Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΗΠΑ δείχνει off ρομπότ αεροπλάνο

αεροπλάνο
Το X-45 πρωτοτύπων
Only the plane on the left has flown Μόνο το αεροπλάνο στα αριστερά έχει πετάξει

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει θέσει για δείχνουν φουτουριστικό ρομπότ αεροπλάνο σχεδιαστεί για να επιβιώσουν τα αποτελέσματα των εξελίξεων στο πεδίο της μάχης.

Προηγούμενη pilotless drones έχουν μαστίζεται από προβλήματα, με τουλάχιστον οκτώ συντρίβεται από το φθινόπωρο.

Το X-45 έχει αναπτυχθεί με κόστος $ 256M να φέρουν όπλα στην καταπολέμηση του και θα μπορούσε να είναι σε λειτουργία έως το 2010.

Μόνιμοι αναμένουμε το επίπεδο που θα είναι σε θέση να μεταφέρουν περισσότερα από 3000 κιλά (1.350 κιλά) για να πέσουν βόμβες για εχθρός ραντάρ και πυραύλων μπαταρίες.

"Αυτά πρέπει να αγοράσουν το δικό τους τρόπο από αποδίδει τόσο καλά σε αυτές τις αποστολές ως ένα περιουσιακό στοιχείο θα επανδρωμένα», είπε ο X-45 διευθυντής προγράμματος, συνταγματάρχη Michael Leahy.

Growth area Ανάπτυξη περιοχή

Το μοντέλο X-45 θα πετάξει το φθινόπωρο
The plane is designed for combat Το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της
Μόνο ένα από αυτά έχει εκτελεστεί μέχρι σήμερα, φτάνοντας σε ταχύτητα αέρα 195 κόμβων και υψόμετρο 7.500 πόδια (2.290 μέτρα). The second prototype is due to start test flights in the autumn. Το δεύτερο πρωτότυπο αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμαστικές πτήσεις το φθινόπωρο.

The X-45 is designed to be partially autonomous. Το X-45 έχει σχεδιαστεί για να είναι εν μέρει αυτόνομο.

Ο πιλότος, ο οποίος μπορεί να πετούν διάφορα επίπεδα μια φορά, θα παραμένουν στο έδαφος, από βλάβη του τρόπο.

Οι δύο σχήματος Y αεροσκάφη έχουν αναπτυχθεί από την Defense Advanced Research Project Agency (DARPA), η Πολεμική Αεροπορία και η Boeing.

Είναι ένα άθλημα τόσο gaping είσοδος αέρα αντί για σκιά, με ένα φτωχό, κρύφιος προφίλ.

Ο στόχος των δαπανών για κάθε αεροπλάνο είναι μεταξύ $ 10 εκατ. και $ 15 εκατ. ή περίπου το ένα τρίτο του κόστους της επόμενης γενιάς μαχητικών αεροπλάνων.

Η DARPA, η οποία αναπτύσσει τεχνολογίες για το μέλλον το Πεντάγωνο, έχει τουλάχιστον Έξι άλλες drones στο στάδιο της ανάπτυξης, ορισμένα δεν υπερβαίνουν το ένα κέικ κασσίτερο.

Experts predict the global market for military drones could be worth $7.5bn over the next decade. Εμπειρογνώμονες προβλέπουν την παγκόσμια αγορά για τους στρατιωτικούς drones μπορεί να αξίζει $ 7.5bn κατά την επόμενη δεκαετία.




D


Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: