Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Το PAL-V - ένα νέο όχημα







Εάν ένα Ολλανδία έδρα της εταιρείας ονομάζεται PAL-V Europe BV παίρνει τον δρόμο της, που φέρουν αυτοκίνητα μπορεί να γίνει πραγματικότητα παρά τη συνεχιζόμενη σφαίρα της ονειροπόλους.








Η εταιρεία του οχήματος, το οποίο ονομάζεται PAL-V (Personal Air και επίγεια οχήματα), είναι τα τρίκυκλα μηχανή η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατευθύνεται στις δημόσιες οδούς, καθώς και μέσω του αέρα, με μια σειρά από περίπου 340 μίλια. On the road, the PAL-V is said to offer a luxury-car smooth ride, while offering extreme maneuverability due to its motorcycle-esque tilting feature and three-wheeled platform. Στο δρόμο, το PAL-V είπε είναι να προσφέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο εύκολη, προσφέροντας παράλληλα και ακραία ευελιξία λόγω της μοτοσικλέτας-esque κλίση χαρακτηριστικό και των τριών τροχοφόρα πλατφόρμα. The manufacturer claims a 0-60 mph run in less than five seconds with an average fuel economy of approximately 70 miles per gallon on the ground. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι ένα 0-60 μίλια/ώρα τρέχει σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα με την οικονομία καυσίμου κατά μέσο όρο περίπου 70 μίλια ανά γαλόνι, με το αιτιολογικό.












To propel the PAL-V in the sky, a single rotor and propeller are used, similar to what would be found in a gyrocopter. Για να κινώ το PAL-V στον ουρανό, ένα ενιαίο στροφείο και χρησιμοποιούνται έλικα, παρόμοια με αυτήν που θα βρεθεί σε gyrocopter. The distance required for takeoff is 50 meters and landing space is even less, allowing the PAL-V to be operated in many environments. Η απόσταση που απαιτείται για την απογείωση είναι 50 μέτρα και η εκφόρτωσή του χώρου είναι ακόμη λιγότερο, επιτρέποντας την PAL-V θα πρέπει να λειτουργεί σε πολλά περιβάλλοντα. With a maximum airspeed of 120 mph and no traffic to contend with, commuting times with a PAL-V should be reduced considerably. Με μέγιστη ταχύτητα αέρα 120 mph, δεν κυκλοφορίας να αντιμετωπίσει, τις μετακινήσεις φορές με το PAL-V θα πρέπει να μειωθεί σημαντικά.












Ενεργοποιώντας το PAL-V είναι ένα Mazda προέλευσης, πιστοποιημένα οικολογικά αυτοκίνητα κινητήρα που μπορούν να λειτουργούν με βενζίνη, καθώς και βιοντίζελ ή βιοαιθανόλης. Σύμφωνα με την εταιρεία, Ειδική Light Sport Aircraft πιστοποίησης, ένα αθλητικό Αεροπορίας License, άδεια μοτοσικλέτας, και τυπική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου είναι όλα απαραίτητα για τη λειτουργία του οχήματος στις ΗΠΑ








Όλα φαίνεται κάπως υπερβολικά καλό για να είναι αλήθεια σε αυτό το στάδιο, αλλά θα θέλαμε να είναι σε θέση να ρίξετε μια ματιά σε ένα PAL-V της σάρκας. Undoubtedly, personal air/land transport will be a viable prospect for the multitudes at some point down the line. Αναμφίβολα, η προσωπική του αέρα / χερσαίων μεταφορών θα είναι μια βιώσιμη προοπτική για το multitudes σε κάποιο σημείο της γραμμή.

Περισσότερα για το PAL-V εδώ: www.pal-v.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: