Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ένα στάχυ για Snipers


Ένα νέο ρομποτικό κεφάλι μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς η θέση του εχθρού σκοπευτές και πρόσκληση στον ιππικό

An Ear for Snipers trevorjohnston.com Ένα στάχυ για Snipers trevorjohnston.com

Η RedOwl είναι ένα ρομποτικό κεφάλι που μοιάζει περισσότερο με μία PowerPoint προβολέα από δεινός χειρότερο εχθρό του.

Αλλά μην αφήσετε τη Circuit City εμφάνιση ανόητος σας: Ελεγχόμενη από έναν φορητό υπολογιστή-wielding στρατιώτη, το RedOwl της ανώτερης αισθήσεις μπορεί να διαβάσει ένα από nametag σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και να προσδιορίσει το μοντέλο μιας και τουφέκι απολύθηκε απλά ένα μίλι μακριά από την ανάλυση της ήχο του μακρινή έκρηξη.

Και σύντομα θα μπορούσε να είναι θέση να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες της στο Ιράκ.

RedOwl του έργου, Glenn Thoren, τώρα ένας διευθυντής σε Insight Τεχνολογίας σε Londonderry, New Hampshire, λέει πολλά πρωτότυπα που έχουν τελειώσει ένα εντατικό 10 εβδομάδων πεδίο δοκιμής στο Fort Benning στη Γεωργία.

Δεδομένης της αμυντικής υπηρεσία έγκριση του προϋπολογισμού στις αρχές του τρέχοντος έτους, ελπίζει τα $ 150.000 σκοπευτής-Finders θα είναι στο Ιράκ από την άνοιξη.

Το ρομπότ της μηχανικής αυτιά είχαν αρχικά σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ακοής aides.

Αλλά Thoren, στη συνέχεια, με το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης Φωτονικής Κέντρο, το οποίο ηγείται του έργου RedOwl, νόμιζα μέχρι τη νέα αίτηση μετά την εκμάθηση μιας ακίδα στο σκοπευτής δραστηριότητα γύρω από hotspots όπως ιρακινή φυλακή Αμπού Γκράιμπ.

Αυτός συνδυάζεται η αρχική ακούτε που επεξεργάζεται το σύστημα ήχου που λαμβάνονται από τέσσερα μικρόφωνα για να καθορίσουν την κατεύθυνση και την ανύψωση του θορύβου με μια σουίτα αισθητήρες, προβολείς και λέιζερ rangefinder.

Όταν η RedOwl ακούει πυροβολισμούς, θα swivels το κεφάλι προς την πηγή του θορύβου.

Θερμική imager να επιλέξω ενώ ο σκοπευτής σε υπέρυθρη ανάβει φώτα του για νυχτερινή όραση εξοπλισμένα στρατεύματα.

Συνδέεται με ένα PackBot, ένα μικροσκοπικό ρομπότ δεξαμενή κατασκευάστηκε από το iRobot Burlington, Massachusetts, και διευθύνονται από ένα τροποποιημένο Xbox videogame ελεγκτή, η RedOwl μπορεί επίσης να εισάγετε τα επικίνδυνα κτίρια πριν από στρατιώτες.

"Αν ελπίζουμε να τεθεί το ρομπότ σε καταστάσεις όπου θα ήταν λιγότερο ασφαλής για έναν στρατιώτη," Thoren λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: