Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

  1. Μαρτυριάρης: Ηχητικά όπλα και βόμβες οσμής κατά διαδηλωτών ...

    www.martiriaris.com/.../blog-post_7738.ht... - Προσωρινά αποθηκευμένη
    Νέα και ιδιαίτερα επικίνδυνα όπλα καταστολής πλήθους, κάνουν συνεχώς την εμφάνιση τους. Φακοί με τις ακτίνες εμετού (puke rays). Κινητές μικροκυματικές ...
  2. Λονδίνο 2012: Ηχητικά όπλα στους Ολυμπιακούς | OnSports.gr

    www.onsports.gr/.../210894-Londino-201... - Προσωρινά αποθηκευμένη
    13 Μάιος 2012 – Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα χρησιμοποιηθούν ηχητικά όπλα καταστολης του πλήθους.
Ηχητικό όπλο για την ασφάλεια των Ολυμπιακών διαθέτουν οι Βρετανοί! Εκτύπωση E-mail



Μια συσκευή ηχητικών κυμάτων, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για την απώθηση Σομαλών πειρατών, εθεάθη σε ένα πολεμικό πλοίο στον Τάμεση, και το βρετανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι θα αξιοποιηθεί για την ασφάλεια των Ολυμπιακών. Ανακοίνωσε πάντως ότι η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί «περισσότερο ως σειρήνα» για τον έλεγχο των ποταμόπλοιων.

Σύμφωνα με το BBC, το παράξενο «πιάτο» που έχει τοποθετηθεί σε ένα αποβατικό στον Τάμεση είναι η Ακουστική Συσκευή Μεγάλου Βεληνεκούς, ή LRAD, η οποία αναπτύχθηκε από την αμερικανική LRAD Corporation.

Το μοντέλο 1000Xi της LRAD μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μεγάφωνο για τη μετάδοση προειδοποιήσεων σε μεγάλες αποστάσεις, είτε για την εκπομπή εστιασμένων εκκωφαντικών ήχων
που προκαλούν πόνο και αναγκάζουν το πλήθος να απομακρυνθεί.

Εκπρόσωπος της LRAD δήλωσε ότι η συσκευή είναι όπλο, αλλά ένα «αποτελεσματικό σύστημα επικοινωνίας μεγάλου βεληνεκούς, το οποίο μεταδίδει εστιασμένα, άκρως κατανοητά μηνύματα, οδηγίες και προειδοποιήσεις σε πολλές γλώσσες, και σε αποστάσεις μέχρι 3.000 μέτρα, για την ειρηνική επίλυση καταστάσεων αβεβαιότητας».

Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας αναφέρει πάντως ότι το 1000Xi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή «ηχητικών τόνων απώθησης», οι οποίοι μπορούν να «επηρεάσουν τη συμπεριφορά ενός εισβολέα».

Από την πλευρά του, το υπουργείο Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί «κυρίως σε λειτουργία μεγάφωνου» προκειμένου να ελέγχεται η κυκλοφορία των πλοίων στον Τάμεση.

Συσκευές LRAD έχουν χρησιμοποιηθεί από τις ΗΠΑ για την καταστολή του πλήθους στο Ιράκ, καθώς και για την απώθηση Σομαλών πειρατών στον Ινδικό Ωκεανό. Έχει επίσης αγοραστεί από το πολεμικό ναυτικό και την αεροπορία των ΗΠΑ αλλά και από κάποιες κυβερνήσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σουηδός έφτιαξε καραμπίνα από ηλεκτρική κιθάρα.. (PHOTO)

Άλλος ένας που βαριόταν και είπε να φτιάξει ένα όπλο ώστε να είναι έτοιμος όταν θα βγουν τα ζόμπι στον δρόμο.... Οκ, το παρατραβάμε... Ίσως είναι το πολύ left for dead 2, η απλά γουστάρει τα όπλα. Όπως και να 'χει ο Σουηδός είπε να χρησιμοποιήσει την τρέλα που έχει για τα όπλα ώστε να τον βγάλουν ψυχολογικά άρρωστο για να παίρνει επιδόματα από το κράτος...
Αυτό εννοείτε δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα αφού αντί να τον επισκεφθούν ψυχολόγοι, τον επισκέφθηκε μια ομάδα αστυνομικών οπού τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν τα όπλα που είχε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί εκτός απο την κιθάρα - καραμπίνα βρήκαν 2 ρεβόλβερ , μια διαλυμένη καραμπίνα, χειροποίητο ημιαυτόματο όπλο και ένα κοντάρι για περπάτημα το οποίο είχε μετατρέψει σε όπλο... 


Ο ίδιος περιέγραψε το μουσικό του όπλο σαν 'ένα αστείο project που δεν κατάφερε να τελειώσει'
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΝΈΑ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ  ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΝΈΟΙ ΤΊΤΛΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


1 ΆΓΡΙΕΣ ΚΌΤΕΣ
2 ΘΑ ΣΠΆΣΩ ΤΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ Ο ΆΓΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΆΚΗΣ ΔΑΜΆΛΑ
3 ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ ΚΑΤΉ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΊ
4 ΝΊΚΟ ΤΡΈΧΑ ΒΑΡΆΝΕ ΤΕΝΕΚΈΔΕΣ ΠΑ ΜΕ ΝΑ ΦΎΓΟΥΜΕ
5 ΕΚΚΡΕΜΈΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΊΑΣ
ΝΈΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
ΚΑΛΆΜΗ + ΜΠΟΥΚΆΛΙ = ΚΑΛΆΜΗ ΜΕ ΜΠΟΥΚΆΛΙΑ
ΜΠΟΥΚΆΛΙ +  ΠΕΤΡΑΔΆΚΙΑ = ΤΣΙΚΙ ΜΑΡΑΚΈΣ
ΤΕΝΕΚΈΔΕΣ +Ξυλάκια  ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΆΜΕ = ΣΠΙΤΙΚΌ ΤΎΜΠΑΝΟ
ΚΆΓΚΕΛΟ + ΧΊΛΙΑ ΔΥΟ + ΤΙΡΙΤΙΚΟ  = ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΆ ΚΑΛΆΜΙΑ
ΚΑΠΆΚΙ ΑΠΌ ΜΠΟΥΓΈΛΑ + ΚΑΠΆΚΙ ΑΠΌ ΜΠΟΥΓΈΛΑ = ΦΡΆΠΑ ΧΡΟΥΠΑ
2 ΚΑΛΆΜΙΑ +  ΣΧΟΙΝΊ + 12 ΣΑΚΟΥΛΈΣ = ΝΤΕΚΟΡΑΣΙΟΝ