων
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου
είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ (Πλαπούτα 11/Τ.K.12243 τηλ. 2105989452 - 4) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

1. Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου
3. Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

1. Σχεδιαστών Τεχνικών Έργων με χρήση Η/Υ είκοσι πέντε (25)

δ. Στο Τ.Ε.Ε ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Δωδεκανήσου 6/ Τ.K.12145 τηλ. 2109915025) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκαταστάσεων
και Υπολογιστικών Μονάδων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ε. Στο Τ.Ε.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Θεσσαλονίκης 47/Τ.K.18345 τηλ. 2104829882) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
2.Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
3.Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

1. Ηλεκτρολογικών Συστημάτων αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)

στ. Στο Τ.Ε.Ε ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαυρομιχάλη 17 - 19/Τ.K.18545, τηλ. 2104175919 - 2104120207) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

1.Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

1. Κομμωτικής τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΕΝΔΥΣΗΣ

1. Υφάσματος – Ένδυσης είκοσι πέντε (25)

ζ. Στο Τ.Ε.Ε ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Λεωφ. Γαλατσίου 15/Τ.K.11141 τηλ. 2102287460) θα εισαχθούν ενενήντα (90) μαθητές - τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα:
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1.Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής ενενήντα (90)

η. Στο Τ.Ε.Ε ΥΜΗΤΤΟΥ (Θράκης 2, Υμηττός /Τ.Θ.17232, τηλ. 2109704343) θα εισαχθούν είκοσι (20) μαθητές - τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων είκοσι (20)

θ. Στο Τ.Ε.Ε ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μάνδρα Αττικής /Τ.K.19600 τηλ. 2105542375) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου
3.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)

ι. Στο Τ.Ε.Ε ΡΕΝΤΗ (Π. Ράλλη και Κηφισού /Τ.K.18233, τηλ. 2103474665 - 2103473984) θα εισαχθούν διακόσιοι (200) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου
3. Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
1. Βοηθών Νοσηλευτών είκοσι πέντε (25)
2. Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρονικών Συσκευών – Εγκ/σεων & Υπ/κών Μον. είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

κ. Στο Τ.Ε.Ε ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Ναύσταθμος Σαλαμίνας /Τ.K.18900, τηλ. 2104677784) θα εισαχθούν είκοσι οχτώ (28) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

1. Ναυπηγικής Βιομηχανίας είκοσι οκτώ (28)

λ. Στο Τ.Ε.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Δωδώνης, Θέση Παπαχωράφι /Τ.K.. 15344, τηλ. 2106667917) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1.Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ
1. Καλλιτεχνικής Επεξεργασίας Μαρμάρου είκοσι πέντε (25)

μ. Στο Τ.Ε.Ε ΑΛΙΜΟΥ (Λ. Βουλιαγμένης 518 – Δ. Γούναρη /Τ.K. 17456, τηλ. 2109935193) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1. Υπαλλήλων Διοίκησης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής είκοσι πέντε (25)
2. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής τέχνης είκοσι πέντε (25)

ν. Στο Τ.Ε.Ε ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βασιλικό Χαλκίδας /Τ.K.34002, τηλ. 22210 - 54105, 54106) θα εισαχθούν είκοσι πέντε (25) μαθητές - τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα:
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)

ξ. Στο Τ.Ε.Ε ΑΝΤΙΚΥΡΩΝ (Αντίκυρα Βοιωτίας Τ.Κ. 32012 τηλ. 22670-42622)θα εισαχθούν είκοσι πέντε (25) μαθητές – τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα:
ΤΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ο. Στο Τ.Ε.Ε ΧΙΟΥ (Λ. Καρφά-Λευκωνία /Τ.K.82100, τηλ. 22710 - 29531, fax.20065) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
2.Μηχανών και Συστημάτων αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1 Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

π. Στο Τ.Ε.Ε ΡΟΔΟΥ (Θ. Σοφούλη 93/Τ.K.85100, τηλ 22410 - 31077, 78788) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Μηχανών και Συστημάτων Αυτ/του είκοσι πέντε (25)
2. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
3. Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής τέχνης είκοσι πέντε (25)

ρ. Στο Τ.Ε.Ε ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Παναγιούδα /Τ.K.81100, τηλ. 22510 - 32617, 32618) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
Τ ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

σ. Στο Τ.Ε.Ε. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ (Λ. Σχιστού 1 – Χαϊδάρι, Τ.Κ. 12462 , τηλ. 210 – 5574287,
210 – 5572728) θα εισαχθούν είκοσι πέντε (25) μαθητές – τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

1963 μαθητές

Β΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

α. Στο 1ο Τ.Ε.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Λαγκαδά 117 - 119/Τ.K.56123, τηλ. 2310 - 721858) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
4.Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
5.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκ/σεων και Υπολ/κών Μονάδων είκοσι πέντε (25)

β. Στο 2ο Τ.Ε.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Λαγκαδά 117 - 119/Τ.K.56123, τηλ. 2310 – 729250 ) θα εισαχθούν διακόσιοι (200) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)

ΤΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1.Γραφικών Τεχνών – Εκτυπώσεων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
1. Βοηθών Νοσηλευτών είκοσι πέντε (25)
2. Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Αισθητικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
2. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΕΝΔΥΣΗΣ
1. Υφάσματος και Ένδυσης είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θεσσαλονίκης 73/Τ.K.57013, τηλ. 2310 - 696216) θα εισαχθούν διακόσιοι (200) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
2.Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1.Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)
2.Αργυροχρυσοχοϊας είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ
1.Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ
1. Καλλιτεχνικής Επεξεργασίας Μαρμάρου είκοσι πέντε (25)

δ. Στο Τ.Ε.Ε ΛΑΚΚΙΑΣ (Λακκιά Βασιλικών / Τ.Κ. 57006, τηλ. 23960 – 22769) θα εισαχθούν πενήντα (50) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων –Αρχιτεκτονικής Τοπίου είκοσι πέντε (25)

ε. Στο Τ.Ε.Ε ΒΕΡΟΙΑΣ (Ασώματα Ημαθίας /Τ.K.59100 , τηλ. 23310 - 28167) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου
3. Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)

στ. Στο Τ.Ε.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (11ο χλμ. Κοζάνης – Λάρισας /Τ.K.50100, τηλ. 24610 - 20041) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

ζ. Στο Τ.Ε.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Τέρμα Οδού Τερζοπούλου /Τ.K.60100, 23510 - 35165) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

η. Στο Τ.Ε.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ (3ο χιλ. Φλώρινας /Τ.K.53100, τηλ. 23850 - 24841) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)

θ. Στο Τ.Ε.Ε ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Περιοχή Κουρή /Τ.K.50200, τηλ. 24630 - 80444) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

ι. Στο Τ.Ε.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Καραολή 10/Τ.K.52100, τηλ. 24670 - 84394) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1. Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1 Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ
1. Επεξεργασία Γούνας είκοσι πέντε (25)

κ. Στο Τ.Ε.Ε. ΚΙΛΚΙΣ (Γ. Αργυρίου 16/Τ.K.61100, τηλ. 23410- 20896) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
1375 μαθητές

Γ΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

α. Στο Τ.Ε.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ (Περιγιάλι Καβάλας /Τ.K.65110, τηλ. 2510 - 228834) θα εισαχθούν εκατόν διακόσιοι (200) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
2. Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1.Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε ΣΕΡΡΩΝ (6ο χιλ. Εθνικής οδού Σερρών - Θεσ/νίκης, Λευκώνας/Τ.K.62100, τηλ. 23210 - 50005) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε. ΔΡΑΜΑΣ (Περιοχή Μυλοποτάμου /Τ.K.66100, τηλ. 25210 - 81131) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι (120) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ
1. Μαρμαροτεχνίας Είκοσι (20)

δ. Στο Τ.Ε.Ε ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Χίλια Δένδρα /Τ.K.69100, τηλ. 25310 - 24918) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ε. Στο Τ.Ε.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (20ο χιλ. Αλεξ/πολης – Πελαγίας /Τ.K.68100, τηλ. 25510 - 23709) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

στ. Στο Τ.Ε.Ε ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αρχή Κων/πόλεως/Τ.K.68200, τηλ. 25520 - 25716) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ζ. Στο Τ.Ε.Ε ΞΑΝΘΗΣ (Λαχανόκηποι 2/Τ.K.67100, τηλ. 25410- 62825) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1 Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

820 μαθητές

Δ΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

α. Στο Τ.Ε.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Ερμογένους 10/Τ.K.41447, τηλ. 2410 - 254766) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε. ΛΑΜΙΑΣ (Μεγάλη Βρύση /Τ.K.35100, τηλ. 22310 -24151, 31490) θα εισαχθούν εκατόν σαράντα πέντε (145) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι (20)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε. ΒΟΛΟΥ (Πεδίο Άρεως /Τ.K.38334, τηλ. 24210 - 63688) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

δ. Στο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τέρμα οδού Τρικάλων /Τ.K.43100, τηλ. 24410 - 71560) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1. Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
570 μαθητές

Ε΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

α. Στο Τ.Ε.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (3ο χιλ. Ιωαννίνων – Αθηνών /Τ.K.45000, τηλ. 26510 - 40858) θα εισαχθούν διακόσιοι (200) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου
3. Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)

ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1.Αργυροχρυσοχοϊας είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1.Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης
2. Αισθητικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ (3ο χιλιόμετρο Λευκίμης /Τ.K.49100, τηλ. 26610 - 39250) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θεμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Αρτοποιϊας - Ζαχαροπλαστικής είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε. ΑΡΤΑΣ (Διόδια Άρτας-Πέττα 93/Τ.K.47100, τηλ. 26810 – 22209 ) θα εισαχθούν εκατό (100) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλ/κών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)

είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
425 μαθητές

ΣΤ΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

α. Στο Τ.Ε.Ε ΠΑΤΡΑΣ (Λεωφ. Αθηνών /Τ.K.26000, Ρίο τηλ. 2610 - 966902-4) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδρ. Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1. Υπαλλήλων Διοίκησης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Λεωφ. Άργους - Ναυπλίου, Τύρινθα Αργολίδας/Τ.K.21100, τηλ. 27520 -27681) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3. Αμαξωμάτων είκοσι πέντε (25)
4. Μεταλλικών Κατασκευών
5. Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών - Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)

γ. Στο Τ.Ε.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ασπρόχωμα /Τ.K.24100, τηλ. 27210 - 69354) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛ.
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

δ. Στο Τ.Ε.Ε. ΠΥΡΓΟΥ (4Ο χλμ. Λεωφ. Πύργου – Πατρών /Τ.K.27100, τηλ. 26210 - 33012) θα εισαχθούν εκατόν είκοσι πέντε (125) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

ε. Στο Τ.Ε.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Εθνική οδός Αγρινίου – Αμφιλοχίας /Τ.K.30100, τηλ. 26410 - 21630) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Αμαξωμάτων
4.Μεταλλικών Κατασκευών είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
1.Σχεδιαστών Τεχνικών Έργων με χρήση Η/Υ είκοσι πέντε (25)

στ. Στο Τ.Ε.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (25ης Μαρτίου και Πελοπίδα /Τ.K.22100, τηλ. 2710 - 233053) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές – τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες :
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
2. Ψυκτικών Εγκαταστάσεων & Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
1. Βοηθ.βρεφονηπιοκόμων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Αισθητικής Τέχνης
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ είκοσι πέντε (25)
1. Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών – Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)

ζ. Στο Τ.Ε.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Πάροδος Σταυροπούλου /Τ.K.30200, τηλ.26310 -51383) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75 ) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
1. Βοηθ.Νοσηλευτών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

η. Στο Τ.Ε.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ (Παρόρι Σπάρτης , Λακωνία / τηλ.27310 -27997) θα εισαχθούν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές - τριες στον ακόλουθο τομέα και ειδικότητα:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών & Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1.Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
1050 μαθητές

Ζ΄ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
α. Στο Τ.Ε.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Γιόφυρο /Τ.K.71110, τηλ. 2810 - 250215, 317770) θα εισαχθούν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2. Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1. Υπαλλήλων Διοίκησης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
1. Βοηθ.βρεφονηπιοκόμων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
1. Ξυλουργών – Επιπλοποιών είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1. Κομμωτικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)

β. Στο Τ.Ε.Ε. ΧΑΝΙΩΝ (Ταυρωνίτης Κισσάμου /Τ.K.73006, τηλ. 28240 - 22186, 22314) θα εισαχθούν εκατόν πενήντα (150) μαθητές - τριες στους ακόλουθους τομείς και ειδικότητες:
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
1.Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων είκοσι πέντε (25)
2.Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου είκοσι πέντε (25)
3.Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
1. Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1. Μαγειρικής Τέχνης είκοσι πέντε (25)
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
1.Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών είκοσι πέντε (25)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
325 μαθητές
Οι πιο πάνω Σχολές ανήκουν στη Δευτεροβάθμια - μεταγυμνασιακή εκπαίδευση (Ν. 2640/98), είναι Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α΄ Κύκλου, η φοίτηση σ’ αυτές διαρκεί τρία χρόνια (6 εξάμηνα) και παρέχεται εντελώς δωρεάν.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

1. Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια
2. Απαραίτητα βιβλία – βοηθήματα
3. Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και ωρομίσθιο
4. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από τους εργοδότες, για τους οποίους ο ΟΑΕΔ έχει θεσπίσει κίνητρα, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των απασχολούμενων μαθητών
5. Καθιέρωση σπουδαστικής άδειας, μέχρι 30 ημέρες με αποδοχές
6. Επίδομα στέγασης και σίτισης, σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις
7. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το Α’ έτος σπουδών στους ανασφάλιστους μαθητές
8. Αναβολή Στράτευσης.


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Οι απόφοιτοι του Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α’ Κύκλου έχουν τη δυνατότητα:
Α. Άμεσης πρόσβασης στην αγορά εργασίας με την απόκτηση πτυχίου επιπέδου ΙΙ
Β. Συνέχισης των σπουδών τους στο Β’ Κύκλο των Τ.Ε.Ε
Γ. Εγγραφής στην Β’ Τάξη Ενιαίου Λυκείου.
• Προκειμένου να συμβάλουμε στη σωστή ενημέρωση των υποψηφίων, επισυνάπτουμε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, το οποίο παρακαλούμε πολύ να φωτοτυπηθεί και να διανεμηθεί σε όλους τους υποψηφίους.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΛΟΛΙΔΟΥ - ΔΑΒΑΚΗ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΩΝ ΤΕΕ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ
Α΄ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ


ΜΑΘΗΤΕΙΑ είναι η Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση, που απευθύνεται σε νέους και νέες, αποφοίτους τουλάχιστον Γυμνασίου και ηλικίας μέχρι 23 ετών και συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπ/ση του μαθητή στο Σχολείο και την πρακτική του άσκηση σε χώρους εργασίας.
Στον ΟΑΕΔ λειτουργούν 54 ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου, με έδρα τους τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ


1. Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια
2. Απαραίτητα βιβλία - βοηθήματα
3. Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και ωρομίσθιο
4. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από τους εργοδότες, για τους οποίους ο ΟΑΕΔ έχει θεσπίσει κίνητρα, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των απασχολούμενων μαθητών
5. Καθιέρωση σπουδαστικής άδειας, μέχρι 30 ημέρες με αποδοχές
6. Επίδομα στέγασης και σίτισης, σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις
7.Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το Α’ έτος σπουδών στους ανασφάλιστους μαθητές
8. Αναβολή Στράτευσης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ


Οι απόφοιτοι του Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α’ Κύκλου έχουν τη δυνατότητα:
Α. Άμεσης πρόσβασης στην αγορά εργασίας με την απόκτηση πτυχίου επιπέδου ΙΙ
Β. Συνέχισης των σπουδών τους στο Β’ Κύκλο των Τ.Ε.Ε
Γ. Εγγραφής στην Β’ Τάξη Ενιαίου Λυκείου.
Κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 θα εισαχθούν στα ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου του Ο.Α.Ε.Δ. 6503 μαθητές και μαθήτριες.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει από τη λήψη της Απόφασης μέχρι 30/6/2006 να υποβάλουν αίτηση στο ΤΕΕ Μαθητείας της προτίμησής τους.
Διευκρινίζουμε ότι :

1) Εάν μέχρι 30/6/2006δεν έχει επιτευχθεί συμπλήρωση του αριθμού εισακτέων, οι εγγραφές θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι, αλλά και από 1 - 9 -06 μέχρι 8 - 9 – 06 και μέχρι συμπλήρωσης του προβλεπομένου αριθμού εισακτέων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

α) Απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου, ή Πιστοποιητικό Σπουδών, ή οποιονδήποτε άλλο Σχολικό Τίτλο, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ.
β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας, ή Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.
γ) Επίσημα έγγραφα, ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφά τους, που να αποδεικνύουν τα δηλωθέντα από τον υποψήφιο στην αίτησή του, σχετικά με την οικογενειακή, κοινωνική και οικονομική του κατάσταση.

Αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν εκπρόθεσμα αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά ανεπικύρωτα.
Οποιαδήποτε παραποίηση διαπιστωθεί στον Τίτλο Σπουδών, ή σε λοιπά δικαιολογητικά, θα σημάνει τον αποκλεισμό του υποψηφίου από τη διαδικασία επιλογής, πέραν των ποινικών κυρώσεων, που προβλέπονται για παραποίηση, ή πλαστογραφία Δημοσίου εγγράφου.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Στην περίπτωση, κατά την οποία ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών, κατά την πρώτη περίοδο υποβολής αιτήσεων (λήψη απόφασης- 30/6/06, υπερβαίνει τον προβλεπόμενο αριθμό εισακτέων, τότε θα γίνει επιλογή βάσει μορίων και ως εξής:

1. Βαθμό Τίτλου Σπουδών - θα υπολογίζονται τόσα μόρια, όσα ο βαθμός
με μετατροπή του κλασματικού μέρους σε δεκαδικό.
2. Κοινωνικά Κριτήρια - τα μόρια θα υπολογίζονται αθροιστικά:
• Πολύτεκνοι: 2 μόρια
(Ζητείται: α) Πρωτότυπο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του τελευταίου τριμήνου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, προκειμένου για πολύτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας ή β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
• Χαμηλό οικογενειακό εισόδημα ( ίσο ή μικρότερο των 8750 € μικτά: 1 μόριο
(Ζητείται εκκαθαριστικό Εφορίας φετινού ή περσινού οικονομικού έτους).
• Ορφανοί από τον γονέα: 1 μόριο
• Ορφανοί και από τους δύο γονείς : 3 μόρια
(Ζητείται Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή αντίγραφο οικογενειακής μερίδας Δήμου ή Κοινότητας, από το οποίο να προκύπτει, ότι ο ένας ή και οι δύο γονείς έχουν πεθάνει).
• Οι παραπεμπόμενοι από Ιδρύματα : 1 μόριο
• Ύπαρξη οικογενειακής επιχείρησης στην ειδικότητα, που έχει επιλέξει ο υποψήφιος : 2 μόρια

(Ζητείται Βεβαίωση ή Πιστοποιητικό από Επιμελητήριο ή Επιθεώρηση Εργασίας ή Ασφαλιστικό φορέα (Τ.Ε.Β.Ε. κ.λ.π.), ότι υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση στην ειδικότητα επιλογής του υποψηφίου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1) Στην περίπτωση κατά την οποία ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής, τα αποτελέσματα θα εκδοθούν την 3/7/06 με τη δημοσιοποίηση των πινάκων όλων των υποψηφίων κατά σειρά μορίων.
Οι πίνακες θα περιέχουν αναλυτικά τα μόρια των υποψηφίων και το σύνολο αυτών, θα υπάρχει και ειδική στήλη με την ένδειξη “εισάγεται” για όλους όσοι κατά σειρά μορίων εισάγονται, σύμφωνα με τις προκηρυχθείσες θέσεις.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων (στη βάση), θα προηγούνται οι έχοντες τα περισσότερα μόρια στα κοινωνικά κριτήρια.
Στην ιδιαίτερη περίπτωση, που οι ισοβαθμήσαντες έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια (βαθμός και κοινωνικά κριτήρια) και ένας ή περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν θέση λόγω μορίων, εισάγονται όλοι ως ισοβαθμήσαντες και καθ’ υπέρβαση.
2) Στην περίπτωση, κατά την οποία δεν ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής λόγω μη συμπλήρωσης του προβλεπομένου αριθμών εισακτέων, οι υποψήφιοι θα εγγράφονται ως μαθητές άμεσα.
3) Όσοι υποψήφιοι παρακολουθήσαν το Πρόγραμμα του Ενεργού Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα εισαχθούν καθ’υπέρβαση του προβλεπομένου εισακτέων.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να εγγραφούν ως μαθητές εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων (συμπεριλαμβανομένης).

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

Μετά τη λήξη των εγγραφών, η Δ/νση της Σχολικής Μονάδας ανακοινώνει τις τυχόν κενές θέσεις, κατά ειδικότητα.
Εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την λήξη των εγγραφών και της ανακοίνωσης των κενών θέσεων, όλοι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση προς κάλυψη των κενών θέσεων. Η επιλογή των εισακτέων θα γίνει από όσους υπέβαλαν αίτηση, με πιστή τήρηση της σειράς μορίων του καθενός.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Δικαίωμα ένστασης έχουν όλοι οι υποψήφιοι μαθητές. Η ένσταση υποβάλλεται στο ΚΕΤΕΚ εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων (συμπεριλαμβανομένης).
Οι υποψήφιοι, των οποίων οι ενστάσεις θα δικαιωθούν, και η εκ νέου μοριοποίησή τους, τους τοποθετεί σε θέση επιτυχίας, εγγράφονται και εισάγονται καθ’ υπέρβαση.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων (στη βάση), θα προηγούνται οι έχοντες τα περισσότερα μόρια στα κοινωνικά κριτήρια.
Στην ιδιαίτερη περίπτωση, που οι ισοβαθμήσαντες έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια (βαθμός και κοινωνικά κριτήρια), θα επιλέγονται όλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους Τ.Ε.Ε του Οργανισμού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ


[Kεντρική Σελίδα]

[περιεχόμενα]







ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΕ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΓΙΑ ΤΟ ...

40026/17-2-99 Κοινή Απόφαση Υπουργών Εθνικής Παιδείας και Εργασίας, σχετικά με μετατροπή των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε Τ.Ε.Ε Μαθητείας Α΄ Κύκλου ΟΑΕΔ ...
www.alfavita.gr/.../egiklioi35.htm - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες


Λέξη Κλειδί: σταθμοί αυτοκινήτων -συνεργεία

    Εθνική Νομοθεσία

  • Υ.Α. οικ. 16085 Φ. 700.1/2009 (ΦΕΚ 770/Β`/28.4.2009) Λήψη μέτρων πυροπροστασίας σε Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ), σε συνεργεία συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων - μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, σε Εμπορευματικούς Σταθμούς Αυτοκινήτων (Ε.Σ.Α.) για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, σε Σταθμούς Υπεραστικών Λεωφορείων, καθώς και σε λοιπές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης οχημάτων που υπάγονται στην αρμοδιότητα των κατά τόπους Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας
  • Ν. 3710/2008 (ΦΕΚ 216/Α`/23.10.2008) Ρυθμίσεις για θέματα μεταφορών και άλλες διατάξεις
  • Ν. 3534/2007 (ΦΕΚ 40/Α`/23.2.2007) Σύσταση Αρχής για την κατανομή του διαθέσιμου χρόνου χρήσης στους ελληνικούς αερολιμένες και άλλες διατάξεις
  • Π.Δ. 160/2005 (ΦΕΚ 215/Α`/24.8.2005) Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων για την παράταση της προσωρινής άδειας και συνέχισης της λειτουργίας των συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που λειτουργούσαν ή λειτούργησαν διακεκομμένα ή μόνο επί ορισμένο χρονικό διάστημα πριν την 25-2-88, καθώς και των απαιτουμένων δικαιολογητικών και της διαδικασίας υποβολής αυτών για την έκδοση της προσωρινής άδειας
  • Υ.Α. οικ. 40589/2138/2004 (ΦΕΚ 1102/Β`/20.7.2004) Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση συστημάτων ανίχνευσης και ελέγχου μονοξειδίου του άνθρακα (CO) σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, μέσου και μεγάλου μεγέθους
  • Π.Δ. 79/2004 (ΦΕΚ 62/Α`/1.3.2004) Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας Σταθμών υπεραστικών λεωφορείων και Σταθμών φορτηγών αυτοκινήτων για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων (εμπορευματικών σταθμών αυτοκινήτων)
  • Ν. 3185/2003 (ΦΕΚ 229/Α`/26.9.2003) Τροποποίηση του Ν. 2668/98 (282/Α), εναρμόνιση με την οδηγία 2002/39/ΕΚ, ρυθμίσεις θεμάτων του Οργανισμού ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛ.ΤΑ) και άλλες διατάξεις
  • Ν. 3103/2003 (ΦΕΚ 23/Α`/29.1.2003) Έκδοση διαβατηρίων από την Ελληνική Αστυνομία και άλλες διατάξεις
  • Υ.Α. οικ. 24841/1144/2001 (ΦΕΚ 502/Β`/30.4.2001) Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων και διαδικασιών για την διενέργεια: α) επιθεωρήσεων και β) ελέγχων, σε εγκαταστάσεις Πρατηρίων υγρών καυσίμων, Σταθμών αυτοκινήτων και λοιπών συναφών εγκαταστάσεων
  • Ν. 2801/2000 (ΦΕΚ 46/Α`/3.3.2000) Ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και άλλες διατάξεις
  • Υ.Α. Ε/6742/1999 (ΦΕΚ 416/Β`/19.4.1999) Καθορισμός νέων τυπικών προϋποθέσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων του ν. 1575/85
  • Υ.Α. 19197/1483/1997 (ΦΕΚ 743/Β`/25.8.1997) Καθορισμός πρόσθετων προσόντων φανοποιών- βαφέων και διαδικασιών για την έκδοση αδειών άσκηση επαγγέλματος καθώς και προϋποθέσεων για την αναβάθμιση των ισχυουσών αδειών
  • Π.Δ. 224/1997 (ΦΕΚ 169/Α`/29.8.1997) Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων για τη λειτουργία συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που λειτουργούσαν ή λειτούργησαν διακεκομμένα ή μόνο επί ορισμένο χρονικό διάστημα πριν την 25-2-88, καθώς και της διαδικασίας χορήγησης άδειας λειτουργίας ορισμένου χρόνου των συνεργείων αυτών
  • Ν. 2465/1997 (ΦΕΚ 28/Α`/26.2.1997) Θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών
  • Υ.Α. ΑΠ 01.98012/2001/1995 (ΦΕΚ 40/Β`/19.1.1996) Καθορισμός μέτρων και όρων για τη διαχείριση των χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων
  • Π.Δ. 38/1996 (ΦΕΚ 26/Α`/16.2.1996) Τροποποίηση διατάξεων του π.δ/τος 78/88, «καθορισμού των όρων και προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων καθώς και της διαδικασίας χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας αυτών» (34/Α), όπως αυτό τροποποιήθηκε μεταγενέστερα με το π.δ 416/91 (152/Α)
  • Ν. 2289/1995 (ΦΕΚ 27/Α`/8.2.1995) Αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και άλλες διατάξεις
  • Υ.Α. 84184/6127/1993 (ΦΕΚ 736/Β`/23.9.1993) Όροι και προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία σταθμών αυτοκινήτων με χρησιμοποίηση μηχανικών μέσων αποθήκευσης οχημάτων (μηχανικοί χώροι στάθμευσης)
  • Υ.Α. ΟΙΚ. 34422/3875/1991 (ΦΕΚ 852/Β`/17.10.1991) Τροποποίηση της 73101/714/4.5.1988 απόφασης Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών «περί καθορισμού του τρόπου απόδειξης των προϋποθέσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων από τους εκμεταλλευτές και τεχνίχες λειτουργούντων συνεργείων κατά τη δημοσίευση του Ν. 1575/1985» (ΦΕΚ 302 Β)
  • Υ.Α. οικ. 11733/1991 (ΦΕΚ 384/Β`/10.6.1991) Μέτρα καταπολέμησης του θορύβου που εκπέμπεται κατά τις δοκιμές που συνοδεύουν την τοποθέτηση ή επισκευή συστημάτων συναγερμού οχημάτων
  • Π.Δ. 416/1991 (ΦΕΚ 152/Α`/11.10.1991) Τροποποίηση διατάξεων του π.δ 78/88 (34/Α) «καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων καθώς και της διαδικασίας χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας αυτών»
  • Π.Δ. 326/1991 (ΦΕΚ 117/Α`/19.7.1991) Τροποποίηση του π.δ 455/76 «περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεως εντός αυτών πλυντηρίων - λιπαντηρίων αυτοκινήτων, αντλιών παροχής καυσίμων ως και προϋποθέσεων χορηγήσεως των προς τούτο απαιτούμενων αδειών» (169/Α)
  • Π.Δ. 85/1991 (ΦΕΚ 38/Α`/18.3.1991) Προστασία των εργαζομένων από τους κινδύνους που διατρέχουν λόγω της έκθεσής τους στο θόρυβο κατά την εργασία, σε συμμόρφωση προς την οδηγία 86/188/ΕΟΚ
  • Υ.Α. 6557/406/1990 (ΦΕΚ 99/Β`/13.2.1990) Θέσπιση και άλλων περιπτώσεων προϋπηρεσίας, για τις οποίες δεν απαιτείται βεβαίωση του επόπτη εργασίας, Διαδικασία και δικαιολογητικά (Ν. 1575/85)
  • Υ.Α. 73100/713/1988 (ΦΕΚ 302/Β`/19.5.1988) Καθορισμός δικαιολογητικών, υποδειγμάτων και διαδικασίας για έκδοση αδειών άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων του Ν. 1575/85
  • Υ.Α. 73101/714/1988 (ΦΕΚ 302/Β`/19.5.1988) Καθορισμός του τρόπου απόδειξης των προϋποθέσεων και των απαιτουμένων δικαιολογητικών για την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων από τους εκμεταλλευτές και τεχνίτες λειτουργούντων συνεργείων κατά τη δημοσίευση του Ν. 1575/85
  • Υ.Α. 73102/715/1988 (ΦΕΚ 302/Β`/19.5.1988) Καθορισμός του χρόνου και τρόπου εξέτασης και της εξεταστέας ύλης υποψηφίων τεχνιτών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων του Ν. 1575/85
  • Π.Δ. 78/1988 (ΦΕΚ 34/Α`/25.2.1988) Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων καθώς και της διαδικασίας χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας αυτών
  • Π.Δ. 316/1986 (ΦΕΚ 139/Α`/18.9.1986) Τροποποίηση διατάξεων του Π. Δ/τος 455/1976 «περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεως εντός αυτών πλυντηρίων -λιπαντηρίων αυτοκινήτων, αντλιών παροχής καυσίμων ως και προϋποθέσεων χορηγήσεως των προς τούτο απαιτουμένων αδειών»
  • Ν. 1575/1985 (ΦΕΚ 207/Α`/11.12.1985) Προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος του τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και όροι λειτουργίας των συνεργείων των οχημάτων αυτών
  • Π.Δ. 440/1983 (ΦΕΚ 164/Α`/16.11.1983) Περί τροποποιήσεως του π.δ 455/76 (169/Α), «περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεως εντός αυτών πλυντηρίων - λιπαντηρίων αυτοκινήτων, αντλιών παροχής καυσίμων ως και προϋποθέσεων χορηγήσεως των προς τούτο απαιτουμένων αδειών
  • Π.Δ. 379/1980 (ΦΕΚ 105/Α`/5.5.1980) Περί τροποποιήσεως διατάξεων τινών του υπ αριθ. 455/76 π.δ/τος (ΦΕΚ 169/Α) «περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων…….κ.λπ»
  • Π.Δ. 649/1978 (ΦΕΚ 141/Α`/5.9.1978) Περί καθιερώσεως πτυχίου επισκευαστού αντλιών πετρελαιοκινητήρων αυτοκινήτων
  • Π.Δ. 455/1976 (ΦΕΚ 169/Α`/5.7.1976) Περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεως εντός αυτών πλυντηρίων - λιπαντηρίων αυτοκινήτων, αντλιών παροχής καυσίμων ως και προϋποθέσεων χορηγήσεως των προς τούτο απαιτουμένων αδειών
  • Β.Δ. 466/1970 (ΦΕΚ 150/Α`/9.7.1970) Περί όρων και προϋποθέσεων ιδρύσεως και λειτουργίας σταθμών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεως εντός αυτών πλυντηρίων- λιπαντηρίων αυτοκινήτων, αντλιών παροχής καυσίμου ως και προϋποθέσεων χορηγήσεων των προς τούτο απαιτουμένων αδειών
  • Β.Δ. 465/1970 (ΦΕΚ 150/Α`/9.7.1970) Περί όρων και προϋποθέσεων εγκαταστάσεως και λειτουργίας αντλιών καυσίμων προ πρατηρίων κειμένων εκτός των εγκεκριμένων σχεδίων πόλεων και κωμών ή εκτός κατωκημένων εν γένει περιοχών και περί κυκλοφοριακής συνδέσεως εγκαταστάσεων μετά των οδών
  • Β.Δ. 380/1963 (ΦΕΚ 111/Α`/13.7.1963) Περί κανονισμού Υγιεινής και Ασφαλείας Αυτοκινητοστασίων

XOPHΓHΣH AΔEIAΣ ΛEITOYPΓIAΣ ΣYNEPΓEIΩN EΠIΣKEYHΣ KAI ΣYNTHPHΣHΣ AYTOKINHTΩN, MOTOΣIKΛETΩN KAI MOTOΠOΔHΛATΩN

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση της εργασίας είναι τα ακόλουθα:
  1. Yπεύθυνες δηλώσεις του N. 1599/1986 των επιβλεψάντων Μηχανικών ή Τεχνολόγων Μηχανικών κατά νόμο υπευθύνων, ότι η κατασκευή του συνεργείου και οι εντός αυτού εγκαταστάσεις έγιναν σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχεδιαγράμματα και τους ισχύοντες τεχνικούς κανονισμούς και ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών τηρήθηκαν οι όροι και περιορισμοί του παρόντος και της άδειας ίδρυσης.
  2. Πιστοποιητικό πυρασφαλείας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, στο οποίο αναγράφεται η χρονική διάρκεια ισχύος του. Tο πιστοποιητικό αυτό πρέπει να ανανεώνεται, πριν από την ημερομηνία λήξεώς του από την Πυροσβεστική.
  3. Άδεια οικοδομής ή νομαρχιακή απόφαση εξαίρεσης από κατεδάφιση ή κάθε άλλο στοιχείο που πιστοποιεί τη νομιμότητα του κτιρίου. Σε περίπτωση υφισταμένου κτιρίου, απαιτείται η υποβολή αναθεωρημένης άδειας για την εγκατάσταση συνεργείου από την οικεία Πολεοδομική Aρχή. Δεν απαιτείται η υποβολή αναθεωρημένης άδειας σε περίπτωση χρήσης H (εμπορική), I (βιομηχανία - βιοτεχνία), Λ (σταθμός αυτοκινήτων) ή K (αποθήκευση).
  4. Θεωρημένο φωτοαντίγραφο πτυχίου επισκευής αυτοκινήτων του NΔ 3100/1954 (A' 254), ή άδεια άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων κατά τις διατάξεις του N. 1575/1985. Σε περίπτωση που ο εκμεταλλευτής του συνεργείου δεν είναι κάτοχος του προαναφερόμενου πτυχίου ή αδείας, τότε προσκομίζεται το αντίστοιχο πτυχίο ή άδεια υπαλλήλου του συνεργείου, συνοδευόμενο από το Δελτίο Aναγγελίας Προσλήψεως, ή την θεωρημένη κατάσταση του προσωπικού του συνεργείου.
  5. Aπόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κοινή απόφαση 69269/5387/1990 των Yπουργών Eσωτερικών, Eθνικής Oικονομίας, Γεωργίας, Πολιτισμού, Eμπορικής Nαυτιλίας, Tουρισμού, Περιβάλλοντος, Xωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Bιομηχανίας Eνέργειας και Tεχνολογίας και Mεταφορών και Eπικοινωνιών (B' 678) επιφυλασσομένων των διατάξεων της παραγράφου 9 του άρθρου 4 του N. 1650/86.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • Nα υπάρχει ισχύουσα άδεια ίδρυσης για το συγκεκριμένο συνεργείο.
  • Aπό τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά και μετά από αυτοψία να προκύπτει ότι το συνεργείο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχεδιαγράμματα και την τεχνική έκθεση του μελετητή μηχανικού.
Ο χρόνος διεκπεραίωσης της εργασίας είναι (20) ημέρες από την υποβολή των δικαιολογητικών εφόσον αυτά είναι πλήρη.

ΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΣΑΣ Κ ΔΗΜΉΤΡΗ ΣΤΈΡΕΥΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΣΑΣ Κ ΔΗΜΉΤΡΗ ΣΤΈΡΕΥΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ


ΝΟΜΟΣ: 1575/85 Προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλµατος του τεχνίτη ...

Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
ειδικότητες και να καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτοµέρεια για τις άδειες αυτές. 4. Τα πτυχία που χορηγήθηκαν σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν.δ. 3100/1954(ΦΕΚ ...
www.teiser.gr/diasyndesi/files/dikaiomata/mix/Ν.1575_85.pdf - Παρόμοιες

O MHXANOLOGOS

... απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομιστεί : «δ) Θεωρημένο φωτοαντίγραφο πτυχίου επισκευής αυτοκινήτων του Ν.Δ. 3100/1954 (Α' 254), ή άδειας άσκησης ...
users.sch.gr/kontaxis/.../anaeidikotita.htm - Προσωρινά αποθηκευμένη

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 73100/713/88 Καθορισμός δικαιολογητικών ...

Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
8 του άρθρου 3 του Ν. 1575/1985 «Προϋποθέσεις άσκησης του ... η σχετική άδεια άσκησης επαγγέλματος του Ν. 1575/1985, ως το Υπόδειγμα Α΄ της ...
www.elinyae.gr/el/lib_file.../302b_88.1152182570415.pdf - Παρόμοιες



  1. Εθνικό Τυπογραφείο — Εθνικό Τυπογραφείο

    7709/26-11-1998 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την υπ' αριθμ. 391/11-1-2008 (Ορθή Επανάληψη 7-2-2008) απόφαση Νομάρχη Μεσσηνίας, μόνον ως προς την παρ. ...
    www.et.gr/view_publication/.../3/.../text?... - Προσωρινά αποθηκευμένη