Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

* Autos Αυτοκίνητα * Cell & Mobile Phones Cell & Κινητά Τηλέφωνα * Computers Υπολογιστές * Electronics Ηλεκτρονικά * Gadgets Gadg

Microdrone RC Spy Camera
Έχετε ακούσει κάποιες ιστορίες που νιώθεις κάποιος έχει μόνο μέχρι σκέψης από Sci-Fi ταινία, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ πραγματικές.

Η είδηση είναι για ένα νέο gadget κατάσκοπος της αστυνομίας είναι δοκιμή του Ηνωμένου Βασιλείου ζήτησε την Microdrone, αυτό που κάνει είναι να πετούν γύρω από την περιοχή κάτω από την παρακολούθηση με την ενσωματωμένη κάμερα στο CCTV . .

Αυτό πραγματικά είναι η τεχνολογία κατευθείαν από τις ταινίες, όπως το τι αστυνομικός, για τον λόγο κάνουμε είναι να θέσουν ένα ειδικό Visor για το κεφάλι τους, η οποία αφήνει τους δείτε όλες τις Microdrone βλέπει ότι κατά το διάστημα που ελέγχει (Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς θα πέσουν έξω του ουρανού).

Έτσι όπως ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αναρωτιέμαι πώς όλοι μας σε αυτή την χώρα φαίνεται να έχουν σχετικά με την εξέταση των ματιών πάνω από όλα ότι θα κάνεις.
Πηγή ubergizmo

Νανο-προστασία στο ύπαιθρο


Αυτοί που κάνουν τζόγκινγκ, οι οδοιπόροι, όσοι κάνουν χειμερινά σπορ, ιστιοπλοΐα και όλα τα άτομα που ασχολούνται με δραστηριότητες για τις οποίες είναι συχνά αναγκασμένα να παραμένουν στο ύπαιθρο με άσχημο, βροχερό καιρό, γνωρίζουν το πρόβλημα με τον βρεγμένο ρουχισμό. Ο υπαίθριος χώρος, ειδικά, χρειάζεται μια ισχυρή σφράγιση που δεν θα διώχνει μόνο νερά, αλλά και τους ρύπους, ενώ θα καθαρίζεται εύκολα.

Η λύση βρίσκεται στο νανο-σπρέι για υπαίθριους χώρους που είναι νέο προϊόν !

Πλεονεκτήματα:

  • Κατάλληλο για αδιάβροχα υφάσματα
  • Κατάλληλο για ρούχα και παπούτσια
  • Κατάλληλο για όλα τα υφάσματα
  • Οικονομικό στη χρήση του
  • Εύκολη εφαρμογή

Τομείς εφαρμογής:

Παπούτσια / παιδικά παπούτσια:
Παπούτσια / παιδικά παπούτσιαΤα παπούτσια είναι ίσως αυτά που μας απασχολούν περισσότερο. Όταν ξαφνικά χαλάει ο καιρός δεν βρέχονται μόνο τα παπούτσια αλλά και οι κάλτσες και επομένως και τα πόδια μας. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ένα κρυολόγημα. Στην περίπτωση αυτή συνιστάται η σφράγιση των παπουτσιών. Εάν τα παπούτσια έχουν επίστρωση λαδιού δεν συνιστάται αυτό το προϊόν αφού το λάδι είναι εχθρικό προς το νανο.

  • Ιδανικό για καταστήματα παπουτσιών και τσαγκάρηδες.

Μπουφάν και εκδρομικά ρούχα:
Μπουφάν και εκδρομικά ρούχαΣυχνά, ιδιαίτερα για τις εκδρομές είναι πολύ σημαντική σφράγιση του ρουχισμού. Αφού μετά από ένα νανοφορμάρισμα το ρούχο συνεχίζει να «αναπνέει», ενώ η βροχή παραμένει μόνο στην επιφάνεια, μπορεί να αναπνέει και το δέρμα μας και παρόλα αυτά δεν γινόμαστε μούσκεμα και έτσι αποφεύγουμε τα κρυολογήματα.

  • Ιδανικό για την λιανική πώληση

Τέντες, ομπρέλες ηλίου, ανοιγόμενες οροφές αυτοκινήτων «cabrio»:
Τέντες, ομπρέλες ηλίου, ανοιγόμενες οροφές αυτοκινήτων «cabrio»Σε πολλές τέντες. ομπρέλες ηλίου και ανοιγόμενες οροφές αυτοκινήτων διαπιστώνει κανείς πολύ γρήγορα, ότι τα βρύα που πέφτουν κολλούν επάνω με την υγρασία. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τέντες και οι ομπρέλες έχουν σαν σκοπό να μας προστατεύουν από τον ήλιο και να μας προσφέρουν ένα σκιερό μέρος σε μέρες με υψηλή θερμοκρασία. Πόσο συχνά όμως ξεχνάμε να κλείσουμε τις ομπρέλες ή να ανεβάσουμε τις τέντες μετά την χρήση τους; To αποτέλεσμα είναι με την βροχή να δημιουργούνται λεκέδες και να πιάνουν συχνά μούχλα. Αυτό μπορείτε να το αποφύγετε με την νανοσφράγιση για υφάσματα και δέρματα.

  • Ιδανικό για εμπόρους αυτοκινήτων και βιοτεχνίες που κατασκευάζουν ομπρέλες ηλίου και τέντες.

Στολές:
ΣτολέςΟι μουσικές μπάντες είναι συχνά εκτεθειμένες στην βροχή. Σε γιορτές και εκδηλώσεις δεν μπορεί ξαφνικά να σταματήσει να παίζει η μπάντα επειδή έπιασε βροχή. Με την σφράγιση των υφασμάτων που παρέχουμε η βροχή κυλά από την στολή έχοντας την όψη της πέρλας και δεν εισχωρεί μέσα στις ίνες. Επίσης και οι αστυνομικοί είναι συχνά αναγκασμένοι να δουλεύουν με βροχή. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητη η νανοσφράγιση.

  • Ιδανικό για συλλόγους και δημόσιες υπηρεσίες.

Ρουχισμός για σκι και για Snowboard:
Ρουχισμός για σκι και για SnowboardΓια τα χειμερινά σπορ έχει η σφράγιση των υφασμάτων πολλά πλεονεκτήματα. Ο ρουχισμός εκτίθεται στις πιο ακραίες συνθήκες. Το πάνω στρώμα του ρουχισμού συχνά βρέχεται. Έτσι βαραίνει κάποιος και αρχίζει να ιδρώνει επειδή το δέρμα δεν μπορεί πια να αναπνεύσει καλά. Η σφράγιση του υφάσματος εμποδίζει το νερό να εισβάλει στο πάνω στρώμα του ρουχισμού.

  • Ιδανικό για βιοτεχνίες ειδών σπορ και συλλόγους.

Κουστούμια, ενδυμασίες και γραβάτες:
Κουστούμια, ενδυμασίες και γραβάτεςΠόσο συχνά μας συμβαίνει, κυρίως σε γιορτές όπως γάμοι ή γενέθλια, να πέσει πάνω μας φαγητό ή κρασί; Συχνά δεν έχουμε μαζί μας ένα καλό ο λεκές. Αυτό το δυσάρεστο γεγονός μπορούμε να το παρακάμψουμε, εάν έχει γίνει σφράγιση του υφάσματος. Η σούπα ή οι λιπαρές ουσίες για παράδειγμα δεν εισχωρούν στις ίνες, μένουν μόνο στην επιφάνεια. Έτσι χρειάζεται μόνο ένα απλό σκούπισμα και το γλέντι συνεχίζεται. Ιδανικό επίσης για μεταξωτά.

  • Ιδανικό για βιοτεχνίες υφασμάτων και γαστρονομία

Καθίσματα αυτοκινήτων:
Καθίσματα αυτοκινήτωνΣτα καθίσματα των αυτοκινήτων, άσχετα από τι ύφασμα είναι, καθόμαστε συχνά με βρεγμένα ή βρώμικα ρούχα. Ανοίγοντας τις πόρτες όλο και λίγο νερό θα μπει μέσα και αυτό προκαλεί βρωμιές και λεκέδες. Αν όμως τα καθίσματα έχουν νανοσφραγιστεί μένει η βρωμιά στην επιφάνεια και δεν εισχωρεί στις ίνες.

  • Ιδανικό για εμπόρους αυτοκινήτων και αυτοκινουμένων.

Συσκευασία που διανέμεται::

  • 300 ml αεροζόλ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Είμαι τουρίστας και ειλθα αυτήν την εβδομάδα να κανό μπάνιο και να δω τα αρχαία της Κορώνης και μνα διασκεδάσω

Όμως αυτή υπεροχή έχτος από ομορφιές έχει και σκουπιδιάρα που βρομάει

Και από την τρίτη 16 αγοράζω μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό

Και ευτυχώς που είναι καλοκαίρι

Άσε η δρόμοι έχω κατά σπάσει το αυτοκίνητο μου με τους κατσικόδρομος σας

περνάω υπέροχα στην Κορώνη αν δεν σου στυλό πάλη email

πες στην μητέρα μου ότι έπεσα ηρωικά

να σου ζήση και ο δήμαρχος με αγάπη Άννα Μαρία



σε ευχαριστούμε Άννα Μαρία για το email αλλά δεν έχεις δίκιο εδώ είναι φύση

και αν πας και στην υαμια θα δεις την διαφημίσει που λέει

βρε Γιώργο παρέλαση κάνουν φέτα