Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

γυαλιά κατάσκοπος κάμερα


We all have a little James Bond in us, and these spy camera glasses take your imagination to the next level. Πρέπει όλοι μας λίγο James Bond σε εμάς, και αυτά τα γυαλιά κατάσκοπος κάμερα λαμβάνει τη φαντασία σας στο επόμενο επίπεδο. This is the next best thing to actually being James Bond, or, a superhero with X-Ray vision. Αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα στην πραγματικότητα James Bond, ή, ένα superhero με ακτίνες Χ όραμα.

Έτσι δεν θα σας δώσω X-Ray όραμα, συγκλονιστικό, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι να σας δώσω την ευκαιρία να συλλάβει τις εικόνες 1.3 Megapixel για να εξασφαλίσει ότι αυτό που βλέπετε, είναι αυτό που έχετε αιχμαλωτίστηκαν σε ψηφιακή μορφή εικόνας.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η δυνατότητα να απολαύσετε κομμάτια MP3 με ενσωματωμένο σε earbuds ότι μπορεί να γαντζώθηκε από το δρόμο σας όταν δεν το χρησιμοποιούν.





Έρχονται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου που μπορούν να κρατήσουν αυτά τα μωρά που μέχρι και για 9 ώρες, με αποθηκευτική χωρητικότητα 1 GB, αρκετά για να κατέχουν χιλιάδες εικόνες. Also included is a Mini USB port to upload or download your images and for battery recharge, and yep, these even come with a remote. Περιλαμβάνονται επίσης οι μίνι θύρα USB για να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε τις εικόνες σας και για την μπαταρία της ανατροφοδότησης, και Ναι, αυτές έρχονται ακόμη και με ένα τηλεχειριστήριο.

Θα βρείτε όλα τα πλήκτρα ελέγχου θα κάνατε σε μια τυπική ψηφιακή κάμερα - Προώθηση, Rwd, Play, Capture, Pause,

καθώς και όγκο ελέγχου.

Γυαλιά ηλίου που παίζουν μουσική και έρχονται με ένα τηλεχειριστήριο;;

Δεν υπάρχουν πιο δροσερές αποχρώσεις από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: