Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δώδεκα παραλίες της Αττικής ακατάλληλες προς κολύμβηση

Δώδεκα παραλίες της Αττικής στις οποίες πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας με εγκύκλιο της υφυπουργού Φωτεινής Σκοπούλη. Στα απαγορευμένα για κολύμβηση σημεία είναι όλα τα λιμάνια, μόνιμα αγκυροβόλια και ναυπηγεία, διαλυτήρια πλοίων. Ολόκληρη η περιοχή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και το Πέραμα. Ολόκληρη η περιοχή Σκαραμαγκά, μέχρι και την παραλία Ασπροπύργου. Η παραλία Μεγάρων, από την προβλήτα απέναντι από το ελικοδρόμιο μέχρι την πλαζ Μεγάρων, καθώς και ο μικρός όρμος της προβλήτας έναντι του ελικοδρομίου. Τα λιμάνια Σκαφάκι, Σταυρού της Ακτής Θεμιστοκλέους, το λιμανάκι της Σχολής Δοκίμων και 100 μέτρα εκατέρωθεν του κέντρου "Μιραμάρε". Επίσης η περιοχή από το βόρειο άκρο του Μικρολίμανου μέχρι και την ακτή Ξηροτάγαρου (όριο μαρίνας). Σε ζώνη 50 μέτρων από κάθε πλευρά του στομίων εκβολής όλων των...

εδω αστεια

Τατσόπουλος: Η Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα - NEWS247

news247.gr/eidiseis/politiki/tatsopoylos_h_papaxrhstoy_einai_mia_x...
Πριν από 10 ώρες – Ο κ. Τατσόπουλος στην ανάρτηση του αναφέρει ότι "η Βούλα Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα που, όπως πολλές χαζές νέες κοπέλες (και ..

Οι 35 πιο σέξι αθλήτριες των Ολυμπιακών - Special Edition - oneman

www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/oi-35-pio-seksi-athlhtries-t...
Πανύψηλες Κινέζες, δισεκατομμυριούχες Ρωσίδες, μπρατσωμένες κωπηλάτριες, λυγερόκορμες επικοντίστριες, μια χριστιανή παρθένα και πολλές Σλοβάκες.