Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τα γενέθλια του Καρκίνου 2008 - 2009

Πώς θα επηρεάσει η φετινή χρονιά τα άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι προβλέψεις ξεκινούν από την ημέρα των γενεθλίων σας και τελειώνουν στα επόμενα γενέθλιά σας.

Αν έχετε γεννηθεί…
22 Ιουνίου: Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών. Πολλοί από σας θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να λύσετε κάποια πρoβλήματα που σας έχουν γίνει βραχνάς. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από μια συμφέρουσα πώληση, μέσα από κάποιο δάνειο ή και μέσα από ένα σημαντικό κληροδότημα. Απαλλαγμένοι πια από αυτό το άγχος θα καταστρώσετε νέα σχέδια που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Προσέξτε μόνο τους «επιτήδειους» που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας αποσπάσουν με κάθε τρόπο ό,τι μπορούν!

23 Ιουνίου: Η διάθεση σας στην διάρκεια της χρονιάς θα είναι καλή και φροντίστε να την διατηρήσετε έτσι, καθώς οι επιρροές που δέχεστε δεν είναι και τόσο ευνοϊκές. Αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους ή στις υποχρεώσεις σας, ώστε να ολοκληρώνετε το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Υποστηρίξτε τους συναδέλφους σας αλλά προσπαθήστε να μείνετε μακριά από την πολιτική των γραφείων. Αν και έχετε αυτοπεποίθηση, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά κοινά οικονομικά ή διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων.

24 Ιουνίου: Ένα όμορφο κλίμα θα επικρατήσει τους επόμενους δώδεκα μήνες, τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Έτσι, όσοι είστε ελεύθεροι, είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε και θα ξεκινήσετε μια σημαντική ιστορία. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να ανανεώσετε και αναζωπυρώσετε την αγάπη σας. Η επισημοποίηση της σχέσης σας, ή και ένα ταξίδι που θα είναι - ή θα σας φανεί - σαν ταξιδι του μέλιτος, θα αποτελέσει ίσως το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Παράλληλα η μεγάλη βελτίωση των οικονομικών σας, θα κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

25 Ιουνίου: Αρκετές θετικές επιρροές που υπάρχουν στον ετήσιο χάρτη σας σάς υπόσχονται μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Η σχέση με έναν ξένο ή με κάποιο άτομο που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού θα σας καλύψει απόλυτα συναισθηματικά. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για εκπαιδευτικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, δεν θα πρέπει να την χάσετε. Με την αυτοπεποίθησή σας στο φόρτε της και τις πρωτοποριακές σας ιδέες σε πλήρη άνθηση θα γίνετε περιζήτητοι. Οτιδήποτε πετύχετε φέτος, θα έχει μακροχρόνια οφέλη.

26 Ιουνίου: Η καριέρα σας και τα επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αυτή τη χρονιά. Είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είτε είστε υπάλληλοι, οι κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα σας δώσουν την ηθική ικανοποίηση που χρειάζεστε. Οικονομικά κέρδη ή άλλου είδους οφέλη που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, θα προέλθουν ως αποτέλεσμα πρόσφατων επενδύσεων ή νέων επαγγελματικών επιλογών. Παρ’ όλο που είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί φέτος, φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ των οικογενειακών σας υποχρεώσεων και των επαγγελματικών σας καθηκόντων.

27 Ιουνίου: Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δραστήρια για σας και είναι πολύ πιθανό να υλοποιήσετε αρκετούς στόχους σας. Τόσο η φυσική σας κατάσταση όσο και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυχόν παγίδες και να βαδίσετε με σιγουριά προς την επιτυχία. Αν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βρείτε αυτό ακριβώς που θέλετε. Πολλοί μάλιστα από σας θα αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται πολύ καλή και αυτό θα σας δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη.

28 Ιουνίου: Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει τους επόμενους δώδεκα μήνες θα είναι πολύ ευχάριστη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια και τις ιδέες σας. Οι οργανωτικές σας ικανότητες είναι εξαιρετικές. Μπορείτε να μοιραστείτε σχέδια με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας, και που θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους όταν τους χρειαστείτε. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν σημαντικά. Μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά το έλλειμμα του προϋπολογισμού σας, εφαρμόζοντας μικρές περικοπές εκεί που χρειάζεται. Οι κοινωνικές επαφές θα αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες.

29 Ιουνίου: Ο χάρτης σας σκιαγραφεί μια χρονιά σημαντική, πλούσια σε ικανοποιήσεις τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Οι φιλίες, θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και θα σας παρέχουν σημαντικές ενισχύσεις και συνεισφορές. Έχετε την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια ώστε να επιβάλλετε την αυτονομία σας και τις ιδέες σας. Είναι πολλά τα ενδιαφέροντα που θα σας κεντρίσουν την προσοχή και που θα μοιραστείτε μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε. Το μυαλό σας θα είναι σε μεγάλη φόρμα και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε προκειμένου να υποστηρίξετε τις θέσεις σας σε επαγγελματικές συζητήσεις.

30 Ιουνίου: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας σηματοδοτεί για σας μια ξεχωριστή χρονιά. Ανατέλλει μια καινούργια περίοδος με πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μεσουρανήσουν τα οικονομικά σας. Το ίδιο θα συμβεί και στα αισθηματικά σας, όπου θα δείτε να ισορροπούν και να ευθυγραμμίζονται οι υπάρχουσες σχέσεις, ή να επανασυνδέεστε με δεσμούς που διακόψατε βεβιασμένα. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονιά θα εξελιχθούν μελλοντικά πολύ θετικά.

1 Ιουλίου: Η επικοινωνία με τα συγγενικά σας πρόσωπα ή τα αδέρφια σας θα υποστεί διάφορες διακυμάνσεις μέσα στην διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών, και ίσως θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματία προκειμένου να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν καταφέρετε να μην φτάσετε στα άκρα, θα έχετε οφέλη, κυρίως αν έχετε να ξεκαθαρίσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία. Την ίδια τακτική πρέπει να ακολουθήσετε και στην περίπτωση που θέλετε να σας χορηγηθεί ένα δάνειο. Να θυμάστε ότι η τύχη είναι στο πλευρό σας, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.

2 Ιουλίου: Η χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλιά σας θα αποδειχθεί γόνιμη σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά ιδιαίτερα στα αισθηματικά όπου νιώθετε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Η εξωστρέφεια που θα αναπτύξετε φέτος και η συμμετοχή σας σε διάφορες δραστηριότητες θα γίνουν αιτία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση. Ίσως όμως μπείτε στον πειρασμό να συγκρίνετε την καινούργια σχέση με μια παλιά, πράγμα το οποίο θα ξεκαθαρίσει πραγματικά τα συναισθήματά σας.

3 Ιουλίου: Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει να μάθετε να ακούτε προσεκτικά τον σύντροφό σας και να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, ώστε να αποφύγετε τις παρανοήσεις. Ακόμα και όσοι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σχέση σας, θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα ζήσετε κάποιες ευχάριστες περιπέτειες, που όμως θα είναι σύντομες. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται.

4 Ιουλίου: Η αναζήτηση της επαγγελματικής σας σταθερότητας θα είναι η μεγαλύτερη επιδίωξή σας, καθώς θα αρχίσετε να εισπράττετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών που έχετε κάνει. Η οικονομική σταθερότητα που κυνηγάτε εδώ και καιρό φαίνεται ότι αρχίζει να πραγματοποιείται. Ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσετε την συντηρητική σας τακτική και να συνεχίσετε να κρατάτε τον έλεγχο, αν δεν θέλετε να ξαναγυρίσετε στα ίδια. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε αν έχετε να υπογράψετε σημαντικά χαρτιά, ή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.

5 Ιουλίου: Σας περιβάλλει σύγχυση και ασάφεια και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για όλα τα γεγονότα πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε, και κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με κοινά οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία. Αποφύγετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, ζητήστε μια νομική συμβουλή. Το να δανείσετε χρήματα σε έναν φίλο θα είναι λάθος κίνηση καθώς μπορεί να χάσετε και τα χρήματά σας αλλά και τον φίλο σας. Αναβάλετε νομικές και οικονομικές υποθέσεις κυρίως αν πρόκειται για διακανονισμό διαζυγίου ή διάλυση επαγγελματικού συνεταιρισμού.

6 Ιουλίου: Οι θετικές πλανητικές επιρροές που δέχεστε συνιστούν να είστε «ανοιχτοί» σε αυτό που πρόκειται να έρθει στον δρόμο σας. Τόσο το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα όσο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ευνοϊκοί παράγοντες για την φετινή χρονιά. Η βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής θα είναι ίσως πρωτοφανής για σας και θα ξεπερνά ακόμα και τις πιο τρελές προσδοκίες σας. Μην αφήσετε λοιπόν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι πολύ καλό.

7 Ιουλίου: Οι συνθήκες που επικρατούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, είναι ιδανικές για να αναπτύξετε τις ιδέες σας, και μάλιστα με την συμπαράσταση των συναδέλφων σας και των ανωτέρων σας. Έτσι θα ολοκληρώσετε στόχους που ίσως δεν περιμένατε ούτε εσείς. Εξάλλου, είναι κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε μια προαγωγή ή και μια αύξηση. Το ίδιο θετικές είναι οι ενδείξεις και για την αισθηματική σας ζωή, όπου ακόμα και μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

8 Ιουλίου: Τα αστέρια προφητεύουν μια αλλαγή στις σχέσεις σας όχι ιδιαίτερα θετική. Το γεγονός ότι η εργασία σας θα απαιτεί την παρουσία σας μέρα – νύχτα, θα έχει απήχηση στην προσωπική σας ζωή. Έτσι, αναγκαστικά, η αγάπη θα μπει σε δεύτερη μοίρα και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα που και να θέλετε δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Αν πάλι θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο στην σχέση σας, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην δουλειά σας. Φροντίστε να μοιράσετε τον χρόνο σας κάνοντας την σωστή επιλογή και με την πάροδο του χρόνου θα ωφεληθείτε.

9 Ιουλίου: Πολύπλευρη θα είναι η τύχη σας την φετινή χρονιά. Αν μάλιστα έχετε την ευκαιρία να δώσετε εσείς τον ρυθμό στα θέματά σας, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Ίσως αναμιχθείτε σε σχέδια που ξεπερνούν τις ικανότητές σας, ή ασχοληθείτε με κάτι με το οποίο δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν. Θα πρέπει όμως να εκτιμήσετε τις δυνατότητές σας ρεαλιστικά και να μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Η σχέση σας με τον σύντροφο δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη και μπορεί να προκύψουν σοβαρές συγκρούσεις.

10 Ιουλίου: Αρκετά δύσκολη προβλέπεται για σας η φετινή χρονιά, καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη δεσπόζουν στον ετήσιο χάρτη σας. Αυτές οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές που μπορεί να προέλθουν και από την αποκάλυψη κάποιων γεγονότων. Ωστόσο, το θετικό είναι πως δεν είσαστε εντελώς απροετοίμαστοι γι’ αυτά. Οι ενδείξεις υπήρχαν από καιρό και κατά κάποιο τρόπο τα περιμένατε. Με την διαίσθησή σας θα σταθείτε στην κατάλληλη θέση απέναντι στα γεγονότα.

11 Ιουλίου: Οι επιρροές που δέχεστε κάνουν την φετινή χρονιά ιδιαίτερα θετική για την αισθηματική σας ζωή. Συγκεντρώστε όλη την ενέργειά σας, σ’ αυτόν τον τομέα. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα απολαύσετε την αγάπη με τον σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σχέση μεγάλου πάθους. Η διαίσθησή σας, η δημιουργικότητά σας και η φαντασία σας είναι πολύ τονισμένα στον χάρτη σας, και ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

12 Ιουλίου: Μια πολύ ευνοϊκή χρονιά σας περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε πρώτη προτεραιότητα θα βρεθεί φυσικά η αισθηματική σας ζωή, όπου είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι θα ζήσετε μοναδικές στιγμές. Πολλοί από σας θα σκεφτείτε ακόμα και την πιθανότητα του γάμου καθώς έχετε ήδη πειστεί τόσο για τα δικά σας συναισθήματα όσο και για του συντρόφου σας. Η αίσθηση της ασφάλειας στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας, θα σας ωθήσει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να αποκτήσετε αγαθά που λαχταράτε εδώ και καιρό.

13 Ιουλίου: Η ακτινοβολία της πληθωρικής ενέργειας που σας περιβάλλει, θα σας φανεί χρήσιμη για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, αλλά και για εκπέμψετε μια μυστήρια γοητεία. Έτσι η αισθηματική σας ζωή θα ενεργοποιηθεί τόσο που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε ξεχωριστά με κάθε άτομο που γνωρίζετε. Οι κατακτήσεις σας θα είναι πολλές, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε να κατασταλάξετε σε μια. Άλλωστε, το κυνήγι των σχέσεων δεν είναι το χαρακτηριστικό σας.

14 Ιουλίου: Με το τρίγωνο που δέχεται ο Ήλιος σας από τον Ουρανό φέτος μπορείτε να περιμένετε τα πάντα. Αν και σαν Καρκίνοι δεν είστε συνηθισμένοι να δέχεστε εύκολα τις αλλαγές, τα αποτελέσματα αυτής της επιρροής θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Η συμμετοχή σας σε φιλικές συγκεντρώσεις θα έχει μακροπρόθεσμες ευεργετικές συνέπειες, καθώς παλιοί και καινούργιοι φίλοι θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας. Φέτος μπορείτε να κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Η αισθηματική σας ζωή είναι εξίσου καλή.

15 Ιουλίου: Η χρονιά που έρχεται συνιστά να επιστρατεύσετε όλη σας την υπομονή. Απρόβλεπτες καταστάσεις θα αλλάξουν την πορεία των γεγονότων στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος το πείσμα και να αλλάξετε στρατηγική. Τα προβλήματά σας θα λυθούν, αν καταφέρετε να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο και τους στόχους σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα βρείτε καινούργιες προκλήσεις και θα καταφέρετε να αυξήσετε την πελατεία σας, αφού πρώτα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Η συμπαράσταση του συντρόφου σας θα είναι πολύτιμη.

16 Ιουλίου: Φέτος θα καταφέρετε να συνδυάσετε αρμονικά την δουλειά, την αγάπη και τις σχέσεις, πράγμα δύσκολο αν λάβετε υπόψη τον όγκο της δουλειάς που σας περιμένει. Ωστόσο, θα καταφέρετε να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Η ρομαντική σας διάθεση ακόμα πιο εμφανής από άλλες φορές θα ικανοποιήσει τον σύντροφό σας απόλυτα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση που ίσως σας βάλει σε δίλημμα, ωστόσο η λογική σας θα σας οδηγήσει στην σωστή απόφαση.

17 Ιουλίου: Τα γενέθλιά σας ανοίγουν την αυλαία σε μια χρονιά όπου ο έρωτας και η αγάπη θα πρωταγωνιστήσουν. Έτσι πολλοί από σας που έχετε μια σταθερή σχέση ή και που είστε παντρεμένοι, θα βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση από τον σύντροφό σας, θα προγραμματίσετε αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας και θα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Αν πάλι είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που ίσως σας φανεί πολύ σοβαρό για τα μέτρα και τα σταθμά σας, θα είναι όμως αυτό που πραγματικά ζητάτε.

18 Ιουλίου: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στα γενέθλιά σας θα σας κάνει φέτος περισσότερο αντισυμβατικούς, ασυνήθιστους και πρωτοποριακούς. Ίσως θελήσετε μάλιστα να αποδεσμευτείτε από μια σοβαρή σχέση, προκειμένου να χαρείτε την ελευθερία σας, αλλά θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά προτού το κάνετε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε και να μην υπάρχουν περιθώρια επιστροφής. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν καθώς μπορεί να νιώθετε ότι τα βγάζετε πέρα «τσίμα τσίμα». Ωστόσο υπάρχουν αρκετές επιλογές για να τα αυξήσετε, αρκεί να τις αναζητήσετε.

19 Ιουλίου: Έχετε πολλά σχέδια και ιδέες στο μυαλό σας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και τα μεγάλα ρίσκα. Υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και που τις αγνοείτε, γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα να σκεφτείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Αν μέσα στα σχέδιά σας συμπεριλαμβάνονται ταξίδια στο εξωτερικό, θα πρέπει να σκεφτείτε αν τα αντέχει η «τσέπη» σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε το δρομολόγιό σας λόγω έλλειψης χρημάτων.

20 Ιουλίου: Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το φλέγον θέμα του επόμενου δωδεκάμηνου και θα είναι απαραίτητο να προσέξετε την ισορροπία μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σας. Η συντηρητική τακτική καθώς και η αποφυγή δανείων που δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποπληρώσετε, θα σας γλιτώσει από πολλούς κινδύνους. Αντίθετα, τα επαγγελματικά σας δέχονται καλές επιρροές και θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μάλιστα, θα πετύχετε μια σημαντική συμφωνία.

21 Ιουλίου: Εξετάστε τα ζητήματά σας αποτελεσματικά, αποδοτικά και ήρεμα, καθώς φέτος θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλά και ξαφνικά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο κυκλοθυμική και θα πρέπει να μπορείτε να την ελέγχετε ώστε να μην συγκρουστείτε με τους γύρω σας. Όσοι είστε υπάλληλοι θα πρέπει να προσέχετε ώστε να αποφύγετε αρνητικά σχόλια που θα μειώσουν την αποδοτικότητά σας και θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Ευκαιρίες θα σας δοθούν και, εάν είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να δράσετε την κατάλληλη στιγμή, θα πετύχετε ένα όνειρό σας.

22 Ιουλίου: Το στοιχείο του απροσδόκητου διαχέεται στην ατμόσφαιρα καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον ετήσιο χάρτη σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σας, γιατί η ρουτίνα σίγουρα θα σας κουράσει. Σχεδιάστε ένα ταξίδι που σας ενδιαφέρει, και που μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και την μόρφωσή σας. Ψάξτε καινούργιους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στην δουλειά. Η επίλυση των προβλημάτων σας είναι εύκολη τώρα καθώς έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: