Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Η Προσωπική πυραύλων-Copter

Έχουμε δει προσωπικά ελικόπτερα εδώ πριν, αλλά τίποτα δεν με την προστιθέμενη awesomeness των jet-εξουσία.
Λοιπόν τώρα από την εταιρεία που μας έφερε ο Πύραυλος Belt (Tecnologia Aeroespacial Mexicana), έρχεται η Libelula (το όνομά του από ένα μέρος μιας γυναίκας Κάτω περιοχή αν δεν είμαι λάθος) Πύραυλος ελικόπτε
. Είναι σήμερα μόνο εννοιολογικές, αλλά στην πραγματικότητα πωλούνται τα πυραύλων Belts, οπότε αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα και (OH κόλαση ναι, παρακαλώ).
"Με τη χρήση κινητήρων πυραύλου στο μικροσκοπικός οι κορυφές του στροφείου, λεπίδες, η Libelula εξουδετερώνει την ροπή που κάνει ουραίο στροφείο αναγκαία σε μια συμβατική ελικόπτερο."
Τώρα, ως άνθρωπος που δικαστές τον τρόπο με τον πιο διασκεδαστικό πράγμα που θα βασίζεται σε επίπεδο κινδύνου που εμπλέκονται, θα δώσω τον πύραυλο-copter μια "μέτρια προς υψηλή" κατάταξη για διασκέδαση δυναμικό.
Αν προστεθούν οι βόμβες και πυραύλους που έπαιρνα Αποτέλεσμα ένα στερεό "υψηλό". If it came with a faulty fuel gauge,
Αν ήρθε με μια ελαττωματική μετρητή καυσίμου, μια από τις λεπίδες ήταν μόλις μετά βίας επισυνάπτεται, και ανθρώπους που πυροβολήθηκαν σε σας κάθε φορά που πέταξε αυτό θα ήθελα του δώσει ένα "ακραίες" βαθμολογία.
Η οποία, εκτός από την σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη με την πρώην κοπέλα μου, είναι η μοναδική δραστηριότητα, ώστε να κατατάξουν πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: