Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΕΣ - Mobile Security και CBRN ρομπότ

αυτά είναι μερικά μικρά ρομπότ
αλλά χιλιάδες εταιρίες μας φτιάχνουνσε ολόκληρο τον κόσμο
άλλα κυκλοφορούν μαζί σας
άλλα υπάρχουν στα σπίτια σας
και μπορεί μερικά να περπατάνε δίπλα σα
ςστο μέλλον δεν θα ξέρετε αν αυτός που σας μιλάει είναι ανθρώπους η μηχανή
αν αυτός που ερωτευτηκαμε είναι άπλα μια μηχανή
και αν κάποτε τα ρομπότ σας κάνουν σκλάβους
το μέλλον θα δείξει
?


ΕΕΣ - Mobile Security και CBRN ρομπότ

Συνέδριο επανδρωμένη, σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα για την επιθεώρηση και την παρέμβαση καθήκοντα που καλύπτουν τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών, όπως η άμυνα, ασφάλεια, πυρηνικών και χημικών βιομηχανιών. ECA provides a turnkey service of product design, development, production and worldwide logistic support. Συνέδριο παρέχει το κλειδί στο χέρι υπηρεσία του σχεδιασμού των προϊόντων, ανάπτυξη, παραγωγή και διοικητικής υποστήριξης σε παγκόσμιο επίπεδο.





Συνέδριο της σειράς των κινητών ρομπότ εδάφους αποτελείται από throwable απομακρυσμένη ελεγχόμενη μίνι ρομπότ για τον ήχο και το βίντεο επιθεώρησης, των μικρών κινητών οχήματα που μπορούν να αποφυγής εμποδίων, και σπονδυλωτή κινητό ωφέλιμο φορτίο πλατφόρμες για την ασφάλεια και την άμυνα πράξεις.


URBAN πολέμου και της ασφάλειας μίνι-ρομπότ




INBOT είναι μια απομακρυσμένη 2.1kg-μίνι-ρομπότ που ελέγχεται με τρεις κάμερες για την ταχεία ανάπτυξη στο σκληρό και επικίνδυνο περιβάλλον. Applications include audio and video inspection and survey missions in the context of urban warfare, security, and anti-terrorist attacks. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν βίντεο και ήχου επιθεώρησης και εξέτασης των αποστολών στο πλαίσιο του αστικού πολέμου, ασφάλειας και αντι-τρομοκρατικές επιθέσεις





Κινητά επιθεώρησης και εξουδετέρωση όχημα



COBRA είναι μια απομακρυσμένη ελεγχόμενη κινητό όχημα για την επιθεώρηση και την εξουδετέρωση σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση. It carries accessories such as small disruptors, lasers and sensors. Επιβαρύνεται εξαρτήματα, όπως οι μικρές διαταραχές, τα λέιζερ και αισθητήρες. High shock-resistance and reversibility allow them to be launched through a window, providing safe inspection before any human intervention. High-σοκ αντίστασης και ανατροπής τους επιτρέψει να ξεκινήσει με μια θυρίδα, που παρέχουν ασφαλή επιθεώρηση πριν από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση






Επιτήρηση, η ανίχνευση και χαρτογράφηση CBRN ρομπότ





PRM, μια απομακρυσμένη ελεγχόμενη ελαφρύ ρομπότ των 25kg, είναι το μόνο ρομπότ που μπορούν να δεχθούν διάφορες υφιστάμενες και οι εξατομικευμένες ωφέλιμα φορτία για τις αποστολές, όπως IEDD, εξάλειψης εκρηκτικών, την επιτήρηση, ανίχνευση, εντοπισμός και η χαρτογράφηση, ΠΑΒΧ, αυτόματη και προστασία.






Το plug-and-play ενότητες που αναπτύσσονται από ΕΕΣ για αυτό το ρομπότ επιτρέπει την εύκολη αποστολή επανόρθωση των ενοτήτων.



Μπορεί να αναπτυχθεί σε πολλές περιοχές (περιλαμβανομένων των διαμερισμάτων, των αστικών περιοχών, στρατιωτικές βάσεις, τα αεροδρόμια, τα αεροπλάνα και υπόγειες διαβάσεις).






Τα πειράματα διεξήχθησαν σε συνδυασμό με τη γαλλική Πυροσβεστική Υπηρεσία επέτρεψαν Συνέδριο να οριστικοποιήσει μια ανίχνευση χημικών και ακτινολογικών αποστολή ενότητα που ενσωματώνει off-the-shelf αισθητήρες.





Επικίνδυνο αντικείμενο χειραγώγησης-ρομπότ και εξουδετέρωση











Η εξάλειψης εκρηκτικών / IEDD κινητό TSR 202 είναι ρομπότ χρησιμοποιούνται, όπου η ανθρώπινη παρέμβαση είναι επικίνδυνη, όπως:
















-Remote χειραγώγησης σε δύσκολες ή επικίνδυνες περιβάλλοντα




- Εξουδετέρωση των επικίνδυνων αντικειμένων (εκρηκτικά συστήματα και μπούφος παγίδες) με εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας





Με τη νέα επιλογές (φορητό πίνακα ελέγχου, 500μ διευρυνθεί το φάσμα μετάδοσης, αυτόματο σύστημα ομφάλιο στοιβασία, και PROPARM και RICHEMOND κανόνι τοποθέτηση) η TSR202 μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα είδη της εξάλειψης εκρηκτικών / IEDD αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: