Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Anti-σκοπευτής Ελεγχόμενη Ρομπότ με Microsoft XBox


Ρομπότ TALON συνδέσεις του στρατού των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της αποστολής σε πραγματικό χρόνο Πολέμου Αποστολές TALON ρομπότ έχουν σε συνεχή, ενεργό στρατιωτική θητεία από το 2000 όταν είχαν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στη Βοσνία για την ασφαλή διακίνηση και τη διάθεση των ζώντων χειροβομβίδες.

Ήταν ο μόνος Αμερικανός-ρομπότ γίνεται με επιτυχία σε Ground Zero στην προσπάθεια αναζήτησης και ανάκτησης μετά την 11 Σεπτ. επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το μόνο ρομπότ για την τελευταία σε ολόκληρη την αποστολή χωρίς να απαιτείται σημαντική επισκευή.

TALON ρομπότ ήταν τα πρώτα ρομπότ που ελήφθησαν υπόψη για το Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια της δράσης κατά των Ταλιμπάν και για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, το Φεβρουάριο του 2002.

Θα συνοδεύεται αρχικά το Ειδικές Δυνάμεις σε διαβαθμισμένες αποστολή, και είναι ακόμα εκεί τώρα εργασίες εξάλειψης εκρηκτικών.

Ήταν στο έδαφος του Κουβέιτ, όταν δυνάμεις του συνασπισμού μαζικής το 2003 και έχουν στο Ιράκ από τότε που εκτελεί εξάλειψης εκρηκτικών / IED (αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών) αποστολές.

TALON ρομπότ έχουν πλέον ολοκληρώσει περισσότερα από 20.000 εξάλειψης εκρηκτικών αποστολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας του TALON ρομπότ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μηχανικών απομακρυσμένα αντικείμενα διερεύνηση ύποπτων να καθοριστεί εάν είναι είτε δεν είναι IEDs.

TALON της πολλαπλής αποστολής οικογένεια ρομπότ τώρα περιλαμβάνει ένα ειδικά εξοπλισμένο για σενάρια συχνά συναντούν οι αστυνομικές μονάδες ΜΑΤ βουλευτές και σε όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων.

TALON SWAT / MP μπορεί να ρυθμιστεί με μια πολυ-shot TASERTM ηλεκτρονικού ελέγχου της συσκευής με λέιζερ dot αποσκοπούν, ένα ηχείο και ήχου δέκτη, νυχτερινή όραση και θερμικές κάμερες και η επιλογή των όπλων για ένα θανατηφόρο ή λιγότερο από το φονικό απάντηση.

defense and rescue. TALON ρομπότ είναι ισχυρό, ανθεκτικό, ελαφρύ, ερπυστριοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως για πυροτεχνουργίας (εξάλειψης εκρηκτικών), αναγνώριση, επικοινωνιών, hazmat, της ασφάλειας, της άμυνας και της διάσωσης.

Έχουν παντός καιρού, ημέρα / νύχτα και αμφίβιες δυνατότητες και μπορούν να πλέουν σχεδόν οποιοδήποτε έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: