Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

MK-15 Bandit
Γρήγορη και ευκίνητη, η προθεσμία των τριών επιβαινόντων, MK-15 Bandit είναι ένα υψηλής απόδοσης, τέσσερις τροχούς τιμόνι FAV χρησιμοποιούνται κυρίως ως μια πολυ-εδάφους, πρώτη γραμμή, μάχη μεταφορών.
ARMORED μόνο με ελαφρύ κεραμικά στοιχεία και Triplex πλάκες, τις τελευταίες αραμιδίου δυσανάφλεκτα συνθετικών ινών, η προστασία Bandit θυσίες για ταχύτητα, επαίρεται παλμική πλάσμα προωστήρα (PPT), που παρέχει σύντομες ριπές του unrivaled επιτάχυνση.

Η Bandit είναι οπλισμένοι με ένα ενιαίο, μεσαίου επιπέδου, αντι-πεζικού επαναληπτών.


MK-15 Bandit

AMV-2 Groundhog
Η AMV-2Groundhog είναι μια ειδικότητα προσωπικού μεταφορέα, που χρησιμοποιούνται για την παροχή πεζικού κλιμακώθηκε σε περιοχές συγκρούσεων.
Αυτό είναι σχεδόν απροσπέλαστες μεταφορών εμπλουτίζεται με μια πολύπλευρη πανοπλία ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυμερούς Lattice συγχωνευθούν σε πέντε στρώματα εναλλάξ χάλυβα και κεραμικά πλακίδια, επικαλυμμένα με Kevlar ανθεκτική σε ακραίες θερμοκρασίες.

Ο οδηγός είναι οπλισμένο με ένα ΕΜΕΣ εκτοξευτής να απενεργοποιήσετε εχθρός οχήματα είναι αρκετά μακριά ώστε να διαφύγουν.
Μερικές παραλλαγές του AMV-2 είναι εφοδιασμένο με την εξαγωγή επίθεση λοβό, που οι στρατιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κινητοποιηθούμε έναντι αερόφερτων στόχους.


AMV-2 Groundhog

Α-8 Tiger
Η Α-8 Τίγρης είναι η τελευταία έκδοση της Α σειράς βαρέων δεξαμενής διάσπασης, η προσθήκη μιας μη ενεργού εκρηκτικής Armor (NxRA) πακέτο με τη συνήθη κατασκευή σύνθετων.
Ένα πρόσθετο Active Defense System επιτρέπει το Tiger να αντέχουν βαρύ πυροβολικό και πυραυλικές επιθέσεις.

Η αυξημένη ροπή του κινητήρα και της ισχύος προς βάρος τέτοια που να επιτρέπουν την αναλογία τροχιάς, Tiger πρόσθετη βελτίωση της κινητικότητας και της ταχύτητας σε όλη την τραχιά εδάφους.

Η Tiger είναι εξοπλισμένο με έναν οδηγό που ελέγχονται κύριο κανόνι και ταχεία φωτιά, υψηλού επιπέδου επαναληπτών σε δεύτερη θέση, που παρέχει ισχυρή δύναμη πυρός κατά των επίγειων πεζικό και θωρακισμένων οχημάτων στόχους.


Α-8 Tiger

L5 Riesig
χάνει σε ταχύτητα προς τα εμπρός, θα κάνει μέχρι και δέκα φορές σε επιθετική δύναμη και το πεδίο εφαρμογής.

Η διαμόρφωση αυτού του bipedal επόμενη γενιά επίθεση μονάδα παρέχει τη δυνατότητα να διασχίζουν όλα σχεδόν τα εδάφη, ενώ τα αυξημένα πλεονεκτικό σημείο, παρέχοντας σε μεγάλες αποστάσεις και την προβολή πολλαπλών κατευθύνσεων στόχευση, δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με χαμηλό ύψος, σε οριζόντια βάση πράκτορες.

Επανδρωμένα με δύο επιβαίνοντες, οι Battlewalker είναι εφοδιασμένο με μια σειρά από όπλα, μεταξύ των οποίων δύο ταχεία φωτιά κανόνια και διπλής αρένα, υπέρυθρες επιστρέφων πυραυλικών συστημάτων.

.
Η πανοπλία Battlewalker είναι πολυεπίπεδη, συνδυάζοντας χάλυβα και ενισχυμένο πλαστικό ελασμάτων με κινητική ενέργεια και η θερμότητα που απορροφά υλικά.

attacks. Το αυτόματο σύστημα Active Άμυνας συμβάλλει στην αντιστέκονται στα ανοικτά του αέρα και του εδάφους απολύθηκε επιθέσεις με πυραύλους.

L5 Riesig

UD-6 TALON
. Εύστροφος και θανατηφόρα, αυτό το υπερσύγχρονο, δύο πρόσωπα, VTOL αεροσκαφών πολλαπλών οπλοστάσιο συνδυάζει με μοναδικό ευέλικτο πτήσης προφίλ, που επιτρέπει την TALON στην απεργία και οι δύο στόχοι του αέρα και του εδάφους με απαράμιλλη δύναμη και την ακρίβεια.
Η TALON της πυρομαχικών περιλαμβάνει πυροβολητής ελεγχόμενες pneumatically φορτισμένο, υψηλής ταχύτητας autoblaster και vectored ώση, υψηλής κατανάλωσης thermobaric εκτοξευτή βλημάτων και ένα πιλοτικό ελεγχόμενη φωτιά σύστημα πυραύλων.

. Η διπλή στρωματοειδούς σύνθετο ρυθμιστικό σύστημα, με το απεμπλουτισμένο ουράνιο ματιών ένθετο, είναι αρκετά σταθερό για να αντέχουν βαρύ φωτιά χωρίς παρεμπόδιση της gunship την ευελιξία με το υπερβολικό βάρος ή την ακαμψία.

UD-6 TALON

UD-12 Shepherd
αναπτύχθηκε με ένα και μόνο σκοπό, να μεταφέρει το στρατιωτικό προσωπικό στην καταπολέμηση στίβο, η εγκατάλειψη στρατιωτών μέσω σφαιρικών, ταχείας πτώσης διαφυγής λοβό.
.
Αργή κίνηση, αλλά κατεύθυνση ευέλικτο, το Shepherd στηρίζεται σε έναν γάμο των πολλαπλών πηγών αεριοπροώθηση φτερουγίζω τεχνολογίας και σε μεγάλες αποστάσεις μέσα σε ένα επίπεδο υψόμετρο.

Το UD-12 είναι το κέλυφος σε σύνθετα, ηλεκτρικά φορτισμένη πανοπλία επενδεδυμένες με Nomex fiber και στηρίζεται σε δύο μεσαίου επιπέδου, bipod τοποθετηθεί αυτόματα για να απωθήσουν assailants.


UD-12 Shepherd



UAZ-8 αιλουροπάρδαλις
Στο 2032, ο PAC που ανέπτυξε τις UAZ-8 αιλουροπάρδαλις FAV βασίζεται σε ένα πρωτότυπο Bandit κλαπεί, δημιουργώντας μια εξίσου επιτήδειος, υψηλής ταχύτητας, εκτός του οδικού δικτύου με δυνατότητα μεταφοράς μέσο.
Υποκατάσταση ενός καρβιδίων βορίου γεμάτο ρητίνη συνολικό σύστημα για την πανοπλία του Bandit κεραμικά με βάση το μητρώο, το UAZ-8 αιλουροπάρδαλις εμπορεύεται μια ασήμαντη μείωση της προστασίας, σε αντάλλαγμα για μια αύξηση των πέντε μίλια-μία ώρα κατ 'ανώτατο όριο ταχύτητας.
Παρόμοια με τη σύγχρονη FAV, η UAZ-8 αιλουροπάρδαλις επίσης μικρής διάρκειας αυξάνει την ταχύτητα μέσω υποχλωριώδη βάση, των καυσίμων-οξείδωση εγχυτήρα.

UAZ-8 αιλουροπάρδαλις

BTR-4 Romanov
Σχεδόν ταυτόσημη με το X-81 Groundhog, η BTR-4 Romanov παρέχει ένα πολύ ασφαλές μέσο για πεζικό να διεισδύσει σε καυτό-προσβαλλομένης μάχη ζώνες.
.
Αξιοποιώντας έτοιμο ξεκινήσει επίθεση pod συστήματος σε ορισμένες παραλλαγές, η Romanov είναι πολύ αποτελεσματικά ως Τιτάν επίθεση όχημα, που προωθεί άμεσα πεζικού σε στενή κλίμακα απεργία θέσεις.

.
Η πλευρά οδηγού είναι εφοδιασμένο με ένα αέριο-ενεργοποιείται, αυτόματο μεσαίου επιπέδου, καθώς και ένα όχημα-απενεργοποίηση ΕΜΕΣ εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Ο πυροβολητής mans μεσαίου φάσματος, auto κονιάματος.


BTR-4 Romanov

Τύπος 32 Nekomata
. Χρησιμοποιώντας state-of-the-art, air-επικουρείται μετεώριση τεχνολογία, το Type 32 Nekomata φτερουγίζω δεξαμενής είναι η τελευταία στην καταπολέμηση ARMORED, επαίρεται ανυπέρβατη κινητικότητας σε ολόκληρη σχεδόν κάθε τοπογραφίας.
Παρόμοια με την Α-8 Τίγρης, ο Nekomata ενσωματώνει τεχνολογία NxRA στα σύνθετα πανοπλία βάσης και χρησιμοποιεί ένα σύστημα Active Defense να απομακρύνω υψηλή επίπτωση, αερόφερτο όπλο επιθέσεις.
Επίσης, οι αγώνες της Α-8attack δυνατοτήτων με οδηγό ελεγχόμενες κανόνι και δεύτερη θέση επαναληπτών.

Τύπος 32 Nekomata
T-39 Bogatyr
Όταν οι εκτεταμένες κλιματικές αλλαγές σοβαρά αλλάξει το τοπίο της Γης, το PAC αναπτύξει μια στρατιωτική επίθεση κατά του οχήματος για την αντιμετώπιση αυτών των νέων από διαφορετικές συνθήκες που απασχολούν μια πιο ευέλικτη δομή ανθρωποειδών.
.
Αργότερα διπλές δυνάμεις από την ΕΕ με τη μορφή του L5 Bogatyr, το PAC T1 Battlewalker άλλαξαν το πρόσωπο του πολέμου για πάντα.

Η T39 Bogatyr είναι η πιο πρόσφατη προσαρμογή, θωρακισμένο με πλήρη επικαλυμμένα, με μεγάλο αντίκτυπο πανοπλία και ένα ενσωματωμένο ΚΕΠ και παρέχονται με μια ποικιλία επιλογών επίθεση, καταμέτρηση ραντάρ που κατευθύνονται, υψηλής ζημιών πυραυλοβολίδες ώθηση και ένα ζευγάρι των βαρέων auto -κανόνια.


T-39 Bogatyr

Τύπος 4 Doragon
Τα ορθώς ονομάζεται Doragon, έννοια Δράκος, ο Τύπος 4 Air Κινητά πολλαπλών Πλατφόρμα (AMP), όπως αυτή της ΕΕ ισοδυναμεί, παρέχει απαράμιλλη χρηστικότητα και δύναμη πυρός σε οποιοδήποτε θέατρο.
Με ένα ευρύ φάσμα των εξοπλισμών, ενεργό σύστημα προστασίας, καθώς και υψηλής τεχνολογίας, «προβλεπτικών" σύστημα ελέγχου πτήσης, η Doragon είναι ένα ιδιαίτερα κινητό, δυναμικά ισχυρός, πολλαπλής επίθεσης κατάστασης μεσοπρόθεσμα. . Ο Τύπος 4 οπλοστάσιο περιλαμβάνει ένα ημι-dumbfire πυραύλων σύμπλεγμα, που απασχολείται αποκλειστικά κατά της στενής εμβέλειας, θερμικά trackable στόχους.

Τύπος 4 Doragon

BTR-20 Yastreb
Παρόμοια με την αντίστοιχη της ΕΕ, το UD-12 Shepherd, η BTR-20 Yastreb ARMORED αεροπορικές μεταφορές είναι μια αργή κίνηση, ευδιάκριτο στόχο καλύτερες περιορισμένη στο προσωπικό pick-up και την παράδοση.
Σε αντίθεση με τον βοσκό, τον PAC Τύπος 20 υποκατάστατα Self-Περιορισμός ενεργού εκρηκτικής Armor (SLERA) για το UD-12 της ηλεκτρικά φορτισμένη καθεστώς και συμπληρώνει το διακανονισμό με μια εναλλακτική Triplex συνθετικό υλικό.

Όπως και η ΕΕ aerodyne αεροπορικών μεταφορών, η Yastreb είναι επίσης ευάλωτες στην επίθεση, με μόνο δύο προσωπικό-όπλα κλιμακωμένη επίθεση στο επιβάτες διάθεση.


BTR-20 Yastreb

Battlefield 2142 Battlefield 2142

Κάντε κλικ στην εικόνα το όπλο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όπλο.

European Union Ευρωπαϊκή Ένωση

BJ-2 Combat Knife BJ-2 Combat Μαχαίρι


P33 Pereira Pistol P33 Pereira πιστόλι



Turcotte Rapid SMG Turcotte ταχείας SMG


Morretti SR4 Sniper Rifle Morretti SR4 σκοπευτής τουφέκι


SCAR 11 AR ΜΕΓΕ 11 AR


Bianchi FA-6 LMG Bianchi FA-6 LMG


Mitchell AV-18 Heavy Anti-Tank Mitchell AV-18 Heavy Anti-Tank
Pan Asian Coalition Pan ασιατικές Συνασπισμού

BJ-2 Combat Knife BJ-2 Combat Μαχαίρι


Takao T20 Pistol Takao T20 πιστόλι



Malkov RK-11 SMG Malkov RK-11 SMG


Park 52 Sniper Rifle Park 52 σκοπευτής τουφέκι


Krylov FA-37 AR Krylov FA AR-37


Shuko K-80 LMG Shuko Κ-80 LMG


Sudnik VP Sudnik VP

Unlocks Ξεκλειδώνει

Lambert Carbine Lambert καραμπίνα


Zeller-H Advanced Sniper Rifle Zeller-H Advanced σκοπευτής τουφέκι


Baur H-AR Baur H-AR


Voss L-AR Voss L-AR


Clark 15B Shotgun Clark 15B καραμπίνα


Ganz HMG Ganz HMG


Koenig H-AVR Koenig H-AVR



Mitchell SAAW 86 Mitchell SAAW 86