Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

πυραυλικού καυσίμων Powered βραχίονα

UPDATE: Μια τρομακτική εικόνα του βραχίονα ρομπότ wielding όπλο μετά το άλμα.


Το τρέχον βιονικά βραχίονα κοπής μόνο δεν είναι;


Κουρασμένος της μόνο κραδασμούς πειρατής γάντζο;


Λοιπόν μια ομάδα στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt έχει αναπτύξει μια προσθετική βραχίονα του ότι τροφοδοτείται από ότι αυτό είναι σωστό οι γονείς, καύσιμα πυραύλων!


Η ομάδα ήρθε με την ιδέα ενώ προσπαθεί να αναπτύξει ένα σύστημα που λειτουργεί με την ίδια δύναμη του βραχίονας του ανθρώπου.












Προσθετική συμβατικά όπλα δεν έχουν τη δύναμη της σάρκας και του αίματος ομολόγους της, ο λόγος είναι οι μπαταρίες. In order to lift comparable weights, a prosthetic arm would need a massive battery, too large for the prosthesis itself. Προκειμένου να άρει το βάρος συγκρίσιμα, μια προσθετική χέρι θα χρειαζόταν μια τεράστια μπαταρία, πολύ μεγάλο για την ίδια προθέσεων.


so (επικεφαλής προγράμματος) Michael Γκόλντφαρμπ αρχίσει να σκεφτόμαστε και άλλους τρόπους για να την εξουσία τεχνητά μέλη, και κατέληξε με την ιδέα της χρησιμοποίησης του κινητήρα πυραύλων monopropellant συστήματος του διαστημικού λεωφορείου, που χρησιμοποιεί για τη στρατιωτική κίνηση στο χώρο.






Είναι απολύτως σαφές ότι αυτή η ομάδα ζει από το ίδιο πιστεύω ότι κάνω.


Όταν προσπαθούμε να επιλύσουμε ένα πρόβλημα, πάντα κάποιο βλήμα ή εκρηκτικές ύλες στο τελικό σχεδιασμό.


Εννοώ, πραγματικά, ο οποίος χρειάζεται μια κωδωνισμός anyways όταν μπορείτε να έχετε είναι σχισμένο ή διοχετεύεται εκτός από σας βιονικά βραχίονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: