Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

robot οχήματα ασφάλειας απο την Robowatch


MOSRO



MOSRO είναι ιδιαίτερα εξοπλισμένο το σημερινές απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Everywhere, where temporary and rapid monitoring of an object by humans is dangerously, unreasonable or not eligible for financing, MOSRO provides reliable protection. Παντού, όπου προσωρινή και γρήγορη παρακολούθηση ενός αντικειμένου από τον άνθρωπο είναι επικίνδυνα, ή παράλογο δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση, MOSRO παρέχει αξιόπιστη προστασία. Due to its equipment MOSRO is in a the position to get along in practically each situation. Λόγω του εξοπλισμού MOSRO είναι σε θέση να τα πηγαίνω καλά σχεδόν σε κάθε κατάσταση.




Χάρη στην ευέλικτη ασύρματη επικοινωνία και την κινητικότητα MOSRO είναι πολύ γρήγορα εγκαταστάθηκε και είναι έτοιμο για χρήση την perceotion λειτουργίες. Its distinctive strength is the employment with a short term and tempo- rary character. Ο χαρακτηριστικός δύναμή του είναι η απασχόληση με βραχυπρόθεσμα και tempo-ρινής χαρακτήρα.
Είναι που εφαρμόζεται παντού, όπου καθορίζεται η δημιουργία-εγκατάσταση μιας συσκευής προειδοποίησης ή ένα βίντεο παρακολούθησης συσκευή δεν αξίζει-ενώ την ίδια και την εποπτεία των αντικειμένων από guardsmen γίνεται πολύ περίπλοκο.





Primary οφέλη
Κινητά χώρο και παρακολούθηση βίντεο
Ευέλικτη και ταχεία απασχόλησης
Μόνα τους προγραμματιζόμενης
Η ταχεία και συγκροτημένη παρέμβαση
περισοτερα

CHRYSOR


Επείγουσα ομάδες που έχουν συσταθεί από την αστυνομία, πυροσβεστική, τον έλεγχο και την καταστροφή των πολιτών προστασία του προσωπικού εκθέτουν κατ 'επανάληψη τους σε σοβαρούς κινδύνους κατά τη διάρκεια της αποστολής τους να σώσουν ζωές.


. Αλλά αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν η σωτήρες γνωρίζουν ακριβώς τι μπορούν να προσδοκούν σε ένα γήπεδο ή σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.






Όταν χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας, τις νυχτερινές ώρες και κάτω από ένα ευρύ φάσμα κλιματικών συνθηκών, CHRYSOR μπορεί να περιπολούν κατά μήκος των διαδρομών που ορίζονται και μέσω του βιντεοσκοπημένου υλικού,


με ολοκληρωμένη ανίχνευση προσώπου, μπορεί και διεξάγει αναγνωρίζουν εισβολείς έναν αρχικό έλεγχο αυτών.


Το προσωπικό ασφαλείας που δεν είναι επί τόπου μπορούν να αξιολογήσουν το βαθμό του κινδύνου και, από απόσταση ασφαλείας, μπορεί να λάβει μέτρα, όπως προβλέπεται στο σχέδιο δράσης.






Η διαδρομή είναι περιπολικό περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά, ή ισοδύναμη με ένα επιχειρησιακό διάρκεια περίπου 9,5 ώρες.


με τη μηχανή σβήνει, την επιτήρηση και αναγνωριστικές αποστολές των 12 ωρών είναι δυνατή.


Εποπτείας και ελέγχου εισόδου ρουτίνες λογισμικού προσφέρει εντός του εδάφους του χάρτη για την οριοθέτηση της περιοχής ανίχνευσης.


περισσότερες πληροφορίες




Δεν υπάρχουν σχόλια: