Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

maria maria

ρόσθεσε νέα φωτογραφία.

Λογισμικό παρακολούθησης παιδιών


Όταν τα παιδιά της ήταν έτοιμα να αποκτήσουν δικούς τους φορητούς υπολογιστές, η Τζιλ Ρος αγόρασε ειδικό λογισμικό, με σκοπό να παρακολουθεί τις διαδικτυακές κινήσεις τους..
 Μία ημέρα, η κ. Ρος ανακάλυψε, χάρη στο λογισμικό παρακολούθησης, ότι η 16χρονη κόρη της είχε δημιουργήσει δικό της κανάλι βίντεο, στο οποίο η ίδια και η φίλη της κατέγραφαν εφηβικές συζητήσεις τους, προωθώντας το υλικό σε όποιο χρήστη του YouTube το αναζητούσε, όπως αναφέρει το fe-mail.gr
Οι γονείς μπορούν σήμερα να αξιοποιήσουν μεγάλη ποικιλία εργαλείων, που τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τις διαδικτυακές ζωές των παιδιών τους. Αυτό δημιουργεί, όμως, εύλογα ερωτήματα ηθικής τάξης: είναι η παρακολούθηση ο καλύτερος τρόπος επιτήρησης των παιδιών; Ή μήπως οι γονείς θα έπρεπε να επιδεικνύουν εμπιστοσύνη στην κρίση των παιδιών;
Τα γονεϊκά άγχη της σύγχρονης εποχής έχουν ευνοήσει πραγματική βιομηχανία «εργαλείων» παρακολούθησης, ικανών να καταγράφουν τι σελίδες επισκέπτονται τα παιδιά, με ποιον συνομιλούν σε αυτές και τι κάνουν εκεί. Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι τα σύγχρονα παιδιά βρίσκονται διαρκώς κολλημένα στα κινητά τους, επιτρέπει στους γονείς να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη γεωγραφική θέση των τέκνων τους.
Μία εφαρμογή προειδοποιεί τους γονείς αν το παιδί τους στέλνει μηνύματα SMS την ώρα που οδηγεί, άλλη προσφέρει διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διατηρεί αντίγραφο κάθε μηνύματος ή εικόνας, που «περνά» από τη σελίδα Facebook του παιδιού. Οι ανησυχίες των γονιών δεν είναι αδικαιολόγητες. Στις αρχές του μήνα, καταγγελίες χρηστών έκαναν λόγο για συμμετοχή ανηλίκων σε αμερικανική ιστοσελίδα με σκοπό τις ερωτικές γνωριμίες, που οδήγησε σε τρία κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στις ΗΠΑ.
Έρευνες έδειξαν ότι ακόμη και το Facebook, που απαγορεύει τη χρήση της ιστοσελίδας του σε άτομα κάτω των 13 ετών, πέφτει θύμα «εξαπάτησης» από χιλιάδες παιδιά μικρότερης ηλικίας. Πρόσφατη δημοσκόπηση στις ΗΠΑ έδειξε επίσης ότι ποσοστό 20% των Αμερικανών γονέων χρησιμοποιούν κάποιο σύστημα παρακολούθησης της χρήσης του Διαδικτύου από τα παιδιά τους.
Ειδική εφαρμογή για SMS επιτρέπει στην οικογένεια Ριντ από το Κολοράντο να παρακολουθεί όλα τα μηνύματα που στέλνει ο 13χρονος Ντάρεν στη φίλη του. «Νιώθω λίγο άσχημα. Μου μοιάζει λίγο σαν παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι μόλις 13 ετών. Πρέπει να μπορώ να τον προστατεύσω», λέει ο πατέρας, Κάιλ.
Αντίθετη άποψη εκφράζει η Λιν Σκόφιλντ, που υπογραμμίζει τη σημασία της εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και παιδιού. «Η 11χρονη κόρη μου έχει την εμπιστοσύνη μου και μου εκμυστηρεύεται πολλά. Η παρακολούθηση είναι η εύκολη λύση, ενώ υποσκάπτει σοβαρά την επιρροή μας ως γονέων. Τα παιδιά ερμηνεύουν τη στάση αυτή ως δείγμα έλλειψης εμπιστοσύνης», λέει η κ. Σκόφιλντ.

ok!! to maria


ok!!

Τα απαραίτητα προϊόντα για το βρεφικό τάισμα

Ήρθε η ώρα του φαγητού; Είτε το μωρό ακόμα θηλάζει ή τρέφεται από το μπιμπερό, είτε μόλις ξεκίνησε τη στερεά τροφή και πειραματίζεται με κανονικά γεύματα, το να βρείτε τα σωστά προϊόντα ταΐσματος είναι σημαντικό τόσο για την υγιεινή της διατροφής του όσο και για τη δική σας διευκόλυνση. Δείτε τα προϊόντα και τα βρεφικά είδη που θα σας φανούν χρήσιμα.

Τα απαραίτητα του θηλασμού και του ταΐσματος με μπιμπερό

Θήλαστρο και μπιμπερό: Είναι χρήσιμα για να έχετε πάντα διαθέσιμο μητρικό γάλα, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι για να θηλάσετε. Επιπλέον, με τα μπιμπερό μπορεί να ταΐσει και ο μπαμπάς το μωρό. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 μπουκάλια, με αντίστοιχες θηλές, είτε σιλικόνης είτε καουτσούκ, ανάλογα με το τι θα βολέψει το μωρό σας.
Σακουλάκια συλλογής και αποθήκευσης μητρικού γάλακτος: Θα τα χρειαστείτε για να αποθηκεύετε το μητρικό γάλα στο ψυγείο ή την κατάψυξη και έπειτα να το ζεσταίνετε για να ταΐσετε το μωρό.
Σουτιέν θηλασμού: Θα σας διευκολύνουν στον θηλασμό με τον τρόπο που ξεκουμπώνουν στους μαστούς, ενώ είναι πολύ άνετα και προσφέρουν καλή στήριξη.
Επιθέματα θηλασμού: Θα εκπλαγείτε, ειδικά τις πρώτες μέρες του θηλασμού, από το πώς και πόσο θα στάζουν οι θηλές σας γάλα. Με τα επιθέματα αυτά θα αποφύγετε τις διαρροές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.
Ειδική βούρτσα για μπιμπερό και θηλές: Μπορείτε να βολευτείτε και με ένα απλό σφουγγάρι, αλλά αυτές οι ειδικές βούρτσες καθαρίζουν καλύτερα.
Αποστειρωτής: Απαραίτητος κατά τους πρώτους μήνες, για να αποστειρώνετε τα μπιμπερό, τις θηλές και τις πιπίλες.
Θερμαντήρας για το μπιμπερό: Χρήσιμος για να ζεσταίνετε όσο ακριβώς χρειάζεται το γάλα του μωρού και να αποφύγετε τον φούρνο μικροκυμάτων ή το μπρίκι με ζεστό νερό.

Τα απαραίτητα του ταΐσματος στέρεας τροφής

Βρεφικό-παιδικό καθισματάκι φαγητού: Πρέπει να είναι αρκετά ψηλό για να σας βολεύει στο τάισμα, και να έχει ειδικό τραπεζάκι μπροστά για να ακουμπάτε το πιατάκι του.
Εκπαιδευτικό ποτηράκι: Μεγαλώνοντας, το μωρό σας θα χρειάζεται ένα πιο εξελιγμένο μέσο για να πίνει το γάλα ή το νερό του.
Παιδικό πιατάκι, μπολ και κουπάκι: Όταν το μωρό αρχίζει να τρώει στέρεα γεύματα, καλό είναι για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, να έχει τα προσωπικά του «πιατικά», τα οποία θα πρέπει να είναι φτιαγμένα από άθραυστη πορσελάνη.
Παιδικό κουτάλι και πιρούνι: Απαραίτητα όσο και το πιατάκι, καλό είναι και αυτά να είναι φτιαγμένα από ασφαλή υλικά.
Σαλιάρες: Κατά προτίμηση πλαστικές, από αυτές που πλένονται, αν δεν θέλετε να του αλλάζετε ρούχα κάθε φορά μετά το φαγητό.
Μπλέντερ: Το σούπερ απαραίτητο εργαλείο για τους πρώτους μήνες που θα πρέπει να αλέθετε το φαγητό του μωρού, μέχρι να βγάλει όλα του τα δοντάκια και να μπορεί να μασήσει.
Ταπεράκια για βρεφική τροφή: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα κοινά τάπερ της οικογένειας για να αποθηκεύετε το φαγητό του μωρού ή για να τα παίρνετε μαζί σας στη βόλτα. Προτιμήστε ειδικά ταπεράκια για αυτόν τον σκοπό, φτιαγμένα είτε από γυαλί είτε από BPA Free υλικά.

Πού θα τα αγοράσετε

Πολύ μεγάλη ποικιλία σε όλα τα παραπάνω είδη θα βρείτε στα καταστήματα Λητώ, στα καταστήματα Ήρα, στα καταστήματα Mothercare, καθώς και στα ηλεκτρονικά καταστήματα Let’s Go Green και Τρίκυκλο.
Πηγή: Babyzone.com

Xρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τη θερμοπληξία

Τόσο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, έχουν εκδώσει χρήσιμες οδηγίες για να προφυλαχτούμε αλλά και να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας.

Η θερμοπληξία εμφανίζει τα εξής συμπτώματα: ζάλη, κεφαλαλγία, ίλιγγο, υπνηλία, διαταραχές συμπεριφοράς, ναυτία, εμετούς, κράμπες.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε και να παράσχουμε τις πρώτες βοήθειες είναι τα εξής:


Μεταφέρουμε τον θερμόπληκτο αμέσως σε δροσερό και σκιερό μέρος. Εάν υπάρχουν δέντρα τον βάζουμε κάτω από ένα δέντρο.


Αφαιρούμε τα ρούχα ώστε να αερίζεται καλά το σώμα και του αερίζουμε το σώμα με οποιοδήποτε τρόπο. Μια βεντάλια, ένα περιοδικό...

Συμβουλές ασφαλείας για ξέγνοιαστες διακοπές


Μερικές συμβουλές από τις trypies-tsepes.gr προς τους καταναλωτές προκειμένου να αποφύγουν να γίνουν θύματα κυβερνό-απάτης αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο Internet, οι ειδικοί ασφαλείας συμβουλεύουν τους χρήστες για να έχουν καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια.
Οι χρήστες θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα sites των κοινωνικών δικτύων: Δυστυχώς, μέσα στον ενθουσιασμό των διακοπών, οι άνθρωποι δίνουν πολλές πληροφορίες για αυτές μέσα από τα sites των κοινωνικών δικτύων. Έτσι οι εγκληματίες του Internet μπορούν να γνωρίζουν πότε κάποιος θα βρίσκεται σε διακοπές. Μην μοιράζεστε τέτοιου είδους προσωπικές πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα και ελέγξτε τα settings ασφάλειας προσεκτικά.

Γονικός έλεγχος: Τα παιδιά βρίσκονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού περισσότερο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή τους. Η εγκατάσταση ενός προγράμματος γονικού ελέγχου θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων που διατρέχουν τα παιδιά στο Internet.

 Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε έναν «κοινόχρηστο» υπολογιστή: Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να αφήσουν πίσω στο σπίτι τον προσωπικό τους υπολογιστή όταν βρίσκονται σε διακοπές, και χρησιμοποιούν υπολογιστές που βρίσκουν σε Internet cafés ή στο ξενοδοχείο τους προκειμένου να επισκεφθούν τις σελίδες που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμη και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Αν αυτό κάνετε και εσείς, προστατευτείτε από την πιθανή κλοπή πληροφοριών που αφορούν στην ταυτότητά σας, σιγουρευτείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν αποθηκεύει αυτόματα το password και το user ID σας. Επίσης, αν υποπτευτείτε ότι η ασφάλεια του υπολογιστή έχει εκτεθεί σε κάποιον ιό, σταματήστε να τον χρησιμοποιείτε και επιλέξτε κάποιον άλλον. Προσέχετε όταν συνδέετε σε αυτόν μια εξωτερική συσκευή (memory stick) γιατί μπορεί να μολυνθεί χωρίς να το καταλάβετε.

 Προσέχετε με το email: Το email είναι μία από τις κύριες εισόδους των ιών, γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Μην ανοίγετε μηνύματα που αποστέλλονται από αγνώστους και μην κάνετε link στις διευθύνσεις που σας υποδεικνύουν.

 Πάρτε τις προφυλάξεις σας στα δημόσια WiFi δίκτυα, καθώς μπορεί να συνδεθείτε σε δίκτυα που έχουν δημιουργήσει hackers προκειμένου να κλέψουν πληροφορίες που δημοσιοποιείτε στο Internet. Όταν συνδέεστε στο email, στα κοινωνικά δίκτυα ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μία ασφαλή σύνδεση (https), στην οποία η δραστηριότητά σας υποκρύπτεται και κανένας εκτός από εσάς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες.

 Κρατάτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο: Τα malware αναζητούν «τρύπες» στα συστήματα προκειμένου να επιτύχουν την μόλυνση. Σιγουρευτείτε ότι τα τελευταία patches προστασίας και updates είναι εγκατεστημένα σωστά στον υπολογιστή σας.

 Προστατεύστε τον υπολογιστή σας: Σιγουρευτείτε ότι έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ένα αξιόπιστο, ενημερωμένο προϊόν προστασίας.

Τέλος καλό είναι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις παραπάνω πληροφορίες. Όπως κλείνετε τα παράθυρα και κλειδώνετε την πόρτα του σπιτιού σας όταν φεύγετε διακοπές, έτσι θα πρέπει να δείξετε και ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια του ψηφιακού σας κόσμου.

Δεν είμαι πια η Τζούλια που ήξερες μέχρι χθες



Γιατί άλλαξε το όνομά της η εθνική μας πορνοστάρ;

Η Τζούλια… δεν υπάρχει πια. Τουλάχιστον όχι ως Αλεξανδράτου. Ναι, η εθνική μας πορνοστάρ άλλαξε όνομα. Φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της!

Για αρχή λοιπόν, η Τζούλια άλλαξε όνομα στο Facebook και έγινε Τζούλια Καρποζήλου (το επώνυμο του αγαπημένου της).

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ίδια δηλώνει αρραβωνιασμένη με τον Κριστιάν και μόνιμη κάτοικος Βιέννης!
Είναι λοιπόν γεγονός, η Τζούλια παντρεύεται και πάει Αυστρία. Τέλος εποχής για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής σόουμπιζ.

Χαλάλι, το κορίτσι είναι ερωτευμένο και δηλώνει τα θέλω της ξεκάθαρα: «Να είμαι για πάντα με τον άντρα της ζωής μου... τον άντρα μου που συζούμε και θα παντρευτούμε. Κριστιαν μου σ' αγαπώ παντοτινά!!!»

Πηγή:newsbeast.gr
Top 10: Υγιεινά γλυκά με ελάχιστες θερμίδες!
Διατροφή για αδυνάτισμα
Υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες
Μάθετε ποια είναι τα πιο υγιεινά γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες  και διώξτε τις λιγούρες που νοιώθετε χωρίς...ενοχές!

Τα γλυκά είναι ένας πειρασμός που σχεδόν κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί. Μετά από ένα γεύμα ή δείπνο συνηθίζουμε να τρώμε και ένα γλυκό, τις περισσότερες φορές του εμπορίου και αγχωνόμαστε για τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε. Το lifezone θα σας προτείνει 10 υγιεινά γλυκά, εύγευστα αλλά και με λίγες θερμίδες. Διαβάστε λοιπόν το Top 10...
10. Παστέλι: 255 θερμίδες ένα μέτριο. Αποτελεί πολύ καλή πηγή ενέργειας. Διαθέτει καλή αναλογία λιπαρών και υδατανθράκων, ενώ το σουσάμι παρέχει φυτικές ίνες. Διαθέτει τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τον οργανισμό και καλούς υδατάνθρακες που είναι χρήσιμοι για ενέργεια.
9. Γρανίτα πορτοκάλι: 250 θερμίδες η μερίδα. Δροσερό γλυκό που περιέχει  βιταμίνη C. Η συγκεκριμένη βιταμίνη καταπολεμά τις μολύνσεις, συμβάλει στην επούλωση των ιστών ενώ ακόμη βοηθάει για υγιή δόντια και οστά.
8. Τάρτα μήλο (μικρή): 210 θερμίδες η μια. Προσθέστε και σταφίδες που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του οργανισμού.
υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες
7. Ρυζόγαλο: 210 θερμίδες η μερίδα. Αν χρησιμοποιήσετε αποβουτυρωμένο γάλα τότε θα επωφεληθείτε από το ασβέστιο, τη βιταμίνη Β2 και τις πρωτεΐνες.
6. Ζελέ ανανά: 170 θερμίδες η μερίδα. Δροσερό γλυκό που βοηθάει στην πέψη αφού ο ανανάς περιέχει το ένζυμο βρομελίνη. Δεν έχει καθόλου χοληστερίνη.
5. Κέικ Μπλάκ φόρεστ: 165 θερμίδες η μερίδα. Το γλυκό έχει λίγες θερμίδες αλλά και μηδενική χοληστερίνη αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω υλικά: 25  γραμμάρια αλεύρι, 2 κουταλιές της σούπας κακάο, λίγο αλάτι, 2 ασπράδια αβγών, 150 γραμμάρια κεράσια, 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη, 50 γραμμάρια ζάχαρη, ½  κουταλάκι του γλυκού βανίλια. Με τη συνταγή θα απολαύσετε ένα εύγευστο γλυκό αλλά και ταυτόχρονα υγιεινό.
4. Παγωτό γιαούρτι με φράουλες: 100 θερμίδες η μερίδα. Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και έχουν διουρητικές ιδιότητες. Χρήσιμες σε όσους θέλουν να χάσουν κιλά.
Υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες
3. Κομπόστα κεράσι: 75 θερμίδες η μερίδα. Τα κεράσια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, σίδηρο ,αλλά και βιταμίνη Β1 που είναι χρήσιμη για το νευρικό σύστημα του οργανισμού.
2. Γλυκό του κουταλιού σταφύλι: 50 θερμίδες η μερίδα. Το σταφύλι περιέχει γλυκόζη, φρουκτόζη και ζάχαρη που τονώνουν τον οργανισμό. Ακόμη περιέχει μεγάλες ποσότητες καροτενίων που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που οφείλονται για την πρόωρη γήρανση.
1. Μους με κακάο: 25 θερμίδες η μερίδα. Το κακάο μπορεί να έχει τη γεύση της σοκολάτας χωρίς τα λιπαρά της. Το κακάο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και σε σίδηρο (5 φορές από τη σοκολάτα) που είναι χρήσιμο για την ενέργεια και τη μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς του σώματος.
Οι top 9 πιο υγιεινές τροφές
Πες μου τι τρως να σου πω... τι έχεις!

Παραιτήθηκε ένας καπετάνιος ιπτάμενου δελφινιού: "Δεν θα κάνω το σωφεράκι του Γ. Παπανδρέου"

Posted on 5.8.12 by Filiatra-NET
Σύμφωνα με το patmostimes.gr ήτανε Σάββατο 21 Ιουλίου και με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που κάνει το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος Κάλυμνος Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καπετάνιου στο patmostimes.gr "έκανα την αντίσταση μου μας είπε, διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου.


Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένοιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμήν να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.


Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».


Ο καπτάν Νίκος Χατζηνάκης με καταγωγή από την Ικαρία είναι καπετάνιος καριέρας. Προερχόμενος από τα ποντοπόρα πλοία τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι στην ακτοπλοΐα και συγκεκριμένα στα υδροπτέρυγα της AEGEAN FLYING DOLPHINS.


Προτιμήσατε να μείνετε χωρίς δουλειά;


"Ακριβώς απάντησε. Αυτό προτίμησα".

από: Παραιτήθηκε ένας καπετάνιος ιπτάμενου δελφινιού: "Δεν θα κάνω το σωφεράκι του Γ. Παπανδρέου" | FILIATRA-NET
Αυτά είναι τα Top 5 φρούτα για επίπεδη κοιλιά!
Διατροφή για αδυνάτισμα
Αυτά είναι τα Τop 5 φρούτα για επίπεδη κοιλιά
Αποκτήστε το σώμα που θέλετε και μια επίπεδη κοιλιά με δροσερά και θρεπτικά φρούτα που σας ...αδυνατίζουν


Κάθε καλοκαίρι οι περισσότεροι ξεκινάμε δίαιτες και γυμναστική αρκετούς μήνες πριν για να εμφανιστούμε στην παραλία με αδύνατο και γυμνασμένο σώμα. Στην προσπάθεια αυτή μπορούν να μας βοηθήσει όμως και η διατροφή. Επειδή λοιπόν η επίπεδη κοιλιά είναι ένας από τους στόχους μας, το lifezone σας παρουσιάζει τα 5 φρούτα που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε περιττά κιλά και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.
1. Καρπούζι
Το καρπούζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Περιέχει βιταμίνη C, βήτα-καροτένιο, φυτικές ίνες, κάλιο και λυκοπένη. Είναι ένα υγιεινό φρούτο με ελάχιστες θερμίδες και με μεγάλες ποσότητες νερού, πράγμα που μας κάνει να αισθανόμαστε μετά την κατανάλωση του έντονο το αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να μην πεινάμε. Τέλος οι φυτικές ίνες ενεργοποιούν την λειτουργία του εντέρου και βοηθούν να επισκεφτούμε την τουαλέτα για να.. ξεφουσκώσουμε. Ακόμη μια μεγάλη φέτα καρπούζι μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές διατροφικές παρασπονδίες ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
2. Γκρέιπφρουτ 
Το γκρέιπφρουτ είναι πλούσιο σε διαλυτές ίνες και για να τις χωνέψει ο οργανισμός μας χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο από τις περισσότερες τροφές. Ο διαδεδομένος μύθος ωστόσο που κυκλοφορεί για αυτό το φρούτο ότι έχει λιποδιαλυτική δράση δεν ισχύει. Το γκρέιπφρούτ έχει και αυτό τη δυνατότητα ωστόσο να μας προκαλεί αίσθημα κορεσμού και να αισθανόμαστε χορτάτοι, μη έχοντας δηλαδή την ανάγκη να τρώμε υπερβολικά. Αν φάτε λίγο γκρέιπφρουτ ή πιείτε το χυμό του τότε το αίσθημα πείνας θα μειωθεί σημαντικά και μάλιστα με πολύ λίγες θερμίδες. Ακόμη το συγκεκριμένο φρούτο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Από πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο «American Journal of Clinical Nutrition» προέκυψε ότι όσο υψηλότερα ήταν τα επίπεδα βιταμίνης C στο αίμα των συμμετεχόντων στην έρευνα, τόσο χαμηλότερη ήταν η αναλογία μέσης-ισχίων, και αυτό ίσχυει και για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες.

Η βιταμίνη C μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο λίπος όταν γυμνάζεστε. Σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα τα άτομα με υψηλότερη βιταμίνη C στο οργανισμό τους, καίνε 25 τοις εκατό περισσότερο λίπος κατά τη διάρκεια που γυμνάζονται σε διάδρομο γυμναστικής σε σχέση με εκείνα που έχουν οριακά επίπεδα της συγκεκριμένης βιταμίνης στον οργανισμό τους.
3. Μήλα  
Το αγαπημένο μας μήλο περιέχει μεγάλες ποσότητες νερού αλλά είναι και πλούσιο σε φυτικές ίνες που περιέχονται στη φλούδα του (1 μήλο=3,5 γραμμάρια φυτικών ινών). Το ιδανικό είναι να επιλέγετε να τρώτε το φρούτο από το να πιείτε χυμό μήλου γιατί είναι πιο υγιεινό. Ένα ολόκληρο μήλο πριν από το γεύμα θα σας μειώσει το αίσθημα της πείνας, θα σας προσφέρει ελάχιστες θερμίδες, αρκετή ποσότητα φυτικών ινών –όπως και το καρπούζι- αλλά και θα...γυμνάσει το στόμα σας, αφού μασιέται δύσκολα.
4. Μούρα
Τα μούρα περιέχουν βιταμίνη C, κάλιο και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Όπως και αρκετά φρούτα έτσι και τα μούρα έχουν μεγάλη ποσότητα νερού που μας βοηθάει να αισθανόμαστε χορτάτοι και να αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση τροφών. Ένα φλιτζάνι μούρα μας προσφέρει μόνο 80 θερμίδες και μάλιστα λόγω της γλυκιάς γεύσης τους υποκαθιστούν και την ανάγκη μας για γλυκό. Μπορείτε λοιπόν να φάτε λίγα μούρα πριν το φαγητό ή και ενδιάμεσα στα γεύματα για να καταπολεμήσετε την ανάγκη σας για τσιμπολογήματα αλλά και για επιδόρπιο.
5.Σταφύλια  
Τα σταφύλια περιέχουν πλήθος θρεπτικών συστατικών με ελάχιστες θερμίδες. Αν φάτε 100 γραμμάρια σταφύλια τότε προσλαμβάνετε 67 θερμίδες, 0,6 γραμμάρια πρωτεϊνών, 17,3 γραμμάρια υδατανθράκων, μηδενική χοληστερίνη, πολλές βιταμίνες (Α, Β1,Β2, Β3,Β6, Φολικό οξύ, C,D,E) αλλά και κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και νάτριο. Τα σταφύλια εκτός από λίγες θερμίδες, είναι ευκολοχώνευτα και έχουν διουρητικές ιδιότητες ιδανικές για όσους θέλουν να απαλλαγούν από περιττά κιλά, αλλά και την κοιλίτσα. Επιπλέον οι βιταμίνες Β μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τη φουσκωμένη κοιλιά καθώς βοηθούν στην μετατροπή της πρωτεΐνης, του λίπους και των υδατανθράκων σε ενέργεια και αυξάνουν τον μεταβολισμό σας.
→Η νούμερο 1 άσκηση για επίπεδο στομάχι

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Το Ευχαριστώ από την οικογένεια της 15χρονης!

Posted on 5.8.12 by Filiatra-NET
Από την πρώτη στιγμή το φώναξε ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ήταν σίγουρη πως δεν ήταν ατύχημα και ότι κάποιος μανιακός δολοφόνος επιτέθηκε στο 15χρονο κορίτσι της.

Η μητέρας της 15χρονης ήταν ξεκάθαρη. Και φωτογράφισε ως τον υπ αριθμόν ένα ύποπτο έναν μελαψό νεαρό που τον είδε φευγαλέα να περνά από μπροστά της 2 φορές, λίγη ώρα πριν γίνει το κακό στην παραλία της Χρυσής ακτής.

Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα ρούχα που φορούσε. Ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ήταν αυτός. Τους μίλησε για την ύποπτη παρουσία ενός νεαρού με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο.

Το πρόσωπο αυτό δεν είχε εντοπιστεί το πρώτο δωδεκαήμερο των ερευνών, ύστερα όμως από νεότερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι «ταιριάζει» με την παρουσία του 21χρονου Πακιστανού ο οποίος και συνελήφθη για την εγκληματική ενέργεια.

Μέσα στον πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο οι γονείς της 15χρονης να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης :
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εστάλη μέσω των δικηγόρων της οικογένειας:
''Θα θέλαμε κατ' αρχήν να ευχαριστήσουμε  όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα.
 
Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο, τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.
Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υπόθεσης''. 


από: Το Ευχαριστώ από την οικογένεια της 15χρονης! | FILIATRA-NET
Καπετάνιος ιπτάμενου δελφινιού παραιτήθηκε λόγω του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Διαβάστε τι δήλωσε
Η παρουσία και μόνο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο ιπτάμενο δελφίνι που εργαζόταν ο 42χρονος καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης ήταν αρκετή για να υποβάλει την παραίτησή του μετά την εκτέλεση του δρομολογίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patmostimes.gr το Σάββατο 21 Ιουλίου με το που έφθασε στην Κω το "Flying Dolphin Ερατώ" της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σάμος - Πάτμος - Λειψοί -Λέρος Κάλυμνος Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
"Έκανα την αντίσταση μου", είπε στο Patmostimes.gr, "διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε.
"Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου.
Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί, αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί.
Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένοιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμήν να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.
Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας.
Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε  στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του", υπογράμμισε.
Αρχικά δημοσιεύματα ήθελαν την εταιρεία να έχει απολύσει τον καπετάνιο επειδή δεν δέχτηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που διέψευσε ο ίδιος.
Σημείωσε ότι εκείνος παραιτήθηκε για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του patmostimes.gr αν προτίμησε να μείνει δουλειά, η απάντηση του καπετάνιου Νίκου Χατζηνάκη ήταν αφοπλιστική. "Ακριβώς. Αυτό προτίμησα".

Χάστε κιλά με 7 σούπερ αδυνατιστικές τροφές!
Διατροφή για αδυνάτισμα
Χάστε κιλά με 7 σούπερ αδυνατιστικές τροφές
Δε γίνεται δίαιτα χωρίς αυτές. Γνωρίστε τις πιο ισχυρές αδυνατιστικές αλλά και νόστιμες τροφές που μπορούν να διώξουν τα περιττά κιλά

1. Ραπανάκι

Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το γνωστό μας ραπανάκι αυξάνει την παραγωγή πεπτικών εκκρίσεων και έτσι το φαγητό μπορεί να μεταβολιστεί και να απορροφηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Θρεπτικά συστατικά: Ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, φολικό οξύ, ψευδάργυρος.

2. Παπάγια
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το γλυκό αυτό φρούτο περιέχει παπαίνη που είναι ένα ένζυμο που βοηθάει στην αφομοίωση της πρωτεΐνης, αλλά και στην καλύτερη χώνεψη. Μια σωστή και αποτελεσματική χώνεψη έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο του βάρος.
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, μαγνήσιο, σίδηρος, κάλιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, ασβέστιο, ένζυμο παπαίνη.
Παπάγια: Το φρούτο που αδυνατίζει

3. Βερίκοκο
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το βερίκοκο έχει ελάχιστες θερμίδες και είναι εξαιρετικό σνακ και υλικό για φαγητά και γλυκά. Το συγκεκριμένο φρούτο καθαρίζει το πεπτικό σύστημα, έχει αποτοξινωτική δράση και απομακρύνει δραστικά τα «κατάλοιπα» που είναι άχρηστα για τον οργανισμό.
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες (Β1,Β2,Β3, Β5, Β6, C, βήτα καροτίνη), φολικό οξύ, χαλκός, ψευδάργυρος, ασβέστιο, ψευδάργυρος, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρος.
Βερίκοκο: Το φρούτο που αδυνατίζει


4. Τόνος
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Ο τόνος περιέχει λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την καύση του λίπους και για να κρατάει το σάκχαρο σε φυσιολογικά επίπεδα, πράγμα που μειώνει τις λιγούρες. Ο φρέσκος τόνος περιέχει ακόμη σελήνιο που ενισχύει το ανοσοποιητικό, αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια και δημιουργεί «ασπίδα» σε πιθανές λοιμώξεις που είναι σημαντικό όταν κάποιος κάνει δίαιτα. Τέλος με την υγιεινή πρωτεΐνη που έχει βοηθάει στη διαδικασία του καψίματος του λίπους.
→5 λάθη που μας "ανοίγουν" την όρεξη
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες(Β3, Β6, Β2, D,E, Βιοτίνη), ασβέστιο, πρωτεΐνη, λιπαρά οξέα, σελήνιο, ιώδιο, τρυπτοφάνη.
5.Μάραθο
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το μάραθο μπορεί να διεγείρει το μεταβολισμό, έχει διουρητικές ιδιότητες, παίζει σημαντικό ρόλο στη διάσπαση του λίπους και θεωρείται εξαιρετικό χωνευτικό.

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες(Β6, C), φολικό οξύ, σίδηρος. ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ίνες, ψευδάργυρος, φώσφορος.

6. Μπρόκολο

Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το μπρόκολο βοηθάει τον οργανισμό να απορροφήσει, και να αξιοποιήσει καλύτερα τα συστατικά που λαμβάνει από τις τροφές. Επίσης έχει αποτοξινωτική δράση, δηλαδή εμποδίζει τη συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό, καθώς και την αποθήκευση λίπους.

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες( Β2, Β3, Β5, C, Βήτα καροτίνη), φολικό οξύ, ίνες, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, κάλιο, φώσφορος.


7. Φράουλες
Φράουλα: Το φρούτο που αδυνατίζει
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες οι φράουλες διεγείρουν τα όργανα που δρουν αποτοξινωτικά, ενισχύουν το μεταβολισμό και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιο αποτελεσματικό κάψιμο του λίπους. Τις ίδιες ιδιότητες με τις φράουλες έχουν τα φράγκοστάφυλα και τα βατόμουρα.
→Οι 20 αντιοξειδωτικές τροφές

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες (C, E, Βήτα καροτίνη, βιοτίνη), φολικό οξύ, νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, φώσφορος.
Τα νούμερα που αδυνατίζουν: Ώρα για το νέο σας σώμα!

Χάστε κιλά με 7 σούπερ αδυνατιστικές τροφές!
Διατροφή για αδυνάτισμα
Χάστε κιλά με 7 σούπερ αδυνατιστικές τροφές
Δε γίνεται δίαιτα χωρίς αυτές. Γνωρίστε τις πιο ισχυρές αδυνατιστικές αλλά και νόστιμες τροφές που μπορούν να διώξουν τα περιττά κιλά

1. Ραπανάκι

Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το γνωστό μας ραπανάκι αυξάνει την παραγωγή πεπτικών εκκρίσεων και έτσι το φαγητό μπορεί να μεταβολιστεί και να απορροφηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Θρεπτικά συστατικά: Ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, φολικό οξύ, ψευδάργυρος.

2. Παπάγια
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το γλυκό αυτό φρούτο περιέχει παπαίνη που είναι ένα ένζυμο που βοηθάει στην αφομοίωση της πρωτεΐνης, αλλά και στην καλύτερη χώνεψη. Μια σωστή και αποτελεσματική χώνεψη έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο του βάρος.
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, μαγνήσιο, σίδηρος, κάλιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, ασβέστιο, ένζυμο παπαίνη.
Παπάγια: Το φρούτο που αδυνατίζει

3. Βερίκοκο
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το βερίκοκο έχει ελάχιστες θερμίδες και είναι εξαιρετικό σνακ και υλικό για φαγητά και γλυκά. Το συγκεκριμένο φρούτο καθαρίζει το πεπτικό σύστημα, έχει αποτοξινωτική δράση και απομακρύνει δραστικά τα «κατάλοιπα» που είναι άχρηστα για τον οργανισμό.
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες (Β1,Β2,Β3, Β5, Β6, C, βήτα καροτίνη), φολικό οξύ, χαλκός, ψευδάργυρος, ασβέστιο, ψευδάργυρος, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρος.
Βερίκοκο: Το φρούτο που αδυνατίζει


4. Τόνος
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Ο τόνος περιέχει λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την καύση του λίπους και για να κρατάει το σάκχαρο σε φυσιολογικά επίπεδα, πράγμα που μειώνει τις λιγούρες. Ο φρέσκος τόνος περιέχει ακόμη σελήνιο που ενισχύει το ανοσοποιητικό, αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια και δημιουργεί «ασπίδα» σε πιθανές λοιμώξεις που είναι σημαντικό όταν κάποιος κάνει δίαιτα. Τέλος με την υγιεινή πρωτεΐνη που έχει βοηθάει στη διαδικασία του καψίματος του λίπους.
→5 λάθη που μας "ανοίγουν" την όρεξη
Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες(Β3, Β6, Β2, D,E, Βιοτίνη), ασβέστιο, πρωτεΐνη, λιπαρά οξέα, σελήνιο, ιώδιο, τρυπτοφάνη.
5.Μάραθο
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το μάραθο μπορεί να διεγείρει το μεταβολισμό, έχει διουρητικές ιδιότητες, παίζει σημαντικό ρόλο στη διάσπαση του λίπους και θεωρείται εξαιρετικό χωνευτικό.

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες(Β6, C), φολικό οξύ, σίδηρος. ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ίνες, ψευδάργυρος, φώσφορος.

6. Μπρόκολο

Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Το μπρόκολο βοηθάει τον οργανισμό να απορροφήσει, και να αξιοποιήσει καλύτερα τα συστατικά που λαμβάνει από τις τροφές. Επίσης έχει αποτοξινωτική δράση, δηλαδή εμποδίζει τη συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό, καθώς και την αποθήκευση λίπους.

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες( Β2, Β3, Β5, C, Βήτα καροτίνη), φολικό οξύ, ίνες, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, κάλιο, φώσφορος.


7. Φράουλες
Φράουλα: Το φρούτο που αδυνατίζει
Πως βοηθάει στο αδυνάτισμα: Πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες οι φράουλες διεγείρουν τα όργανα που δρουν αποτοξινωτικά, ενισχύουν το μεταβολισμό και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιο αποτελεσματικό κάψιμο του λίπους. Τις ίδιες ιδιότητες με τις φράουλες έχουν τα φράγκοστάφυλα και τα βατόμουρα.
→Οι 20 αντιοξειδωτικές τροφές

Θρεπτικά συστατικά: Βιταμίνες (C, E, Βήτα καροτίνη, βιοτίνη), φολικό οξύ, νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, φώσφορος.
Τα νούμερα που αδυνατίζουν: Ώρα για το νέο σας σώμα!

maria 2

 
 
νέα φωτογραφία.


Ποιος δουλεύει ποιον για τα πετρέλαια στη Δυτική Ελλάδα;




Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), με τη «φαρσοκωμωδία» που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις παραχωρήσεις οικοπέδων στη Δυτική Ελλάδα σε «εταιρείες κολοσσούς» της ημεδαπής και της αλλοδαπής.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο μία κοσμογονία η οποία προοιωνίζει κάτι το πολύ θετικό αναφορικά με την ενεργό παρουσία της Ελλάδας στα τεκταινόμενα, εμείς κοιτάμε προς τα ήσσονος σημασίας κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδας…
Δεν φτάνει που ως χώρα δείχνουμε μία εγκληματική ανεπάρκεια αναφορικά με τον γεωπολιτικό προσανατολισμό μας, σύμφωνα πάντα με το ΕΛΛΙΝΥ, έχει εντοπιστεί και ηθελημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού αναφορικά με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις παραχωρήσεις στην Δυτική Ελλάδα αφού εταιρίες «νάνοι», στην ουσία παρουσιάζονται ως «γίγαντες»!
Ακολουθεί η ανακοίνωση στη διεύθυνση:

πηγή: www.defence-point.gr

nazi ta fagame